نسخه 2010 مشکل دارهنقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2009 رو 800565 رو دان کن و استفاده کن
من 7 ماه بی هیچ مشکل با این ورژن حال کردم
و با خاطره خوش از کاسپر جدا شدم
Printable View
نسخه 2010 مشکل دارهنقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2009 رو 800565 رو دان کن و استفاده کن
من 7 ماه بی هیچ مشکل با این ورژن حال کردم
و با خاطره خوش از کاسپر جدا شدم
من هم مدتی بدون مشکل با کسپر کار می کردم.
ولی امروز که روشن کردم به یک باره عملیاتی در هنگاه لود شدن دسکتاپ انجام داد و دسکتاپم رو پاک کرد و یه دسکتاپ جدید ایجاد کرد.
در حقیقت یک اکانت جدید درست کرده که با نام قبلیم وارد میشه.
ناگفته نمونه که دسکتاپ و مای داکیومنت قبلیم از طریق گزینه .../C:\Documents and Settings قابل دسترسی هست ولی خوب خیلی سخته ... من اکانت قبلیمو میخام.
چون تمام یوزر و پسوردهام تو مرورگرای اونجا save شده و ...
تا حالا کسی با این مشکل برخورده؟
win xp
kasper 2010
البته قبلا -5 یا 6 سال پیش- هم با نسخه های قبلی با این مشکل برخود کرده بودم.
با سلام خدمت دوستان
من از آخرین نسخه Internet Security استفاده میکنم
مشکلم اینه که استفاده کسپر اسکای از رم به صورت تصاعدی بالا میره و به جایی میرسه که ویندوز هنگ میکنه و ارور کمبود رم رو میده (2 گیگ رم )
ویندوز XP و کسپر نسخه 9.0.0.463
ممنون میشم کمک کنید
كاسپر قادر به تغيير نام كاربري نيست.نه تنها كاسپر بلكه هيچ آنتي ويروس ديگري هم نميتونه نام كاربري را تغيير بده و مثلا بك يوزر جديد ايجاد كنه.ممكنه كسي سيستم شما را هك كرده باشه.نقل قول:
اين نسخه مشكلات زيادي داشته.توصيه ميكنم از نسخه 8.0.506 استفاده كنيد تا نسخه پايدار 2010 منتشر بشه.نقل قول:
این مشکل به دلیل استفاده از ورژن 2010 کاسپر براتون پیش اومده. (واسه من چندین و چند بار پیش اومد)نقل قول:
برای مشکلتون هم از safe mode ببینید به نتیجه می رسید.
سلام دوستان
من از یه جا آشنا کسپر اورجینال رو گیر آوردم 11 تومن
به نظرتون بخرم؟؟
میشه زود جواب بدین؟
اگر فرد مطمئني ميباشه و احتمال بلوك شدن سريالش نميره و پشتيباني در خصوص مشكلات احتمالي سريال به شما ميده ميتونيد تهيه كنيد.در غير اينصورت فقط پول شما هدر ميره.چرا كه قيمت لايسنس كاسپر اينقدر پايين نيست.نقل قول:
با سلام خدمت دوستان بنده از kaspersky internet security 2009 استفاده میکنم ولی یه مشکلی که باهاش دارم اینه که اگه فعال باشه و توی system tray وجود داشته باشه در صورت اتصال به اینترنت هیچ صفحه ای load نمیشه میشه بگید مشکل از چیه؟لطفا هر چه سریعتر
با آرزوی موفقیت برای همه دوستان.:11:
2 مورد را چك كنيد:نقل قول:
1-در قسمت تنظيمات چك كنيد ببينيد قسمت Parentral Control غيرفعال باشه.
2-روي آيكون كاسپر در System Tray كليك راست كنيد ببينيد جلوي گزينه Block Network Traffic تيك نخورده باشه.
تقلبی هستش.نقل قول:
شک نکن.
علت این ضربدرا چیه؟تازه نرم افزار رو نصب کردم,kaspersky internet security 8.0.0.357
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
روی اون علامت قرمز بالا (Risk) کلیک کنید ببینید چه پیغامی میده.
عکس بگیرید از اون قسمت و قرار بدید تا بهتر بشه راهنمایی کرد.
اگر سیستم عامل ویندوز 7 هست مشکل به خاطر اون هست.نقل قول:
اگر برنامه امنیتی دیگری هم نصب کرده باشید احتمال داره به خاطر تداخل با اون باشه.
یک آپدیت نا موفق هم میتونه باعثش بشه. هشدار قرمز رنگ رو بگید که چه پیامی میده.
یک بار کاسپر رو repair کنید یا پاک و دوباره نصب کنید. اگر مشکل باقی بود احتمال داره به خاطر نسخه پر اشکال 357 باشه. نسخه 8.0.0.506 رو نصب کنید.
