سلام من تازه بازی GTA IV رو گرفتم برای نصبش به مشکل برخوردم تونستم تا DVD C نصبش کنم اما توی دی ودی D برای نصب هیچی وجود نداشت تازه رفتم بازی رو عوضش کردم اما بازم همین طوری بود ویندوزم هم xp است
Printable View
سلام من تازه بازی GTA IV رو گرفتم برای نصبش به مشکل برخوردم تونستم تا DVD C نصبش کنم اما توی دی ودی D برای نصب هیچی وجود نداشت تازه رفتم بازی رو عوضش کردم اما بازم همین طوری بود ویندوزم هم xp است
نقل قول:
مشکل از خود DVD ها هستش نسخه ها بد رایت شده شما از جایی که بازی رو خریدی بده جلوی خودت نصب کنه بازی رو ببین نصب میشه یا توی DVD 4 ارور میده
سلام علیکم
من بازی را نصب کرد م توبازی هر چند ثانیه 1 ثانیه گیر میکنه و بازی ادامه پیدامیکنه
ممنون میشم کمکم کنید سایت خوبی دارید
سلام دوستان،من میخوام این بازی رو با جوی استیک بازی کنم،آخه با لب تاپ بازی میکنم که کیبوردش واسه بازی جالب نیست،ولی هرکاری میکنم جوی استیک کار نمی کنه!واسه ps2011 و ps 2012 و need ror speed و... کار میکنه ولی واسه GTI iv کار نمیکنه،همه چیزم چک کردم تو ستینگ و کنترل پانل و...
خواهشن کمکم کنین
نقل قول:
بازی به صورت پیش فرض فقط کیبورد و دسته Xbox 360 رو میشناسه
---------- Post added at 05:59 PM ---------- Previous post was at 05:59 PM ----------
نقل قول:
مشخصات سیستمت رو بگو دوست عزیز
سلام دوباره
کارت گرافیک 1gb nvidia geforce 9400 gt
رم 2gb
نوع سیستم 32bit وویندوز 7
cpu e2200 @2.20 ghz
نقل قول:
عزیز شما سیستمت برای این بازی خیلی ضعیفه و این تیک ها و لگ ها هم به خاطر همینه:41:
پس چرا قبلا که نصب کرده بودم اینتر نمی شد
---------- Post added at 01:00 AM ---------- Previous post was at 12:58 AM ----------
توی ویندوز xp مگه کارت گرافیک این بازی 512 نیست مال من که 1gb
نقل قول:
عزیز منظورتون از اینتر رو نفهمیدم چیه؟
اولا اون سیستم هایی که مینویسن رو ول کن جدی نگیر بعد هم شما داری روی ویندوز 7 بازی میکنی که مسلما سنگین تره
سلام علیکم
من قبلا بازی را تو ویندوز xp نصب کردم اینجوری نمیشد
این سنگینی برای چیه یعنی ویندوز xp برای بازی از ویندوز 7بهتره
نقل قول:
دوست عزیز شما اگه به سیستم مورد نیاز بازی ها هم نگاهی بکنی میبینی مثلا نوشته توی ویندوز XP 2 گیگ رم لازمه و در ویندوز 7 3گیگ رم
کلا ویندوز 7 سنگین تره و به قطعات سخت افزاری بالاتری نیاز داره اجرا شدن بازی هم توش به قطعات سخت افزاری بهتر و بالاتری نیاز داره
و اینکه کلا بازی GTA IV رو ویندوز XP خیلی بهتر از ویندوز 7 اجرا میشه
من بازی رو نصب کردم و همیه مراحل رو انجام دادم اما بازی بالا نمیاد! ویندوزم هم xp service pack 3 هست و
CPU:CORE 2 3 GHZ
RAM:2
GRAPHIC:GFORCE 210 1024 کارت گرافیکمم دیروز Update کردم هیچ اروری نمیده فقط بازی بالا نمیاد اگر میشه راهنمایم کنین:31:
من بازی رو نصب کردم و همیه مراحل رو انجام دادم اما بازی بالا نمیاد! ویندوزم هم xp service pack 3 هست و
CPU:CORE 2 3 GHZ
RAM:2
GRAPHIC:GFORCE 210 1024 کارت گرافیکمم دیروز Update کردم هیچ اروری نمیده فقط بازی بالا نمیاد اگر میشه راهنمایم کنین:31:
سلام دوستان
من بازی را نصب کردم همه چیز علیه فقط وقتی سوار ماشین می شم گیر می کنه و دوباره ول می کنه اصلا نمی شه ماشین راند
مشخصات کامپیوتر:
4 g ram
radon hd 6670
ویندوز سون 62 بیتی
گرافیکت واقعا ضعیفه...بیخود نیست اصلا بالا نمیاد!!نقل قول:
ممکنه به خاطر ضعف CPU باشه...برای اجرای بهینه این بازی بدون افت فریم حداقل به یه سه هسته ای نیاز دارید!نقل قول:
چه کارت گرافیکیو پیشنهاد میکنین؟:31:
این بسته به نوع مانیتور و رزولشنی که بازی میکین مربوط میشه ولی سیستم مورد نیاز کلیش توی پست اول نوشته شده....نقل قول:
سلام
یه سوال داشتم
آخرین ورژن بازی GTA همین هست که اول تاپیک گذاشته شده؟
سلام
من امروز نسخه( Grand Theft Auto 4 Episodes From Liberty City ( 5DVD - 20 G رو نصب کردم ولی بازی بالا نمیاد!
ممنون میشم اگه کمکم کنین:11:
اینم از مشخصات سیستم:
[LEFT] System Requirements
Processor: Intel Core 2 Duo 3.2GHz, AMD Athlon X2 64 2.4GHz
Memory:2GB XP, 106GB Free Hard Drive Space
Video Card: 1G NVIDIA 9500 /
نقل قول:
آخرین ورژن GTA
GTA IV Episodes From Liberty City هستش
سلام
من این بازی رو تازه نصب کردم.
مشخصات سیستمم اینه:
CPU: 2.2 G.Hz
Memory: 4 GB
Graphic: Nvidia GeForce GT520
فک نمیکنم مشکل ضعف سیستمم باشه چون Crysis 2 رو خیلی راحت و روان اجرا کرد. هر درایوری هم که توی دی وی دی 4 بود نصب کردم، یعنی اینا:
dotNet Framwork4
C++ 2005
PhysX 9
البته یک درایور دیگه هم بود به اسم Windows Media Format 11 که هر کاری کردم نصب نشد. ویندوزمم 7 هستش.
لطفآ کمک کنید مشکلم رفع بشه.
از ناظر هم خواهش دارم اگه درخواستم تکراریه بی اطلاع پست رو حذف نکنن و آدرس پستی رو که ای مشکل قبلاً گفته شده برام ارسال کنن. عملاً گشتن 500 صفحه کار غیر ممکنیه. سرچ سایتم مشکل داره. من سرچ می کردم GTA IV می گفت موردی یافت نشد.
متشکرم.
باسلام.
توی اون تاپیک که کسی نبود راهنمایی کنه
طرز استفاده از برنامه Open Iv رو میشه اموزش بدین ؟! :20:
نقل قول:
سلام منظورت SparkIV هستش؟
دوست من گرافیک شما برای این بازی خیلی ضعیفه و همین که بازی رو ران میکنه خودش خیلیه...!نقل قول:
برای روون بازی کردن این بازی حداقل به یدونه 5670 نیاز دارید که قدرتش بیش از دو برابره کارت شماست...!
شما بزن تو کار اورکلاک شاید نتیجه بگیری...!
