هر دو کتابایه عالی هستند ولی به نظر من ایادفیلی رو بگیرید.نقل قول:
هر دو کتابایه عالی هستند ولی به نظر من ایادفیلی رو بگیرید.نقل قول:
ببینید من دنبال کتاب تست خوب برای ادبیات نیستم.من پارسال کنکور دادم و تموم شد و رفت.نقل قول:
اگه لازمه بگم درصد ادبیاتم هم شد 86.
من دارم یک کتاب تست جامع می نویسم.
میخوام بدونم شماها دقیقن از یه کتاب تست ادبیات چی میخواید.تا الان تاریخ ادبیات و املاء و لغتش تموم شده.الان وسطای آرایه ام.
واسه همین هم ازتون سوال می کنم.الان که هی پی کتاب هستید چه مشخصه هایی براتون مهمه؟
حالا واسه چی کتاب می نویسین ؟نقل قول:
من ادبیات خیلی تست نمیزنم کتاب تست هم یِ گاج سفید کاملا نو دارم !نقل قول:
ببینید من دنبال کتاب تست خوب برای ادبیات نیستم.من پارسال کنکور دادم و تموم شد و رفت.
اگه لازمه بگم درصد ادبیاتم هم شد 86.
من دارم یک کتاب تست جامع می نویسم.
میخوام بدونم شماها دقیقن از یه کتاب تست ادبیات چی میخواید.تا الان تاریخ ادبیات و املاء و لغتش تموم شده.الان وسطای آرایه ام.
واسه همین هم ازتون سوال می کنم.الان که هی پی کتاب هستید چه مشخصه هایی براتون مهمه؟
. یعنی بیشتر میخونم . توی کنکور هم 82 زدم .
ولی خب توی قرابت مشکل دارم یعنی باعث شد تو کنکور درس ادبیات از این قسمت ضربه بخورم وگرنه همه سوالات بخش های دیگه ادبیات رو درست جواب دادم . معمولا اگه تست بزنم میرم سراغ تست های قرابت ... حالا چه تالیفی چه کنکوری.
به نظر من سخت ترین قسمت ادبیات تو کنکور همین قرابت معنائی هست . یعنی کتاب تست مختص قرابت نیست یا حداقل من ندیدم.
بر عکس شما من قرابت معنایی رو همیشه خوب زدم کنکور امسال هم اگر اشتباه نکرده باشم به 8 تا از 9 سوال قرابت معنایی درست جواب دادم !!!نقل قول:
من براي رياضي تجربي ,خيلي سبز گرفتم .
حالا ميخوام برا اموزش يه كتاب بم معرفي كنيد. مثلا براي دامنه تابع , بگه كه اگه لگاريتمي باشه اينطوري دامنه رو تعيين ميكنيم براي راديكال با فرجه فرد اونطوري و ... خلاصه همه قوانين و رابطه هاي مربوط به درسها رو گفته باشه و با زبون ساده اموزش داده باشه/
معلم زيستمون ميگفت اموزش رياضي نوبل رو بگيريد.:31:
لطفا راهنماييم كنيد :11:
برای ارایه ها با استعاره مشکلی ندارم اما لف و نشر و ایهام رو اصلانقل قول:
نمی تونم تشخیص بدم.
برای تاریخ ادبیات اگه مثل کتاب تخته سیاه با کاریکاتر و جلد کتب باشه عالیه.در ضمن باید مقاطع جدا از هم باشد.
درامد ها باید خلاصه و به زبان خودمونی باشه.یک سوم حجمش باید برای
قرابت باشه .
کتاب خیلی سبز رو دارم کتاب کاملیه اما پاسخنامش رو نمی خونم مگر
تستهایی که سخت باشن یا اشتباه جواب بدم.
