میبنی تو رو خدا به خاطر نیم نمره دارم یه درسی رو می افتم :41: میان ترم رو هم باز نمیکنن تا به من رسید میان ترم ها رو بستن
Printable View
میبنی تو رو خدا به خاطر نیم نمره دارم یه درسی رو می افتم :41: میان ترم رو هم باز نمیکنن تا به من رسید میان ترم ها رو بستن
سلام ... رفتم uni ببینم اصلا استادها میان uni و هیچ سر میزنن یا نه ؟ مدیر گروه یکی از رشته ها که قبلا واسه کامپیوتر بود شوخی گفت : نه بابا ... همه رفتن مسافرت دبی ... دانشگاه کجا بود
میبینید بچه ها ؟؟؟
استاد هم زنگ زدم ولی گوشی رو برنداشت ... sms بدم؟ ... یک نکته ای رو در نظر بگیرید که استاد خانم هستا
تا جایی که میتونی sms نده ( تجربه شخصی ) . تا 10 ام سعی کن پیداش کنی باهاش رو در رو صحبت کنی ( تا اونجایی که بهم گفتم تا 16 ام وقت برای تغییر نمره هست ) اگه نشد یه email اگه اونم نشد در اخر sms . برات ارزوی موفقیت میکنم چون حالتو درک میکنمنقل قول:
واقعا pnu بیدر و پیکر تر پیدا نمیشه
سلام دوستان
خب استاد در بخش اعتراض نوشته بود : نمره تغییر نیافت . همین . چقدر صریح و واضح
یک سوال دارم دوستان : میشه حالا من اون درس پیش نیاز رو ترم بعد یعنی ترم 3 بر ندارم و به جاش ترم 4 بردارم؟ ... پس نیازها رو قبول شدم ... خب کارشناس رشته باید تائید کنه انتخاب واحد ترم بعد من رو درسته ؟ مثلا باهاش صحبت کنم که انتخاب واحد من رو تائید کنه و بزاره من ترم 4 بردارم ... نمیشه مثلا تعهدی - چیزی داد که ترم 4 براشت این درس رو حتما ...
اگر تجربه ای در این خصوص دارید و شدنی هست که برم سراغ مدیرگروهمون وگرنه که هیچ
قوانین مشروطی پیام نور هم مثل سایر دانشگاه هاست؟
یعنی 2 ترم متوالی مشروطی ، اخراج میکنن؟
پیام نور میگن 3 ترم مشروط بشید اخراجیدنقل قول:
نقل قول:
خودم تا الان همچين كاري رو انمجام ندادم ولي شنيدم ميشه اينكاري كه ميگي رو انجام داد البته اگه سيستم ارور نده كه اونم بايد بري صحبت كني تا قبول كنن.
نه فرق ميكنه با همه ي دانشگاه ها...نقل قول:
قوانین مشروطی پیام نور هم مثل سایر دانشگاه هاست؟
یعنی 2 ترم متوالی مشروطی ، اخراج میکنن؟
از بچه هامون تا الان بيشتر از 3 ترم مشروطي چه معدل چه واحد داشته ولي هنوزم اجازه ي ادامه بهش دادن!
خودم شنیدم در پایان دوره اگه معدلش مشروط باشه ، بهش مدرک نمیدن،یعنی مهم نیست چند ترم مشروط بشن، مهم اینه که در پایان دوره مشروط نباشهنقل قول:
سلام
قضیه این طرح فراگیر پیام نور چیه؟
مدارکش معتبره؟
احتمالا همينطوري باشه كه ميگين.نقل قول:
سلام...نقل قول:
سلام
قضیه این طرح فراگیر پیام نور چیه؟
مدارکش معتبره؟
پذيرش دانشجو از طريق ازمون و با توجه به نمراتي كه از ازمون ميگيري.
مدركش با ورودي هاي سراسري فرقي نداره و فقط از نظر شهريه با هم فرق مي كنن.
بعد معافیت تحصیلی هم داره؟نقل قول:
من میخوام دانشگاه انصارف بدم
نقل قول:
متاسفانه در اين موارد اطلاعي ندارم...
بهتره اقايون اطلاعاتشون رو بهتون انتقال بدن.
و یک سوال دیگه
اگه یه دانشجو یه درسی رو ترم اول نتونه پاس کنه یعنی بیوفته و همون درس رو در ترم دوم هم بیوفته ، اونوقت هر دو نمره در معدل محسوب میشه؟
یه جایی شنیدم فقط نمره ی اول افتاده در معدل تاثیر داره
يراي ورودي هاي 87 به بعد نمره افتاده با نمره قبولي جمع ميشه و تو معدل كل تاثير ميذاره حالا اون وسطش اگه دوباره بيفته محاسبه نميشهنقل قول:
و یک سوال دیگه
اگه یه دانشجو یه درسی رو ترم اول نتونه پاس کنه یعنی بیوفته و همون درس رو در ترم دوم هم بیوفته ، اونوقت هر دو نمره در معدل محسوب میشه؟
یه جایی شنیدم فقط نمره ی اول افتاده در معدل تاثیر داره
اگه الان دانشجويي و ميخواي انصراف بدي بياي پيام نور بعيد ميدونم بذارن اما در هر صورت براي دانشجوهاي فراگير هم معافيت تحصيلي ميدننقل قول:
بعد معافیت تحصیلی هم داره؟
من میخوام دانشگاه انصارف بدم
بهتره وضعيت نظام وظيفتو اول با سازمان نظام وظيفه مطرح كني بعد هر اقداميو ميخواي انجام بدي
تا اون جایی که من اطلاع دارم هر دو نمره در معدل کل تاثیر میزاره .... چون هر ترم معدلش جدا حساب میشه و روی معدل کل تاثیر میزاره و از اونجایی که در ترم اول و دوم مثلا اون درسو اوفتاده تو معدل اون ترم حساب میشه پس در نتیجه رو معدل کل حساب میشهنقل قول:
امیدوارم فهمیده باشی :31: چون خودم که نفهمیدم چی گفتم :31:
نقل قول:
اگه بشه که خیلی عالیه ... ولی با این مسئول آموزشی که ما داریم فکر نکنم قبول کنه ... چون همین که آدم دهنش رو باز میکنه میگه :
نه نه نه نمیشه
ممنوننقل قول:
توی معدل ترم چی؟ مثلا ترم اول با اون نمره معدل شده 16
ترم دوم هم دوباره این درس اقتاده ، نمرش توی معدل ترم دوم تاثیر داره؟ یا حذف میشه؟
بله توي معدل ترم دومش هم حساب ميشه!نقل قول:
سلام
دوستان درسته که کسانی که بیشتر از 2 ترم نخوندن نمیتونن ترم تابستانی بر دارن ؟
میتونن ور دارننقل قول:
صحت نداره
تاريخ امتحاناي ترم تابستونيم همون طور كه خيليا حدس ميزدن تغيير كرد!
تاریخ امتحان لغو شده قبلی تاریخ جدید امتحان ۴ شهریور ۹۱ ۱۲ شهریور ۹۱ ۵ شهریور ۹۱ ۱۳ شهریور ۹۱ ۶ شهریور ۹۱ ۱۴ شهریور ۹۱ ۷ شهریور ۹۱ ۱۵ شهریور ۹۱ ۸ شهریور ۹۱ ۱۶ شهریور ۹۱ ۹ شهریور ۹۱ ۱۸ شهریور ۹۱ ۱۱ شهریور ۹۱ ۱۹ شهریور
سلام دوستانبنظرتون برای کامپیوتر خوندن پیام نور بهتره یا علمی کاربردی؟مرسی بابت کمکتون
خوش خبر باشي :دينقل قول:
خوب ديگه لازم نيست تو اين ماه رمضوني بشينم در بخونم...
تصميم گرفته بودما ولي خوب انگار قسمت نيست :دي
اگه سخت بودن درس ها و امتحانات برات فرقي مهم نيست پيام نور ولي اگه نه علمي كاربردي..نقل قول:
سلام دوستانبنظرتون برای کامپیوتر خوندن پیام نور بهتره یا علمی کاربردی؟مرسی بابت کمکتون
بچه ها من پیام نور شهر ری هستم.این استاد ذهابی پسوردش رو گم کرده بود و میان ترم نذاشت.فکر میکنید سایت دوباره برای میان ترم باز میشه؟
به قرعان منم قصد كردم شروع كنم اما اينو ديدم سر جام به استراحت مطلقم ادامه دادم :دينقل قول:
خوش خبر باشي :دي
خوب ديگه لازم نيست تو اين ماه رمضوني بشينم در بخونم...
تصميم گرفته بودما ولي خوب انگار قسمت نيست :دي
از ظهر میخوام وارد سایت بشم میگه »
کد5 : در حال حاضر امکان ورود به سيستم وجود ندارد.
مال شمام اینجوریه ؟
سلام
دوستان مهلت ثبت نام واسه ترم تابستون تا کی ادامه داره ؟
اره مال منم همینطوریهنقل قول:
والله زده بودن تا 8ام بود :|نقل قول:
بچه ها نمره مبانی من تشریحیش هنوز نیومده عادیه ؟
مال کل بچه نیومده :|
اره عادیهنقل قول:
نترس میاد :31:
دق دادن آخه :دینقل قول:
همین الان اومد نمرش :دی
خدا رو شکر پاسید
تبریک میگم
اگه خواستی کارنامتو بزار ببینیم درس عبرتی بشه واسه بقیه و ما :31:
نه خیلی افتضاحه :دینقل قول:
دوتا از درسا هم هنوز تایید نشده
با سلام خدمت همه دوستان
خواهش مندم یه سری به این تاپیک بزنید خیر سرمان از شما پیام نوری ها درخواست مشاوره کردم:دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم عذر میخوام اگه اسپمی چیزی بوده این پست من !
دوستان من
نظر شما درباره ی مهندسی مدیریت پروژه پیام نور همدان چیه؟
یا مدیریت اجرایی؟
در ضمن بین این دو رشته کدام بازار کار بهتری داره؟
و این که مدرک پیام نور بهتره یا آزاد؟!!
و این که ارزش داره پیام نور شهر های دیگر رفت؟ مثلاً مهندسی خودرو اراک {کشوری }
بالاخره شما تجربه دارید دیگه..........
به عنوان يه نفر كه سال پيش همين موقع نميدونستم بيام پيام نور يا برم آزاد بهتون ميگم تا ميتونيد و وقت داريد فرسنگ ها از پيام نور دور بشيد. پيام نور باتلاقيه كه يا توش غرق ميشيد يا پير شده خارج ميشيد. مخصوصا الان كه شهريش دور و بر 300 تومن شده.
به جان خودم اگه بيان پيام نور پشيمون ميشيد مثل خود من
یعنی نظر شما این که برم دانشگاه آزاد احتمالاً خیلی زیاد مهندسی شهر سازی یا معماری؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!نقل قول:
دهنمون سرویس شده واسه هر کاری باید اعصاب آدم خورد بشه تا اون کار انجام بشه!!!
سلام
دوستان من واسم مشکلی پیش اومد نرسیدم ترم تابستونی وردارم. بنظرتون برم دانشگاه راهی داره که بردارم 6 ترم ؟