کسانی که مکس نت 1 مگ دارن هم سرعتشون پایین اومده ؟
Printable View
کسانی که مکس نت 1 مگ دارن هم سرعتشون پایین اومده ؟
سرعت همارا که خوبه........
خیلی ببخشین ها . ماکس نت خیلی وقته وجود داره و بعد از اینکه آذربایجان شرقی رو سرویس داد و همه جاش رو تحت پوشش کرد تازه شروع کرده به سرویس دهی به آذربایجان غربی .:11:نقل قول:
---------- Post added at 10:04 PM ---------- Previous post was at 10:02 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پارس آنلاین شما هم **** شده؟ من که پینگم به نزدیک ترین سرور ها شده 7000 !باور نمیکنین عکس بدم
ایشون شوخی کردن.:31:نقل قول:
لعنت به مکس...!
سرعت دانلود 117 شده 60 ..!
واقعا خسته نباشن با این خدمات ارزنده و بروزشون..!:13:
دوست عزیز به جنبه شوخی گفتم! اون شکلک رو ندیدید؟ :13:نقل قول:
خیلی ببخشین ها . ماکس نت خیلی وقته وجود داره و بعد از اینکه آذربایجان شرقی رو سرویس داد و همه جاش رو تحت پوشش کرد تازه شروع کرده به سرویس دهی به آذربایجان غربی
دوست هام توی اینجا همه دارن از ماکسنت کم کم میرن و پشیمون شدن! فقط ماه اول برای جلب مشتری عالی بود! یعدش واقعا پوکید! الانم که پینگش به 700 رسیده با دانلود 40 کیلو! مخابرات اینجا خیلی بهتر سرویس میده!
کسانی که از همارا سرویس دارن
تقریبا شبی چقدر دانلود میکنن ؟
اگه از 1.7 گیگ کمتر باشه که باز همین مکس نت بهتره
تو این مدت شرکت جدیدی به جز اونایی که تو نظرسنجی هست نیومده؟
من هم تا 2.2 میرفتم.نقل قول:
الان 1.4 گیگ بیشتر نمیتونم بگیرم (البته از تورنت) و اینکه نوسان خیلی زیاد شده.
شما هم نوسان داید؟
اینم کلاسیک همارا:
---------- Post added at 06:33 PM ---------- Previous post was at 06:32 PM ----------
راستی ایشون عجب پینگی دارن:دی
بله سرعت نوسان داره از 75 تا 85 کیلوبایتنقل قول:
:41::41:
---------- Post added at 07:02 PM ---------- Previous post was at 07:00 PM ----------
[QUOTE=Переклад не;5821780]اینم کلاسیک همارا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [COLOR="Silver"]
[I[/QUOTE
شما شبها چقدر دانلود دارید ؟
چون سرعت در روز تا 20 مگ هم بره هیچ فایده ای نداره :41::41:
من که نه اینو واسه یکی دیگه خریدیم که الان پیششم و داریم تست میکنیمنقل قول:
شما شبها چقدر دانلود دارید ؟
چون سرعت در روز تا 20 مگ هم بره هیچ فایده ای نداره
واسه شبا یه بار امتحان کردیم 80 میده بعد مثلا 50 ولی پایین نمیاد دیگه
روزام تا 200 نوسان داره اکثرا رو 120 هستش
دیروز سرعت اینترنت همارا خیلی افت کرده بود ولی امروز خوبه...
نوسان مکس افتضاحه.... حتی سرعت روزانه هم خیلیی افت کرده و نوسان خیلی زیاده..:13:
مکس دیگه شورش رو در اورده!!!!!!
صد رحمت دایال اپ:5:
همه شرکتها دیگه گندشو در اوردن:41::41:
کاش از اینترنت ترکیه ماهم داشتیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به خونه 10مگ میده اونم با فیبر نوری خودشم به قیمت اینترنت128 ما!!!!! :34::34:
اینجا ایرانه، همه چیزشم ایرانیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اینجا بخور تا خورده نشی
اینجا نصف عقده این نص وحشی
فاصله ی طبقاتی بیداد میکنه
روحتو زخمیو بیمار میکنه:دی
:دی
همارا عالیه اصلا خرابی نداره
داداش اگه ترکیه هم پهنای باند رو از آذربایجان و قطر با چند برابر قیمت می خرید سرعتش بیش از مال ما نبود .:11:نقل قول:
بچه ها خدایش به این توجه کردین
این چرا همچینه
چیه این؟
این چطوره؟
:دی
این اینترنت یک گیگابیت هست که در سوئد و فنلاند و یکی دو ایالت در آمریکا به مردم ارائه میشه (فعلا)
توی فنلاند فکر کنم هر ماه دور و بر 50 تا 60 تومن بود قیمتش!
شما به اینها کاری نداشته باش! بگید چرا سرعت دانلود ماکسنت از 70 شده 15 ؟ الان 3 روزه اینجوریه!
کاش فقط سرعتش کم میشد!!!پینگش هم 2 برابر شده.:13:نقل قول:
دوستان من 6 ماه اکانتم این ماه تموم میشه به نظرتون مکس به مونم یا برم جای دیگه بگیرم چی بگیرم مکس خوب بود ولی این ماه آخر گندزد
دوستان واقعا خاک بر سر ماکس نت از دیشب ساعت 2 تا الان ساعت 9.5 فقط 437 مگابایت دانلود کردم خیلی وقت بود که دان نکرده بودم الان دارم می بینم که وضعیت چه قدر وخیم
یکی یه راهنمایی کنه همار دیا صبا نت کدوم برم خیلی جالب از این 437 مگابایت 250مگابایتش از حجمم رفته
ببینم مگه این ماکس نت پشتیبانی و تالار گفتمان و این چیزا نداره بشه یکم بد و بیراه بهشون گف؟
مکس نت دیشب از ساعت 2 تا 10 ماله من 2.07 گیگ دانلود کرد
از 2 تا 10 حدود 1.5 گیگ.:13:
ز 2 تا 10 حدود 1.250 گیگ. :19:
سلام
من 6 ماه قبل از سرویس اینترنت ماکس نت استفاده می کردم ولی به خاطر مشکل ماکس نت با Rapidshare از همارا اینترنت خریدم. ماکس نت سرعت دانلود رایگان شبانش افت نداشت ولی همارا از نصف بیشتر افت داره. حالا خواستم بدونم آیا ماکس نت مشکل Rapidshare رو حل کرده؟ آیا افت سرعت داره یا نه؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنین..
راستی سرویس ماکس نت "محدودیت حجمی 256K / 256K" بود و الان همارا "Classic 5GB" استفاده می کنم.
مشکل رپیدشیر خیلی وقته حل شده و برای هر یوزر یه آی پی اختصاصی میدن.نقل قول:
ولی سرعت شبانش خیلی افت کرده.متوسط 60-70 شده که قبلا 110-115 بود.
یعنی الان شبها کلا سرعت پایین هستش؟ یعنی روال من بعد اینطوری هستش؟ راستی آدرس دقیق هایپر ماکس رو می دونی؟
خب دوستانی که در اینجا هستن؛ نه کارمند ماکس نت و نه تصمیم گیرنده ش نیستن. معلوم نیست روال کار اینطور خواهد بود یا به سرعت قبل برمیگرده (بخاطر مناسبتهای خاص معمولا اینترنت کشور دچار محدودیت میشه شاید این مسئله هم جزو اون باشه شایدم نه! )نقل قول:
برای آدرس به سایت شرکت سر بزنید :
کد:http://maxnet.ir/
فکر کنم رکورد دانلود رو شکستم.590 مگ:27::27::27::27::27::27::27:
دوستان اگه حجم تموم بشه باز سرویس جمع آوری میشه؟منظورم فقط اتمام حجمه و نه اعتبار
مرسی
اصولا نباید اینطور باشه. شما آبونمان رو پرداخت کردید و تا زمان اتمام سرویس نبایستی اقدامی کنن ;)نقل قول:
درسته قبولنقل قول:
اصولا نباید اینطور باشه. شما آبونمان رو پرداخت کردید و تا زمان اتمام سرویس نبایستی اقدامی کنن
فرض کنید سرویس ما محدوده و حجم تموم شد.پشتیبانی همارا که میگه بازم جمع آوری میشه سرویست
آخه این چه قانونیه؟
نقل قول:
بابا خوشبحالت...!
مال من انقدر کم بود سرعتش و انقدر نوسان داشت که اصلا اعصابم نکشید بذارم واسه دانلود..! خاموش کردم خوابیدم!:13:
راستی کسی به شرکت مکس زنگ نزده علتو بپرسه؟ من که نه وقتشو دارم نه حوصله ی جرو بحث!
بله، سرویسهای محدود پس از اتمام یک هقته از اعتبارش اقدام به جمع آوردی میکنن...نقل قول:
راستی کسایی که adsl استفاده میکنن بازم پول تلفن مخابرات براشون قبض میشه؟