Kaspersky Anti-Virus 2010 9.0.0.731 Beta
Kaspersky Internet Security 2010 9.0.0.731 Betaکد:http://devbuilds.kaspersky-labs.com/devbuilds/9.0.0.731/kav9.0.0.731en.exe
کد:http://devbuilds.kaspersky-labs.com/devbuilds/9.0.0.731/kis9.0.0.731en.exe
نقل قول:ارورهای مختلفی میده.نقل قول:
بله ویندوزم 7 هست.نقل قول:
البته تازه ویندوز نصب کرده و کسپراسکی رو هم نصب کردم ولی همین اول کاری این ارورها رو میده.
در مورد اپدیت هم این نسخه رو هر وقت نصب می کنم هیچ وقت اپدیت نمیشه چه در ایکس پی چه در ویندوز 7,یعنی تا 99 درصد اپدیت میشه و متوقف میشه.
با تشکر از شما،Block Network Traffic رو برداشتم ولی اون parental control رو که گفته بودید پیدا نکردم و مشکلم هم حل نشد.نقل قول:
ممنون
نسخه های فعلی کاسپراسکای از ویندوز 7 پشتیبابی نمیکنند ولی قرار هست نسخه مخصوص این ویندوز به زودی منتشر بشه.نقل قول:
اما مشکل آپدیت در xp به خاطر اشکال درصد شمار هست. یعنی به خصوص در آپدیت های بالا ممکنه 60 درصد هم نرفته باشه ولی 99 درصد نشون بده . بنابراین روند کار رو از قسمت details در بخش آپدیت دنبال کنید که اگر با اروری مواجه نمیشید و آپدیت ادامه پیدا میکنه اجازه بدید خودش آپدیت رو تموم کنه و کاری به 99 درصد نداشته باشید.
وارد تنظيمات كاسپر (Settings) شويد.به بخش Content Filtering بريد و تيك جلوي Parentral Control را برداشته و كليه پنجره ها را Apply و Ok كنيد.نقل قول:
آخه کاملا اپدیت میشه و پیغام اپدیت به پایان رسید هم میاد و میگه سیستم رو ریستارت کنید ولی بعد از ریستارت کردن سیستم دوباره پیغام میده که: kaspersky antivirus out of dateنقل قول:
تاریخ سیستم رو هم چک کنید. امروز 15 اکتبر 2009 هست.نقل قول:
با تشکر از hamilton عزیز تیک اون رو هم برداشتم ولی بازم مشکلم حل نشد.وقتی فعال باشه اصلا هیچ صفحه ای لود نمیشه ولی همین که exit رو بزنی مشکل حل میشه.نقل قول:
دوستان عزیز سلام.سه تا سوال دارم
1.نرم افزار
[Kaspersky Internet Security Special Edition for Ultra-Portables همون نسخه پرتابل kis هست؟
2.قابلیت اپدیت افلاین داره؟
3.کی اون با کی kis تفاوت داره و اگه داره از کجا میتونم گیرش بیارم؟
نه ربطی به قضیه پرتابل نداره بلکه نسخه مخصوص بعضی لپ تاپ ها با پردازنده های مایکرو هست.نقل قول:
در مورد کلید هم هر محصول کاسپراسکای کلید مخصوص خودش رو داره و به غیر از محصولات kis و kav برای بقیه محصولات کلیدی در سطح اینترنت منتشر نمیشه و باید خریداری بشند.
دوستان.ایا تو سایت کاسپر قسمتی هست که شماره اخرین اپدیت رو بگه؟
سلام
این قسمت network monitor بعدش network traffic کسپر درسته ؟ یعنی انتقالات رو درست نشون میده ؟ چون یکم آمارش نا میزون هست
نتایج نظرسنجی های سالیانه بهترین آنتی ویروس از دید کاربران انجمن P30world
در نظرسنجی امسال شرکت کنید.
در پایان سال 2012 نتایج نظرسنجی این سال، اینجا قرار داده میشه و نظرسنجی سال آینده از نو شروع خواهد شد.
نتایج نظرسنجی سالهای گذشته رو هم در زیر میتونید مشاهد کنید :
2011
محتوای مخفی: 2011
تاریخ سیستمم درست هست.نقل قول:
آخرین ورژن نسخه 8 همون 506 هست؟لطفا لینک دانلودشو بذارید.