سلام دوست مننقل قول:
ببین من ریاضی نوبل رو ندیدم اما کتاب ریاضی 2 خیلی سبز کتاب خوبی هست اموزش + سوالات تشریحی این کتاب تست نیست اما یه فصل داره اخر کتاب که 222 تست داره که از تمام فصول کتاب هستش. یه ضمیمه هم داره که رابطه ها و ... ریاضی 1 رو که پیش نیاز هستش اورده.
ریاضی سومش هم تا اخر مهر ماه میاد.
ببین درسته که کتاب ریاضی 2 سبز بر اساس ریاضی جدید هستش اما این کتاب فکر نکنم تغییر اساسی داشته باشه فقط من توجه که کردم یه چیزایی اضافه شده حالا شاید از یه چیزایی هم بیشتر باشه من تمام کتاب رو بررسی نکردم.
خودت برو کتاب فروشی این کتاب رو خوب ببین اگه بدردت خورد بگیر.
مولفش بیطرفان هستش اما اینطور که تو مقدمه اومده 2فصل اخر کتاب مخصوصا فصل 7 رو مهندس مویینی(مولف ریاضیات تجربی سبز) تالیف کرده.
موفق باشی.
عليك سلام - مرسي از لطفتنقل قول:
سلام دوست من
ببین من ریاضی نوبل رو ندیدم اما کتاب ریاضی 2 خیلی سبز کتاب خوبی هست اموزش + سوالات تشریحی این کتاب تست نیست اما یه فصل داره اخر کتاب که 222 تست داره که از تمام فصول کتاب هستش. یه ضمیمه هم داره که رابطه ها و ... ریاضی 1 رو که پیش نیاز هستش اورده.
ریاضی سومش هم تا اخر مهر ماه میاد.
ببین درسته که کتاب ریاضی 2 سبز بر اساس ریاضی جدید هستش اما این کتاب فکر نکنم تغییر اساسی داشته باشه فقط من توجه که کردم یه چیزایی اضافه شده حالا شاید از یه چیزایی هم بیشتر باشه من تمام کتاب رو بررسی نکردم.
خودت برو کتاب فروشی این کتاب رو خوب ببین اگه بدردت خورد بگیر.
مولفش بیطرفان هستش اما اینطور که تو مقدمه اومده 2فصل اخر کتاب مخصوصا فصل 7 رو مهندس مویینی(مولف ریاضیات تجربی سبز) تالیف کرده.
موفق باشی.
ولي من متاسفانه رياضي جامع رو گرفتم و ديگه نميخوام سه تا كتاب حجيم ديگه برا اموزش بخونم.
ميخوام يه كتاب جامع باشه در حد شيمي 2 مبتكران يا سه تا كتاب كم حجم برا اموزش . البته فعلا من رياضي 3 رو لازم دارم شايد لازم نباشه بقيشو بگيرم.
حالا با اين اوصاف يه چيزي به من معرفي كنيد من فقط برم اونو بخرم.
نظرتونو درباره رياضي مبتكران هم بنويسيد. اموزش هم داره؟ حجيمه؟
اولین و اصلی ترین دلیلش اینه که کتاب تست ادبیات خوب تو بازار ندیدم. کتاب های تست موجود بر اساس درس ها نوشته شدن نه موضوعات.نقل قول:
کتاب های جداگانه ای که موضوعی تالیف شدن کامل نیستند.یا بخش آموزشش مشکل داره،یا تست ها و یا پاسخ نامه ها.
مثلن آخرین کتاب منتشر شده کتاب آرایه های ادبی نشر الگو (علیرضا عبدالمحمدی) رو که نگاه کنی می بینی طوری استعاره رو درس داده که خود نویسنده هم بعدش میگه خب الان این چی نوشته؟اصلن آموزش درستی نداره.پاسخ نامه اش هم تلگرافی نوشته شده(میتونید از سایت نشر الگو دانلود کنید و ببینید).یا کتاب قرابت همین انتشارات براساس حفظیات نوشته شده که البته به درد دانش آموز نمیخوره.
