فعلا هی دارن نظریه میدن ، بعدش هم فوش میخورن ! دوباره پشیمون میشن و یه ایده ی جدید میدن
اخرش هم ICS رو میدن و بدون تاچ ویز هم میدن ! یا اینکه تاچ ویز رو اصلاح میکنند که اینقدر رم نخوره
فعلا هی دارن نظریه میدن ، بعدش هم فوش میخورن ! دوباره پشیمون میشن و یه ایده ی جدید میدن
اخرش هم ICS رو میدن و بدون تاچ ویز هم میدن ! یا اینکه تاچ ویز رو اصلاح میکنند که اینقدر رم نخوره
بچه 500تا اکانت فیس بوک بسازید برید فحش رو شروع کنید
بگید دورد برICS مرگ بر تاچ ویز
مرگ بر کره ای قبیح:دی
گلکسی اس و گلکسی اس پلاس غیر از پردازنده فرقی با هم دارن؟
کدوم بهتره؟
نقل قول:
سلام.
سامسونگ دیروز اعلام کرده که ICS رو برای Galaxy S و Galaxy Tab ارائه نمیکنه فقط یکسری آپدیت ارائه میکنه که یکسری امکانات ICS رو به این دیوایسها اضافه میکنه.اگه اطلاعات بیشتری هم بخوای میتونی از اینجا بگیری(معتبرترین منبع اطلاعاتی در مورد اخبار سامسونگ).
[PHP]http://www.sammobile.com/[/PHP]
اینم لینک مستقیم خبر:
[PHP]http://www.sammobile.com/2011/12/28/no-android-4-0-for-i9000-and-p1000/[/PHP]
:11:
سی پی یو گلکسی اس پلاس قوی تره ، اما جی پی یو و ساپورت گلکسی اس قوی تره... در نتیجه به نظر من همون گلکسی اس رو بگیرین...نقل قول:
بله...کلاس hspda مال اس پلاس بالاتره..که اینجا کاربرد نداره.نقل قول:
جی پی یو هم نفهمیدم آخرش کدوم قویتره...بعضی جاها این و بعضی جاها اون!! ...چیپستش فرق می کنه...اینجا یه مقایسه صورت گرفته :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باطری اس پلاس هم قویتره کمی
از نظر رام و اینها که بگی اس بهتره...سی پی یو رو هم میشه با یه اورکلاک ساده حلش کرد
من بین این دو تا اس رو انتخاب کردم.
حالا قسمت عجیب قضیه اینه که نکسوز اس با ics خیلی راحت داره کار می کنه و با همین مقدار رم مشکلی نداره
سامی یه جوری میگه تاچ ویز باشه رم کم میاره انگار سنس میخواد بریزه...
تاچ ویز که از ui استوک اندروید هم سبک تره... اصلا به قول رضا تاچ ویز رم حالیشه :31:
باو تاچ ویز چیزی نداره که سامی هی چرت و پرت میگه :دی تنها راه همون سفارته :( :دی
Optimus 2X با اون اینترفیس خفنش 512 مگ رم داره و ICS هم میگیره ... Optimus Black که دیگه هیچی اصلا !
گفتم که ... اینا همش جنگولک بازیه !
بابا Windows 7 کامپیوتر 512 مگابایت رم میخواد !
وقتی همینجوری فله ای میاد رم گوشی رو به فنا میده همینارم داره ! :13:
بچه ها یه سوال من گالکسی چند وقتیه خودش خودکار ریست میکنه! این طبیعی هست؟ در حالی که برنامه خاصی ران ندارم اما فقط رم خالی به 40 مگ بایت میرسه!
برنامه Advanced Task Killer و JuiceDefender همزمان ران هست... بعضی اوقات میرم تو اس ام اس یا شماره بگیرم اتوماتیک پنجرشو میبنده! و نمیزاره واردش بشم.
حالا چه کنم؟ مشکل چیه؟
ورژن اندروید 2.3.3 فارسی هست
شما از Advanced Task manager استفاده کن اون JuiceDefender رو هم پاک کن به هیچ دردی نمیخوره:31:نقل قول:
40 مگابایت خیلی کمه چیا مگه ران میکنی؟ من 13 تا برنامه با 10 تا سرویس دارم 80 تا 90 مگ فری دارم.
