نه داداش شبانه مخابرات نیازی به خاموش کردن مودم نداره. خودکار 1 به بعد میره رو شبانهنقل قول:
Printable View
نه داداش شبانه مخابرات نیازی به خاموش کردن مودم نداره. خودکار 1 به بعد میره رو شبانهنقل قول:
نه n نمیخاد اضافه کنی. ریز کارکرد رو هم میده که فوق العاده مسخرست و کاربردی نیست و نمیشه خیلی ریز ببینی مثلا بین ۱ تا ۵ چقدر مصرف کردینقل قول:
پس بالاخره چی؟ یا نیاز هست که مودم خاموش و روشن بشه که شما اینکارو نمی کنید و یا اینکه یوزر و یا پسورد رو تغییر بدید.از پشتیبانی پرسیدید دقیقا؟نقل قول:
حالا از این به بعد برای محکم کاری هم که شده برای استفاده ار شبانه یک بار مودم را خاموش و روشن کن و سعی کن 5 دقیقه بعد از زمان شبانه شروع به دانلود کنی( دربعضی از شرکت ها وقتی چند دقیقه زودتر از زمان شبانه شروع به دانلود کنی سرعت شبانه و روزانه یکی میشه ولی ممکنه مشابه مشکل شما پیش بیاد)نقل قول:
راستی طرح کمپین شما چه سرعتی هست و سرعت دانلود شبانه تون چنده؟؟
سلام
یه سوالی داشتم((سوالات))
کسی که طرح زرین فعال داره میتونه کمپین را فعال کنه و زرین را غیرفعال((شارژ خودکار هر ماه قطع بشه))
خط من روی 2 مگ بسته شده ولی معمولا سرعت میانگین دانلودم زیر150 هستش((با اینکه خط نویز خیلی کمی داره)) حالا اگه 1 مگ کمپین بگیرم ممکنه بیاد زیر100:n30:
شبانه سرعت تا چند میشه(((و از همه مهمتر شبانه 2 مگ و 1 مگ تفاوت محسوسی داره)))
و در اخر ثبت نام کنم مودم هم به ما تعلق میگیره:n09:
((البته میدونم الان میگید برو از خود مخابرات بپرس ولی گفتم تجربه دوستان ارجح تر هستش:n02:))
دوست من در مورد سرعت چه شبانه و چه روزانه هیچ تضمینی وجود نداره و اینا هر جوری دلشون بخواد رفتار می کنن ، وقت هایی که سرعت خوبه که هیچ ولی وقت هایی که پایینه می گن مشکلی نیست و اصلا سرعت باید اینطوری باشه.!
خلاصه هیچ تضمینی وجود نداره که اگه دوستان گفتن سرعتش انقدره برای شما هم همینقدر باشه.
سلام دوستان
وقتتون به خیر
من یه سوال داشتم در مورد سرویس های نا محدود
سرویس نا محدود سرعتش دانلودش چقدر هستش/
مثلا 512 : 64 تا رو ثابت میده ؟؟ بعد از یه مدت دانلود سرعت رو محدود نمیکنه؟؟
نامحدود های مخابرات توی نوروز به درد نمیخورد و سرعتش تقسیم بر 8 میشد یعنی سرعت 512 میشد 64 و سرعت دانلودش میشد 8 !!!
اگه الان درست شده نمیدونم
ضمنا اینچیزا قطعی و سراسری نیست ممکنه یه نفر یه جا اینجوری باشه و کسی دیگه جای دیگه اینجور نباشه اونی که نیست که خوب خوش به حالش ولی اونی که هست هم اگه زنگ بزنه به 2020 جوابیکه بهش میگن این هسن که باید همنطور باشه چیزی که بارها خودم دیدم کلا ساپورت مخابرات رو بیخیال بشید
نقل قول:
من سرویس 256 خریدم ...3گیگ یک ماهه 15 تومن... سرعت شبانه هم افتضاح!!یارو پشتیبانیش میگفت سرعت روزانت هر چقدر هست شبانت تقسیم به 4 میشه!!! سرعت دانلود شبانم 24 کیلو هستش!!!!
