منم ماهی 30 گیگ دانلود دارم
حالا این سقف دانلود چقدره؟
Printable View
منم ماهی 30 گیگ دانلود دارم
حالا این سقف دانلود چقدره؟
بچه ها ، برای شارژ جدید همون مبلغ تعرفه رو شارژ کنیم و اعتبار داشته باشیم برای سر ماه کافیه دیگه؟
بابا بیخیال مگه 1 مگ نداری ؟ بعد ماهی 30 گیگ ؟ من 256 نا محدود دارم ماهی 30 گیگ می گیرمنقل قول:
فکر این سقف نباش خیالت راحت باشه از اینترنتت استفاده کن ، شما ماهی 100 گیگ حداقل باید بگیری :دی
----------------
من ساعت 3 صبح یهو اینترنتم قطع شد هر چی هم صبر کردم وصل نشد ، مشکل سراسری بوده ؟
مرسی از جوابتون،ایرانسل از هر فرصتی برای نیم بها کردن مودماش استفاده میکن[/QUOTE]نقل قول:
دوست عزیز بهترین راه همونه که دوستان گفتند . زیاد در بند نقشه و این صحبتها نباش. یه مودم از دوستی کسی گیر بیار و ببر توی محل چک کن . من توی کیانپارس و مرکز شهر دارم استفاده می کنم و هیچ مشکلی ندارم . اما برادرم دو خیابون پایینتر از من هزارتا مشکل داره و اعصابش خرابه ! هر دومون هم توی منطقه سبز هستیم . به نظر می یاد ساختمونهای با ساختار بتنی نسبت به ساختمونهای فولادی خیلی مشکلات بیشتری دارند. ضمن اینکه هر چقدر طبقه بالاتری باشی مشکلاتت کمتره .
خوش باشی.
دوستان مودم جیبی ایرانسل کی قراره عرضه شه؟
330 گیگ:31:نقل قول:
دوستان این مودمهای وای فای ایرانسل قابلیت pppoe هم داره ؟ می خوام به ----- وصلش کنم .
عزیز همه دنبال دانلود نیستن این طوری نیست که هر کی سرعت بالا تر داشته باشه بشینه کل اینترنت رو دانلود کنه این بیجنبه بازی ها فقط ماله ایرانی ها هستنقل قول:
قربون تو که با جنبه اینقل قول:
دوستمون سقف دانلود رو پرسیده بود گفتم نگران نباشه برای دانلود
بعد مریض نیستم که بشینم دانلود کنم بعد با فایل های دانلودی کار نداشته باشم حتما از چیزایی که دانلود می کنم استفاده می کنم وگرنه نیاز به دانلود نداشتم نا محدود نمی گرفتم
اتفاقا عادت ایرانیا به بی جنبه نیست فکر کنم بعضی از ایرانیا به جای اینکه اول فکر کنن حرف بزنن اول حرف می زنن بعد فکر می کنن
هر کسی هم به خودش ربط داره با اینترنتش چه کار کنه ربطی به با جنبه و بی جنبه نداره تو 2 مگ نا محدود بگیر بیا همین تاپیک روزی یه بار نگاه کن و برو به کسی چه
بله کافیه؛ ولی شارژ رو به روز آخر موکول نکنید بهتره. البته من ماه پیش صبح روز 30 ام شارژ کردم ، یک ساعت بعد ثبت شد ولی خودشون میگن ممکنه تا 24 ساعت طول بکشه.نقل قول:
من توی نمایشگاه پرسیدم جواب درست و حسابی نشنیدم. فکر می کنم بیشتر تبلیغاتی بوده این قضیه مودم جیبی و برای اینکه از مبین نت عقب نیفتن! البته خود مبین نت هم فقط ثبت نام می کرد توی نمایشگاه. من هنوز ندیدم کسی مودم جیبی رو تحویل بگیره.نقل قول:
نقل قول:
جواب سوالات شما:نقل قول:
من توی نمایشگاه پرسیدم جواب درست و حسابی نشنیدم. فکر می کنم بیشتر تبلیغاتی بوده این قضیه مودم جیبی و برای اینکه از مبین نت عقب نیفتن! البته خود مبین نت هم فقط ثبت نام می کرد توی نمایشگاه. من هنوز ندیدم کسی مودم جیبی رو تحویل بگیره.