وقتی میخوام اجرا کنم fatal eror:ws10 میده. چکار کنم؟
منظورم همون open Iv هستشنقل قول:
از این سایتم گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
کسی این بازی رو تموم نکرده ؟؟؟ من سیوش رو میخوام
با تشکر
در ضمن آهنگ های مورد علاقه ام رو چجوری تو رادیو پخش کنم ؟؟؟
بازی جدیدا به مشکل برخورده و میپره بیرون(بعضی وقت ها) و ارور بی مفهوم ویندوز (send report -Dont send( میده و چیزه خاصی تو ارور نمینویسه
ایا پج و کرک ها باید اپدیت باشه ؟؟؟ چجوری بفهمم چه ورژنی از پچ یا کرک رو دارم ؟؟؟
نقل قول:
دوستان کسی نیست جواب بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لینک هایی که برای دانلود گذاشتید پریده
الان من اون 2 تا لینک 4shared که برای فعال کردن joystick رو می خوام باید چی کار کنم؟ :-<
ممکن است برای شما هم پیش آمده باشد که بعد اجرای بازی GTA IV با گیرهای عجیب و غریب غیر منطقی مواجه شوید.
برای برطرف کردن این مشکل در هین اجرای بازی با فشردن هم زمان کلیدهای CTRL + ALT + DELETE وارد TaskManager شوید. در سربرگ Processes برنامه TaskHost را (که ممکن است دوتا باشد) پیدا ، روی آن کلیک راست کنید و EndProcess را بزنید.
مشکل برطرف می شود.
منم هرچقدر گرافیک را دستکاری میکنم درست نمیشه و مثلا وقتی تو خیابون هستم همه ساختمان ها تیره میشن و بعضیاشون غیب میشن :31:
کسی هست کمک کنه ؟
دوست عزیز درایور گرافیک رو آپدیت کنید ببیند درست میشه:46:
سلام دوستان
من بازی gta iv را نصب کردم همه چیز درسته فقط وقتی سوار ماشین می شم بازی یک لحظه گیر می کنه و دوباره ولی می کنه
این هم مشخصان کامپیوترم:
vga:radon hd 6670
ram:4 gb
cpu: g 860
windows 7 32 bit
به نظرتون چی کار کنم
ممنون
نقل قول:
سلام
یعنی چی یه لحظه گیر میکنه دوباره ول میکنه یعنی کلا بازی گیر میکنه؟
یا کند اجرا میشه بازی؟
شما این پچ رو دانلود کن به احتمال زیاد مشکل حله
کلا بازی همه چیزش خوبه و کامل اجرا می شه ولی فقط سوار ماشین می شم و می خوام فرمون ماشین را بچرخونم بازی 1-2 ثانیه می ایسته و دوباره شروع می شهنقل قول:
هر بار فرمان ماشین را می چرخونم این حالت پیش می اید
اگه مستقیم ماشین را برونم کمتر این حالت پیش می اید
پچ را هم ممنون که لطف کردید
نصب می کنم خبرش را همین جا می زارم
نقل قول:
اصولا با این پچ باید این مشکل هم بر طرف بشه چون سیستم خوبی هم دارید :46:
نقل قول:
سلام دوست عزیز اصولا سیو های دیگران روی سیستم های بقیه جواب گو نیست برای این بازی
ولی من سیو خودم رو میذارم که فکر میکنم مراحل اصلی تمام شده
برای ساخت اکانت آفلاین یوزر رو (iCe mAn) بزنید
-------------------
برای موزیک
موزیک های خودتون رو توی این مسیر بریزید
Documents\Rockstar Games\GTA IV\User Music
بعد توی منوی بازی در قسمت Audio
complete Scan رو بزنید تا تمام موزیک هایی که ریختید رو اسکن کنه
بعد توی بازی با چرخونک موستون موج رادیو رو بزارید روی INDEP ENDENCE که عکس یه دست هست که توی دست CD هستش
----------------------
برای مشکل ارور هم یه عکس از ارور بزارید تا بشه راهنمایی کرد :46:
gta iv کلا با ویندوز 7 مشکل داره
برا من کلا رو وین 7 نصب نشد رفتم اکس پی رختم
نقل قول:
با ویندوز 7 مشکلی نداره یکم توی میندوز 7 نسبت به XP کند تر اجرا میشه که اونم اگه سیستم بالایی داشته باشید مشکلی نیست
من خودم توی ویندوز 7 64bit دارم بازی میکنم بدون مشکل :46:
آقای iCe m@n دستت درد مکنه با این پچ مشکل حل شدهنقل قول:
ممنون
و این که با این پچ بازی episode from liberty city هم به بازی اضاقه شد