ما که از این بازی سر در نیاوردیم و پاکش کردیم ، به بچه ها توسیه میکنم اصلا زحمت برا نصبش نکشن و بی خیالش شن، البته خوبه ها ولی باید وقت داشته باشی ، همونی که ما نداریم
Printable View
ما که از این بازی سر در نیاوردیم و پاکش کردیم ، به بچه ها توسیه میکنم اصلا زحمت برا نصبش نکشن و بی خیالش شن، البته خوبه ها ولی باید وقت داشته باشی ، همونی که ما نداریم
نه من می خوام تو قسمت ساخت سیمز به صورت template باشه نمیشه ؟نقل قول:
یه سوال دیگه هم داشتم
من چطور می تونم سهام یه شرکت رو بخرم یا یه شرکت بسازم ؟
خب منم همینو گفتم دیگهنقل قول:
--------------
چرا میشه خرید ولی نمیشه شرکت ساخت.
روی هر شرکتی که کلیک کنی قیمتش رو میزنه توی یکی از گزینه ها.
از طریق کامپیوتر هم میشه خرید
من میزنم اما تو اون قسمت ساخت سیمز نمیاد :41:نقل قول:
نقل قول:
سلام
شانس دیدن تک شاخها در شب 40 درصد هست. تک شاخها تحت شفقهای قطبی یا ابرهای نزدیک به زمین ظاهر میشن. شما باید نقشه شهر رو از ساعت 8 شب تا 5 صبح زیر نظر داشته باشید تا اینکه بتونید این ابر رو ببینید. اگر این ابر نباشه اون شب نمیتونید تک شاخ رو ببیند.
محلهای ماهی گیری خارج از شهر جاهای معمول برای روئت تک شاخ هستن مخصوصا محل تصفیه آب و قله Cinnamon در دشت Appaloosa
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای اینکه بتونید با تک شاخ دوست بشید باید چندین مرتبه ببنیدیش و باهاش ازتباط دوستانه برقرار کنید و بعد به خانواده اتون دعوتش کنید.
اطلاعات بیشتر:
اگر هم حالشو ندارین که برین دنبالش بگیردین اینجا یه پک هست که میتونید دانلود کنید و توی سیمزتون نصبش کنید بعد یه تک شاخ ماده بنفش و مشکی توی سیمزتون اضافه میشه که موقعی که میخواید یه خانواده رو بسازید توی قسمت ساختن سیمز فعال میشه:کد:http://www.carls-sims-3-guide.com/pets/unicorns.php#top
دانلود:
کد:http://www.4shared.com/file/RaU2kR2L/Benny_Horse.html
اینم یکی دیگه:
دانلود:
کد:http://www.mediafire.com/?md48ajr937lsutw
و یکی دیگه:
دانلود:
کد:http://www.mediafire.com/?750p550z4vf206n
I give you NO GUARANTEE. DOWNLOAD AND INSTALL AT YOUR OWN RISK.
این تک شاخ هایی که میشه خودمونه بسازیم هم مث اون تک شاخ شهر مود خوب به سیمز ها میده؟ وقتی با اون تک شاخ اصلی دوست میشی یا بغلش می کنی مودتو بالا می بره و سیمزها نورانی میشن با این تک شاخ ها هم این اتفاق می افته؟نقل قول:
شما توی قسمت ساخت سیمز ، آدمتو بساز بعد همینجوری سیوش کن. میره توی قسمت سیمز های آماده.نقل قول:
اگه بازم متوجه نشدی با تصویر نشون بدم.
هییییییی :31: میشه نشون بدی؟نقل قول:
دوستان ، من تازه می خوام بازی رو دانلود کنم ، یه سوال ، این افزونه ها که منتشر شده دقیقا چی هستن و آیا برای استفاده از آخرین افزونه باید همه ی قبلی ها رو هم روی بازی نصب کرده باشم یا نه ؟
همه ی پکاشو نصب کردم این آخریه 8-PETS EP مشکل دارم همون اولای نصبش یه پیام میده که فکنم باید سیمز قبلیمونو آپدیت کنم چیکار کنم درست شه؟
خب هر کدوم از این پکیج ها یک سری قابلیت های جدید به بازی اضافه میکنه تا بازی جذاب تر بشه و گیمیر از سیر تکراری وقایع سیمز به مرور زمان خسته نشه.نقل قول:
نه نیاز به نصب همه نیست. فقط شما باید آخرین آپدیت رو دانلود و نصب کنی بعدش آخرین پکیج رو میتونی روی سیمزت نصب کنی بدون اینکه بقیه ی نسخه ها رو ریخته باشی.
آخه اگه نیاز به آپدیت باشه توی خود سیدی قرار داده شده آخرین آپدیتش. نباید پیغام بدهنقل قول:
میتونی یک عکس از پیغامی که میده رو آپلود کنی؟
شرمنده که انقدر جوابو طول دادم. فعلا سیمز توی بند و بساط نیست که بهتون تصویری نشون بدم.:worried:نقل قول:
سلام،من بازی Sims 3 با تمام پک ها نصب کردم وقتی وارد بازی میشم تمام محیط از دید بالا سیاه ست،چه جوری می شه این مشکلو حل کرد؟
من چندتا Pattern درست کردم و نصبشونم کردم ولی توی بازی نمی بینمشون،اگه می شه توضیح بدید کجا می رن.