لینک دانلود v8.0.0.506نقل قول:
پسورد:کد:http://www.golnet.net/download/KasperskyInternetSecurity2009.rar
کد:www.golnet.net
با تموم مرورگر ها این مشکل رو دارید ؟ روی مرورهای دیگه هم امتحان کن.نقل قول:
سلام.دوستان این محصول جدید کاسپر چیه و به چه دردی میخوره؟
Kaspersky Anti-Virus for Mac
دوستان من اگه بخوام کاسپر رو عوض کنم چه InternetSecurity رو پیشنهاد میکنید؟
به چند دلیل میخوام عوضش کنم
یکی اینکه حجم ابدیتش های زیاد شده
موقع نصب برنامه خیلی گیر میده قبلا اینجوری نبود بقیه برنامه های مشابه هم اینطوری نیست
خیلی سیستم رو کند میکنه چه ورژن 2009 چه 2010
واخر اینکه کلیدش هم خیلی با درد سر گیر میاد خیلی زود هم باطل میشه خیلی از شرکت های مشابه خودش 3 ماهه یا 6 ماهه رایگان میدن
کلا توی سایتایی که تست میگرن رتبش هم اومده پایین
در کل چیزی که برا من خیلی مهم هست زیاد سرعت سیستم رو نگیره و با توجه دیال اپی بودن حجم ابدیت هاش هم کم باشه
حالا با این اوصاف چیو رو نصب کنم؟
برا سیستم عامل مکینتاش هست یه سیستم عامل مثل ویندوز یا لینکوس هست که از یه شرکت دیگه هستنقل قول:
نقل قول:
احتمال میدم واسه سیستم های مبتنی بر مکینتاش باشه.
Smart Security NOD32نقل قول:
البته تمام مشکلات بالایی که دارید راه حل هایی واسش وجود داره....
سلام دوستان
این سایت kavkiskey.com دیگه کار نمیکنه
حالا کلید های جدید را از کجا باید بگیریم
مرسی
نقل قول:
دوست عزیز یه چند صفحه قبلو نگا بنداز دوستان گفتن چی جوری وارد این سایت پر محتوا!!! بشی
موفق باشید
دوستان اگه اینترنت سکیوریتی نصب کنم بهتره یا انتی ویروس+فایروال؟
اینترنت سکوریتی هم آنتی ویروس هستش هم فایر وال
اینترنت سکوریتی به نظر من خیلی بهتره
یعنی کارکرد آنتی ویروس در اینترنت سکیوریتی با کارکردش در آنتی ویروس مجزا یکیه؟نقل قول:
اینترنت سکیوریتی به جز آنتی ویروس و فایروال چی داره؟کسپراسکی منظورم هست.
در مورد antispyware و antispam و کارکردشون یه کم توضیح میدید؟
نخیر. کارکرد آنتی ویروس در اینترنت سکیوریتی با کارکردش در آنتی ویروس مجزا صد در صد یکی هست. بحث فایروال هست که کاسپراسکای هم فایروال بسیار قوی داره هم در 2009 و هم در 2010 که قوی تر هم شده و دیگه اینکه فایروال خود کاسپر در مقایسه با فایروال های هم رده خودش هماهنگ تر با آنتی ویروس کاسپر عمل میکنه.نقل قول:
به جز فایروال : Network attack blocker دفع کننده حملات اینترنتی، Anti pishing محافظ در برابر سایت های سرقت اطلاعات ، Anti Banner حذف کننده تبلیغات اینترنتی، Parental Control ایجاد محدودیت دسترسی به اینترنت از سوی والدین، Network Monitor نشان دهنده فعالیت برنامه ها در اینترنت .
Antispam کاسپراسکای مخصوص چک کردن و حذف کردن ایمیل های اسپم هست. البته نه در مورد سایت های آنلاین بلکه در مورد برنامه های mail client هایی که روی سیستم نصب میشند مثل :
- Microsoft Office OutlookL
- Microsoft Outlook Express (Windows Mail)
- The Bat!
- ThunderbirdL
اگر مثل من از همچین برنامه هایی استفاده نمیکنید و فقط از سایت ها مثل یاهو و گوگل و هاتمیل و ... استفاده میکنید َAnti spam کاسپر به کارتون نمیاد و من هم هیچوقت نصبش نمیکنم. ( و به همین شکل
در مورد Mail Anti-Virus )
در مورد Antispyware که گفتید اینترنت سکیوریتی کاسپراسکای با اینکه قسمت مجزایی با این نام نداره با این حال عملکرد خوبی در مقابله با spayware ها که گونه دیگری از تهدیدات اینترنتی هستند داره. برای احتیاط بیشتر میتونید آنتی اسپایور سازگار با کاسپر هم نصب کنید که در این حالت هم با توجه به چیزی که گفتم نیازی به گارد فعال و اجرای دایم برنامه نیست و فقط هفته ای یک بار سیستم رو باهاش اسکن کنید.