شما اگه هم سینما می خوای هم بلوری پس یه سینما بلوری بگیر و خیال خودت رو راحت کن.هم ساپورت فرمت بهتری داری و هم ساپورت صدای بهتری و ... مثل مدل LH880XBHنقل قول:
Printable View
شما اگه هم سینما می خوای هم بلوری پس یه سینما بلوری بگیر و خیال خودت رو راحت کن.هم ساپورت فرمت بهتری داری و هم ساپورت صدای بهتری و ... مثل مدل LH880XBHنقل قول:
LH-870HTS حدود 500 تومننقل قول:
LH-W871HTS حدود 650
LH-880XBH حدود 900
LH-895XBH یک میلیون به بالاست
دو مورد آخر رو نمی دونم.
به غیر از مدل های 880 و 895 که سینما بلوری هست برای بقیه ساپورت فرمت MKV ذکر نشده.
بحث اینجاست که در حال حاضر پول تو دست و بالم نیست ... از طرفی نمیخوام 200 تومن هدیه ی LG رو هم از دست بدم ...نقل قول:
حالا لطفا منو راهنمایی کنید که از الجی سینمای LH-869HTS رو بردارم یا LH-860HTS یا LH-865HTS ؟؟؟
یا اصلا یه Blu-ray Player بردارم ؟ (آخه نمیدونم الجی سینماهاش بهتره یا بلوری هاش !! )
بین اون 3 تا مدل سینما از LH-869HTS بیشتر خوشم میاد ... (به خاطر ظاهرش) ... اما فکر کنم از اون دو مدل قدیمی تره ... اگه چیزی کمتر از اون 2 مدله دیگه داره بهم بگید لطفا
يعني از usb هم اجرا نميكنن؟؟
و راستي با اين 500 يا 650 گزينه اي هست كه بهتر از دو مدل اولي باشه؟
من به خاطر هماهنگي ميخواستم سينما رو هم الجي بگيرم ولي مثل اينكه نميشه ...
كيفيت صداي دو مدل اولي چه طور هستش؟؟ميگن الجي صداي خوبي داره ولي من كه امتحان نكردم
من ميخوام 2400 بدم واسه تي وي مدل LW9500 يه ميز هم ميخوام كه حدوداي 350 تا 400 هستش و با يه سينما ميره واسه 3300 تا 3500
كه ديگه بيش از اين نميتونم خرج بكنم پس يا سينما ميخرم يا يه پلير خوب با بلندگو كه همين مورد دوم رو نميدونم چجور تهيه و جم جورش بكنم ممنونم ميشم تو اين مورد كمك بكني
سلام،نقل قول:
140 کلا پلیر خوب و قوی ای هست. از منوها هم نمیدونم چی رو باید توضیح بدم ولی از لحاظ کیفیت خیلی عالی است. فیلمهای 3بعدی بسیار عالی هستند و همچنین پخش از usb و dlna . ولی خب تو زیرنویس فارسی از usb مشکل داره و کلا یک کمی کند عمل می کنه. dlna اون هم بنظرم از تلویزیون سونی من که اون هم dlna داره کمی ضعیفتر عمل میکنه. یعنی بعضی وقتها اگر آیتمهای توی یک فولدر خیلی زیاد باشه ممکنه همه رو نشون نده. کلا تو دستگاه های بلوری بازار به نظرم خوبه.
كسي از دوستان نيست كه به بنده كمك بكنه؟
ميخوام يه دونه بلوري بگيرم به همراه بلندگو امپلي و بقيه چيزا به صورت جداگونه ولي هماهنگ با هم باشن
تا 400-500 تا هم هزينه كمتر هم شد چه بهتر
نقل قول:
دوست عزیز همه اینهایی رو که گفتی میخوای با 400 500 بگیری ؟؟؟؟ با این پول شما نمیتونی سیستم خوبی جمع کنی . باید از این سینما بلوری های تجاری بگیری . تازه با این مقدار به نظر من همونم نمیتونی خوبشو بگیری . به نظر من اگه الان بودجه نداری یکم صبر کن و بودجتو بیشتر کن اقلا یک سیستمی بگیر که بعدا پشیمون نشی. اگه فیلم بلوری هم نداری اصلا دنبال بلوری پلیر نرو . به جاش یدونه HD پلیر بخر.