راستی 2.3.3 زیاد باگ داره یا jvr 2.3.4 بریز یا jvt 2.3.5 البته 2.3.6 هم اومده به اسم jvz ولی انگار زیاد جالب نیس...
ممکنه ویروسی شده باشه چون انتی ویروس آپدیت هست پیغامی نمیده!
Paradise Island
PoweAMP
AVG Antivirus
Lookout
JuiceDefender
ClockQ
..
..
7 صفحه برنامه دارم که 10-15 آنلاین هست
وقتی گوشی ریست میشه روشن میشه مجدد رم آزاد بالای 100 مگ بایت هست... ولی مثلا بعد از 24-48 ساعت میشه زیر 60 مگ بایت ... و بین این 24-48 ریست میشه مموری
---------- Post added at 08:33 PM ---------- Previous post was at 08:31 PM ----------
یه سوال 2.3.4 فارسی پشتیبانی میکنه یا 2.3.5 ؟
---------- Post added at 08:33 PM ---------- Previous post was at 08:33 PM ----------
یه سوال 2.3.4 فارسی پشتیبانی میکنه یا 2.3.5 ؟
نقل قول:
این دوتا برنامه رو پاک کن به هیچ دردی نمیخوره اندروید ویروس نداره تقریبا....
AVG Antivirus
Lookout
بله هردو فارسی ساپورت میکنه اس ام اس و وب..... منو ها فارسی نیست ولی که مهم نیست
2.3.4 بله فارسیو ساپورت میکنه :)
میشه یه لینک از رام اصلی بدید!نقل قول:
نقل قول:
بیا خودت هر کدومو خواستی دان کن آموزش هم داره تو خود سایت
سلام دوستان
امروز وقتی میخواسم از گوشی استفاده کنم خاموش شده بود،در حالی که امروز شارژ کرده بودم،وقتی میخوام روشن کنم لوگو اول میاد فقط و دوباره ریستارت میشه و باز هم ربستارت..باتری هم دراوردم،مموری هم همینطور،و دوباره گذاشتم،باز هم همینطوری بود، به شارژ هم وصل کردم و روشنش کردم باز هم فرقی نکرد؟؟ ممکن مشکل از چی باشه؟ دوباره باید رم نصب بشه؟
شما یه رام عوض کننقل قول:
آیا اورکلاک کردین ؟ این معمولا زمانی رخ میده که دمای CPU میره بالا !نقل قول:
بچه ها یه سوال من گالکسی چند وقتیه خودش خودکار ریست میکنه! این طبیعی هست؟ در حالی که برنامه خاصی ران ندارم اما فقط رم خالی به 40 مگ بایت میرسه!
برنامه Advanced Task Killer و JuiceDefender همزمان ران هست... بعضی اوقات میرم تو اس ام اس یا شماره بگیرم اتوماتیک پنجرشو میبنده! و نمیزاره واردش بشم.
حالا چه کنم؟ مشکل چیه؟
ورژن اندروید 2.3.3 فارسی هست
در ضمن JPJV6 یکی از آشغال ترین رام هاست . نظر من XXJVT
JW1 بریزین با رام میترا ، برین فضا :دی
نمیشه با خود میترا بریم صفا ؟ :31:نقل قول:
این ورژن 5.1 ش
نه اورکلاک نکردم! رام اصلی 2.3.3 دانلود کردم ریختم! رام اروجینال چی خوبه بریزم؟ که اس ام اس فارسی ساپورت کنه نه منو فارسی!!!!نقل قول:
آیا اورکلاک کردین ؟ این معمولا زمانی رخ میده که دمای CPU میره بالا !
در ضمن JPJV6 یکی از آشغال ترین رام هاست . نظر من XXJVT
من که فعلا JW1 رسمی دارم خوبه مشکلی نداره ، از این کاستوم ها هم زیاد ریختم ولی همشون یه مرگیشون هست دیگه وای به حال ایرانیاشون ! با اون اسماشون !نقل قول:
JW1 بریزین با رام میترا
تمام رام ها رو اگه دئودکسشون رو بریزین ، میتونین فارسی کنین...
توصیه من اینه که اول رام JW1 رسمی رو با Odin طبق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آموزش بریزین ، بعد هم رام میترا که مهدی عزیز بالا لینکشو داده رو بریزین ، هم فارسی داره و هم امکانات عالی...