دادا منم این هچلا خوردم!!! دقیقا همینه... باید مودما خاموش روشن کرد... من قبلا از مخابرات سرویس داشتم ولی حالا شبکیه دارم... خونه را عوض کردیم ..مخابرات گفت که خطط dlc هستش و پورت خالی نداریم!!!! و باید رزرو کنی... همه میگفتند 6ماه تا 1 سال طول میکشه تا بهت بدند!!! زنده بااااااااااااااااااااااد تکنولوژِی!!!نقل قول:
خب امروز سرعتم رو از 128 به یک مگ ارتقا دادم.اینم تست سرعت روزانه (از شبکیه)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به سلامتی.. اینجور که پیداست سرعت روزانه 1 مگ با 128 تفاوت چندانی نداره تنها تفاوت در سرعت شبانه هست.. منتظر تست سرعت شبانه شما هستیم...نقل قول:
بله ، از شما هم اینطوری بود دیگه؟
می گفتن 128 تا یک مگ و یک مگ هم تا سه مگ بازه!!
خیلی بازه:n02:
بله به ما هم همین حرف را زدند..:n28: البته برای من سرعت روزانه چه 1 مگ چه 3 مگ زیاد فرقی نداره چون روز که نمیشه دانلود حجیم کرد ( همین جوری که صفحه باز می کنی حداقل ماهی یکی دو گیگ کونتر می اندازه).. البته شاید چون ما ها رانژه مخابرات هستیم و پورت های مخابرات عموما تا 2 مگ بسته شده علتش این باشه و شبکیه در این مورد با توجه به اینکه خودش رانژه نکرده شاید بی تقصیر باشه :n13:...در مودم من در قسمت دان استریم زده 2000kb/s که یعنی حداکثر ظرفیت خط من 2 مگ هست.. حتما از شما هم همینطوره نه؟؟؟نقل قول:
دقیقا میشه گفت از من هم سرعت شبانه ام در همین محدوده هست فقط تنها تفاوت من با شما در پینگ هست ( البته اگر میانگین پینگ شما همین مقدار باشه) از من پینگ شبانه ام چند بار که تست کردم محدوده 30 بوده و روزانه هم 30 تا 60 ولی خب پینگ که برای سرعت دانلود تاثیری نداره فقط برای وبگردی و بازی آنلاین موثره...نقل قول:
الان من رفتم تو پنل شبکیه حجم مصرف دانلود شب گذشته ام را دیدم زده 1.4 گیگ دانلود و 200 مگ آپلود!! در حالی که من حجم دانلود دیشیم 1.3 بوده و اصلا آپلودی نداشته ام ... و رفتم دیدم از موقع گرفتن سرویس تا به حال زده 30 گیگ شبانه مصرف داشتی که من حساب کردم دیدم 25 گیگ دانلود داشتم ... حالا ها این ها که رایگان هست می خواهد هرچی بزنه بزند ولی روزها چه مخابرات چه شبکیه چه دزدی ای از این طریق می کنند و چون شب ها دانلود حجمی می کنیم این دزدیشون بیشتر می شه مشخص نمود.
و یک مورد دیگه در پنل شبکیه در قسمت شبانه رایگان حجم ترافیکی دائمی از من روز اول زده بود جلوش 4گیگ ولی چند روز یکبار که می رم تو پنل می بینم این عدد به مرور داره کم میشه!!!
خب فکر کنم توی صفحات قبل گذاشتم اینو ، ظاهرا از منم اینطوری بود.نقل قول:
.در مودم من در قسمت دان استریم زده 2000kb/s که یعنی حداکثر ظرفیت خط من 2 مگ هست.. حتما از شما هم همینطوره نه؟؟؟
بله سرعت روزانه که فایده ای نداره ، همین 240 کیلو بایت هم زیاده!
در مورد پینگ من دیشب ی لحظه تست کردم و میانگینش فکر کنم باید روی 60 باشه و به هیچ عنوان پایین تر نمیاد و از شما که 30 هست باید بگم عالیه!دوباره تست می کنم.
در مورد دزدی هم آخرش تا نرم افزار نصب نکنیم معلومه نمیشه ، به زودی تست می کنم.