راستش من خودم در طول سال های تحصیل هرکتابی که برای درس ادبیات دیدم یا باهاش کار کردم توشون کلی اشکال پیدا کردم.
وقتی دیدم میتونم و اطلاعات و دانش و ... برای انجام اینکار دارم تصمیم گرفتم به جای غر زدن که کتاب خوب تو بازار نیست یه کتاب کامل و شامل تالیف کنم.
سلام اگه کسی سوال درسی مشاوره ای و هر چیزی که در مورد کنکور داشت.به من پی ام بده.
تاپیک مهندس که بسته شد.منم دیگه پست نمیزارم.و توی هیچ تاپیکی شرکت نمیکنم.ولی جواب پی ام رو میدم.یه سال کنکور دادم.و یه مقدار
تجربه دارم.همه ی کتابای کنکور و هم میشناسم و با بیشترشون کار کردم.
یا حق
براي آموزش زبان فارسي ، كلاس رمزينه بهتره يا همگامان؟ ....
خودم جفتشو دارم ولي كدوم مفيدتره تا وقتم الكي تلف نشه ...
احتمالا شما نمیخواید کتاب بنویسید که این سوالا رو میپرسید ؟:31:نقل قول:
ثواب داره ها :31:نقل قول:
ميخوام يه كتاب جامع باشه در حد شيمي 2 مبتكران يا سه تا كتاب كم حجم برا اموزش . البته فعلا من رياضي 3 رو لازم دارم شايد لازم نباشه بقيشو بگيرم.
حالا با اين اوصاف يه چيزي به من معرفي كنيد من فقط برم اونو بخرم.
نظرتونو درباره رياضي مبتكران هم بنويسيد. اموزش هم داره؟ حجيمه؟
سلام دوستان
من به کتاب الکترومغناطیس مهندسی ترجمه فارسی نیاز دارم . برای کنکور ارشد برق . لطفا هرکسی که از این کتاب هرچی و ترجمه هرکی رو داره لینک بذاره . ممنون:5:
پس با این اوصاف شما نه تجربه دارید نه سواد (البته بهتون بر نخوره ها ) شما پارسال کنکور دادین حالا می خواین برای کنکور تست جامع بنویسید ؟؟؟! عجبنقل قول:
حتما می خواید از کتاب های دیگه کپی کنید ..
حداقل چند سال دانشگاه ادبیات درس بخونید چند سال تدریس کنید بعد ....
نقل قول:
یعنی چی داری کتاب می نویسی:18::18:!!!!!!!!!!!!!!!!!! کدوم انتشارات با شما قرداد بسته؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!:18::18:مگه کتاب نوشتن الکییه ؟؟؟؟مگه هرکی تو کنکور درصد بالا بزنه باید بره کتاب بنویسه؟؟؟!!!!!:2:
ناراحت نشین ولی شما نه تاحالا تدریس کردین نه تجربه ای دارین در زمینه ادبیات دارین ؟؟؟!!!