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6632724&postcount=5836
دوستان واسه سرعت های بالاتر که میگه از دانشگاه نامه بیار .متن نامه چی باشه؟
رفقا این اینترنتش خوبه برا بازی؟ آپلودم داره؟ پینگش چطوره؟
کسی جواب مارو نمیده؟؟؟؟!!!!!!نقل قول:
سلام. من 256 دارم. پینگ با یاهو بین 700 تا 800 و گوگل بین 800 تا 900. خیلی افتضاحه!!! چی کارش کنم ؟ هر سایتی که می خوام برم اول حدود یک ثانیه فکر می کنه بعد تازه شروع می کنه به بارگذاری صفحه.
سلام
من یه مشکلی دارم که البته چیز خاصی نیست اما بدجوری روی اعصابمه و دو سه روزه به هر دری زدم نتونستم براش جوابی پیدا کنم.
روز اولی که نماینده ایرانسل اومد و مودم usb را برای من روی ویندوز 7 نصب کرد کار را طوری انجام داد که علامت سکیوریتی ویندوز ( اون سپر آبی و زرد ) روی آیکنش نبود. توی نصبهایی که بعدا خودم برای دوستان انجام دادم همیشه اون آیکن بود و من هم توجهی نمی کردم . می دونید زمانی که این آیکن روی صفحه باشه قبل از اجرای برنامه از شما تائیدیه گرفته می شه ( در مورد این که این برنامه پابلیشر مشخصی نداره ). البته می دونم که می شه با پایین آوردن سطح سکیوریتی کاری کرد که اون پیغام نیاد اما آیکن سپر حذف نمی شه . من ویندوزم را بعد از مدتها عوض کردم و حالا اون علامت را خودم هم دارم .الان من هر برنامه مزخرفی که نصب کنم ( مثلا انواع ف شکن ها و غیره ... ) هیچ کدوم اون سپر رو ندارند و بدون تائیدیه اجرا می شوند الا این برنامه کانکشن منیجر که البته گفتم مشکلی نداره و فقط یه کلیک اضافه است اما بدجوری روی اعصابه .
حالا سوال من اینه که چطور می شه این علامت را از روی فایل اجرایی کانکشن منیجر برداشت ؟ کسی می دونه ؟ البته سوال کلی تر اینه که اصلا چطور می شه به ویندوز فهموند یک فایل اجرایی معتبره بدون اینکه سطح سکیورتی رو پایین بیاریم ؟ البته قائدتا با سرچهایی که کردم فکر کنم جواب باید توی ادمینستر تولز و یا یه جایی توی رجیستری باشه اما به نتیجه قطعی نرسیدم و هر جایی که به فکرم رسید رو دستکاری کردم ولی بی نتیجه بود! اگر کسی از دوستان می دونه و جواب بده ممنون می شم .
خوش باشید.
پی نوشت: ممکنه سوالم خیلی ابتدایی باشه اما باور کنید دو روزه هر لینکی که توش کلمه پابلیشر یا حذف علامت سیکیورتی بود رو خوندم ( که خیلیهاش هم ریفرنس به سایت خودمون بود ) اما به جواب نرسیدم ! یه جوری شده که شبها که می خوام بخوابم خواب سپر میکروسافت رو می بینم . والله !
اوه اوه این پینگ اصلن به درد بازی نمی خوره...
مقایسه وایمکس ایرانسل و مبین نت، به لینک زیر مراجعه کنید.
کد:http://www.vivannews.com/
ببخشید، میشه بگین کجای این سایت مقایسه این دو سرویس دهنده نوشته شده؟ ... من تصور می کنم این پست شما بیشتر جنبه تبلیغاتی داره .....نقل قول:
تو قسمت فناوری اطلاعات و ارتباطات ----->> مقایسه وایمکس: ایرانسل یا مبین نت؟نقل قول:
این " فعال سازی سرویس خط به خط وایمکس و تاریخچه انتقال" به چه درد می خوره کسی می دونه ؟
من فعالش کردن یه رمز برام اس ام اس کرد الان دقیقا می شه چه کار کرد ؟
نقل قول:
سلام دوست عزیز سرعت های دانلود رو دقیق کیدونم و بهت میگم
128 :16 کیلوبایت
256 : 34 کیلوبایت
512 :64 کیلوبایت
1 مگابایت : 128 کیلوبایت
2 مگابایت : 256 تا 270 متغیره بالا میره ولی پایین نمیاد
سوال دیگه ای بود در خدمتم بله نامحدوده میتونید دانلود کنید قطعی هم نداره مگه اینکه مخابرات انگولک کنه
سوال دیگه ای بود در خدمتم :46:
آقا سلام یه با معرفت که سرعت وایمکس ایرانسلش 2 مگابایت باشه یه تست دانلود و آپلود تو سایت زیر بگیره و نتیجشو اینجا بذاره لطفا من 512 دارم و میخوام 2 مگابایت بگیرم دستتون درد نکنه فقط سرعت 2 مگابایت این تستو بکنه لطفا سایتشم اینه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این نتیجه تست منه که هم سرعت واقعی دانلود و آپلودو میگه ممنون میشم یکی از سایت بالا تست بگیره فقط تست کردین نتیجشو مثل من بذارین تو اینجا تا ببینم ممنون
Download Speed: 526 kbps (65.8 KB/sec ) Upload Speed: 103 kbps (12.9 KB/sec )
دوستان یه سوال ....
این تغییر طرح تعرفه که توی ecare هست به چه صورته ؟ من 512 محدود 4 گیگ یک ساله دارم . الان نزدیک 170 تومن توی حسابم هست که به ازای ماهی 20 تومن تا آخر دوره هستش نزدیک 8 ماه .
الان با همون 170 تومنی که توی حساب دارم می تونم طرحم رو بکنم 256 یا 128 با حجم کمتر که هزینه ش ماهی کمتر از 20تومن باشه ؟ (چون می خوام بیشتر از 8ماه داشته باشم . سرعت و حجم برام مهم نیست مدت زمانش مهمه ) .
نتایج من :نقل قول:
Download Speed: 1967 kbps (245.9 KB/sec ) Upload Speed: 306 kbps (38.3 KB/sec )
Download Speed: 1978 kbps (247.3 KB/sec ) Upload Speed: 316 kbps (39.5 KB/sec )
البته الان یا دانلود منجر دارم 260 کیلوبایت در ثانیه دانلود میکنم و سرعت آپلودم هم معمولا بهتر از نتیجه تست هست
دوستان من میخواستم 1 مگ یا 512 نا محدود بگیرم، اما سوالی که دارم بین مبین نت و ایرانسل گیرم :دی
پینگ ایرانسل تو ساعات مختلف روز چطوره؟! سرعتش چطور؟
ممنون
---------- Post added at 06:33 PM ---------- Previous post was at 06:33 PM ----------
دوستان من میخواستم 1 مگ یا 512 نا محدود بگیرم، اما سوالی که دارم بین مبین نت و ایرانسل گیرم :دی
پینگ ایرانسل تو ساعات مختلف روز چطوره؟! سرعتش چطور؟
ممنون