اما من در کل خیلی راضی هستم چون شبی 1.5 گیگ میشه دانلود کرد ، دیگه چی می خوایم؟:n02:(دیشب راحت یک گیگ دانلود کردم ، یکی دو ساعت آخر هم که دانلود نکردم والا می رفت روی همون 1.5 ، اونم با قند شکن!)
همین که از شر مخابرات تا حدودی خلاص شدیم خیلی خوبه ، در مورد پشتیبانی هم دستشون درد نکنه ، هر وقت تماس گرفتم زود جواب دادن و راهنمایی کردن ، حتی دیشب ساعت 2 نصف شب زنگ زدم ، چراغ اینترنت مودم روشن نمی شد که سریع جواب داد و مشکل رو برطرف کرد ولی مخابرات خیلی وقت ها می گه مثلا 7 نفر توی لیست انتظار هستن و 7 دقیقه باید پشت خط منتظر موند...
(کلا مخابرات خیلی مشتری داره ولی به همون تعداد هزینه نمی کنه که تعداد نفرات پشتیبانی رو افزایش بده)
دیشب حساب کردم هر یک دقیقه ، 5 مگ دانلود می کنه حدودا که فوق العادست!
خب آره در کل نظر من هم اینکه خوب هست ولی خیلی خوبتر هم می توانست باشه .. مثلا اگر سرعت شبانه 1 مگ همان 128 واقعی بود و جای 5 ساعت رایگان را مثل بقیه شرکت ها 6 تا 7 ساعت می کردند می شد شبی 2.5 تا 3 گیگ دان کرد.. من این سه ماه اگر حداقل شبی 1 گیگ دان کنم میشه جمعا 90 گیگ که خب خوب هست ولی به غیر هزینه برق استهلاک کامپیوتر هم هست که در دراز مدت پدر کامپیوتر در میاد..نقل قول:
البته فقط بحث برق مطرحه ، شما لب تاب دارید یا دستکتاپ؟
کلا توی کامپیوتر قطعاتی مثل رم و سی پی یو که اصلا نمی دونن استهلاک چیه:n02: مادربورد و پاور هستن که طول عمرشون کم میشه که به لطف خازن های جامد که در تمامی مادربورد های جدید ازشون استفاده می شه ، این مشکل هم حل شده ، شما نگران این موضوع نباشید
من pc دارم که برای سه تا چهار سال پیش هست .. به هر حال کم و زیاد به سیستم در دراز مدت فشار میاد و در هزینه مصرف برق هم تا حدودی فکر کنم تاثیر داره..نقل قول:
یک دوستانم مبین داره که می گه سرعت شبانه رایگان با روزانه هیچ فرقی نداره و می گفت مبین نت بگیر ولی هزینه اشتراک و قیمت مودمش بالاست..
عزیز من در مورد وایمکس شاید اینطوری باشه ، ولی شما سرعت 512 که بگیرید سرعتش از اینی که الان دارید پایین تره و قیمتش هم بالاتر.
شاید در دراز مدت فشار بیاد ، وقتی سیستم شما بالاخره مشکل پیدا می کنه که دیگه کارایی خودش رو از دست داده و نرم افزارها خیلی قوی تر از این حرفا شدن و سیستم شما جوابگو نخواهد بود و لذا مشکلی از این لحاظ نیست و تازه بازم می تونید تعمیرش کنید.
سلام به دوستان
من در گذشته نزدیک به 2 سال پیش از سرویس مخابرات استفاده می کردم زمانی که خیلی عالی بود اما الان به علت جابه جایی مجبورم از دوباره سراغ این سرویس های بی کیفیت بروم چون در انحصار مخابرات هست در بین صحبت های دوستان شرکت شبکیه هم روی خطوط DLC سرویس می دهد خواستم از دوستانی که استفاده می کنند بپرسم سرویس مخابرات بهتر است یا شبکیه ؟ من گاهی بازی آنلاین انجام می دهم پینگ مناسب است یا همش در حال نوسان است ؟ ساعت شبانه از چند تا چند است ؟ ممنون از کمک دوستان
نقل قول:
خط شما dlc هست؟ اگر اینطوریه حتما باید رانژه مخابرات رو داشته باشید تا بتونید از شبکیه هم استفاده کنید
بله دوست عزیز dlc هست ... یعنی اول مخابرات درخواست بدم بعد بیام از شبکیه بگیرم ... خود شبکیه رانژه نمی کنه ؟ شما از شبکیه سرویس دارید یا مخابرات ؟نقل قول:
حتما باید از مخابرات اول بگیرید و خود شبکیه مثل شرکت های دیگه خطوط dlc رو رانژه نمی کنه ، کاری که شبکیه می کنه اینه که میاد روی همون خطی که شما از مخابرات دارید بهتون سرویس می ده و اگر از مخابرات نتونید سرویس بگیرید نمی شه کاری کرد.
