پنج سال 512 داشتم شبانه رایگان.
Printable View
پنج سال 512 داشتم شبانه رایگان.
قبلا 128 داشتم هر موقع یه سرعتی داشتم مودم disbale و enable میکردم سرعت عوض میشد ! از 64 میشد تا 320 سرعت شبانه هم همون بود ولی الان که 512 زدم سرعت بالاتر از 192 هم دیگه نمیره باز قبلا بهتر بود !!نقل قول:
قبلا چجوری بود و الان چجوریه؟
شما ساعت رایگان رو هم تست کن ببین فرقی کرده یا نه
شبانتون رایگانه یا نیم بها؟
این عکسا رو نگاه کنید ... خیلی جالبه .. .
من تا دیروز که 128 داشتم سرعتم تا 320 هم میرفت از امروز که 512 گرفتم سرعتم نصف هم نشده بیشتر از 192 کیلوبایت نمیشه !!! :دی ( عجایب اسیاتک هست دیگه)
من هر موقع کامپیوتر خاموش میکنم یا مودم Enable یا Disable میکنم سرعت عوض میشه !!
این تست دقایقی پیش انجام دادم به فاصله های زمانی تقریبا یک دقیقه ، میبینید هر بار سرعت عوض میشه !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بوw! دمتون گرم... هيشكي كه جواب نداد... ميثم تو اقلا يه چيزي بگو...نقل قول:
ميگم من تو سايت ارم نت هم ديدم كه بايد آخر نام كاربري n بذاري واسه دانلود شبانه...
من الان 15 روز نيس گرفتم 20 گيگابايت حجمم پريده... خواهشا هم جريان بالا رو راهنمائي كنيد هم بگين چجوري جلو نام كاربري n بذارم
آخه اينترنت من كه با كانكشن نيس... كابل شبكه رو ميزنم وصل ميشه...
خواهشا دوستان راهنمائي كنيد :|
والا این مسخره بازی هست که ارم نت برای شما درآورده، وگرنه برای ما اتوماتیک هست، تا اونجا که میدونم روی بعضی کارت اینترنت های Dial Up چنین چیزی می نوشتن.نقل قول:
باید برای این کار، به مودم وصل بشی (معمولا آدرسش 192.168.1.1 هست) بعدش اونجا نام کاربری رو یه n بش اضافه کنی.
دقيقا كجاش ميشه يوزر نيمو تغيير داد؟ از چه ساعتي رايگانه؟
بعد در مورد پست خودم كه نقل قول كردم چي ميشه نظرتونو راجب اونم بگين؟
نقل قول:
در مورد پست قبلیتون باید بگم که این مشکل کلا از نمایندگیتون هست، هم اینکه سرعت 128 روی 1مگ - 512 روی 512 بسته شده، هم اینکه ازتون برای 5 گیگ پول گرفتن.
حالا 3 ماهه شش گیگ؟ یا 3 ماهه هر ماه شش گیگ؟ اگر که 3 ماهه شش گیگ باشه، شما باید برین پول 9.5 گیگ ترافیک رو پس بگیرید (5+6-10.5) اگر گزینه ی دومه، یعنی سه ماهه، هر ماه 6 گیگ شما باید برید پول 2.5 گیگ رو بشون بدید (5+18-10.5). ولی فکر کنم کلا مسئول فروش مشکل داشته و کلاس سوم دبستان رو هم پاس نکرده :27:
حالا فرق سرعت این دو سرویس، به جز تفاوت سرعت روزانه، توی سرعت شبانه اس، یعنی اینکه سرعت ها در مدت زمان شبانه(زمان و بازه ی زمانی دقیقش رو باید برید از نمایندگی بپرسید، ولی معمولا 2-8 هست) واقعی میشن، یعنی کسی که 512 داره، حداکثر سرعت دانلودش 64 KBps و اونی که 128 داره، حداکثر سرعتش 16KBps میشه. این مشکل نمایندگیه که سرعت روزانه ی 128 رو روی 1 مگ ولی سرعت 512 رو واقعی و روی 512 بسته، فکر کنم اگر تذکر بدید ممکنه 512 شما رو هم روی 1 مگ یا 2 مگ ببندن :11::40: انشاا...
در مورد مودم و تغییر یوزرنیم هم باید یه عکس از صفحه ی اصلی مودمت بگیریم شاید بتونیم کمک کنیم، چون فرق میکنه برای مودم های مختلف. اگر مودم مال شما نیست و مسئولش یوزرنیم رو بلده تغییر بده، میتونی ازش سوال بپرسی (مطمئنا میدونی که یوزر و پس ورود به مودم Admin هست) :31::11:
مثلا من مال مودم خودم (Aztech) رو از اینجا میتونم تغییر بدم.
سلامنقل قول:
سرویست الان اینه؟
اینترنت 512 کیلو بیت حجمی 5 گیگ در ماه (2 تا 8 صبح رايگان)
که سه ماهه میشه 15 گیگ
اگر اینه که قیمتش باید حدودا 65 تومن باشه برای سه ماه
( البته بجز رانژه و پشتیبانی حضوری که اینا میشه 25 تومن و مودم که نمیدونم از شرکت گرفتی یا نه.)
که با این موارد اضافه حدود 90 تومن میشه.
==========
تو این یک هفته که گذشت روز ها دانلود داشتی؟ یعنی این 5 گیگ که میگه ، روز مصرف شده یا شب؟
1 - اگر روز مصرف شده که خوب 5 گیگ از سرویس جدیدت کم می کنه و نباید هزینه اضافه بدی. یعنی الان باید سرویس 512 با 10 گیگ حجم داشته باشی بدون اینکه هزینه اضافه بدی تازه باید طلبکار هم باشی که چرا سرویست 1 هفته 128 بوده
2 - اگر شب مصرف شده که تا اونجایی که من میدونم شب ها اتوماتیک تبدیل به رایکان میشه و ساعت حدودا 8 هم Session-Timeout می زنه و نیاز به تغییر یوزر نیم نیست
تهران که اینطوریه شما یه زنگ بزن 1844 از پشتیبانی خودت بپرس بگو فلان نمایندگی اینطوری گفته.
من که تماس گرفتم گفت که نیاز به تغییر نیست و اتوماتیک رایگان میشه.
در هر صورت حتی اگر تو این یک هفته در شب که دانلود کردی 5 گیگ حجم استفاده کرده باشی باز هم حالت بالا پیش میاد
یعنی باید سرویس شما تبدیل بشه به 512 با 10 گیگ حجم
من متوجه نشدم چرا به شما گفته باید 28 تومن بدی برای 5 گیگ...مگه 5 گیگ به شما دارن حجم میدن؟نقل قول:
الان برات يه 3ماهه 512 شيش گيگ فعال كردم و 5 گيگ حجم اضافه شما الان بايد پول اون 5 گيگ رو فقط به من بدين كه ميشه 28 تومن...!!!
اگر 5 گیگ به شما حجم میدن که با احتساب 10 گیگی که باقی مونده بود باید 15 گیگ بشه نه 11 گیگ!
این 11 گیگ تقریبا همون حجمیه که خودتون داشتید چون میگید 15 گیگ بودید که 5 گیگ استفاده شده. که میشه همون 10-11 گیگ
مگر اینکه توی طول این یک هفته 9 گیگ از حجم شما کم شده باشه در اینصورت محاسبات اون طرف درسته.
یعنی 9 گیگ از 15 گیگ کم شده و 6 گیگ باقی مونده و 5 گیگ هم اضافه میدن که میشه 11 گیگ.
برای اینکه دقیقا مشخص بشه که شما توی طول این یک هفته چقدر مصرف داشتی ، برو تو این صفحه
یک تصویر ازش بذار اینجا (البته ip و.. رو پاک کن قبل اینکه اینجا بذار) که بررسی کنیم ببینیم چی به چیه.کد:http://report.asiatech.ir/netbill-holder/user/login/
حالا فعلا که دقیق مشخص نیست چی شده ولی اگر یه موقع دیدیم داره زرنگی می کنه اون نمایندکی
برای شکایت با آقای کشاورزی صحبت کن 1844 رو بگیر بعد 6
یا اینکه شماره مستقیمش رو بگیر: 82144254
البته اینا برای تهرانه نمیدونم سایر شهر ها رو هم پاسخ می دن یا نه.
یه ادم خیر بیاد نحوه کانفیگ مودم 2730 دی لینک رو اموزش بده
میرید بهشت......
کانفیگ کار خاصی نداره
من با مودم شما کار نکردم تاحلا
یه تصویری از صفحه مودم بذار
دفترچه هم باید داشته باشه احتمالا که توش توضیح داده
ولی در کل به این این صورته که
1 - تو ادرس بار آی پی رو می زنی
2 - حالا تو صفحه مودم دنبال گزینه setup می گردی (یا مشابهش مثلا interface setup و...)
3 - اونجا یه سری گزینه است که باید ردیفشون کنی.
اینترنت و وایرلس(اگر داشته باشه مودمت) و lan
میری تو قسمت اینترنت اونجا باید VPI رو بذاری روی 0 و VCI رو بذاری 35
بعد نوع ارتباط رو هم می تونی PPPoE بذاری یا Bridge که اولی بهتره بعد همونجا یوزر نیم و پسوورد رو می زنی و سیو می کنی.
همین.
اگر در قسمت شماره 3 به مشکل خوردی یه تصویری از صفحه مودمت بعد از اینکه آی پی رو زدی بذار.
نه من 15 گيگ 512 گرفتم حدود 5 گيگشو مصرف كردم 10.5 گيگ روش بود كه ديدم كلا 128ـه
بهشون 100 تومن داده بودم واسه 512 -15 گيگ 3 ماهه ولي اشتباه فعال كرده بودن تو فرم هم نوشته بودم سرويس رو دقيق
وقتي گفتم 128 سه ماهه 15 گيگ فعاله اومدن برام تغييرش دادن به 512 شش گيگ بعدشم 5 گيگ حجم بهش اضافه كردن كه شد 11 گيگي كه تقريبا تو حسابم باقي مونده بود تا اينجا كه مشكل از اونا بوده و برام برطرف كردن چرا ديگه بايد بخوام پول 5 گيگه خودمم بدم؟
اشتباهه اونا بوده! در ضمن سرعت هيچ گونه تغييري نكرده به هيچ وجه... فكر كنم مخابرات اينجا بيشتر از 128 ساپورت نمي كنه
همین دیگه
شما 4.5 گیگت استفاده شده
بعد اینکه سرویست 512 شد نباید دیگه ججم تغییر کنه
چرا برات تبدیل کردن به 512 شش گیگ؟
اینا پنل دارن راحت می تونن بدون اینکه حجم رو تغییر بدن سرعت رو کم و زیاد کنن.
باید 512 با 10.5 گیگ حجم داشته باشی بدون اینکه هزینه اضافه بدی.
شب ها مهمهنقل قول:
در ضمن سرعت هيچ گونه تغييري نكرده به هيچ وجه... فكر كنم مخابرات اينجا بيشتر از 128 ساپورت نمي كنه
روز ها معمولا همه سرویس ها سرعتشون یکیه.
شب ها سرعتت چنده؟باید حدود 60 باشه.
هم یه تست از اسپید تست بذار
هم دان استریمت رو چک کن بگو چنده روز ها
ضمنا ممکنه سرعتت بخاطر نویز و... کم باشه ، از صفحه مودمت اون قسمتی که snr و.. نوشته عکس بذار
ربط داره یعنی ؟نقل قول:
ضمنا ممکنه سرعتت بخاطر نویز و... کم باشه ، از صفحه مودمت اون قسمتی که snr و.. نوشته عکس بذار
من عکسا رو که صفحه قبل گذاشتم هر بار یه سرعت میده همین 5 دقیقه پیش زنگ زدم بهشون گفتن از نویز و این ها هست و با مودم دیگه تست کنید و اینا در غیر این صورت کارشناس میفرستیم که 15 تومن میگیره! گفتم خودم چک میکنم
حالا واقعا نویز رو سرعت تاثیر داره ؟ سیم کشی خونه ما که سابقه نویز انداختن زیاد داره یکی دو سال پیش که هر 5 دقیقه یه بار چراغ adsl مودمم خاموش میشد فقط چشمک میزد بعد اون درست شد ولی 3-4 ماه هست که باز وقتی سیستم روشن میکنم چراغ adsl مودم چشمک میزنه یک ربع طول میکشه تا وصل شه و چراغ ثابت شه بعد اولین بار ثابت شدنش هم 4-5 بار هی خاموش روشن میشه چراغ ولی بعدش دیگه قطعی نداره
سلام دوستان من تو اهواز هستم می خواستم بدونم 128 نامحدود سرعتش خوبه بازی سرش در نمیارن مشکلی نداره ؟:21:
شما از حالت bridge وصل می شید انگارنقل قول:
بصورت PPPoE هم همین مشکل رو دارید؟
شما اگه امکانش رو داری برو از ابتدای خط چک کن که مطمئن بشی حطوط داخلی نویز داره یا نه
از صفحه اصلی مودمت هم تصویر بگذار
یه چیزی که توش SNR وLine Attenuation و... مشخص باشه
اون چراغ adsl که دیر روشن میشده و یا اصلا روشن نمیشده ممکنه مشکل از پورتتون هم باشه
من دو ماه پیش همین مشکل رو داشتم و پورت رو برام عوض کردن البته باید شما مطمئن بشی مشکل داخلی نیست.
شما از ابتدای خط چک کن ببین اگر چراغ زودتر ثابت شد که احتمالا خطوط داخلی مشکل داره ولی اگر اونجا هم به همین صورت بود یعنی احتمالا پورت مشکل داره.
مودم من فقط از حالت bridge میشه استفاده کرد از این مودم های قدیمی corcess هست که سال 85 گرفتم از اسیاتک تا الان هم دارمش برای همین تنظیم و هیچی نداره:دینقل قول:
فکر میکنم مشکل از خط باشه چون زمستونا این مشکل اغلب دارم چون سیمای تلفن تو حیاطه بارون بخوره لختم هست .البته فکر میکردم فقط رو خاموش روشن شدن چراغ adsl مودم تاثیر داشته باشه نه سرعت
این اسمای مسخره چیه دیگه گذاشتن رو سرویس ها : کیمیا ، چالاک ، چلچله ، فشفشه ، فلفل :دی
اینا صبح پامشین از خواب یه فکر جدید به سرشون میزنه
تا چند ساعت پیش اینطوری نبود : دی
بجای سرعت ها اسم نوشتن احتمالا دیدن موضعشون در خطره.
خسته نباشند واقعا زحمت میکشند. دیگه اسم نبوده. البته باید به علت این تغییر هم فکر کرد! بنظرم من که این تغییر اسم در جهت کاهش سرعتهاست چون دیگه کسی نمیگه که من سرعت فلان است و چرا حالا سرعت کم شده. اول سرعت شبانه را کم کردن و بعدا نوبت روزانه میشهنقل قول:
من تمام گزینه ها رو توی فایل ورد اوردم بی زحمت نگاه کن من نمیدونم کدوم رو باید تیک بزنمنقل قول:
والا دوستان اهوازی اینجا باید جوابتون رو بدن.نقل قول:
ولی ما تو دزفول که بازم از مکز اهواز میگذره نتمون، به جز روزهای بارونی (مخصوصا اگه شدید باشه) مشکل سرعت نداریم، نه محدود نه نامحدود.:11:
دوست عزیز، چرا خودت رو اذیت میکنی، برو یه چوب بکن تو اون سوراخ پشت مودمت :31: برای 5 ثانیه، تا تمام کانفیگ هاش ریست بشه، بعدش که وارد شدی، معمولا میگه یوزر و پس رو بزن و وصل شو :11: تا اونجا که میدونم آسیاتک کانفیگ خاصی نداره.:40:نقل قول:
دیروز از ساعت 6 بعداز ظهر تا آخر شب افت سرعت بعدش قطعی مداوم.پشتیبانی هم مدام مشغول بود حتی نتونستم بگم بابا ما مشکل داریم(فکر می کردم آسیا تک به درد می خوره هنوز نیومده باید برم تهران مرکز پیام نور)
داخل تنظیماتش از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فکتوری ریست کردم مگه این کار با اون فرق داره؟نقل قول:
اخه من کانفیگ میکنم بعد چند رو مشکل پیدا میکنه و باید دوباره از اول کانفیگ کنم تا دوباره چند روز راحت باشم .
بنظرم توی اون گزینه های کنفیگ باید یه چیزی رو تیک بزنم تا ثابت بمونه نمیدونم چرا اینجوریه و بعد چند رو چراغ اینترنت قطع میشه!
در حال حاضر کدوم سرویس اسیا شب سرعتش بالای 200 دانلود میکنه؟ در واقع با نوسان شبی 4 گیگ به بالا
هیچکدوم من 2مگ دارم فقط از صبح تا بعد از ظهر سرعتش 190..190نقل قول:
شبها هم بستگی به منطقه مخابراتیتون داره سرویس من که از 140..150 بالاتر نمیره:41: تازه اگه قطع نشه بعضی از شبها هم که 1..2 ساعت دیسکانکت نمیشه و ارور 691 میده به پشتیبانی هم که زنگ میزنی میگه 10 دیگه دیگه تست کن:31:
نامحدود هم یه 2 ماه گرفتم شبها تعطیل بود و سرعت هاش توی روز و شب خیلی فرق داره مثلا 1از 7 عصر تا 11..12 داغونه:41:
از دوستان کسی میدونه اسم دو مگابیت محدود چیه؟؟شانس مارو ببین همین امروز که میخوایم شارژ کنیم تخیلیش کردن:41:
حدسم درست بود امروز سرعت من کمتر از نصف شد. دوستان دیگه هم سرعتشون کم نشده؟نقل قول:
بله، همون کار رو میکنه.نقل قول:
اینکه چراغ DSL چشمک بشه یا ... طبیعیه و مشکل از شما نیست. یا پورتتون مشکلی داره یا خطتون نویزش بالاس.
من تقریبا هر دو-سه روز این اتفاق برام میوفته.
سرویس 2مگ - البته بستگی به محل سکونت شما و شلوغی منطقه ی مخابراتیتون داره.نقل قول:
اسمش مثل اینکه چلچله هست. از بس سرعت شبانه روی 40 بوده این اسم رو گذاشتن فکر کنم :27:نقل قول:
سرعت من تفاوت خاصی نداشته، فقط یکم نوسانش زیاد شده. :13:نقل قول:
این شرکت هم که مزخرف شد بریم سراغ یک شرکت دیگه . کلا به هر کدوم از این شرکت ها رو میدیم و ازشون تعریف میکنیم سریع پررو میشن و سرعت ها رو کم میکنن .
همگی برن شکایت کنن تا مجبور بشه این اسم های عجق وجق و شرور رو حذف کنه و مثل بچه آدم خدمات ارائه بده
شیطونه میگه به پشتیبانی زنگ بزنم و هرچی فحش خار و خاشاک از دهنم میاد رو به بهشون بگم
اینروزا تعداد مشترک هایی که ناراضی هستن از این شرکت زیاد شده.
تو پشتیبانی یه مقدار ضعیف عمل می کنه آسیا تک.
من که تا حالا اصلا با پشتیبانی تهران همون 1844 نتونستم تماس بگیرم. یه نصف روزم رو با تلفن Redial زدن تا انگشتم زخم کوفتگی پیدا کرد :27: بعدش هم ولش کردم.نقل قول:
پشتیبانی نمایندگی هم که زنگ زدم، خوب رسیدیم به جایی که مشکل از اونا بود، گفت:"حالا اگر میخوای میتونی انصراف بدی، پولت رو هم بر میگردونیم :13:." چرا؟چون منطقه ی ما داره شلوغ میشه و تعداد پورت هاشون پر شده!
آسیاتک توی پشتیبانی خیلی لنگ میزنه.
افت آسیا تک خیلی خیلی واضح و روشنه چه از نظر ما کاربران که در حال استفاده ایم و چه از نظر رده بندی که دو ماه اخیر کاملا نشون میده.گرچه این رده بندی خیلی مسخره است و شاتل و پارس به دلیل کاربرهای بالا تو این رده بندی اول و دوم هستند ولی با این حال آسیا تک حتی نسبت به آی اس پی های معمولی هم افت داشته از لینک زیر می تونید رده بندی را ببینیدنقل قول:
یعنی باید هر دو سه روز کانفیگ کنم؟نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط eng2006 مشاهده تاپيک
داخل تنظیماتش از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فکتوری ریست کردم مگه این کار با اون فرق داره؟
اخه من کانفیگ میکنم بعد چند رو مشکل پیدا میکنه و باید دوباره از اول کانفیگ کنم تا دوباره چند روز راحت باشم .
بنظرم توی اون گزینه های کانفیگ باید یه چیزی رو تیک بزنم تا ثابت بمونه نمیدونم چرا اینجوریه و بعد چند رو چراغ اینترنت قطع میشه!
---------------------------------------
بله، همون کار رو میکنه.
اینکه چراغ DSL چشمک بشه یا ... طبیعیه و مشکل از شما نیست. یا پورتتون مشکلی داره یا خطتون نویزش بالاس.
من تقریبا هر دو-سه روز این اتفاق برام میوفته.
راهی نیست واسه کاهش نویز؟
سرعت برای شما هم در شب کم شده دوستان ؟
بیشتر نویز برمیگرده به فاصله شما تا مرکز مخابراتی و کیفیت پورت... اعمالی که میشه تو خونه انجام داد، به جز در موارد خاص (مثل یکی از دوستان که سیم تلفنش از کنار کابل برق سه فاز رد میشد) تقریبا تاثیری نداره.نقل قول:
من دو شبه سرعتم افتضاح شده، ولی چاره اش رو پیدا کردم.نقل قول:
ساعت 1:15 مودم رو ریست می کنم تا ارتباط کلا قطع بشه و لامپ DSL و همه چی خاموش و دوباره وصل بشه، بعد از اینکار لامپ Internet به مدت حدود 2 دقیقه قرمز هست و وصل نمیشه، ولی بعدش که وصل شد، سرعتم از 35-60 میرسه به 135-180 که عالیه. :11:
ساعت 1:15 مگه رایگانه؟
من تا قبل ساعت 2 مشكل سرعت ندارم و 170 180 هست اما خوب رايگان نيست كه از ساعت 2 به بعدسرعت ميشه 50 اين حدودا !! كه اصلا خوب نيست و نهايتا ميشه شبي 1.4 گيگ دانلود كرد .
:31:من دیشب 300 مگ تونستم دانلود کنم با 256
لازم به ذکره که اینترنت شبانه ی من از ساعت 1 تا 7 هست نه 2 تا 8.نقل قول:
در هر صورت منظورم اینه که ربع ساعت بعد از شروع دانلود شبانه اونکار رو انجام بدید. ولی همونطور که گفتم ممکنه 10-20 دقیقه لامپ اینترنت قرمز بمونه.
سرعت من افتضاح شده :41:
کسی تا حالا پارس انلاین رو تجربه کرده؟
اسیاتیک بهتره یا پارس انلاین؟