سلام،
من اطلاعات زیادی از انواع سینمای خانگی و امکاناتشون ندارم. یه خورده تحقیق کردم ولی به نتیجه نرسیدم. شرایطی که مد نظرم هست و میزان بودجه رو می گم اساتید محترم لطفا راهنمایی کنند تا بهترین انتخاب رو داشته باشم.
- پنل من SONY LED 46 EX520 هست که در یک فضای 6*4 قرار داره
- قیمت تا حدود800.(ولی می خوام هزینه بابت چیزی باشه که بتونم استفاده کنم)
- کیفیت تصویر مهمه یعنی بتونم از نهایت کیفیت پنل استفاده کنم.
- قدرت صدا نرمال. صدای خیلی بالا نیاز ندارم (کیفیت صدا مهم تره)
- ترجیحا انواع فرمت های تصویری مثلا mkv رو جواب بده (ولی بازم نمی خوام کیفیت فدا بشه)
- ترجیحا سونی که با پنل جور باشه (ولی زیاد مهم نیست)
حالا با این توضیحات منتظر راهنمایی دوستان هستم تا از بلاتکلیفی در بیام!
لطفا مدلی رو که پیشنهاد می دید یه توضیح مختصر و حدود قیمت هم بفرمایید.(ما تازه کاریم!)
ضمنا اگر یه سینمای خوب که همه فرمتها رو ساپورت نمی کنه مد نظر بود، می شه کنارش یه پلیر ارزون که همه چی رو پخش کنه اضافه کرد؟ اگه بله لطفا مدل اونو هم بفرمایید.
پیشاپیش ممنون از همکاریتون
خب من اگه فقط بلوري و بلندگو بخوام بگيرم چي؟؟بازم نميشه؟نقل قول:
دوست عزیز همه اینهایی رو که گفتی میخوای با 400 500 بگیری ؟؟؟؟ با این پول شما نمیتونی سیستم خوبی جمع کنی . باید از این سینما بلوری های تجاری بگیری . تازه با این مقدار به نظر من همونم نمیتونی خوبشو بگیری . به نظر من اگه الان بودجه نداری یکم صبر کن و بودجتو بیشتر کن اقلا یک سیستمی بگیر که بعدا پشیمون نشی. اگه فیلم بلوری هم نداری اصلا دنبال بلوری پلیر نرو . به جاش یدونه HD پلیر بخر.
اخه من كه تو اين چيزا زياد وارد نيستم
پيش خودم يه فكري ميكنم گفتم بيام اينجا بگم ببينم نظر بقيه چيه
من الان ميخوام يه lw9500 بگيرم كه 2400 هستش و يه ميز كه 300 خوردهاي تا 400 ميشه
اگه بخوام سينما بلوري بگيرم ميره واسه 900 تومن كه خيلي زياده نهايتش 600 بدم واسه سيستم صوتي
سينما معمولي هم كه پليرش بدرد نميخوره و بايد يه دونه بهترش رو جداگونه بگيرم
واسه همين گفتم از همون همه رو جدا بگيرم
واسه اين گفتم بلوري بگيرم
گفتم برم از اين سايت ها هستن كه فيلم و سريال رو بلوري ميدن
تو هر ديسكشكه 50 گيگ هست يه چند تا فيلم بگيرم و اجرا بكنم
بهرت از اينكه برم دي وي دي پلير بگيرم و هي برم دونه دونه فيلم بخرم و نيگا كنم
حالا جريان اين hd پلير چي هست؟
چه چيزايي رو اجرا ميكنه؟چه نوع ديسكي ميخونه؟
سلام.نقل قول:
شما با این بودجه سیستم زیر رو می تونید تهیه کنید
[HTML] http://www.denon.co.uk/UK/Product/Pages/Product-Detail.aspx?Catid=HomeTheatre&SubId=HomeTheatrePac kages&ProductId=DHT1312XP[/HTML]
مدل 1312 دنون و یک پلیر هم می تونید بنا به انتظارتون در کنارش استفاده کنید.البته پول پلیر جدا هستش.