با اینکار شما همزمان هم از مخابرات و هم از شبکیه می تونید اینترنت بگیرید و کافیه یوزرنیم پسورد هر کدوم رو که خواستید رو وارد کنید تا با اون کانکت بشه.
من هم از مخابرات دارم و هم از شبکیه.
البته سرعت روزانه شبکیه و مخابرات یکی هست و دوستان به خاطر مسائل دیگه از شبکیه هم سرویس می گیرن
شبکیه خودش هم رانژه میکنه
الزامی نیست که حتما از مخابرات سرویس داشته باشید
پنل شبکیه و مخابرات یکی هست ؟ آدرس سایت یا شماره واحد فروش شبکیه را کسی در اختیار دارد ؟
دوست من ایشون خطشون dlc هست با اجازتون! اگر خطوط dlc رو به تنهایی رانژه می کنه بگید تا ما هم بریم بگیریم!نقل قول:
بله ، یکی هست.نقل قول:
پنل شبکیه و مخابرات یکی هست ؟ آدرس سایت یا شماره واحد فروش شبکیه را کسی در اختیار دارد ؟
اینم تلفن پشتیبانی:6204520
اینم سایت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله
خودش به تنهایی روی خطوط dlc سرویس میده
خیلی از دوستای من بدون داشتن مخابرات از شبکیه یا آریافون سرویس گرفتند
این که فقط از این دو شرکت برای خطوط DLC سرویس بگیرم آن هم با پنل خود شرکت مخابرات پس با سرویس دریافت کردن از خود مخابرات هیچ تفاوتی ندارد فقط یک نوع دور زدن خودمان است...من واقعا نمی دانم چرا شرکت های خصوصی دیگر اجازه ندازند به این خطوط سرویس واگذازی کنند
دوست من اینا یکسری پرت محدود داشتن که خیلی وقت پیش پر شده و الان تماس بگیرید می گن خط شما dlc هست و امکانش وجود نداره.نقل قول:
بله
خودش به تنهایی روی خطوط dlc سرویس میده
خیلی از دوستای من بدون داشتن مخابرات از شبکیه یا آریافون سرویس گرفتند
عزیزم شرکت های دیگه هم مجوز دارن منتها سرویس دهی به مشترکین dlc نیاز به تجهیزات خاص و گرون قیمتی داره که از توان شرکت های خصوصی خارجه و اگر هزینه بکنن برای خرید این تجهیزات خیلی طول می کشه که بخواد براشون سود دهی داشته باشه و همچنین با اینهمه هزینه شاید نتونن تا حتی به 200 نفر سرویس بدن ، حالا خود شما فکر کن با این همه تقاضا برای adsl این کار فایده ای داره یا نه.نقل قول:
این که فقط از این دو شرکت برای خطوط DLC سرویس بگیرم آن هم با پنل خود شرکت مخابرات پس با سرویس دریافت کردن از خود مخابرات هیچ تفاوتی ندارد فقط یک نوع دور زدن خودمان است...من واقعا نمی دانم چرا شرکت های خصوصی دیگر اجازه ندازند به این خطوط سرویس واگذازی کنند
منتها مخابرات به خاطر اینکه سرمایه هنگفت داره اینکار براش راحته و چندسالی یکبار یکسری پرت روی خطوط dlc واگذار می کنه.عرض کردم که خود شبکیه هم این تجهیزات رو نداره و از رانژه مخابرات استفاده می کنه برای همین هست که شما باید همچنان مشترک مخابرات باشید تا بتونید از شبکیه هم سرویس بگیرید در نتیجه تنها شرکتی که می تونه به شما سرویس بده همون مخابرات هست
کسی از دوستان از سرویس های جدید نامحدود اطلاعی نداره؟نقل قول:
اینطوری که دوستان می گن سرویس های نامحدود که توی طرح جدید گذاشتن افتضاح هستش و از خریدش پشیمون می شید ، فکر نمی کنم 512 بگیرید 64 بده ! اگر اینطوری بود که دیگه کسی سراغ سرویس های حجمی نمی رفت.نقل قول:
البته این اظلاعات مال طرح عید هست و معلوم نیست آیا این طرح های جدید هم اینطوری هستن یا نه ، ولی در کل نامحدود همه ی شرکت ها اینطوری هستن
تشکرنقل قول:
من از مرکز فولادشهر پرسیدم
میگفت که 2 مگ بگیرید 200 تا 300 کیلوبایت دانلود میده.