چطوری میشه زبان بازی رو انگلیسی کرد ؟
سلام
مثل اینکه جدیدا سیمزم همینجوری وایمیسه و هیچ کاری هم نمیکنه.مثلا وقتی خوابش میگیره نمی بخوابه ولی قبلا اینجوری نبود سریع وقتی خوابش میگرفت میرفتو میخوابید
کلا هیچ کاری انجام نمیده فقط منتظره دستوره
میگید چیکار کنم که درست شه ؟
زبان نوشتنی اینگلیسیه ولی زبان حرف زدن سیمزیه:31:نمیتونی عوض کنینقل قول:
این باگه. بعضی وقتا منم اذیت میکنه. یک بار همینجوری الکی از سر کارش جا موند. در حالی که من یک ساعت زودتر بهش دستور داده بودم بره. همین جوری وایساده بود و هیچ کاری نمیکردنقل قول:
سلام به بچه ها لطفا خواهش میکنم که آموزش تصویری نصب تمام پچ های سیمز را بزارید منظورم هر 10 تا هست.
خیلی ممنون ولی این سرور سایت خیلی واسه دانلود مارو اذیت کرد.:27:
نقل قول:
خسته نباشید این که به جز آخری هیچکدوم کار نمیکرد!
آقا جون عمتون یکی راست و صاف و پوست کنده بگه لینک آپدیت سیمز کجاست از صبح ساعت 9 تا الان که ساعت 5 بعد از ظهره دارم تو فرو ها و پست ها دنبالش میگردم!
مرسی:18::2::19:
فکر نکنم تو این فروم به جز یکی دوتا بیشتر باشه تو از خود سیمز لانچر آخرین گزینه آپدیتکننقل قول:
ببخشید زبان بازی من پرتقالی شده اول این جور نبود باید چیکار کنم؟
زبانی که حرف میزنند یا زبان نوشته؟؟؟زبان حرف زدن چرتو پرته (سیمزیه):31:نقل قول:
زبان بازی عوض شده چیکار کنم؟
__________________________________________________ ______________
با این سیستم جدید که توسط سلیت های معرفی شده نمایش داده ایم میتوانید توسط وبلاگ پر بازدید خود درامد کسب کنید:
۱. اوکسین ادز
توسط این سیستم شما دو روش برای دریافت دارید یکی از طریق سیستم کلیکی که به ازای کلیک کردن بر روی تبلیغات این سایت شما ژورسانت خود را دریافت میکنید . و این نرخ ها برای بنر های با سایز متفاوت متفاوت است و از ۱۵ تا ۵۰ تومان به ازای هر کلیک است.
روش دوم همکاری در فروش است و با این روش هرکس از وبلاگ شما اقدام به خرید اینترنتی کند درصدی از ۲۰ تا ۵۰ درصد از مبلغ خرید به حساب شما واریز می شود و خوب صبعا هر چه بازدید کننده ی بیشتری داشته باشید امکان دریافت سود بیشتری برای شما فراهم است.
ضمنا سایت اوکسی ادز دارای مجوز شرکت رفاه گستر جنوب به شماره ثبت 24516 است.
۲.گولد کلیک
این هم یک سیستم جدید تبلیغاتی و کسب درامد کلیکی است که تازه شروع به کار کرده و از طریق لینک زیر میتوانید در آن ثبت نام کنید.
فقط برای ثبت نام نیاز به معرف دارید که میتوانید شاهین سافت( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) را درج کنید.
3- بلاگها
این سیستم مخصوص تبلیغ رایگان وبلاگ است و وبلاگ شما را به صورت واقعا رایگان تبلیغ میکند
و این یک راه برای گول زدن شما نیست و واقعا وبلاگ شما را به صورت رایگان تبلیغ میکند و فقط مخصوص تبلیغ وبلاگ است.
کسی میدونه وقتی پترن تو creat a pattern (برنامه) میسازیم کجای بازی میاد؟؟؟
سلامنقل قول:
توی ویندوز 7:
رجیستریتون رو ران کنید و به این مسیر برید:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\The Sims 3کلید local رو به en-US تغییر بدید.
سلام
من چند تا ماشین میخوام کسی ماشین داره واسه دانلود با کیفیت خوب؟ سدان یا اس یو وی باشه لطفا ممنون!
آقا زبان نوشته های بازی من پرتقالی شده ولی اولش اینجوری نبود حتی پاکش کردم از رجیستری پاکش کردم دوباره نصب کردم نشد که نشد!
چیکار کنم؟
اولا از کجا میدونی پرتقالیه؟:دی مگه بلدی زبونشو؟:دی اگه بلدی که مشکلی نیست:دینقل قول:
+
دوما یه عکس بیگیر بزار ببینیم چی شده:دی از منوش که نوشته موشته زیاد داره بزار:دی
این سایت خیلی باحاله میتونی انقدر ماشین دانلود کنی که دیگه حالت از از ماشین بهم بخورهنقل قول:
واقعا ممنوووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووون
خیلی سایت باحالیه
تا حالا 29 تا ماشین دانلود کردم از این سایت!