اگه هرکی که تو کنکور درصد بالا بزنه باید مولف بشه که معلم هایی که کتاب تالیف می کنند باید مگس بپرونن1!!:27::27:
اگه اینجوریه من که تو کنکور زبان زبان عمومی رو 89 و تخصصی رو حدود 70 زدم باید کتاب بنویسم بشم شهاب اناری!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:41::41::21::2 1:
دانش آموزي كه ميتونه درصد بالايي بزنه براي كتاب نوشتن فقط 2 تا چيز لازم داره يكي قدرت انتقال مطلب و ديگري آشنايي با انتشارات مختلف
دلم ميخواست هردوي اينها رو قشنگ شرح بدم ولي به نظرم ارزش نداره كه دانش آموز الان براي دروس عمومي كتاب بنويسه . اگه از الان شروع كني تا كتابت تموم بشه و تازه تونسته باشي انتشاراتي رو هم راضي كني كه كتابت رو چاپ كنه 1 سال گذشته و از عمر كنكور فقط 1 سال باي ميمونه . ممكن نيست براي دروس عمومي كتاب جديد از كسي قبول كنن
وقتي كنكور حذف بشه فقط كتابهاي مبتكران و گل واژه و ژرف انديشان و دوسالانه كانون فروش ميرن بقيه كتابها جايگاهي نخواهند داشت . در دروسي مثل ادبيات هم كه همه جزوه هاي معلمشون رو ميخونن و نمونه سوالات كتاب هايي مثل گل واژه رو حل ميكنن
به نام خدا..نقل قول:
این جانب به دلیل علاقه وافری که به ادبیات فارسی داشتم در این زمینه مطالعات زیادی نمودم.:20:
من تمام کتاب های مرجع و تخصصی ادبیات رو ریز به ریز خوندم و بهشون مسلطم.فقط یک مثال میزنم.وقتی سبک شناسی ِ بهار رو میخوندم خود کتاب ها رو هم بررسی میکردم.توضیحات مربوط به تاریخ بیهقی رو که خوندم خود کتاب رو هم خوندم.تمام بخش ها رو بررسی کردم.یا وقتی کتاب تاریخ ادبیات ایران (ذبیح ا.. صفا) رو می خوندم به توضیخاتش اکتفا نمی کردم در کنارش از صبا تا نیما یحیی آرین پور رو هم می خوندم و ...
میدونم وقتی میگم پارسال کنکور دادم و درصد ادبیاتم x شد این تصور میاد تو ذهنتون که یه دانش آموزی بودم مثل همه. خب من یه کم با اون چیزی که فکر می کنید فرق دارم.اون اطلاعاتی که دارید ازش حرف می زنید رو دارم.
تجربه هم کمابیش دارم.دبیر ادبیاتم داشت کتاب آموزش و تست می نوشت من و یکی از دیگه از شاگرداش باهاش همکاری کردیم.کتاب آماده چاپه و به زودی منتشر میشه.
درمورد کپی هم تا امروز که دو تا و نصفی موضوع (تاریخ ادبیات و لغت و املا و آرایه) رو نوشتم به این کار احتیاجی نبود.
دیروز کتاب ادبیات جامع نوبل رو دیدم نوشته یه هیئت علمی شامل دبیرای با تجربه بود.گزینه های تست های المپیاد رو جا به جا کرده بودن و تو بخش تست های تالیفی آورده بودن.تست های دیگه ی بخش تالیفی هم به لعنت خدا نمی ارزید.مثلن این تست درس 2 ادبیات 2 بود:
مفهوم بیت"دلیری کجا نام او اشکبوس/همی بر خروشید برسان کوس"در کدام بیت آمده است؟
1. پهلوانان هرگز نمیتوانند نام اشکبوس را با صدای بلند فریاد بزنند.
2. در کجا پهلوانی که چون اشکبوس است فریادی چون طبل سر می دهد.
3. آن پهلوانی که نامش اشکبوس است فریادی چون طبل برآورد.
4. اشکبوس،پهلوان معروف، طبل جنگ را به صدا درآورد.
پاسخ نامه:
کجا در این بیت "که" / "کوس" طبل/ "برسان" مانند
غالب تست ها در همین سطح بود.
کپی از کتاب هایی که معتقدم اشکال دارن و به خاطر همین مشکلات درصدد نوشتن کتاب بر آمدم به نظرم خیلی بی معنی ِ .
دوستانی که تجربه سفارش با بانک کتاب رو دارن ...
چقدر طول میکشه ارسال کنن؟
همون روز ؟
سلام به همه دوستان
بعد 4 ماه دوباره برگشتم و بعد کنکور از صفحه 480 که دیگه تاپیکو دنبال نمیکردم خوندم و الان رسیدم 607.
راستش می خوام 4 تا پست بدم با نامهای مقدمه ،کتب عمومی،کتب اختصاصی و حرف پایانی که تجربه من از این 607 صفحه و برنامه های تلویزیونی و مشاوراست که بزودی واستون می نویسم چون احساس می کنم خیلی از دوستام تو این تاپیک دارن وقتشونو الکی هدر می دن .
البته بگم رتبه من 795 کشوری شد.اینو واسه پز دادن نگفتما،فقط واسه موجه نشون دادن.
امیدوارم دوستان بعد این پستا تو مسیر درست قرار بگیرن.
اگه بتونید یه مشکل تو کتاب " قرابت معنایی" و "املاء و لغت" هامون سبطی پیدا کنید کارتون درسته :31: البته فقط غلط املایی نباشه!!!نقل قول:
سلام دوستان
من به کتاب الکترومغناطیس مهندسی ترجمه فارسی نیاز دارم . برای کنکور ارشد برق . لطفا هرکسی که از این کتاب هرچی و ترجمه هرکی رو داره لینک بذاره . ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درمورد قرابت این ایده که اول یاد بگیر چطوری شعر بخونی و بعد معنی کن و ... عالی بود.یعنی این موضوع خیلی از اطرافیان منو تشویق کرد برن سمت این کتاب.اما باید این رو هم در نظر گرفت که بسیاری از مفاهیمی که تو بخش دوم دسته بندی کرده لازم نبوده.هامون سبطی یه عادتی که داره اینه که دوست داره همه چیز رو ریز به ریز با جزئیات کامل بگه که حتمن لازم نیست.مثلن کتاب زبان فارسی اش.اشکال اصلی کتاب سبطی شرح و بسط بیش از حد موضوعه.نقل قول:
البته اینم بگم که هامون سبطی تحصیلات دانشگاهی در این زمینه نداره و همه ی اطلاعاتش رو خودش در اثر مطالعات و ... کسب کرده(سبطی پزشکی خونده).کتابای سبطی نسبت به خیلی کتاب ها کم اشکال ترند.
در مورد املاء و لغت هم اگه تست های آخر کتاب رو دیده باشید به جز اشکالات ویراستاری و جواب های غلط در چند مورد پاسخ نامه هم کمی (فقط کمی)می لنگه و گیر داره.
اما در هر حال کتاب های سبطی کتاب های خوبی در زمینه ادبیات هستند و لا شک فیه.
اگه صبح زنگ بزنی همون روز میفرستن وگرنه دیر زنگ بزنی فردا برات میفرستننقل قول:
قسمت اول
مقدمه
یادمه سال پیش همین موقع و حتی قبل تر و یا حتی قبل همین کنکور گذشته خیلیا دنبال تهیه کتاب بودن و مرتب می پرسیدن کدوم کتابا تو این درسا عالیه!آخر سرم کنکور اومد و رد شد ولی این دوستان همچنان دنبال کتاب بودن.اگه اینطوریم پیش بیاد بازم تا سال 93 میرن دنبال کتاب و کم کم یه کتابخونه تو اتاقشون میزنن و کنکورم برداشته میشه اما اینا دنبال کتابن.
