به نظر من ADSL هر چی باشه از وایمکس بهتره... هم ارزونتر در میاد و هم سرعتش بهتره...نقل قول:
Printable View
به نظر من ADSL هر چی باشه از وایمکس بهتره... هم ارزونتر در میاد و هم سرعتش بهتره...نقل قول:
فکره خوبیه ولی حواست باشه ترافیکتو رو بالا نکشن... برو نمایندگی اصلیش که عفیف آباد هستش.. ملاصدرا همشون دزدن...نقل قول:
من داداشم شیراز خیابون وصال می شینه وصال 3 ار پارس آنلاین نت داره رفتم پینگ گرفتم 187 -186 تکون نمی خورد بدون تایم اوت خیلی محشر بود با اینکه 256 خریده دومگ بستن تبلیغ نمی کنم اما نسبت به نت ما شهرستانی ها آرزو بود برام!
جالبه زنگ زدم پارس انلاین اصلی میگه ساپورت نمیکنیمنقل قول:
ولی این شرکته که بهم زنگ زد توی ستارخان هست میگه ساپورت میکنیم
اکثرا الکی یه چیزی میگن...مثلا ماتریکس سفت و سخت میگفت بیا ساپورت میکنیم.بعد که رفتم شرکتشون گفتن نمیشه.نقل قول:
با دروودنقل قول:
من پیش از اینکه به سراغ همیار بروم از همین پارس افلاین داشتم،روزانه اش سرعت بین 200 250 بود،بد نبود،اما شبانه نداشت ،یعنی داشت اما وصل که میشد انگاار نداشت!
اکنون که ارمنت هستم پلان پایه که 128 سه گیگ باشد رو خریداری کرده ام،در این صورت ماهامه حدود 18 هزار تومان پرداخت می کنم،درحالیکه سرعت من در بهترین زمان ممکن بر روی 60 70 بوده و چند هفته ای هست که بیشتر از 20 30 نمیکشه!شبانه هم که بهترین حالت همیشه 30 بوده در حالیکه اکنون 10 کیلوبایت هست!
خوب با این حساب من همیار ماهانه 12.5 برای همین سرویس پرداخت می کردم!در حالیکه شبانه هم همون 30 بود!پس بهتر هست که برگردم به همیار
دقیقا . پول رو که گرفتن شروع میکنن بهانه تراشیدن . . .نقل قول:
خط منم هنوز از رانژه در نیومده !
خراب بشه این مخابرات دستغیب که خر تو خر تر از اینجا ندیدم
شدیدا موافقم... یه بنده خدایی بود از دوستام... میگفت پول و همه حساب کتابا رو کردم گفتن طی 2 3 روز آینده خطتون رانژه میشه و منتظر لینک باشید ( شرکت صبا دق ) آقا گفت یه هفته طول کشید هیچ لینکی نیومد... گفت زنگ زدیم شرکت ببینیم چی شد این رانژه... گفته بودن ببخشید ما خط و پیش شماره شما رو نمیتونیم ساپورت کنیم... نصف پولتونم هم بیشتر نمیتونیم بدیم... این هست اوضاع ایران....!!!!!!!!نقل قول:
سلام
دانلود دیشب (بامداد امروز) ارم نت(حدودا 1.6 گیگ شد )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم پینگ که اوضاعش ظاهرا خوبه متوسط بین 185-190
فقط میتونم بگم خاک عالم تو سر این ماتریکس !!!
یه xfire میخوایم لاگین کنیم از بس تایم اوت میده لاگین نمیشه !!!!
نمیدونم چی کار کنم ....
اهههههههههه
حذف شود.............
تایید میشه... اخیرا خیلی تایم اوت زیاد شده... حالا امشب که فعلا خوبه... البته عرض کنم ارم نت هم با این مشکل مواجه بود که اونم امشب خوب شدهنقل قول:
نتیجه اخلاقی: بیشتر قطعی ها و تایم اوت ها زیر سره این مخابرات خراب شدس... وقتی همه شرکتا با هم مشکل پیدا میکنن این مخابرات گور به گور شده مشکل پیدا کرده...
عجیبه که هنوز از رانژه در نیومده...مال من که بعد از شما درخواست دادم درست شد و درخواست دادم به ارم نت!!نقل قول:
سلام دوستان
چند تا سوال در مورد اینترنت وایرلس داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید
راستش یه کافینت سر کوچه ما هست که وایرلس مجانی به محل میده حالا بالا پشت بوم خونمون میتونم کانکت بشم البته خیلی سخت به زور دو تا انتن میده داخل خونه هم که اصلا!حالا میخواستم ببینم چه انتنی بگیرم که بتونم رو پشت بوم نصب کنم و کابل بکشم و پایین با سیستمم بتونم استفاده کنم؟ حالا این به کنار میخوام انتنی بگیرم که اگه بخوام از شرکت همیارنت یا ماتریکس وایرلس بگیرم هم به کارم بیاد پس میخوام واسه این هم بهم جواب بده حتما! خوب ادرس هم بدم که واسه برد و این چیزا راهنمایی کنید منزل فرهنگ شهر هست نزدیک استخر کوثر حالا شما چه انتنی پیشنهاد میکنید که کار مارو راه بندازه؟
راستش ماتریکس زنگ زدم که راهنمایی کنن هیچی نمیدونن همیشم میگن مسئول نصب وایرلس نیستش فقط هم بلدن بگن نانو استیشن میگم خوب نانو 10 تا مدل داره کدوم بگیرم.
خلاصه مارو دقیق راهنمایی کنید و کلیه لوازم لازم رو با مدل دقیق بگید تا بتونم خوب تحقیق کنم.
واسه انتن و روتر هم بین 100-200 میتونم هزینه کنم
کلا هر مدلی مد نظرتون هست بگید
چیز دیگه که لازم نیست؟
ببخشید زیاد شد خواستم کامل توضیح داده باشم
ممنون
سلام.از دوستان کسی هست که از سرویس های نامحدود ارم نت استفاده کنه؟(128 نامحدود،بیشتر منظورم هست).کیفیتش چجوری هست؟سرعت دانلود؟آپلود؟ پینگ؟ضریب اشتراک 1به چند هست؟واسه یکی از آشنایان میخوام تهیه کنم.تشکر
سلام
من از شاتل استفاده می کنم. بعضی وقت ها زمانی که یک پیچ باز می کنم ، یک پیج جدید هم از صفحه پیوندها اتوماتیک باز میشه.
سایر دوستان این مشکل را ندارند ؟
با دروود بر شمانقل قول:
اگر شما می توانید با استفاده از لپتاپ خود روی پشتبام استفاده نمایید پس در رنج 2.0Ghz سیگنال در حال پخش است،در اینصورت شمانیازمند یک Station هستید که در این محدوده فرکانسی کار کند،پیشنهادی که از نظر میزان هزینه به کارکرد مناسب باشد ،pico station 2 و یا nano station 2 می تواند باشد،هرچند شاید اگر از یک مودم/مسیریاب با این فرکانس کاری که دارای آنتن نیرمومند تری باشد بتوانید از این سرویس استفاده کنید.
شاید به زودی یک محدوده ای از منطقه فرهنگ شهر (اطراف استخر کوثر)به صورت ویژه (البته به صورت پیش فروش و اگر به حد مناسب رسید )زیر پوشش بیسیم بردیم(در حال دریافت نمایندگی و پهنای باند برای شهرستان های اطراف بودم که گویا پروژه به بن بست خورده ،در این صورت احتمالن بر روی همان ناحیه ها سرمایه گذاری خواهم کرد).
با دروود بر شمانقل قول:
به صورت کلی،اطلاعتی که دهمه شرکت ها در مود سرویس ها نا محدود داده اند ،ضریب 1 به 10 می باشد!بنابراین در بهترین حالت ممکن با سرعت پایه 128 شما باید 12 کیلوبایت سرعت داشته باشید!(دریافت و روشن است که ارسال نیز به نیم کاهش می یابد)
دوستان در صفحه های پیشین در مورد سرویس های 256 و 512 نیز بررسی هایی را نوشته بودندو.