سیستم بسیار خوبیه.
و یا مدل rs33 پایونیر.این مدل هم به بودجه شما می خوره و پلیر خوبی هم داره.
ولی مدل 1312 آمپ بهتری داره.
lمن مشخصات رو چک کردم و هر سه مثل همدیگه هستند.صداشون رو نشنیدم که نظری بدم.نقل قول:
در مورد اینکه سینما بگیری یا بلوری بستگی به استفادت داره اگر فیلم بلوری می خوای ببینی پس بلوری پلیر بگیر ولی اگر نه پس سینما بگیر.
با توجه به نظر جناب رایان می تونید در کنار این سیستم دنون یه بلوری پلیر سونی مثل مدل s480 بگیرید که تصویر و کیفیت خیلی خوبی داره در ضمن سیستم 1312 قابلیت اضافه کردن چند پلیر رو داره که برای آپگرید و برنامکه های آتی تون دستتون رو باز می ذاره.نقل قول:
---------- Post added at 12:40 AM ---------- Previous post was at 12:36 AM ----------
دوست عزیز بلندگو بدون آمپلی که صدا نمی ده. بهتره یه کم بیشتر خرج کنید یا از انتظاراتتون کم کنیدنقل قول:
بچه ها امروز یه فروشنده تو خیابون جمهوری می گفت گیرنده های ایکس ویژن و دنای با براویا سینک می شن! یعنی با یه کنترل هر دو کار می کنه!! راست می گه؟؟؟
نقل قول:
به نظر من :
1 - اگه فیلم بلوری اریجینال نداری اصلا دنبال بلوری پلیر نرو . یدونه HDPLAYER بگیر این فیلم هایی رو که میگی همشو میتونی بریزی روی هارد با اون ببینی و از نظر ساپورت فرمتهای صوتی و تصویری خیلی کامل تر از بلوری پلیر عمل میکنه . تو همین فروم تاپیک چند مدل HDPLAYER هستش میتونی یه سر بزنی سوالی داری اونجا بپرسی دوستان راهنماییت میکنند.
2 - یک سینمای خانگی هم بگیر در کنار اون HDPLAYER استفاده کن . اینجوری میتونی از DVD پلیر سینما هم برای دیدن DVD و این جور کارا استفاده کنی.
3 - این تلویزیونی که داری میگیری من مشخصاتشو نمیدونم . اما باز هم به نظر من تلویزیون 3D نگیر . مگه چند تا فیلم سه بعدی میخوای باهاش ببینی که اینهمه اختلاف قیمت بین معمولی و سه بعدی رو میخوای پول بدی ؟؟ سه بعدی تکنولوژیش هنوز اول راهشه به نظر من زوده الان براش هزینه کرد . ضمن اینکه به نظر خیلی آش دهن سوزی هم نیست ! من خودم به شخصه خیلی حال نمیکنم با این 3 بعدیا ! بعد 5 دقیقه چشم درد و سر درد میاد سراغ آدم فیلم کوفتش میشه !! به نظر من تلویزیون معمولی بگیر مابه تفاوت بین سه بعدی و معمولی رو بزار روی سیستم صوتیت یه دستگاه خوب بگیر که بعد 2 ماه دلتو نزنه و حداقل چند سالی برات کار کنه و از نظر امکانات تامینت کنه برای چند سال آینده. اگه بتونی بودجتو برای سینما بالا ببری میتونی همین مدل دنون رو که رایان جان گفتن بگیری . سیستم خیلی خوبیه با امکانات بسیار خوب و شفافیت و وضوح صدای بسیار عالی .