حالا راست و دروغش با خودشون!!!
سرویس 1 مگ نامحدود بقیه شرکت ها ی چیزی حدود ماهی میانگین 150 تومن هزینه اش هست!نقل قول:
منظورش سرویس های حجمی بوده نه نامحدود ، بله حجمی ها انقدر سرعتشون می تونه باشه.
جواب شما کاملا غیر منطقی هست شما می توانید با مدیر نمایدگی شاتل در اصفهان تماس بگیرید بپرسید که تنها دلیل شما برای سرویس ندادن روی خطوط DLC چیست فقط یک جواب دریافت می کنید انحصار طلبی مخابرات الان در اینترنت جست و جو انجام دهید در شهر های بزرگ روی خطوط DLC یک سالی هست شرکت های خصوصی سرویس به مشتریان واگذار می کنند اما تنها استان اصفهان است که مخابرات آن کاملا غیر حرفه ای عمل می کند.نقل قول:
عزیز من این بدبدختی الان تا جایی که من می دونم توی شهرهایی مثل تهران و مشهد هم هست ، کی گفته این مشکل حل شده ، در مورد انحصار طلبی مخابرات و کلاه برداری و دزدی که شکی نیست و این مشکلات اصلا همش زیر سر خود مخابراته...
اما شرکت های خصوصی هم اگه بخوان می تونن اقدام کنن ولی همونطور که گفتم هزینه زیادی براشون داره ، منظور نمایندگی شاتل این بوده که مخابرات اومده خط ها رو فیبر نوری کرده(dlc) والا ابنکه شرکت های خصوصی نتونن سرویس بدن حرف درستی نیست
الان در شهر اهواز یک سری شرکت خصوصی روی این خطوط سرویس می دهند یا این شرکت ها قصد گسترش و نصب تجهیزات جدید را ندارد یا مخابرات مقصر است چون به هر حال چه الان چه چند سال بعد این کار باید انجام شود.الان مخابرات چند سالی است که خطوط کابلی را به فیبر نوری تغییر می دهد فقط تنها کسی که این وسط ضرر می کند ما مشترکین هستیم.نقل قول:
نگاه کنید مقصر اول تا آخر که خود مخابرات هست ، الان هر شرکتی که بخواد می تونه منتها همونطور که گفتم نیاز به هزینه زیادی داره که زیر بار نمی ره ، این انحصار طلبی که می گن همین جاست ، مخابرات می تونه این هزینه رو پرداخت کنه و همه ی کسایی که خطشون dlc هست مجبورن از مخابرات بگیرن!
موارد بعدی هم در صفحات قبل بهش پرداختیم ، اینکه مخابرات سرویس های مختلفی رو برای کاربرا در نظر نمی گیره و صرفا به یک سرویس 128 اکتفا می کنه ، نه دانلود نامحدود ، نه شبانه رایگان و...
مخابرات دوباره طرح کمپین داده بیرون. کسی رفته پرسوجو کنه ببینه قضیه از چه قراره؟؟؟؟؟ الان بزرگترین نکته مبهمش اینجاست که سرعت دانلود شبانش چه قدره و ایا در اینده کم میشه یا نه