[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
جمعه رديفه
نقل قول:
زشت نيستم قابل تحمل
قد بلند با اندام تقريبا متناسب ( اميدوارم )
منم میخوام بابک جون
منم میخوامممممممم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلاممممممم
احوال شما
خوبی؟
سلام سلام قربان تو
چرا پس هنوز زن نگرفتی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نميدن بهم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست موس چی؟ داری؟ (از اون لحاظ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
نه
الان نه
رابطم قطع شده چندين ماهه
با اون تعریفایی که از سر و وضع و رقص و ... کردی، فکر کنم همچین اوضاع بدی هم نباشه (از اون لحاظ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) آره؟
نفهميدم
از divoonejon راضی هستی؟ چقدر؟
آره اگه نبودم الان همكارم نبود
کار یا درس؟
كار
dvd دودر میکنی یا dvd هات رو دودر میکنن؟
دو در ميكنن
و در آخر..
نقل قول:
( بخصوص اين ديد كه انگار مدير يا همكار نوكره )
وقتی سینا (ادمین سایت) چنین نگاهی داره، از کاربرای عادی چه انتظاری میشه داشت؟ (در مورد کاربرا که اینطوره)
تا حالا فكر كردي جرا به ما نگاه نوكر دارن يه سري از كاربر ها ؟
يه با چه تفكري ما رو ديكتاتور ميبينن ؟
اون زمانيه كه ما يك تاپيك رو قفل ميكنيم يا پستي رو ويرايش ميكنيم براي حفظ نظم انجمن
شايد واقا كار ما هم ديكتاتوري باشه ؟
در واقع دموكراسي هم در بطن خودش ديكتاتوري داره ( هر چند از اين واژه استفاده نميشه ) وقتي كه بخاطر نظر اكثريت خواسته اقليت ناديده گرفته ميشه يا يك دزد با ديكتاتوري محض به زندان انداخته ميشه
و آيا تا بحال به خودت گفتي كه اگر اونها جاي من همكار بودن چه ميكردن ؟ پست بالاي 18 سال رو اجازه ميدادن بمونه ؟
و به خودت چه جوابي دادي ؟
من خودم رو بار ها جاي سينا گذاشتم
راستی، تا کی رو صندلی هستی؟
نميدونم
فعلا... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا بعد