آقا ورژن 10 رو دانلور میکنم وسطش خطا میده یه جا دیگه میشه آپلود کنید؟؟؟نقل قول:
Printable View
آقا ورژن 10 رو دانلور میکنم وسطش خطا میده یه جا دیگه میشه آپلود کنید؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
کد:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:
http://fs13.filehippo.com/8471/6ab2334d95064f14a4a548b7c217f19c/ymsgr1000_1102_us.exe
سلام .من از وقتی سرویس adsl رو عوض کردم با یاهو مشکل دارم هم تو لب تاپ هم کامپیوتر رومیزی!!!
زودتر کمک کنید اعصابم به هم ریخته.ورژن 10 رو هم دانلود کردم فرقی نکرد.
چه اروري ميده؟
یا وصل نمی شه.یا وصل میشه منم دوستام رو در میبینم که آن لاینن ولی pm هامو ندارن.وب کم هم که کلا کار نمی کنه..باهو رو پاک کردم دوباره وصل کردم درست نشد.با proxy هم همین مشکلات رو داره.خفه شدم...........
مال منم همينطور فرقش اينكه من پي ام هام درست ردوبدل ميشه تازه اينكه هي دي سي هم ميشه
وب کم در حالت عادی که کار نمیکنه چون بعضی از ISP ها که هنوز نه سرویس ویس یاهو رو فعال دارند و نه سرویس وب بخاطر همین قضایا اخیر فعلا با روش های گریز از موانع میشه این امکانات رو استفاده کرد ازشون
سلام
دوستان من مسنجر 10 رو نصب کردم ولی با قسمت display image مشکل دارم هر عکسی رو انتخاب می کنم سیاه نشون می ده؟
ممنون
سلام دوستان
من اخرين نسخه ياهو مسنجر رو كه نسخه 10 هست نصب كردم
چند تا مشكل دارم كه مهم ترينشون لاگين نشدن به ياهو مسنجره وقتي كه تيك Connect Directly to The Internet زدم
خب اين حالت عادي ياهو مسنجر براي لاگين شدنه
وقتي اينو ميزنم بهم ميگه پسورد و نام كاربري اشتباهه در حاليكه اينطور نيست
اما وقتي ميرم به قسمت Connection Preferences و گزينه Connect via a P,ro,xy Server و گزينه Http P,ro,xy رو انتخاب مي كنم خيلي راحت لاگين ميشه
لطفا بگيد مشكل كجاست چون دوست دارم بصورت مشتقيم به ياهو لاگين بشم چون مشكلات متعددي داره
سرور لاگين ياهو يكيه
چطور من با نسخه هاي پايين تر از 9-10 مشكلي ندارم اما اين دوتا اينطوري هستند
در حاليكه هر دوي اين نرم افزارها از يك سرور براي لاگين شدن استفاده مي كنند
مطمئنا مشكل از ISP نيست و مشكل از جاي ديگست
كلا اين ورژن 10 يه چيزيش ميشه
براي من كه هي ارورهاي جورواجور ميده
همه نکاتی که گفته میشه از روی تجربه هست که عمل شده در زمان های مختلف و مشکل حل شدهنقل قول:
حالا ممکنه اینکار رو هم انجام بدی مشکل حل نشه
با عرض ارادت و سلام
چند روزه مسنجر من کلیه آفلاین ها و همینطور متن هایی رو که من مینویسم سفید نشون میده ؛ یعنی اصلا مطالب دیده نمیشه
ورژن 10 رو داشتم پاک کردم 9 رو نصب کردم بازم همینطوره
میشه بمن کمک کنین که این مشکلو حل کنم؟
ممنونم
بعد اينكه پاك كردي برو به Program Files و پوشه ياهو رو كلا پاك كن و بعد نصب كن
با سلام و تشکرنقل قول:
این کار هم جواب نداد و بعد از نصب بازم همین مشکل هست :41:
آیا نرم افزاری هست که وقتی یاهم مسنجر لاگین هست اگه کسی آن شد ساعت آن شدنش را ذخیره کنه؟
یاهو مسنجر در حال حاضر دوباره بسته شد و امکان دسترسی بهش نیست
بله امروز با اتفاقاتی که افتاد یاهو مسنجر سریع فیلتر شد.
نتنها یاهو مسنجر بلکه وب سایت ها هم بزور دیگه باز میشه حتی گوگل
راه حل جدید برای دور زدن این مواقعی که یاهو رو می بندند دارین؟؟
دوستان من یک سوال دارم !!