من یه دانش آموز در منطقه یک با توان مالی متوسط و ضریب هوشی متوسط مثل 95% دیگه(البته تو ضریب هوشی)بودم وهستم.یعنی اینو آموزش پرورش میگه،امسال برای سال دوم تو کنکور شرکت کردم و رتبه ام اومد 795 کشوری.من دانش آموزی بودم که زیاد با معلم حال نمیکردم و دوس داشتم خودم درس بخونم که با گرفتن کتاب این کارو کردم.یکی از دوستانمم پارسال با رتبه 500 و خورده ای قبول شد.فرق اون با من این بود که سر کلاس خوب درسو یاد میگرفت و کلاس تقویتیم میرفت.دخترخاله منم تو تجربی چن سال پیش رتبه 400 و اندی آورد.اونم جزو معلم و کتاب درسیو می خوند.یعنی سه نفر با سه تا راه مختلف و با ضریب هوشی متوسط تونستن رتبه نسبتا خوبی بیارن.وجه اشتراکشون چی بود؟
همه اینا که گفتم واسه این بود که بگم کتب کمک آموزسی،کلاس کنکور،کتب درسی و جزو معلمای خوب همش یه ابزاره.مهمه که ابزارت چی باشه اما مهمتر اینه که بتونی از ابزارت استفاده کنی ،مثل ماشین،همه میگردن بهترین ماشینو انتخاب کنن و ازش استفاده کنن اما اگر بهترین ماشینو داشته باشی اما بلد نباشی یا اصلا نخوای ازش استفاده کنی که چراکه شاید یه ماشین بهتر باشه ،که همش درجا زدی!
منظورم ازهمه اینا انی بود که دوست گلم تو که کتاب خریدی چرا میپرسی که آیا اون کتاب بهتره تا برم بگیرمش!
کل سال کتاب میگیریم آخر سر همه نو میمونه رو دستمون.یه سریم که عشق انتشاراتین،تا یه انتشارات یه کتاب خوب میده بقیه کتابارو ندیده ازش تعریف می کنن.من خودم تا مطمئن نمیشدم کتاب نمی خریدم.
وجه تشابه اون سه نفرم که از سه تا راه مختلف رفتن این بود که از ابزارشون به بهترین نحو استفاده کردن.
یه نکته دیگه ام بگم،هرساله تقریبا 400000 نفر یکم بالا و پایین تو هر گروه آزمایشی شرکت می کنن.نزدیک نصفشون حداقل تو یه درس یا ضریب منفی دارن یا اصلا شرکت نکردن.یه سریم سفید میزارن،یه سریم خیلی ضعیف میخونن.اما زیر 40000 نفر تقریبا متوسط رو به بالا میخونن،یعنی رقیبای شما فقط 40000 نفرن،خوباشونم زیر 10000 نفر،یعنی کسی که خوب درس خونده زیر 10000 نفر میره،حالا از اینجا به بعد هرکی مفهومی تر با هر ابزاری درس خونده باشه رتبش بهتر میشه.یعنی کسایی که دارن خوب از الان درس می خونن فقط 10000 نفرن و بقیه سیا لشکر تشریف دارن.حتی اونایی که متوسط درس میخونن و بین 10000 تا 40000 میشن.حالا بگذریم از بعضی استثناها که رتبشون بد میشه.این حرف آخری منبعش مشاورایی که تو تلویزیون هستن بود.
اینهمه نوشتم تا بگم رفیق، هر کتابی که داری بخون فقط بخون،کتابای خاص تنها عامل موفقیت نیستش،خودت مهمترین عاملشی.چون کسی که به این تاپیک سر میزنه حداقل میخواد که درس بخونه.
خوشحال میشم اساتید اشکالات و کاستی پستمو با نظرشون برطرف کنن.
واسه زیاده گوییم معذرت می خوام.
ممنون
به نظرتون دارن این کتابا رو ؟
قرابت سبطی / املا سبطی / دیف 2 رمزینه
موفق باشید :11:نقل قول:
نفر اول کنکور خوب گفت ولی من اضافه میکنم که مهم نیست چه
کتابی میخونید مهم نیست چه جوری میخونید مهم اینه که اون مغز
شما به کار بیفته بتونید ۴ تا تست حل کنید یعنی اون کتابی که دارید
میخونید مغز شمارو به کار بندازه. مهم اینه که در لحظهای که داری
تست میزنی غرق مطلب شده باشی .