ضریب اشتراک 1 به 10 چیست؟؟؟ اینکه مثلا اگه شما سرعت 128 کیلو/بیت گرفتی یعتی سرعت دانلود 128/8 هست که میشه 16 کیلو بایت... حالا این 16 کیلو بایت رو بین 10 نفر share کن که سرعت دانلود میشه 1.6 کیلوبایت که در حقیقت همینقدر هم بیشتر نیست و جای هیچ گونه اعتراضی نداری...نقل قول:
مثلا اگه اینترنت 512 کیلوبیت گرفتی سرعت دانلود باید باشه 64 کیلوبایت که اگه share کنی بین 10 نفر میشه 6.4 کیلو بایت که دوستان که گرفته بودن میگفتن دانلودمون در همین حده... جای هیچ اعتراضی هم نیست.... اصلا طرفشم نرو که جز پشیمونی چیزی نداره... با این سرعت دانلود اگه دو صفحه بخوای همزمان لود کنی سرعت کشش نداره و دیر لود میکنه....
خب پینگ که اصلا ربته به محدود یا نامحدود و یا سرعت و اینا نداره و تمام سرویسای شرکت ارم نت پینگشون به یه اندازس.. حدود 250 که که اگه تایم اوت بخوره تنگش نابوده
سرعت آپلود هم به همین صورتی که گفتم هست...
این ارم نت که کلافه کرد. پینگشم که جدیدن قشنگ شده، الان گوگل 260 ، دیشبم که شبانه بالای 3 کیلوبایت نرفت.
من فکر می کنم سپنتا سرویساش مثل wimax هست از نظر سرعت دانلود.
بی صبرانه منتظر تست دوستان از این شرکت جدیدالتاسیس و امید الواحی هستیم !
اولا اولین پستتو بعد 5 سال تبریک میگم.... بله درسته... شبانه ارم نت سرشار از تایم اوت و پاکت لاست هست و عملا خیلی بد شده و هیچ کاری نمیشه باهاش کرد... بله همه دوستان منتظر اولین speedtest از شرکت سپنتا هستیم ببینیم چه جوریاس... امروزم که تبلیغ دایال آپشو پشت اتوبوسا دیدم...نقل قول:
فکر کنم شما اشتباه می کنیدنقل قول:
مدتی هست که دیگه هیچ شرکتی بجز آسیاتک به فیبرنوری ADSL نمیده!
من با همشون تماس گرفتم...
لطف کنید اگر موفق شدید به من هم خبر بدید.
ممنون .
سلامنقل قول:
اگر از Internet Explorer استفاده می کنید در قسمت Pop-up Blocker Settings همه سایتها رو Remove کنید.
سلام
سرویس 256 حجمی از سپنتا
پشتیبانی عالی،رانژه سریع خطوط (مدت زمان رانژه 24ساعت)،افت سرعت نداره،قطعی نداره،سرعت دانلود 200 تا 240 هست فقط سرعت دانلود از 1 شب تا 6 صبح افت داره-مرکز سلمان
سلامنقل قول:
وقتی دانلود رایگان شبانه نداره پس افت سرعت چرا؟! اون هم در ساعاتی که همه خوابند!
شبانه که نداره ، معلوم نیست افت شبش واسه چیه ! نکنه شبانه داره ما اطلاع نداریم !نقل قول:
دست گلتم درد نکنه.
حدسم درست بود... isp name همون information technology هستش... پینگش که عالیه... میشه یه پینگ از Run بزاری.... هم google بزار و هم 4.2.2.4 .... پینگ با این فاصله 172 فوق العادس...نقل قول:
ايول....نقل قول:
يه تست سرور تهران بگير.سرعتش از صبح تا شب رو چنده دقيقا؟افت چي؟مثلا نيم ساعت خوبه يهو ١٠ دقيقه بپوكه....
بازي آنلاين ميكني؟؟ پينگ چه طوره؟؟؟
ليست قينتاش رو ميدي؟
من ميخوام از اين ماتريكس فرار كنم .شب تا صبح هم دانلود ندارم.
با این عکسی که گذاشتین چطوری میگین سرعت بین 200 تا 240 هست؟ اینکه میشه حدودن 111...این عکس مربوط به روز هست یا شب؟نقل قول:
ساعت رو که بالاش زده 1:30 طهر بوده. پینگش خیلی محشره!نقل قول:
ای خدا چرا این خط از رانژه در نمیاد!
فردا میرم مخابرات دستغیب داد و بیداد
می خوام از صبا نت برم پارس انلاین باید چیکار کنم؟؟؟؟؟
باید اول برید شرکت صبانت درخواست جمع آوری خطتتون رو بدید و فرمشو پر کنید... بعد برید شرکت پارس آنلاین و درخواست سرویس بدید و بعد بگید خطم زیر رانژه صبا هست و درخواست جمع آوری دادم... بعد اونا میگن به محض اینکه خط جمع آوری شد ما درخواست رانژه میدیم... این فرایند بین 10 روز تا 40 روز طول میکشه که بسته به شانستون داره...نقل قول:
دوست عزیز، پینگ 4.2.2.4 به چه درد میخوره؟نقل قول:
اصلا شما تصور کنید پینگ 4.2.2.4 باشه 10، وقتی فلان سرور پینگش 500 هست اصلا مهم نیست که پینگ 4.2.2.4 چنده.
در ضمن بجای Google ببینید پینگ Yahoo چند هست، %99 مواقع پینگ Yahoo خیلی بیشتر از Google هست.
شاید خود پینگ مهم زیاد نباشه... اما مقدار پاکت لاست و تایم اوتای که میده کیفیت سرعت رو نشون میده... من که سرو کارم با گوگل تورو نمیدونم...نقل قول:
با دروودنقل قول:
ببخشید سرور های 4.2.2.4 بر روی شبکه داخلی هستند؟!می شود بفرمایید بر روی کدام مرکز داده پشتیبانی و نامین می شوند؟این درحالی است که نتیجه Trace نشان هنده بیرون رفتن داده و بسته های اطلااعتی به خارج از کشور(به سمت این آی پی) می باشند!
4 103 ms 92 ms 92 ms 217.219.96.120
5 100 ms 93 ms 93 ms 10.175.175.3
6 120 ms 131 ms 113 ms 217.218.154.250
7 122 ms 111 ms 112 ms 10.10.53.26
8 217 ms 208 ms 208 ms 79.133.75.161
9 214 ms 208 ms 208 ms xe-1-2-0.stkm-ar1.intl.ip.rostelecom.ru [87.226.
39.57]
10 * * * Request timed out.
11 925 ms 1627 ms * ae-2-7.bar1.Copenhagen2.Level3.net [4.69.140.202
12 1417 ms 2684 ms 3050 ms ae-0-10.bar1.Copenhagen1.Level3.net [4.69.137.15
]
13 917 ms 266 ms 285 ms ae-7-7.ebr1.Dusseldorf1.Level3.net [4.69.142.170
14 277 ms 285 ms 266 ms ae-47-47.ebr3.Frankfurt1.Level3.net [4.69.143.17
]
15 277 ms 284 ms 266 ms ae-73-73.csw2.Frankfurt1.Level3.net [4.69.163.6]
16 * * 456 ms ae-21-70.car1.Frankfurt1.Level3.net [4.69.154.67
17 * * 270 ms 4.2.2.4
با سپاس
سلام . من سرویس محدود داتک دارم (ماتریکس) . مشکلش اینه که نصف شبا کیفیت سرویس به شدت پایین میاد در حدی که حتی گوگل هم دیر باز میشه . سرعت دانلود روی 30 هست ولی سایتا به سختی باز میشن و پینگ به شدت بالاس . میخواستم ببینم اگه برم شاتل مشکل حل میشه یا مثل هم هستن ؟سرعت دانلود زیاد برام مهم نیست ... فقط پینگ خوب و باز شدن سریع سایتها مهمه
درضمن چقدر طول میکشه تعویض ؟
'گوش شیطون کر یه چند روزه پینگها خوب شده! از بس رفتم بست نشستم تو نمایندگیشون:| دستگاه ها رو تعویض کردن زا شیراز متخصص آوردن خلاصه بدجور پیچیدم به پرو پاشون حالا هم قراره منطقه ما رو بندازن رو فیبر نوری دیگه اوکی اوکی می شیم:|
همین که تایم اوت نداره خودش خیلیه! شیراز هم بهتر شده ارم نت؟
الان نسبتا خوبه پینگ4.2.2.4 روی 203 هست و تایم اوت هم اصلا ندارهنقل قول:
توی خارج فیبر نوری مزیت هست ایران چون تجهیزات ندارن عیب هست / باید ناراحت باشی خوشحالی میکنی؟!
کل خط شهرک رو روی یه خط ای وان دو مگ بستن برا 280 یوزر بیاد رو فیبر بهتر می شه مطمنم