دوست گرامی انتخاب یکی از این سرویس ها به موقعیت شما و میزان کیفیت آنها در محل سکونت شما بستگی داره،البته مبین نت نامحدود نداره و قیمت مودمهاش از ایرانسل گرونتره ولی شهرهای بیشتری رو تحت پوشش داره و یکی دیگر از مزیتهاش شبانه رایگان هست،در مقابل ایرانسل با ارایه سرویسهای گوناگون و مودمهای ارزانتر و برگزاری جشنواره های مختلف در طول سال و نیم بهاء کردن مودم و تحت پوشش قرار دادن حاشیه های شهر توانسته کاربران زیادی رو جذب کنه.اکثر دوستانی که وایمکس ایرانسل دارن از انتخابشون راضیند البته این به اون معنی نیست که ایرانسل مشکل نداره.نقل قول:
نقل قول:
سلام داداش واقعا ممنونم که تست کردی چون میخواستم دقیق بدونم سرعت دانلود 2 مگابایت چنده و بگیرم از ایرانسل ممنون از شما دوست عزیز:11:
میتونی الان درخواست تغییر طرح تعرفه رو بدی ولی تا اتمام دوره طرح فعلی ات، اعمال نمیشه.نقل قول:
خود دانشگاه متن آماده داره فقط بگو سرعت توش قید بشه.نقل قول:
نقل قول:
من هم چند روز پیش پرسیدم و کسی جواب نداد . اما الان که مال خودم هم فعال شده بین دوتا خط خودم تست کردم و به جواب رسیدم . این انتقال خط به خط دقیقا مثل انتقال خط به خط سیم کارتهای ایرانسل عمل می کنه. یعنی اگر شما مثلا مبلغی اعتبار توی حسابت داشته باشی و دوستی در شرایطی جایی گرفتار شده باشه و نتونه به هر شکلی ( از طریق کارت شارژ یا کارت اعتباری بانکی ) اعتبارشو زیاد کنه شما می تونی از اعتبار خودت مبلغی رو به اون بدی تا اون استفاده کنه. البته دوسه تا نکته که من تا الان بهش رسیدم ( البته با آزمایش و ممکنه اشتباه باشه - چون هنوز گزینه help برای این حالت وجود نداره ) اینهاست :
1 - شما فقط می تونی از مبلغ ریالی اعتبارت برای طرف بفرستی و این امکان برای اعتبار حجمی ( ترافیک ) هنوز امکان نداره . یعنی شما اگر 4 گیگ حجم باقی مونده داشته باشی نمی تونی یک گیگ اونو به کس دیگه ای بدی . فقط از مبلغ ریالی می شه به مشترکین دیگه داد.
2- با توجه به بند بالا اصلا امکان خط به خط برای ترافیک های رایگان وجود نداره و ترافیک رایگان شما در هر حال بعد پایان مدت اعتبار از بین می ره .
3 - طرف مقابل می تونه ارسال شما رو قبول یا رد کنه. شما می تونید لیست کامل دریافتها و ارسالهای خودتون و قبول یا رد طرف را توی بخش تاریخچه ببینید.
حالا جدیدا ( فکر کنم از دیروز ) یه گزینه به اسم وفاداری اضافه شده که البته هنوز فعال نیست . احتمالا ایرانسل می خواد در حالت خوشبینانه امتیازاتی برای کاربران قدیمی تر در نظر بگیره . حالت بدبینانه اش هم اینه که ممکنه ایرانسل بخواد بعضی از امتیازاتی رو که الان داره به همه کاربرها می ده ( از قبیل اعتبار رایگان و ... ) رو از بعضی کاربرها بگیره . این در آینده مشخص می شه .
نمی دونم چرا کار ایرانسل برعکس همه است. معمولش اینه که واسه یه امکان جدید اول اطلاع رسانی می کنن . بعد یک مدت آزمایشی و بعد هم کارکرد رسمی . اما ایرانسل همه کارها رو چپه انجام می ده . نمونه اش هم همین حالت خط به خط و وفاداری که اصلا هنوز هیچ اطلاع رسانی رسمی براشون نشده. شاید فرض ایرانسل اینه که با این کار سرگرمی خوبی برای کاربرهاش درست می کنه تا به کارکرد امکانات جدید پی ببرن !!!! :31:
بگذریم . کسی جوابی برای اون سوال قبلی من پیدا نکرد ؟ چطور می شه حالت پروتکت ( اون سپر آبی و زرد روی آیکن کانکشن منیجر ) را حذف کرد ؟ نبود ؟
خوش باشید.
ممنوننقل قول:
من الان 7ماه دیگه دارم . یعنی چی تا اتمام دوره طرح فعلی ؟
منظورم اینه الان اگه درخواست بدم واسه ماه جدید اعمال میشه یا میره واسه 7 ماه بعد ؟
سلام خدمت همه دوستان، خوش به حال مبین نتی ها، چون پوشش شبکه شون دوباره افزایش پیدا کرد، اما این ایرانسل فقط چند شهر در چند استان. آخه چرا ایرانسل اینقدر تنبل هستش؟
سلام مودم جيبي ايرانسل كي مياد؟
دوستان من از دیشب مشکل عجیبی پیدا کردم....دیشب ساعت 9 هزینه ماه رو واریز کردم به مبلغ 130 هزار تومن ...بعد تا صبح هم 5 گیگ دانلود داشتم ...صبح که دیدم sms اومده که 65 هزار بدهی دارید و باید واریز کنید ...بعد من هم دوباره واریز کردم به امید اینکه این 65 هزار در ماه بعد حساب بشه ..ولی زنگ که زدم آخرین دفعه گفت مصرف آزاد حساب شده...جالبه واقعا...خوب من ساعت9 واریز رو انجام دادم و شروع دوره هم الان زده از 1/9/90 خوب 1 آذر از ساعت 12 شروع میشه...این وسط موندم ...میترسم 65 هزارتومن رو 1 جورایی دیگه برنگردونه به من...دوستان تا حالا به همچین مشکلی برخورد کرده بودید؟؟؟؟
الان تو حساب نگاه که میکنم 172 تک تومنی به ایرانسل من بدهکارم در حالی که ایرانسل باید 64 هزار به من بدهکار باشه....خواهشا یکی کمک کنه
من 130 تومان دیشب برای 2مگ شارژ کردم الان میبینم اینقدر زده میزان اعتبار 379619
دیشب شارژ کردم
بعد پایین زده موجودی حساب 166688
یکی تویضح بده چی به چی هست؟؟
من الان گیج شده م
یکی ما رو از سردرگمی نجات بده...یعنی 65 هزار که ما بعدا به حسابشون واریز کردیم رفت؟/
اونطور که خود ایرانسل گفته باید صبر کنی برای 7 ماه دیگه.نقل قول:
شما 9 شب واریز کردی یا اینکه 9 شب واریز شما تایید شد؟ وقتی پول رو واریز میکنید همون موقع یه پیغام میده که تا 48 ساعت تایید این پرداخت شما ممکنه زمان ببره. خب این رو باید مد نظر قرار میدادید که یکی دو روز زودتر پول رو واریز کنید. البته واقعا این کار ایرانسل بی انصافی هست. بهترین کار برای شما اینه که با پشتیبانی ایرانسل تماس بگیرید و قضیه رو بگید و امیدوار باشید که بررسی کنن. فکر می کنم قبلاً هم یکی از دوستان این مشکل رو داشت و با تماس تلفنی مشکلش حل شده بود. (اگه اشتباه نکنم)نقل قول:
خیلی تماس گرفتم ولی فعلا خبری از ایرانسل نیست ...با کلی پیگیری تونستم فعلا خط رو فعال کنم....خوب ما وقتی 9 پول رو واریز می کنیم ایرانسل باید چک کنه که ما ساعت 9 پول رو واریز کریم به حساب ایرانسل...در ضمن روز 1 آذر از 12 شب شروع میشه و این پول 130 هزار که من ریختم برای این 30 روز به طور کامل هست...واقعا موندم چیکار کنم...یعنی امکان داره دیگه پول به حساب برگشت داده نشه؟؟؟؟پول کمی هم نیست ...65 هزار تومان هستنقل قول:
دوست خوبمنقل قول:
من خودم الان مبین نت دارم استفاده میکنم
فقط بهت میگم که قدر ایرانسل که داری رو بدون و به هیچ وجه گول پوشش سراسری مبین نت یا دانلود رایگان شبانه اش رو نخور.
به هیچ وجه کیفیت ایرانسل با مبین نت قابل مقایسه نیست و واقعا کیفیت ایرانسل از مبین نت خیلی خیلی بهتره.
روز های جمعه یا ساعتای رایگان آخر شب ، اینقدر سرعت افتضاحه که باید مودمو خاموش کنم بذارم کنار.
روز ها هم افتضاحه و هر روز و هر هفته هم داره افتضاح تر میشه.
من چون خودم هم ایرانسل و هم مبین نت دارم بهت توصیه میکنم که هیچ وقت حسرت داشتن مبین نت رو نخور !!!