4 - میز هم بده برات بسازن نصف قیمت مغازه در میاد . من هم میز و رک خونه خودمو هم میز خونه پدرمو دادم بیرون ساختن . یک جایی هست که کارش فقط میز تلویزیونه . هم مدل آماده داره هم میتونی نقشه بدی برات بسازه . اگه خواستی بگو آدرسشو برات بفرستم یک سر بزن ببین چیا داره تو چه قیمتایی. من پارسال همین موقع ها بود که برای خودمو دادم ساخت تخفیف عید هم زده بود رو جنساش.
آقا یه سوال برام پیش اومد ...
بدون بلوری پلیر ، به هیچ طریقی نمیشه فیلم 3D اجرا کرد ؟
و یه سوال دیگه اینکه :
قیمت یه HD Player مناسب (همه پسند و رایج ... خیلی خیلی عالی نیاز نیست ... چون پول زیادی ندارم!) چنده ؟ ... کدوم مدل ؟
دوستان HD یا فول HD بودن گیرنده به پخش فیلم از روی هارد هم مربوط میشه ؟ مثلا با گیرنده ای که HD هست میشه فیلم فول HD از روی هارد پخش کرد ؟!
هم آره و هم نه . توضیح اش اینکه :نقل قول:
وقتی دستگاه شما پشتبانی از HD داره یعنی هم خروجی تصویر اش HD هست و هم می تونه تصاویری با کیفیت HD رو اجرا کنه . البته به یاد داشته باشیم HD یک استاندارد هست و خودش زیر مجموعه های کدکی متعددی داره . حالا شما هر کدوم از این کدک ها رو استفاده کنید تو دستگاه تون ( دستگاه شما قابلیت پخش اون کدک خاص از استاندارد HD رو داشته باشه ) اون موقع شما می تونید تصویر HD رو در دستگاه تون اجرا کنید . البته کیفیت تصاویر HD هنگامی خودش رو خیلی واضح نشون میده که اتصال میان دستگاه و تلویزیون HDMI باشه و شما حداقل یک تلویزیون که از فن آوری پخش HD پشتیبانی بکنه رو در اختیار داشته باشید .
نتیجه :
1-اگر دستگاه شما خروجی HD داشته باشه ( کابل HDMI ) داشته باشه یعنی می تونید تصاویر رو با استاندارد HD ببینید ( این استاندارد الزاما به معنای کیفیت بالا نیست بلکه فقط شما استاندارد رو رعایت کردید)
2-دستگاهی که خروجی HDMI داره یعنی قابلیت پخش فیلم هایی با استاندارد HD اما کدک های مختلف رو خواهد داشت
3-چنین دستگاهی می تونه فایل هایی با کیفیت HD رو که از کدک MP4 و WMV یا MKV هستن رو پخش کنه
سلامنقل قول:
اگه HDPLAYER شما قابلیت 3D داشته باشه میتونید فیلم 3D هم ببینید . قیمتها که فضایی رفته بالا الان نمیدونم HDPLAYER ها چند شده . مدل WD HD MEDIA PLAYER (اگه اشتباه نکنم مدل LIVEش باید باشه) رو که تاپیکشم اینجا هست و مدلیه که تقریبا الان بیشتر از بقیه مدلها تو بازار رایج هستش و امتحانشو پس داده میتونی قیمت بگیری .من نزدیک 1 ساله که دارمش و ازش راضیم . البته من بیشتر باهاش موزیک گوش میدم چون فایلهای FLAC رو ساپورت میکنه. اما این مدل 3D ساپورت نمیکنه . مدل جدید ترش که LIVE HUB هستش فکر کنم هم 3D ساپورت میکنه هم اینکه 1 ترابایت هارد رو خودش داره .