الان یاهو مسنجر من با اینترنت اکسپلورم ربط پیدا کرده ! یعنی مثلا فر-ی گ-ی-ت رو که باز میکنم دیگه یاهو باز نمیشه تا وقتی که ip ها رو خاموش کنم !! راهی هست که مستقل کرد ؟
:31: انقدر تجهیزات پیشرفته در این زمینه خریدن که الان که یاهو بازه و بعضی از راه های دور زدن سایت های قیلتر شده فراهمه باید خداروشکر کرد که اینو دائم نبستن و میشه سایت ها رو با روش های موجود دور زدنقل قول:
زمانی که اوضاع نابسامان میشه واقعا گذر از این مشکلات خیلی سخت میشه بطوری که شانسی یه پورت های سالم گیر بیاری و دور بزنی
چرا ليست چت روم ها واسه من نمياد
و ايا لينكي در ياهو هست كه بشه آيديمو واسه هميشه دليلت كنم
نقل قول:
ورژن یاهو رو عوض کنید و یا از طریق یک ISP دیگه به اینترنت وصل بشید
==
برای پاک کردن ای دی مورد نظر از یاهو ابتدا به ادرس زیر بروید
سپس نام کاربری و پسورد خود را وارد نمائیدکد:https://edit.yahoo.com/config/delete_user
در صفحه لود شده پسورد خود را مجدداوارد نموده کد داده شده را در محل قید شده وارد روی acceptکلیک کنید وحذف را تائید نمائید
ای دی شما حذف میگردد.
پروفايلی که قبلاً با آيديم ساختم رو از کجا ميتونم پاک کنم ؟ سايت ياهو جديدن يکم تغيير کرده ! از کجا ميشه پاکش کرد ؟
یاهو مسنجر 8 نصب کن تو منوی Messenger گزینه profile رو دارهنقل قول:
الان ياهو مسنجر 9 رو دارم ، اينم توی Messenger گزینه my profile رو داره ، اما وقتی روی edit my profile ميزنم ميره توی سايت و اونجا نميتونم چيزی برای پاک کردن پروفايل پيدا کنم.
8 رو نصب کن یه تستی بزن :31:نقل قول:
یه مشکل :31: وقتی از سایت یاهو ساین این میکنم تعداد On هامو بیشتر از وقتی که از Yahoo messenger وصل میشم نشون میده :| مشکل چیه ؟ :31:
شايد اونجا invisible ها رو هم نشون ميده ! ( فقط حدس ميزنم !! )نقل قول:
تو سایت یاهو هم فقط visible ها و نشون میده چون امکانش رو اون بالا در اختیار میزاره که اگه بخوای بصورت Invisible بیای
دوستان من هم همین مشکل رو دارمنقل قول:
راه حلی نداره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از علت هاش اینه که سایت یاهو جلوی دسترسی های کشورهایی مثل ایران رو بسته همونطور که از خود سایت یاهو شما نمیتونید نرم افزار یاهو مسنجر رو دانلود کنید بخاطر همین موضوع آپدیت های این نرم فازار و پلاگین هاش هم از این قاعده مستثنا نیستند.نقل قول:
با وی-پی-ان کانکت کنید و اقدام یه انجام همین کار بکنید ببینید مشکلتون حل میشه
سلام
من یه مشکل تو یاهو دارم اینکه:
هر وقت تو روم میرم pm تو رومم برا همه میره ولی وقتی خصوصی چت میکنم pm نمیره
تا حالا هم چند تا کار کردم که حل بشه ولی جواب نداده مثلا یاهو 10 نصب کردم یا از منوی internet option , گزینه delet cookies , delet files رو زدم ولی جواب نداده چی کار باید کنم؟
سلام
من ویندوزم رو میخوام عوض کنم و تو مستجر هم 113 تا از دوستان رو اد کرده ام
حالا اینو میدونم که با حذف ویندوز اونا میپره
میخواست بدونم که راهی برای کپی گرفتن از همه اد لیستم هست یا باید همه اونارو تک تک بنویسم؟
دوست من شما اشتب میگی هیچی نمیشه برو بنصب.نقل قول:
همه ادد هستن.
نه دوست من اینطور نیستنقل قول:
تا اونجایی که من میدونم کسی رو که اد میکنی تو سرور یاهو ذخیره میشه نه تو کامپیوتر خودت
اگر هم میخوای پیغامات بمونه برو به این مسیر و یه کپی بگیر
[code]
C:\Program Files\Yahoo!\Messenger\Profiles
[code]
عوض کردن ویندوز مشکلی ایجاد نمیکنه
مثل این میمونه که بگی من یک ایمیل تو یاهو ساختم حلا اگه ویندوز عوض کنم ایمیلم حذف میشه
سلام بچه ها
اين روزها مشكل ساين درست شده شكر
من يه مشكل ديگه دارم
ياهو من خودبخود بسته ميشه
اولش هنگ ميكنه
بعد تا ببندمش كمي طول ميكشه
end now را بايد بزنم تا بسته بشه
آخر سر هم dont send ارور مياد
و بايد از اول بازش كنم و ساين كنم
ورژن 2160
ورژنهاي بالا هم داشتم اينطوري ميشدند
من حدث ميزنم اشكال از ويندوز باشه