فقط بعضی از فایل ها که پسوندشون "package" هست ممکنه با اپدیت های جدید کار نکنن :41:نقل قول:
یه برنامه برای کسایی که مشکل زبان دارن البته خودم تستش نکردم ولی مربوط به یه سایت معتبره
سلام به همه
آقا من یه مشکل خفن با بازیم دارم...سیمز 3 رو که نصب میکنم مشکلی نداره و تو بازی میره...ورژنش هم 1.0.615 هست که آپدیتش به 1.0.630 رو که تو پست اول توضیح داده شده بود دانلود میکنم و تو پوشه بازی میریزم بعدش که رو update که تو همون فایل پچ هست کلیک میکنم یه صفحه Dos فرم باز میشه و شروع میکنه به آپدیت بازی ولی بعد از تمو شدنش آیکون Sims Launcher من محو میشه و عملا دیگه بازی بالا نمیاد...مشکل از چیه چون من اضافه شونده هاش رو گرفتم و میخوام نصب کنم ولی با آپدیت به 630 و پاک شدن آیکون بازی بعد از نصب آپدیت عملا هیچ کاری نمیشه کرد...در ضمن تو مسیر Regedit اون فایل SKU خودش به صورت پیش فرض 2 هست...لطفا اگه کسی میدونه بگه که چیکار کنم تا سیمزم به 630 آپدیت بشه و بتونم اضافه شونده هارو نصب کنم.
سلام دوستان. من بازی رو نصب کردم بعد طبق آموزشهایه پست اول ورژن بازی رو تغییر دادم و دوتا از پچ هایه بازی رو نصب کردم.حالا بعد از نصب پچ ها زبان بازی من از انگیلی به یه زبون دیگه تغییر پیدا کرده(منظورم زبان نوشته هایه بازی هستش)
از رییجیستری هم کلید locale رو به که به صورت پیش فرض es-MX بود رو به es-US تغییر دادم ولی بعد این کار دیگه بازی اجرا نمیشه برام. ولی وقتی به حالت اول برمیگردونمش دوباره میتونم بازی رو اجرا کنم. خواهشا کمک کنید
تا حالا سعی کردین پک هارو نصب کنید؟نقل قول:
دوتا پست بالاتر رو یه نیگا بندازید یه فایل گذاشتم .امتحان کنید شاید درست شد (برای دانلود باید تو سایتش عضو شید)نقل قول:
سلام. خیلی ممنون دوست عزیز پست بالایت رو قبلا دیده بودم ولی نمیدونستم برای دانلودش عضو بشم ممنون دان کردم مشکلم حل شد, اما حالا یه مشکل جدید پیدا کردم اونم اینکه
من پوشه Mods رو ایجاد کردم و چندتا فایل هم ریختم توش ولی الان که بازی رو اجرا میکنم سیو خودم رو که انتخاب میکنم تا یه جایه مشخص لود میشه ولی بعدش دیگه وایمیسته و جلو نمیره همون جا میمونه. پوشه Mods رو پاک کردم ولی بازم مشکلم حل نشد.:45::45::45::45::45::45::45::45::45::45::45 ::45:
از وقتی که بازی رو گرفتم یه بار نشد درست و حسابی بازی کنم:41:
از فولدر sims 3 توی (Documents\Electronic Arts\The Sims 3)یه بک اپ بگیرید بعد دلیتش کنید و بعد از پاک کردن یه بار برید توی بازی و بیاید بیرون اون فولدر دوباره ساخته میشه.بعدش از روی بک اپی که از فولدر گرفتید اول سیو هارو برگردونید و امتحان کنید اگه درست شد فولدر downloads رو هم برگردونید که دانلود هارو از اول نصب کنید .اگه درست شد خبر بدید لطفا:20:نقل قول:
در ضمن اصل حال سیمز به همینه هی گند بزنی به بازی دوباره درستش کنی:31:
سلام داداش. این کارم کردم ولی درست نشد بازم همون مشکل رو دارم .نقل قول:
مشکلم با یه پچ 700 مگی که ورژن Reloaded رو به Razor تبدیل میکرد درست شد...حالا یه سوال دیگه دارم...من 5 تا پک اول بازی رو خریدم و نصب هم کردم...آیا باید برای اینکه همه اینا تو بازی کار کنن تک تک کرکشون کنم یا اینکه فقط اضافه شونده آخر رو کرک کنم کافیه؟
بحث ریختن همه ی پک ها باهم یه ذره پیچیده هست:wac: چون بعضی کرک ها مربوط به سیمز پایه و بعضی کرک ها فقط مربوط به پک ها هستند. شما بهتره کرک مربوط به هر پکی رو روی خودش بریزید و فقط کرک اخرین پک (که مربوط آخرین اپدیت بازی هست) رو روی سیمز پایه هم بریزید.نقل قول:
راستی اینجا کسی با create world tool کار کرده؟ من نصب کردم ولی ارور میده میگه فایل های بازی رو پیدا نمیکنه:19: