من تازه صبانت گرفتم خیلی هم راضی هستم
امروز سرعت شبانه در ساعت 7:30 صبح 105KB بود
Printable View
من تازه صبانت گرفتم خیلی هم راضی هستم
امروز سرعت شبانه در ساعت 7:30 صبح 105KB بود
مگه تا ساعت 7 صبح نیست شبانه ؟نقل قول:
زیاد کردن ؟
منم دیشب رکورد زدم !!! سرعت افتضاح . با سرویس 1 مگ فقط 90 مگابایت دانلود داشتم !
مخلصیم .
مناطق مختلف فرق می کنه !
نقل قول:
نه دیگه با یه ترفند میشه تا 7:45 کانکت بود که اونم اینه که شما راس ساعت 6:45 به صورت دستی دیسکانکت میکنی اونم تا 7:45 کانکت میمونه دیس نمیشه.:46:
دوستان امروز زنگ زدم نمایندگی صبا نت و پارس آنلاین در اهواز از 2 تاشون سوال کردم سرعت دانلود سرویس 128 چنده جواب این بود !!!
پارس آنلاین : سرعت بین 10 تا 15 !!!!!!!!!!!
صبانت : گفت 512 سرعت 50 128 میشه نصفش !!!!!!!
در صورتی که الان کابرای این 2 تا شرکت سرعتشون خیلی بالاتر از این !!!!!
دوستان صبانت سرعت 512 نداره ها!
128 1مگ و 2مگ
البته اصفهان اینجوریه ها ولی فکر کنم صبا نت سر تا سری باشه!
دوستان صبانت سرعت 512 نداره ها!
128 1مگ و 2مگ
البته اصفهان اینجوریه ها ولی فکر کنم صبا نت سر تا سری باشه!
سر کار گذاشتن :31:نقل قول:
نقل قول:
برای من دقیقا تا 7:35 کار میکنه بعد قطع میشه. اتفاقا از 7 به بعد چون اکثرا DC میکنن سرعت بالا میره
نقل قول:
یکی جوابمو بده خواهشا!
نقل قول:
نه فعلا تو اصفهان مشهد و تبریز اینطوره تو تهران 128 512 1 مگ:46:
سلام .
سرویس 1 مگ صبانت ( اکانت شبانه )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حقشونه فحش بدم ؟ :دی
آقا چی شد تستت جواب داد پینگو بیاری پایین ؟
زمانی که دانلود کنی پینگ بگیری پنگ مسلما میره بالا پینگ رو زمانی بگیر که دانلود انجام نمیدی چون این پینگی که گذاشتی تو زمان دانلود بوده
سرعت شبانه رو هم که دیگه حرفی برای گفتن نیست :31:
خوش به حالت حداقل سرعتت 33 هست من چی دیشب با 5 تا دانلود میکردم آخرش pc رو خاموش کردم رفتم بخوابمنقل قول:
پینگ موقغ دانلود نبود ! هیچ کاری نمیکردم ! موقع دانلود راحت روی 2000 تا 3000 میاد :دینقل قول:
زمانی که دانلود کنی پینگ بگیری پنگ مسلما میره بالا پینگ رو زمانی بگیر که دانلود انجام نمیدی چون این پینگی که گذاشتی تو زمان دانلود بوده
بهترین حالتش این بود وگرنه منم PC رو خاموش کردم رفتم خوابیدم .نقل قول:
خوش به حالت حداقل سرعتت 33 هست من چی دیشب با 5 تا دانلود میکردم آخرش pc رو خاموش کردم رفتم بخوابم
مخلصیم .
پس دیگه هیچی دیگه :31:نقل قول:
سلام .
در مورد اینترنت ماهواره ائی دوستان کسی رو نمیشناسین بیاد برام نصب کنه ؟ همه چیزشو دارم ( دیش ، LNB ، کارت --- ) ولی نمیدونم چطوری نصب کنم .
راستی از همون دیش که واسه خونه استفاده میکنیم میشه برای اینترنت هم همزمان استفاده کرد ؟
مخلصیم .
بستگی داره جه حهتی رو می خوای بگیری اگر W3 باشه با قیچی می تونی رو هاتبرد بگیری.نقل قول:
شما نصاب ماهواره می خوای . اینترنت ماهواره ای هم هیچ ربطی به این تاپیک نداره. لطفا
تو بخش مناسب پست بزنید زودتر به نتیجه میریسد.
من دیروز هر یکی دو ساعت یکبار کانکش adsl ام قطع میشد و وصل میشد یعنی وقتی قطع میشد در همون لحظه سریعا دوباره وصل میشد انگار که قطع و وصلش در یک لحظه انجام شده باشه.
ولی وقتی کامپیوتر رو ریستارت کردم دیگه این مشکل پیش نیومد.
این مشکل از خط adsl هست یا isp یا مودم یا ویندوز با توجه به اینکه کامپیوتر رو ریستارت کردم برطرف شد و تا حالا تکرار نشده.
اگر از ویندوز هست چجوری برطرفش کنم؟
سلام به همگی .
آقا دستت درد نکنه گفتی تا ساعت 8 میشه کانکت موند .
حداقل 1 ساعت میشه مثل آدم دانلود کرد.
مخلصیم .
چاكره همه اساتيد
رفقا بهترين سرويس دهنده ADSL تو تهران (محلاتي ) كه 512 به خونگي بده كدوم شركت هست ؟
نقل قول:
محتوای مخفی: خواهش میکنم این چه حرفیه وظیفه هست که هوایه دوستان رو داشته باشیم
من از شرکت کیمیانت سرویس می گیرم(نمایندگی فن آوا)
چندوقت با سرویس یاهو مشکل پیدا کردم!!هیچ فایلی را نمی توانم attach کنم + موقع دانلود ضمیمه ها سرعتم 15-20 هست اما در بقیه سایتها سرعت دانلودم 100-110 می باشد!!
مشکل از کجاست؟
رنج مورد قبول RNG چند است؟اسپیلیتر توش تاثیر دارد؟
من دیروز هر یکی دو ساعت یکبار کانکش adsl ام قطع میشد و وصل میشد یعنی وقتی قطع میشد در همون لحظه سریعا دوباره وصل میشد انگار که قطع و وصلش در یک لحظه انجام شده باشه.
ولی وقتی کامپیوتر رو ریستارت کردم دیگه این مشکل پیش نیومد.
این مشکل از خط adsl هست یا isp یا مودم یا ویندوز با توجه به اینکه کامپیوتر رو ریستارت کردم برطرف شد و تا حالا تکرار نشده.
اگر از ویندوز هست چجوری برطرفش کنم؟
سلام خدمت اساتید
آیا کسی شرکت سرویس دنده اوراکل رو میشناسه؟میخواستم بدونم چه جوریه؟سرعتش همونیه که نوشته؟اصلا خوب هست؟آخه قیمتاش یکم گول زننده است.کسایی که دارن چه راضی چه ناراضی ممنون میشم راهنماییم کنن
با تشکر
از اساتید محترم کسی نبود جواب منو بده؟؟
سلامنقل قول:
سایتی چیزی نداره؟:31:
داره اما اگه اظلاعات نداری نمیخواد بدونی:31:
سلام به همه
اصفهان چی بگیرم خوبه؟
شرکتی هست که پهناش نامحدود باشه؟
3ماه 25بشه.نهایتا30
میگن شاتل خوبه.شما نظرتون چیه؟
سلام .
یه سوال . چرا توی سرویس 1 مگ Upstream من 512 هستش ؟
مخلصیم .
چه شرکتی هستید؟نقل قول:
سلام .
صبانت .
مخلصیم .
شاتل خوب نیست یعنی تازگیا بد شده.نقل قول:
شاید طرح کردن سوال من اینجا درست نباشه چون اینترنت من دیال آپ هست ولی از بعد از تنظیم ویندوز سرعت اینترنت من بسیار زیاد شده و حداقل اینکه سایت ها رو به سرعت باز می کنه
با توجه به استفاده قبل و سرعت پایین گذشته من یک تست گرفتم که این شد
klbyt send 128
kb/s 8.5
kbps 68
...
این روند طبیعیه ؟ چون هیچ وقت بیشتر از 4 سرعت نمی گرفتم ...
نقل قول:
هر چي هست به مخابرات مربوط مي شه. شايد مي خوان به همه 64 كيلوبيت بدن ما نمي دونيم. شايد تو اين مدت داشتن كار اجرايي مي كردن سرعت افت داشته الان كارشون تموم شده سرعتم بالا اومده.
چه تنظيماتي روي ويندوز انجام دادي؟ بگو ما هم انجام بديم.:46:
من صبانت دارم. وقتی شبانه رو از ساعت 3 میذارم تا ساعت 6 دانلود میکنه ولی بعدش قطع میشه و دیگه هم وصل نمیشه
مثلا امروز ساعت 6:30 امتحان کردم میگه user pass اشتباهه!
در حالیکه اگر از 3 شروع نکنم تا 7:45 هم کار میکنه! البته اطمینان ندارم که دقیقا به این خاطر باشه یا نه
چکارش باید بکنم؟ اگه 6 دستی قطعش کنم درست میشه؟
من تنظیماتی انجام ندادم ...
ویندوز رو نصب کردم بردم پیش بنده خدایی که وایرلس اونو واسه نوت بوک نصب کنه ... موقع استفاده هم این چراغ وایرلس روشن و خاموش می شه ... امکانش هست که از وایرلس خانه های اطراف داره استفاده می کنه ؟
من زیاد اطلاعی ندارم ولی چیزی که مشخصه تو تست سرعت اون از adsl 64 بیشتره
لطفا همه به این سوال ها جواب به دهند
adsl شما چه سرعتی دارد ( خرید از سرور )
با چه حجم و محدودیت زمانی خریده اید
به چه قیمتی
من خودم
256
24 ساعته 3gb
25000 تومان درماه
کمتر شرکتی Up رو به اندازه Down میبنده . چیز طبیعیه که نصف سرعت دانلود شماست.نقل قول:
سلام .
اگه الان به من کارد بزنن خونم در نمیاد !!!
من 88/10/09 از صبانت سرویس گرفتم ( 1 مگ با 6 گیگابایت برای 3 ماه ) .... الان من 6 گیگم رو تموم کردم .
زنگ زدم میگم قیمت هرگیگ اضافه چند هستش ؟؟ میگن ما اصلا گیگ فروشی نداریم !!!!!!!! باید یه بار دیگه سرویس سفارش بدین .... یعنی من 15 روز پیش که 70 هزار تومن پول دادم سوخت ... یعنی باید 80 هزار تومن دیگه بدم !!!!
بر پدرشون لعنت . فردا دارم میرم خطمو جمع میکنم .