کلا رام رسمی هیچ چیز اضافه ــی نداره بهش دل خوش کنین :دی
JW1 چه رامی هست؟ چه نسخه ای هست؟ اس ام اس فارسی و وب فارسی پشتیبانی میکنه؟ بدون برنامه؟
سلام دوستان
من امروز دلمو زدم به دریا و این رامو نصب کردم : دی
2.3.6
.
فعلا که سرعت بهتری رو شاهدم
رام قبلیم 2.3.3 بود
.
میخواستم ببینم چطور باید تست کنم ببینم کارکرد و سرعت گوشیم چطوره ؟
یعنی این عکسو چطور برای گوشیم تست کنم ؟
هوم ؟
کسی این رامو نصب کرده ؟
من که کاره اشتباهی انجام ندادم ها ؟ : دی
کار خوبی کردی :31:
اون بنچ مارک رو بعد از فلش کردن کرنل سمافور و به احتمال زیاد اور کلاک تا 1300 گرفته
تو تاپیکی که لینک دادین قبل از نصب کرنل اسکرین شات گذاشته 1834
بنچ هم با برنامه Quadrant Advanced گرفته
برنامه رو اجرا کن و گزینه Run full benchmark رو بزن.
من از این رام خیلی راضیم تا حالا !
سرعت به مراتب بیشتر شده !
قبلنا یه لانچری بود که وقتی روی گوشیم اجراش میکردم کلی گیر میکرد اما الآن مشکلی نمیبینم !
کلا راضیم : دی
هادی جان میخوای بیشتر راضی باشی به نظرم یه کاستوم مبتنی بر JW1 بریز :دی رسمیا خیلی ناقصن ، به ویژه اینکه فکر نکنم دئودکسش هم باشه...
دئوکسش باشه یعنی چی ؟ : دینقل قول:
الآن من توی نصب این رام دئوکس هم نصبیدم
همینو میگی آیا ؟
.
چه برتری ای داره اینی که شما میگی ؟
توی رام های دئودکس ، فایل های Odex توی اپلیکیشن ها حذف میشن... این باعث میشه که بشه دستکاری کرد گوشی رو... اما زمان بوت گوشی رو بالا میبره... مثلا الان شما دئودکس که هستین میتونین پچ فارسی و گزینه های اضافه پاور منو و ... رو با ریکاوری بریزین...نقل قول:
اها بد اگه مثلا من بخوام یه سری چیزا بهش اضافه کنمنقل قول:
مثلا مثل نشون دادن باتری به شکل درصد ! یا یه همچین چیزی باید ورژنش به همین نسخه ی رام و دئوکسی که نصب کردم بخوره یا میشه هرکدومو میخوام نصب کنم ؟
آخه توی رام 2.3.3 قبلیم این ویژگیو نصب کرده بودم اما الآن توی این رام ندارمش !
.
بعد اینکه تم های این رامو از کجا گیر بیارم ؟
ممنون ;)
من اینو نصب کرده بودم چند روز پیش من احساس کردم کیفیت فیلم برداری پایین تر از رام های 2.3.4 2.3.5 .... شما مشکلی با دوربین نداری؟
کیبورد فارسیه خود سامی رو هم نداره این رام Sywpe هم فورس کلوز میده
2.3.3 افتضاحه شما چجوری باهاش تا امروز سر کردی... همین رام باعث شده بود فکر کنم گلکسی اس ضعیفه و قصد فروشش رو پیدا کرده بودم...
این دوربین رو یه چک کن بی زحمت ... بیشتر تو نور کم مشکل داره... واسه شما هم مشکل داره؟ نویز نداره؟
راستی تم های همین رامو تو همون تاپیک چند صفحه بعد گذاشته
قانونا نباید بخوره ، ولی اکثرا میخوره :دی باید تست کنین...نقل قول:
تم واسش ندیدم... اگه میخواین که خیلی ظاهرو شخصی سازی کنین و تغییر بدین ، حتما رام MIUI بریزین... خیلی عالیه... توی تاپیک home screen گوشی اندرویدی شما عکس های MusicManiac رو ببینین ، واسه همین گلکسی اس هم هست :دی اکثرا با MIUI ـن :دی
آقا پارسا میویی خوشکل هست و تو قابلیتهاش شکی نیست اما آدم سرویس میکنه با fc هاش .
