دوستان بنده میخوام گوشیم رو به یکی از اشناهامون بفروشم.دی 89 خریدم ولی 2 ماه بعدش ایفون خریدم و دیگه ازش اصلا استفاده نکردم.بهش چند بفروشم؟
Printable View
دوستان بنده میخوام گوشیم رو به یکی از اشناهامون بفروشم.دی 89 خریدم ولی 2 ماه بعدش ایفون خریدم و دیگه ازش اصلا استفاده نکردم.بهش چند بفروشم؟
FeraLab v12 GE The ROCK 2012 ROM Android 2.3.7
این رامو ریختم خیلی خوبه از میویی هم بهتره به دوستانی که بوت لودرشون آنلاکه پیشنهاد میکنم نسخه ی Extreme Edition رو حتما امتحان کنن
سلام اساتید اخرین ورژن رام رسمی برای x10 چنده?خود گوشی اپدیت میکنه یا با فلش تولز باید بریزم روش
مزیتش چیه؟تنوع miui رو داره؟نقل قول:
این رامو ریختم خیلی خوبه از میویی هم بهتره به دوستانی که بوت لودرشون آنلاکه پیشنهاد میکنم نسخه ی Extreme Edition رو حتما امتحان کنن
---------- Post added at 08:40 PM ---------- Previous post was at 08:39 PM ----------
2.3.3 آخرین آپدیت هست.اگه میخوای رسمی بریزی که با نرم افزار آپدیت سرویس انجامش بدین.اگه میخوای رام غیر رسمی بریزید که بگید تا راهنماییتون کنیم.نقل قول:
سلام اساتید اخرین ورژن رام رسمی برای x10 چنده?خود گوشی اپدیت میکنه یا با فلش تولز باید بریزم روش
بچه ها این رام خیلی توپه...خیلی خیلی:دی
حتما تست کنید.اصلا پرواز میکنه گوشی:دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مشکل صدای مکالمه در چه حد جدیه ؟ یعنی از کا750 هم صدای مکالمش ضعیفه؟
ابتدایی ترین چیز برای یک گوشی همینه !
راهی نیست صداش تقویت بشه با برنامه ای ،....؟
به نظر شما قیمت کارکرده X10 الان چند هست؟
تاپیک گوشی SONY Xperia S کجاست؟ قصد خرید دارم
میبینم که بالاخره مشکل سایت حل شد...ما هم تونستیم بیایم اینجا یه سر..نقل قول:
این مشکل صدای مکالمه در چه حد جدیه ؟ یعنی از کا750 هم صدای مکالمش ضعیفه؟
ابتدایی ترین چیز برای یک گوشی همینه !
راهی نیست صداش تقویت بشه با برنامه ای ،....؟
مشکل خیلی حاد نیست ولی خوب بستگی به محلی که گشی رو استفاده میکنید هم داره.
من رام کاستوم ریختم..با کرنل دست کاری شده بهتر هم شده.من قبلا مشکل داشتم الان خوب به نظرم.
بستگی داره تمیز باشه یا نه.ولی به نظرم گزینه های بهتری هستنقل قول:
به نظر شما قیمت کارکرده X10 الان چند هست؟
تاپیک گوشی SONY Xperia S کجاست؟ قصد خرید دارم
تاپیک رو یافتی؟
ما نیز به جمع X10 داران پیوستیم ...
رام رسمی 2.3 روشه، به نظرتون همین خوبه یا غیررسمی، مثل اونی که حامد جان گذاشت، بریزم ؟!
اینم بگم چیز زیادی از این رامها نمیدونم (نصب کرنل و ...)
من نظرم اینه که شما که تازه گرفتی فعلا دست به ترکیبش نزن.یه مدت چند ماهه باهاش کار کن.بعد خودم میگم چطور رام عوض کنید.
اوکی باشه ...
فعلاً فقط روتش کردم، هر چند که مشکلی نداشت بنده خدا : دی
الان یه مشکلی که دارم اینه که خیلی از اس ام اس هام دلیور نمیشه !
مشکل آنتن دهی نیست، چون قبلاً هیچ مشکلی نداشتم (با گوشی قبلی)
فکر میکنم مشکل به گوشی مربوط بشه !
از هر 10 تا اس ام اس، 4 تاش Not Delivered میشه ...
+
قاب فابریک X10 چنده ؟!
+
بهترین برنامهی نقشه و مسیریابی واسه X10 چیه ؟! چیو پیشنهاد میکنین ؟!
ماوریک؟ ان درایو؟ Sygic ؟!
ترجیحاً یه چیزی باشه نقشهی شمال (نواحی بابل و بابلسر) رو هم داشته باشه ...
خوب مبارکه باشه اول:دی
مشکل ارسال اس ام اس توی نسخه 2.1 آندروئید بود.به نظرم گوشی شما به 2.3 ارتقا پیدا نکرده.توی منو ستینگ قسمت about نسخه آندروئدش رو نوشته.
بگید تا ببینیم چطوره.
قاب میخوای چیکار.کیف بهتره به نظرم.تغییرش باعث اختلال آنتن میشه بعضی وقتا توی بعضی گوشی ها.
برنامه زیاده.
ماوریک هست ...گوگل مپ هست. ناویتل هست ..ان درایو هم هست.فقط باید نقشه هاش رو دانلود کنی.همشون خوبن.
خب ممنون اول :دی
نه، 2.3.3 هست، خودم آپدیتش کردم ...
تو About هم همین نوشته شده ...
در مورد قاب
آخه گوشی دو سه ماهی دست یکی از دوستان بوده، حرفهای o و n سونی اریکسون پشتش پاک شده :دی
دکمهی Home اش هم کمی پاک شده : دی
گفتم اگه تعویض قابل مشکلی ایجاد نمیکنه، یه قاب نو بگیرم واسش ...
نقشه کدوم رو توصیه میکنید ؟!
من خودم با سبک نقشههای گوگل بیشتر حال میکنم، از اسکرینشاتهای Sygic خوشم نیومد
نقشههای Ovi Maps هم خوب بود ...
از بین اینا هیچ کدوم مزیت خاصی نسبت به اون یکی نداره ؟!
مثلاً قدرت دریافت سیگنال بیشتر ... یا بروزرسانی سریعتر نقشهها ...
میتونید شماره اس ام اس سنتر رو اینطوری عوض کنید
شماره گیر رو باز کنید این کد رو وارد کنید:
*#*#4636#*#*
حالا یه منو باز میشه.گزینه اول رو بزن.توی پیج جدید پایین میتونی شماره اس ام اس سنتر رو تغییر بدی.
ریفرش رو بزن...شماره اس ام سنتر میاد...حالا با همون فرمتی که هست فقط عدد جدید رو تغییر بده و گزینه آپدیت رو بزن.
---------- Post added at 04:43 PM ---------- Previous post was at 04:42 PM ----------
من خودم با گوگل مپ و ماوریک کار میکنم.خوب هستن.
---------- Post added at 04:44 PM ---------- Previous post was at 04:43 PM ----------
قاب رو اگه اینطور پس عوض کن:دی...اگه گیرت باید اصلش خوبه.
---------- Post added at 04:46 PM ---------- Previous post was at 04:44 PM ----------
نقشه های ماوریک رو از فروم ir-tci دات org بگیر.
سلام
چجوری موقع فیلم برداری نور فلش رو قطع کنم؟
منو رو بزنید.توی گزینه advance فکر کنم باشه.
بله اونجا هست ولی وقتی که آف میکنم باز هم روشن میشه!!!نقل قول:
کلا روشن میمونه کاریش نمیشه کرد یه هشدار برای نشان دادن اینه که دوربین گوشی فعاله !!!نقل قول:
بچهها نمیشه استفاده از GPRS و سایر چیزهایی که هزینه داره رو به شکل Always Ask تنظیم کرد ؟!
در حال حاضر هر چند ساعت یه بار GPRS خود به خود وصل میشه و یه فعالیتی انجام میده، که خب از شارژ ایرانسل کم میشه
از یه طرف نمیخوام Data Traffic رو کلاً Off کنم، از طرفی هم نمیتونم ببینم کدوم برنامه داره از اینترنت استفاده میکنه تا برم Automatic اش رو بردارم ...
راهی نیست که همهی Traffic ها به شکل Always Ask باشن ؟! یعنی قبل از اتصال بپرسه که آیا برم اینترنت یا نه ؟!
اول مبارکه X10نقل قول:
بچهها نمیشه استفاده از GPRS و سایر چیزهایی که هزینه داره رو به شکل Always Ask تنظیم کرد ؟!
در حال حاضر هر چند ساعت یه بار GPRS خود به خود وصل میشه و یه فعالیتی انجام میده، که خب از شارژ ایرانسل کم میشه
از یه طرف نمیخوام Data Traffic رو کلاً Off کنم، از طرفی هم نمیتونم ببینم کدوم برنامه داره از اینترنت استفاده میکنه تا برم Automatic اش رو بردارم ...
راهی نیست که همهی Traffic ها به شکل Always Ask باشن ؟! یعنی قبل از اتصال بپرسه که آیا برم اینترنت یا نه ؟!
دوم معملومه خیلی به ویواز عادت کرده بودی ها!!!!!!
این سوال کاملا سیمبینی بود:31:
با گوشی فیلم ببدین در حد مسی!!!!! با برنامه های MX Video Player و Diceplayer (این سخت افزاری پخش میکنه)
GO Launcher
File Expert
ES File Explorer
Dualfilemamager
این ها رو هم نصب کن کاربردی هستند
Proxycentral برای یوتوب و فیس بوک و توییتر بدونه چیز پی ان
و....
یه اموزش دارید برای باز کرن بوت لودر X10 ؟ برای خودم نمی خوام
مرسی وحید جون : دی
چرا ؟! یعنی تو اندروید راهی نیست که بشه این مورد رو کنترل کرد ؟!نقل قول:
فعلاً MoboPlayer رو ریختم و راضی ام ازش، همه فرمتا رو پلی می کنه ...نقل قول:
با گوشی فیلم ببدین در حد مسی!!!!! با برنامه های MX Video Player و Diceplayer (این سخت افزاری پخش میکنه)
اگه مشکل پیش اومد میرم سراغ MX و Dice
ریختم، خوبه همه چینقل قول:
GO Launcher
فقط اینکه اکثر ویجت ها و اسکین هاش باید دانلود بشه تو گوشی
همه نسخه هاش همین جوریه یا اینی که من گرفتم این Data ها رو نداره ؟!
نسخه کاملش نیست که همه ویجتاش و ... توش باشه به صورت آفلاین؟
Linda کارمو راه می اندازه، سبک هم هست ...نقل قول:
ES File Explorer
Dualfilemamager
File Expert
این سه تا همشون فایل منیجرن ؟! :دی
مرسی ... حالا فعلاً که اپرا مینی جدیده همه رو باز می کنه خودش : دینقل قول:
Proxycentral برای یوتوب و فیس بوک و توییتر بدونه چیز پی ان
نمی دونم ای برنامه ی data manager به کارتون میاد یا نه. اما حداقل نشون میده چه برنامه هایی از اینترنت جی پی آر اس یا وای فای استفاده میکنن تا بتونین ببندینشون:نقل قول:
(عکس از محیط برنامه هم بود که خوشبختانه انگار هیچ جا نمیشه آپلود کرد :31:)
این کل ویجت های go launcherاگه تم هاشم خواستین بگین تا آپ کنم (هرچند به نظر من nemus launcher بهترینه)نقل قول:
2 کار میتونید بکنید.یکی اینکه background data رو غیر فعال کنید.دوم ریختن نرم افزارهایی مثل APN switch یا همیچین چیزی.که کارش اینه که APN رو هر وقت خواستی فعال و غیر فعال میکنی با یه ویجت.نقل قول:
کلا توی آندروئید هیچی نیست که چاره نداشته باشه:دی
اینم برای دوستمون که میخواد آنلاک کنه:
سلام .
من وقتی می خوام با گوشیم به virtual wi-fi که تو لپ تاپم ایجاد کردم وصل شم میگه Scanning - Connecting - Disconnected
و وصل نمیشه . :41:
من قصد داشتم x10 رو بفروشم و SONY Xperia S بخرم.
بعد فکر کردم دیدم این گوشی واقعا حیفه بخوام بفروشمش و همه جوره برام عالی بوده.
تصمیم دارم نگهشدارم و در کنارش xperia s رو هم بخرم.
کیفیت عکس و فیلم x10 در روز واقعا عالیه اما تو شب نه
بقیه موارد هم عالیه.
میخواین فایل منتقل کنید؟با phone explorer هم امتحان کنید.خیلی عالیه.نقل قول:
سلام .
من وقتی می خوام با گوشیم به virtual wi-fi که تو لپ تاپم ایجاد کردم وصل شم میگه Scanning - Connecting - Disconnected
و وصل نمیشه .
ضمن عرض سلام و خير مقدم!خدمت شما كاربر عزيز:31:نقل قول:
اولا ممنون از اينكه يار و ياور بچه ها هستي!دوم سوالي داشتم مبني بر اينكه ايا اكس10 تي وي اوت هم داره يا نه؟
از اينكه من رو نگاه كردين سپاسگزارم!:5:
مصطفي هستم يك سرباز فراري:31:
مصطفی هنوز زنده ای؟:دی...تو که همش مرخصی هستی:دی....تی وی اوتش کجا بوده.پورت نداره بدبخت.ولی برگشتی بیا یه رام بریزم برات هولو:دی
بنده خدا تی وی اوت نداره :دی DLNA داره که
اونجوری که سخته.باید تی وی این قابلیت رو داشته باشه.اگه خروجی داشت این دنگ و فنگا رو هم نداشت.
نقل قول:نقل قول:اولا که اغای مجترم:دی الکی شایعه نکن.من اصلا هم مرخصی ندارم:دینقل قول:
همین الان از تو پایگاه با شما صجبت میکنم:دی اینجا خیلی خوش میگذره وایمکس ایرانسل هم داریم.با گوشیمون وصل میشیم:دی
ثانیا سپاسگزارم که من رو از تاریکی جهل و جهالت نجات دادین.این تی وی اوت سالهاست که من رو ازار داده:دی
حامد پ.خ گذاشتم برات
راستی تو سربازی پ.خ یعنی : پایه خدمتی:دی
کیبورد من به جای فارسی ژاپنی شده هر کاری میکنم درست نمیشه..!
انگلیسی - ژاپنی..
برو توی language & input یا همچین چیزی،بعد عوض کن زبونش رو دیگه.
زبان نوشتن رو گذاشتم فارس - انگلیسی ولی فارسی نمیشهنقل قول:
تو همین قسمتی که میگی هم دوتا گزینه اومده که فکر کنم زیر سر اینهاست ولی نمیشه پاکش کرد یا عوضش کرد
Korean Kyboard
Japanes Kyboard
من الان رام اصلی رو ندارم تا دقیق بگم چی به چیه ولی ببین کیبوردی که انتخاب کردی همون کیبورد اصلی هست یا ممکنه یه کیبورد دیگه نصب کرده باشی.
توی یک جایی که میشه متن رو تایپ کرد انگشت رو نگه دارید و input method رو تغییر بدید ببینید درست میشه.
ایول درست شد..نقل قول:
نان خامه ای تو روحت..
=======
راستی این X10 پیام گیر نداره..؟ مثلا بعد از 5 بار زنگ زدن بگی لطفا پیام بگزارید..
نداره یا حداقل من ندیدیم.
سلام
خوبی حامد؟
اینجا چرا این شکلی شده؟اینجا کجاست؟من کجام تو کجایی؟......؟!
حامد میگم رام جدید و توپ چی امده؟من رامم دیگه قدیمی شده..یه چند روزی که هستم یه رام جدیدی بریزم روش...الان خودت چی داری؟زود تند سریع جواب بده:دی
سلام
من ی دو سالی هست این گوشی رو دارم راضیم ازش بد مدل ولی الان ۳ -۴ روزه که no service یا emergency calls only میده مشکل از سیم کارت هم نیست چون سیم کارت دیگه هم گذاشتم جواب نداد .آپدیت هم کردم ولی بازم درست نشد به قوله یکی از دوستام موتورش نیم سوز شده شاید D: اگه کمک کنید ممنون میشم