این لینک رو یک نگاه بنداز .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما به نظر من الان قیمتها الکی رفته بالا . اگه بتونی بگی برات از اونور بیارن خیلی به نفعت میشه . من پارسال آخرای بهار هارد سیگیت 2 ترابایت خریدم 120 تومن همون هارد الان شده 325 تومن !!!! نمیدونم با این وضعیت چه خاکی باید تو سرمون بریزیم !! میترسم چند وقت دیگه با این حقوقا 1 متر سیم هم نتونیم بخریم !!!!
مدل HT-CN9900DVW sharp کیفیت صدای خیلی خوبی داره . قیمتش حدود 500 تومن هست .نقل قول:
مشخصات:
- Power output :Total RMS 600W
- HDMI-output type 1080P
- 5.1surround sound speaker
- playable Disk : DVD, AudioCD, VCD, MP3, CD-R/RW, JPEG,Divx
- USB playback and karaoke 2Mic
- Dolby digital pro logic
- AM/FM Radio
مرسی ولی سوال من تفاوت بین HD و FULL HD هست ، چون تا اون جایی که می دونم ستاپ باکس ها سه نوع SD , HD , FULL HD هستن ، حالا آیا با دستگاه HD میشه فیلم FULL HD - 1080p رو از روی هارد پخش کرد ؟نقل قول:
بله . من که تونستم حتی 1080p رو هم پخش کنم . دستگاه من از 1080p هم پشتیبانی می کنه . خیال ات راحت این دستگاه ها اینقدر هم وسایل بدرد نخوری نیستن . عالی نیستن ولی معمولی و در پیت هم نیستن . واسه خونه خوبه ولی اگر انتظار داری مثل سیستم همه چی رو اجرا کنن نه . به اندازه پولی که بابتش میدی می تونی ازش کار بکشی . خیال ات راحت .نقل قول:
دوست عزيز اين مدلايي رو كه پيشنهاد دادين چه قيمت هستن؟نقل قول:
سلام.
شما با این بودجه سیستم زیر رو می تونید تهیه کنید
HTML کد:
مدل 1312 دنون و یک پلیر هم می تونید بنا به انتظارتون در کنارش استفاده کنید.البته پول پلیر جدا هستش.
سیستم بسیار خوبیه.
و یا مدل rs33 پایونیر.این مدل هم به بودجه شما می خوره و پلیر خوبی هم داره.
ولی مدل 1312 آمپ بهتری داره.
بلنوگو امپ و پليرش جدا گونه است؟
تا حدود 550-650 تا همچين چيزي گيرم مياد؟
(از 300 شروع كردم رسيدم به 650 ببينم ميتونيد بودجه برسونيد به 1 ميل:27: )
من نميدونم اين HDPlayer كه شما ميگين چه قيمت هستشنقل قول:
1 - اگه فیلم بلوری اریجینال نداری اصلا دنبال بلوری پلیر نرو . یدونه HDPLAYER بگیر این فیلم هایی رو که میگی همشو میتونی بریزی روی هارد با اون ببینی و از نظر ساپورت فرمتهای صوتی و تصویری خیلی کامل تر از بلوری پلیر عمل میکنه . تو همین فروم تاپیک چند مدل HDPLAYER هستش میتونی یه سر بزنی سوالی داری اونجا بپرسی دوستان راهنماییت میکنند.
2 - یک سینمای خانگی هم بگیر در کنار اون HDPLAYER استفاده کن . اینجوری میتونی از DVD پلیر سینما هم برای دیدن DVD و این جور کارا استفاده کنی.