به نظر من که چن تا لانجر خوب بریزه مثل go luncher یا aw luncher آقا هادی حالشو ببره اگه با رام استوک میخواد کنار بیاد.وگرنه بهترین کستوم رامی که دیدم تا حالا کاستوم رام I9000.XWJW1.HYBRID-10.1 هست که کوکر محترم زحمت کشیده gs2 و ics با هم مخلوط کرده و چیز جالبی از آب دراومده .مصرف باطری هم خوبه . ظاهر قشنگی هم داره .امتیاز بنچش هم 2450 هست بدون اورکلاک .
fc هم تا حالا نداشته بازیهای hd هم روون اجرا میشه .
موفق باشید .
یک سر از این تاپیک رفتم بیرون برگشتم هادی جان بازنشست شدن : )) لولنقل قول:
آقا برای باطری چیز نصب کن! ویجت
ویجت باطری لایف:دی (برگرفته از ایزی لایف)
دما و نمیدونم چقدر مونده و یک باطری خوشگل رنگابارنگ میندازه رو صفحه
اگر احساس میکنی با ست سی پی یو اورکلاک شده مینیموم کلاک رو پایین تر مثلا 100بزار و مکسیموم رو عددی که میدونی روش پایداره مثلا 1200یا 1300
از Set Cpu استفاده کن
رام میوای اگه اصولی نصب بشه اصلا مشکل فورس کلوز ندارهنقل قول:
منو میگه ها! :34:نقل قول:
مطمئناً رام میویی مثل تمام رام ها مشکلاتی داره ولی خوب FC جزو اونها نیست یا بهتره بگم قاعدتاً نباید باشه. فکر میکنم این فورس کلوزهایی که شما و بعضی دیگه از دوستان باهاش مواجه شدین بیشتر مربوط میشه به طریقه نصب، رام سه فایلی که قبل از میویی نصب میکنید و همینطور استفاده از کرنل ها. مثلاً من تا چند مدت پیش قبل از میویی JVT نصب میکردم و بعد از نصب میویی هم از کرنل سمافور یا گلیچ استفاده میکردم. با این روش اکثر اوقات بعد از یکی دو هفته با FC مواجه میشدم البته نه به شکل حادش. الآن مدتیه که JVQ نصب میکنم و بعد میویی و از هیچ کرنلی هم استفاده نمیکنم. نتیجه اینکه روانی و سرعت رام بطرز محسوسی بهتر هستش و فورس کلوز هم تقریباً اصلاً ندارم (البته تک و توکی موقع عوض کردن تم استیتوس بار FC میده ولی بعد از چند ثانیه درست میشه). از نکات منفی رام میویی که میشه بهش اشاره کرد مصرف وحشتناک باتری و کیفیت بد دوربین هستن. بعد از میویی یکی از بهترین کاستوم رامهایی که من تجربه کردم میترا رام JVT بوده که از هر لحاظ از تمام رامهای استوک و کاستوم یه سر و گردن بالاتره.نقل قول:
سلام دوستان:cool:
دوست خوبمون امیر رفیعی در تایپیک زیر آموزشی از ریختن رامی(غیر رسمی) بر پایه ی آیس کریم رو قرار داده
که گفتم شاید شما هم علاقه به نصب کردن اون روی گوشیتون داشته باشید چرا که خیلی ازش تعریف کرده البته اشکالاتی هم این رام داره:
نقل از امیر رفیعی:
"در مورد پرفورمنس گوشی، بايد بگم که کلا بسيار عالی شده، پرفورمنسش خيلی خوبه، smooth و دوست داشتنی، يعنی واقعا در حق خودتون ظلم کرديد اگه آپديت نکنيد! "
علامت * رو از لینک زیر حدف کنید.
با تشکر از این کاربر ارزشمند:11:
آقا من با کلی ترس و لرز به 2.3.5 آپدیت کردم و حالا میبینم فارسی ندارم.البته از فارسی هیچ استفاده ای نمیکنم مگر در پیام رسانی.کیبورد هم چند تا نصبیدم اما نتیجه نگرفتم.برای استفاده از زبان شیرین فارسی در پیام نوشتن و خواندن باید چکار کرد؟
رام دئودکس بریزین و پچ زبان فارسی رو نصب کنین... یا اینکه یه رام کاستوم 2.3.5 بر پایه همون رامتون بریزین و پچ فارسی رو روش فلش کنین... اگه JW1 هستین رام میترا رو بریزین که خودش فارسی داره دیگه نیازی به اینکه خودتون نصب کنین نیست...