این تاپیک هم به نظرم بهتره روش خودشو عوض کنه هر کسی
راجبه هر کتابی که تا حالا حداقل ۳۰ یا ۴۰ درصدشو خونده بیاد
صحبت کنه و تجربیاتشو بگه بعدش بقیه با توجه به شناخت خودشون
کتاب مناسب خودشون رو پیدا میکنن.
بازم میگم اون کتاب لعنتی یا معلم یا سیدی یا هر چی باید مغز شمارو به کار بندازه تا بتونی سوال حل کنی وقتی بتونی حل کنی انگار دنیا رو بهت دادن ختم کلام.
سلام .من میخاستم نام دروس به همراه ظزفیت های مقطع ارشد رو بدونم.رشته کامپیوتر
نقل قول:کد:http://oxin.ac.ir/default.aspx?id=219&nid=1601
خوب بیشتر بگو ببینم چه رشتهای انتخاب کردی و دلیل انتخابت چی بود و .... :question:نقل قول:
کتابهایی که خودت خوندی رو بگو. کدومش از همه بهتر بود؟کلی مطلب مونده باید
امسال ازت یاد بگیریم تا رتبه خوب مثل خودت بیاریم. :42:
حرفای بسیار خوبی زدید!!!نقل قول:
ولی من یکمی مشکل دارم!!!
اینکه هر کتابی بخونید رو قبول ندارم الان به نظر شما بین زیست خیلی سبز و گاج یا کانون فرقی نیست؟!!
مثلا برای زیست که خیلی درس حیاتی هست باید در صورت لزوم بهترین کتابو داشت که اونم خیلی سبزه!!!
ولی مخالف وقت تلف کردن زیاد تو این تاپیکم برای خرید کتاب اگه تو خرید کتاب بین دو یا سه تا شک داشتین لفتش ندین !!! اولا ببینین نظرات موافق بیشتر به سمت کدوم کتابه بعد خودتونم موقع خرید کتاب مقایسه داشته باشین ولی وقت تلف نکنین!!!
هوافضای شریفنقل قول:
هم علاقه هم شانس(البته من برق بیشتر دوس داشتم اما نشد دیگه)
کتابامم تو پست جدا معرفی میکنم
هر کمکی بود در خدمت هستیم :20:
منم همچین حرفی نزدم ، من گفتم کتاب مهمه اما مهمتر از اون خوندنشه.من خودمم واسه گرفتن کتاب وسواس داشتم اما حرفم اینه که چرا بعضی از دوستان که کتاب گرفتن بازم شک میکنن و میگن اگه اون کتاب خوبه بریم اونو بگیریم،اینه که وقت دوستانو هدر میده.وگرنه من که کارم تموم شده اما دلم واسه دوستانم تو این تاپیک می سوزه که وقتشونو هدر میدم با این مسائل چون کسی که تو این تاپیک میاد حتما میخواد درس بخونه.نقل قول:
امیدوارم منطورمو رسونده باشم:46:
آخ حرف دل منو زدی خدا نکنه فلان نفر برتر کنکور از کتابی استفاده کرده باشه دیگه همه میگن اون خوبه و اون کتابو میخرن حالا اگه نتونن کتابو بفهمن به خودشون شک می کنن نه اینکه شاید کتاب مناسب اونا نباشهنقل قول:
کاملا تایید میشه..............نقل قول:
دقیقا همینطوره:41:نقل قول:
بچه ها اصلا رو یه کتاب واسه عربی اتفاق نظر وجود نداره؟
سلام
دنبال یه کتاب عربی خوب می گردم.
عربی ایاد فیلی رو دیدم که به نظرم آورده مطالب انسانی رو هم گفته و آدم رو گیج می کنه.
عربی نشر الگو هم فقط تست هست و به درد نمیخوره.
فوت و فن عربی و عربی کم حجم و مقوی هم به دلمون نبود !
عربی سبز گاج هم واقعا دیگه خیلی زیاده گویی کرده ! :41:
یه عربی خوب میشه معرفی کنید ؟ :13: