350 تومن 6850 اگه یکم دیگه روش بزاری 6870 بگیری که بهتر
350 تومن 6850 اگه یکم دیگه روش بزاری 6870 بگیری که بهتر
دست دوم نخری بهتره!نقل قول:
از رو تجربه میگما....
شما 420 تا 430 جمع کن میتونی 7770 بخری!(به خاطر 70 تومن خودتو به دردسر ننداز!
من میخوام مانیتور بخرم که ورودی hdmi داشته باشه. پیشنهاد دوستان چیه؟
Sent from my C6602 using Tapatalk 2
سلام دوستان
لطفا یه کارت گرافیک که حد اقل دارای یک گیگ رم باشه
و بتونه open gl 4 را ساپورت کنه (جهت استفاده در برخی نرم افزارهای گرافیکی سه بعدی)
با بودجه ای بین 350 تا 400 تومان معرفی کنید:n16:
AMD 7750نقل قول:
OPEN GL 4.2هم پشتیبانی میکنه
بالاترم میشه 7770 و7790
توی برندهایی که موجوده توی بازار کدوم یکی از همه برای 7750 بهتره
والا فکر کنم فقط برند سافایر موجوده تو بازارنقل قول:
تفاوت زیادی بین برندها وجود نداره و به نظر من هرکدوم از برندهای معتبری که قیمتهای مناسبتری داشتن ( در مدلهای مشابه ) رو تهیه کنین.نقل قول:
سلام بچه ها من یه کارت گرافیک gtx560دارم میخواهم بفروشمش مال ام اس ای هست سری تویین فروزر و اورکلاکش هم هست وسایل روش چیا بوده چون چیزی نداشت وقتی من گرفتم از فروشنده چون روسیستم برام گذاشته بودش(یعنی کل کیس رو با قطعات پیشنهادی بچه ها برام بست) و یه مشکلی داره فقط اونم اینه که یه بار موقع تمیز کردنش یکی یا دوتا پره های یکی از فن ها درست یادم نیست شکست دادم گارانتی برام جوش پلاستیک دادن در صورتی که گفته بودم برام عوض کنن هزینه رو چون شکستگی بود پرداخت میکنم ولی به هر حال گفتند فنش نیست و برام جوش پلاستیک دادن و فرستادن هیچی هم نگرفتن حالا که میخواهم بفروشمش چقدر میخرن حداقل البته کارت کاملا سالمه هیچ مشکلی نداره فقط میخواهم مدلای بالا تر رو بگیرم (چون کمکم از رده خارج میشه بعد و چون بازی میکنم نیاز دارم کارتم قوی باشه باید ابش کنم) یه مدل خوب پیشنهاد کنید البته قیمت خیلی بالا تر نباشه فکر کنم ۷۷۰ خوب باشه ولی قیمت ندارم (بیشتر از ۱۲۰۰که نیست انشا الله نظریه که نسبت یه بازار دارم)و اگه چیز بهتری هم میشناسید که به ارزش بیشتری از نظر خرید بهم بگید ممنون از همه برای کمک هایی که به بچه ها میکنید
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
داداش 770 گرون تره 1.500 به بالا
760 میتونی بگیری 1 تومن
یاعلی چه خبره میگم تا تا بستون پایین تر نمیاد ؟ به دلار چقدر هست ببینم کسی پیدا نمیشه بگم برام بیاره و کارت خودم چی اونو که دیگه ۵۰۰به بالا هست اگه خدا بخواهد این دفه مارک نمیخرم اشتباه کردم راستی یک گیگ هم هست هواسم نبود بگمنقل قول:
سلام
یک نفر به من گرافیک Geforce XFX 8800 GTX دست دوم به قیمت 200 تومان پیشنهاد کرده،آیا قیمتش مناسب هست و ارزش داره بگیرم
ممنون
داداش دلاریشو یه سرچ بزن گیر میارینقل قول:
کارت خودتم بالای 400 میکنه به نظرم
خوبه ولی قدیمی و پر مصرف هست پاور قوی میخوادنقل قول:
بنظر من ارزش نداره!نقل قول:
بجاش اینارو میتونی بگیری:
Sapphire HD 7750 1GB GDDR5 حدود قیمت 310 تومن
ASUS HD6670 2GB DDR3 حدود 285 تومن
MSI Radeon HD6570 2GB DDR3 حدود 250 تومن
Zotac GT630 2GB DDR3 حدود 240 تومن
GIGABYTE GT630 2GB DDR3 حدود 250 تومن
همشون بروز تر هستند! همشونم حداقل در اندازه همون 8800 قدرت دارند!
درضمن اکبند هم هستند...
همونطور که امیر جان گفتن ای کارت ارزش زیادی نداره!نقل قول:
این کارتو الان تو بازار میتونی زیر 100 تومنم پیدا کنی!(البته دست دو!آکبندشم پیدا کردی سلام برسون!:n02:)
بهتره بودجتو بگی تا برات بگیم چی بخری بهترین میشه برات!:n06:
:n16:
من بودجم حول و حوش 200 تومنه ولی اگه یه کارت گرافیک خوبی باشه تا 250 تومنم هزینه کنم،به شرطی که ارزش داشته باشه
ولی خوب بین 200 تا 250 چی خوبه
ممنون میشم راهنمایی کنید
اگه دست دومم باشه که چه بهتر:n01:
و اگه یه گرافیک خیلی توپیم پیدا بشه که تا 300 هزینش باشه می گیرم:n13:
در صورتیکه قصد مشاوره برای خرید گرافیک دارین ، لطفا تاپیک جدا بزنین.نقل قول:
سلام قیمت radeon 5450 چنده؟ وعملکردش در بازی ها چطوره؟
msiنقل قول:
1 گیگش 144 تومنه فکر کنم . کارت مناسب برای اجرای بازی نیست ولی زیره 200 تومن بهترین انتخابه
سلام برای کسی که معماری خونده و طراحی انجام میده...کدوم کارت گرافیکی رو توصیه میکنید؟ممنونم
سلام.نقل قول:
لطفا تاپيک جدا بزنين و حداکثر بودجتون رو هم مشخص کنين.
با سلامنقل قول:
5450 کدوم مارکشو میگی؟!
بهترین مارک این کارت سافیر هست که 106 تومن هست!
وبا کیفیت ترین مارک ایسوس هست که 119 تومنه!
دوست من این قیمت از کجا اومد؟!:n13::n15:نقل قول:
اگه میشه قیمت کاذب اعلام نکنید!:n16:
و بهترین انتخابی که زیر 200 تومن هست 630 هست یا حداقل 610 هست که از 5450 بهترن!:n09:
مانیتور با ورودی hdmi که زیاده . بگو چقدر بودجه داری؟نقل قول:
اینکه 610 از 5450 بهتره، درسته! ولی مثل اینه که یکی کلا کچل هست! یکی 2 تا تار مو داره!:n02:نقل قول:
یعنی هر 2 خیلی ضعیف هستند!
ولی 630 مناسب هست و میشه باهاش بازی کرد!!! ولی فکر کنم کمی بالاتر از 200 تومن باشه...
داداش من 6450 خوندم اشتباهی . 144 تومن قیمت 6450 بودنقل قول:
ضمنا 630 برند درست حسابی زیر 200 تومن نیست برادر من
msi مثلا 1 گیگ 209 تومن
6450 هم از 610 بهتره !
بابا برا کسی که زور میزنه تا پولشو به زیر 200 برسونه امیر جون یه مو هم یه موئه!:n02::n06::n11::n12::n16:نقل قول:
من همه ی پیشنهادایی رو که میدم تقریبا" امتحان کردم!(بیشتر از 20 تا 610 فروختم!تفاوت هم به اندازه یه تار مو نیست به اندازه فشن خروسیه!):n08::n02:
دوست من شما 6450 ام که اشتباه دادین!(زیر 160 پیدا کردی سلام برسون!):n02:نقل قول:
آره درسته 630 زیر 200 تومن مارک درست حسابی نداره !(GIGATRON یا EVGA یا CLUB)خوب مهم اینه که چیپستش همونه ولی عملکرد پایین تری داره!(ولی به حد GF رسیده که اسمشو 630 گزاشتن دیگه!):n06::n11::n16:
و یه چیز دیگه میگم صداشو در نیار وگرنه آبروت میره!:n09:(610 از 6450 خیلی خیلی بهتره!)محتوای مخفی: اینو تنهایی نگا کن!