3 - این تلویزیونی که داری میگیری من مشخصاتشو نمیدونم . اما باز هم به نظر من تلویزیون 3D نگیر . مگه چند تا فیلم سه بعدی میخوای باهاش ببینی که اینهمه اختلاف قیمت بین معمولی و سه بعدی رو میخوای پول بدی ؟؟ سه بعدی تکنولوژیش هنوز اول راهشه به نظر من زوده الان براش هزینه کرد . ضمن اینکه به نظر خیلی آش دهن سوزی هم نیست ! من خودم به شخصه خیلی حال نمیکنم با این 3 بعدیا ! بعد 5 دقیقه چشم درد و سر درد میاد سراغ آدم فیلم کوفتش میشه !! به نظر من تلویزیون معمولی بگیر مابه تفاوت بین سه بعدی و معمولی رو بزار روی سیستم صوتیت یه دستگاه خوب بگیر که بعد 2 ماه دلتو نزنه و حداقل چند سالی برات کار کنه و از نظر امکانات تامینت کنه برای چند سال آینده. اگه بتونی بودجتو برای سینما بالا ببری میتونی همین مدل دنون رو که رایان جان گفتن بگیری . سیستم خیلی خوبیه با امکانات بسیار خوب و شفافیت و وضوح صدای بسیار عالی .
4 - میز هم بده برات بسازن نصف قیمت مغازه در میاد . من هم میز و رک خونه خودمو هم میز خونه پدرمو دادم بیرون ساختن . یک جایی هست که کارش فقط میز تلویزیونه . هم مدل آماده داره هم میتونی نقشه بدی برات بسازه . اگه خواستی بگو آدرسشو برات بفرستم یک سر بزن ببین چیا داره تو چه قیمتایی. من پارسال همین موقع ها بود که برای خودمو دادم ساخت تخفیف عید هم زده بود رو جنساش.
نه سه بعدي نميخوام بگيرم و پول ندارم بدم واسه فيلم اورجينال
بنده خوزستان هستم اين ورا فكر نكنم ميز بسازن از اون هم كه بخوان بيارن پول بارش هم جبران ميكنه پولي رو كه صرفه جويي كردم
نقل قول:
سلام
به نظر من اگه میتونی بودجتو ببر بالاتر همین مدلی که رایان گفت رو بخر . ارزششو داره . الان یکم بیشتر پول میدی اما تا چند سال دیگه خیالت راحته . آمپشم ورودی و خروجی های کافی داره و بعد ها هم هر دستگاهی اضافه کنی راحت میتونی وصلش کنی به این سیستم . اما سینماهای خانگی ورودی و خروجی های بسیار کم و محدودی داره .
HD پلیر هم سایت چاره قبلا این مدل western digital رو داشت اما الان نداره نمیدونم چنده اما نباید با توجه به گرونیا از 200 بیشتر باشه . اما ارزششو داره .
در مورد میز چه مدلی میخوای ؟ اگه شیشه ای و فلزی بخوای که باید آمادشو بخری . اما اگه چوبی بخوای میتونی نقششو بکشی (با توجه به اینکه چه دستگاه هایی میخوای بزاری توش میتونی به میل و سلیقه خودت طرحشو بکشی ) بدی کابینت سازا با MDF برات بسازن . هر رنگ و طرحی که بخوای.
ايني كه رايان عزيز گفت چقدري هست؟اگر بالاي 650 باشه ديگه نميتونم بدم همچين پولي رو ولي ببينيد دوست عزيز من ميخوام اينكارها رو با سيستم صوتي تصويريم انجام بدم بعد شما بگو اصلا نياز هست كه من اينقدر پول بدم يا نه؟
من ميخوام شب هايي كه از سركار بر ميگردم يا جمعه ها سريال هايي كه كيفيت تصويرشون حداقل 720 هست و يا همين سريال هايي هستن كه كه حجم هر قسمتشون نزديك به 150 مگ هستش و همچنين فيلم هاي 1080p و ميخوام موزيك گوش بدم و زيرنويس فارسي هم كاملا تمامي فرمت هاش ساپورت بكنه
و سه بعدي اينترنت و از اين جور چيزا هم واسم مهم نيست و تمام شبكه ايي كه نيگا ميكنم با رسيور هستش
يه سيستم صوتي هم ميخوام بگيرم كه 5.1 باشه و كيفيت خوبي داشت و نه اون قدر عالي و بيشتر برام مهمه كه تو صداي هاي پايين كيفيت خوب و واضحي داشته باشه واهل ور رفتن هم با اين چيزا نيستم فقط يه فايلي رو بگيرم بريزم روش و نيگا بكنم
همين.... زياد نيمخوام سيستم حرفه اي داشته باشم
حالا شما بگيد با اين صحبتا من بايد چه قدر خرج بكنم؟
و اينكه دراخر كسي اينجا هست كه درباره تي وي هاي JVC بهم يه اطلاعاتي بده؟هيچكس اون ور نيست كه بهم جواب بده
ميخوام ببينم LED هست كه هرتزش حداقل 100 باشه و سايزش هم حداقل 46-47 و قيمت هم حداكثر 2.5 -2.7 ؟؟
از هركس ميپرسم فقط ميگه ژاپني اصل هستش و از اين صحبتا ولي نميگه تو رده بندي جهاني جايگاهش كجاست اصلا جز 20 تا تي وي اول هستش يا نه و يا مدل خوبي پيدا ميشه كه قابل رقابت با بقيه برند هاي تو بورس باشه
سيستم صوتيش چطوره؟
(ببخشيد كه اينجا اين سوال رو پرسيدم)
سلام دوست عزیز .نقل قول:
این مدلی که رایان گفت(دنون 1312) فکر کنم دیگه حد اقل باید حدود 800 باشه . شما اگه استفادت در همین حدیه که گفتی و تا حدود 650 میخوای هزینه کنی میتونی پایونیر 787 رو بگیری . من برای منزل والدین خریدم کیفیت ساخت و کیفیت صدای خوبی داره . قبل گرونیا فکر کنم 545 تومن خریدم. نکته ای رو که حتما تو خریدت به نظر من باید توجه کنی اینه که دستگاهی که میخری دقت کن حتما ورودی اپتیکال داشته باشه . چون اگه این ورودی رو نداشته باشه مثلا اگه HDPLAYER یا مثلا PS3 بهش وصل کنی نمیتونی صدای دیجیتال و صدای 5.1 و فرمتهای مختلف DTS اون فیلمی رو که میبینی داشته باشی و فقط میتونی از صدای آنالوگ استریو استفاده کنی . پس هر مدلی که خواستی بخری حتما دقت کن که ورودی صدای اپتیکال رو داشته باشه که بعدا اگه HDPLAYER خریدی به مشکل صدا نخوری.
در مورد TV هم من خیلی اطلاعاتی ندارم ! فقط بلدم هرکی میخواد 3D بگیره منصرفش کنم :31: اما خودم به سونی علاقه دارم . توی پلاسما هم که پاناسونیک حرف اول رو میزنه.
اینم لینک اون مدل پایونیر که گفتم :
بعد از یک هفته بالا پایین کردن این فروم ما امروز رفتیم جمهوری برای خرید دستگاه دیجیتال
مد نظرم elcomax mv200 بود که به 3 دلیل نگرفتم:
1- اصلا نبود تو بازار و نمایندگی میگفت اصلا معلوم نیست کی بیاد :دی
2- قیمتش خیلی بی انصافیه 120(بی خیال بابا)
3- کنترل ضعیف
تو بین بقیه :
xvision نگرفتم به دو دلیل: 1- عدم ساپورت هارد پاسپورتی 2- کنترل خیلی ضعیف
در نهایت lumexy 1008 گرفتیم با قیمت 90 تومن اولین چیزیش که بعد از نصب نظرم رو جلب کرد کنترل خوبش نسبت به تمام دستگاه های دیگه ای بود که تا حالا دیده بودم بقیه چیزاش هم هنوز تست نکردم.
منم میخواستم mv200 بگیرم ولی سر کنترل خیلی خیلی حساسم.همه هم از کنترلش بد میگن.نقل قول:
این مدلی که شما گرفتین کلا چطوره؟زیرنویس رو خوب نشون میده؟کلا ممنون میشم یه توضیح مختصر ازش بگی.
محصولات لومکسی از لحاظ طراحی ظاهری و بویژه کیفیت کنترل و محیط کاربری از مدل های بسیار پر طرفدار هستن .پشتیبانی از زیرنویس srt فارسی هم داره . برای اینکه خودتون هم مطمئن شی موقع خریدن یک فلش همراه ات داشته باش با فیلم زیرنویس دار srt که همون جا تست کنی .نقل قول:
برای آشنایی بیشتر با این دستگاه به لینک ذیل مراجعه کنید :
کد:http://tinyurl.com/7juvwkn
باسلام خدمت دوستان لطفا سريعا كمك كنيد
من امروزسينماخانگي پايونير٧١٧رو به تلوزيونم شارپه وصل كردم ولي هيچي نمياد من از كابلhdmi v1.4 استفاده كردم علتش ازاون ميتونه باشه چون تلوزيون من سه بعدي نيست
اساتيد لطفاجواب بديد
من بهت SHARP LED 46LE8300x رو پیشنهاد میدم ... یکی از بهترینای بازاره الان ... از تکنولوژی چهار رنگ کواترون برخورداره ... طراحیه زیبایی داره ... 3D هستش (هرچند واسه شما ارزشی نداره) ... خدمات پشتیبانی و گارانتیه خوبی داره (مادیران) و ...نقل قول:
قیمتش هم مناسبه ... 46 اینچش حدوده 2650 باهات درمیاد ... که البته همراهش 2 تا عینک 3D و یک دستگاه 3D Blu-Ray Player هم میدن ... میتونی با خود فروشنده توافق کنی که بلوریش رو برداره ... اینجوری 200-250 تومن هم خرجت کمتر میشه ...
در مورد 3D هم بد نیست اینو بگم که : TVهایی که 3D دارن ، 2 بعدیشون خیلی بهتر از دو بعدی های معمولیه ...
دوستان تا 600 یه مدل پایونیر خوب معرفی کنید
دوستان سایتی سراغ دارید که مشخصات گیرنده ها رو + قیمتشون داشته باشه ؟
مدل HTZ787نقل قول:
---------- Post added at 04:35 AM ---------- Previous post was at 04:33 AM ----------
کابل کامپوزیت و یا کامپوننت رو امتحان کنید و ببینید چه نتیجه ای می گیرید.نقل قول:
سلام به دوستان،
من يك بلو ري سامسونگ 5900 خريده ام و از طريق پورت يو اس بي فيلم رو امتحان كردم. كيفيت فيلم جالب نيست و حالت نويز و دونه دار است. در حاليكه از طريق پورت يو اس بي خود تلويزيون كيفيت خيلي بهتري دارد ( سام ال اي دي سري 8).
آيا نياز به تنظيم خاصي بر روي بلوري هست؟
ممنون
مشهد شاپ هست . اکثر مدلها رو داره .
تو رشت کسی میدونه کجا میفروشه؟
به نظر دوستان اگه قیمت مهم نباشه بهترین مدل گیرنده دیجیتال کدوم هست؟
برو پاساژ بزرگمهر یا خیابون بحرالعلوم. قیمتا از 85 شروع میشه.نقل قول:
با سلام به دوستان و عزیزان
یه سوالی داشتم اگه لطف کنند دوستان جواب بدند ممنون میشم
قیمت ارزانترین سینمای خانگی 3 بعدی بلوری سونی رو میخواستم که حتی الامکان هارد رو پشتیبانی کنه با صدای دالبی 3 بعدی و قابلیت تنظیم اکولایزرها ممنون میشم. البته ال ای دی من هم led sony 46ex720 هستش. ممنون
برای دیدن مشخصات گیرنده های دیجیتال ایکس ویژن میتونی به آدرس زیر سر بزنی:نقل قول:
فراسو ارزونترین گیرنده دیجیتال با قیمت 72600 تومن وارد بازار کرد.