چند تا1 گیگ میخوای بهت بدم به قیمت 140 تومن ؟نقل قول:
تازه برند MSI نه هر آشغالی !
خودمون نماینده فروشیم ها ! همچین با اطمینان نگو داداشه من . خدایشش اگه میخوای پخ بده 10 کارتون بهت بدم ! تازه کمترم 138 تومن !
تست 3D مارک چیه زدی ؟
داداشه من تفاوت 5% تا 10% بیشتر نیست
ضمنا اینجا رو ببین همه جا نتایج یکسان نیست
در کل کاراییشون مثل همه گاهی این بهتره گاهی اون
بعد یکمم دوستانه تر صحبت کن لطفا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:نقل قول:
بابا بیخیال شید دیگه:n16:
نه بابا مشکلی نداریم . دوستانه صحبت میکنیم :n02:نقل قول:
تازه قیمت شد 133:n02:
6450 1 گیگ msi الان 133 تومنه
630 1 گیگ msi الان 200 تومن
سلام منظورم asus radeon 5450 هست ایا خوبه ؟ تو چه بازییایی کم نمیاره؟ یعنی رو low راحت میکشه؟
روی مانیتور غیر فول اچدی ، روی کمترین تنظیمات، بشکل صحنه آهسته میتونی بازی کنی!(این مورد رو روی یکی از سیستم های دوستان 2 روز پیش تست کردم)نقل قول:
خسته نباشه کارتشنقل قول:
بدرد سطل اشغال هم نمیخوره :)))
قیمت امروز saphhire 7870
سلامنقل قول:
SAPPHIRE HD 7870 GHZ EDITION
حدودا 850 تومن.....
762 تومن میتونی پیدا کنی!(قیمتا اونقدری پایین اومدن که چش آدم در بیاد....!:n02:)نقل قول:
مانیتور 400 تومنی شده 320 تومن!
دوست من قرار نیست اینجا توهینی به کسی بشه!:n11:نقل قول:
هر کس به اندازه ی دهن خودش غذا میخوره نه بیشتر!:n06::n16:
دوستان فقط قیمت بپرسن نظر نزارن!ممنون:n16:
میگن قیمت ها داره دوباره بالا میره ؟
نه فعلا" به خوبی پایین اومده و تا حدی نوسان شدید نداره!(تقریبا" وقت خریده!چون خود دولتم گفته عمرا" بزارم دلار زیر 3000 بیاد!:n02::n08:)نقل قول:
مطمئنی فعلا اومده پایین تا احتمالا کی نوسان نداره؟ چقدر افت داشته رو سری های جدید احتمال این که بره بالا هست؟ اگه هست کی؟ احتمالا چقدر میره بالا؟نقل قول:
این قضیه برای کارت های ۷۷۰و۷۸۰و۷۸۰تی ای چجوریه؟
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
دوست من تو کارت گرافیکی تغییرات در حد 100 هزار تومنه !نقل قول:
ولی تو مانیتور تا 300 هزار تومن هم داشتیم!:n06:
احتمال بالا رفتن نداره فعلا" تا بعد عید!
ولی اگه احتیاج داری بخر چون این قیمتا فعلا" خوبن نسبت به 2.5 سال پیش!
نوسانم به حداقل رسیده!(یعنی الان یه چی بخری فردا میبینی 3 ،4 تومن اینور اونور شده!)
سلام به دوستان گل :n02: قیمت nvidia 635m 2gb چنده و توبازی ها چگونه عمل میکنه؟