دوستان متاسفانه اینجا داره به چتروم تبدیل میشه از مدیریت محترم میخوام که یه فکری بکنند
دوستان هم لطفا رعایت کنند
Printable View
دوستان متاسفانه اینجا داره به چتروم تبدیل میشه از مدیریت محترم میخوام که یه فکری بکنند
دوستان هم لطفا رعایت کنند
اندیشه سرویس 256 خط 7
دانلود دیشب 900 مگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس بشین تا همه برن =))نقل قول:
سلام منم کارمند اندیشه هاهاها خوب کردم حالتونو گرفتم اره خودم شیر فلکه هموتونو بستم اقا moze خیلی سوختی خوبه خودت تو همین فروم اعتراف کردی لینکشم که گذاشتم دیگه چی هاهاها خدا کنه همه برن من اوضام مثل قبل شه روز وشب 200 کیلو
بچه ها یه خبر اندیشه سرویس تمدید موقتش فعال شده من امروز زنگ زدم پشتیبانیاز تمدید موقت پرسیدم گفتن یه 20 روزی هست که فعال شده از تو crm قسمت quick task اگه برین می تونین تمدید کنین منم همین الان اینکارو کردم 3 روز 300 مگ :46:
دوست عزیز منظورت از کسایی که میان انتقاد میکنن و آواتار ندارن و ............. کیه دقیقا ؟
کسی به شما کاری داره ؟ برو با اندیشه حالتو بکن
شبا افت سرعت نداریم فقط یکم 1 تا 2 ping میره بالا اما دوباره مثه روز میشه (بینه 300-400 همیشه میمونه البته منظور من توو بازی هست اگه از 4.2.2.4 میخواین بین 200-250)نقل قول:
منم مرکز 8 هستم اندیشه دیگه خطم رو کرده دایل اپ شما الان شاتل دارین قیمت و سرعتش چه جوریه شبا افت سرعت دارین یا نه قطعی و پینگش چه جوریه راستی یه چیز دیگه همین مودم tp link با شاتل هم کار میکنه یا نه باید از خودشون بگیریم هزینه راه اندازی هم باید بدیم یا نه؟ اگه 64 نامحدود بگیرم سرعت تشویقی داره یا نه همون قانونی 8 رو میزارن
قطعی من تو این 16 روزی که تا الان شاتل هستم اصلا نداشتم...باور کنید :27::21:
من که رفتم...گفتم جمع آوری...یه برگه سریع دستم داد و گفت پر کن....نه سوالی ن جوابی :دی که چرا میخوای بری؟؟؟ مشکلت چیه؟؟؟نقل قول:
من که پایم با هم بریم بهتره.حساب کار دستشون میاد ولی من میگم اینا خیلی شکمشون سیره میریم اونجا میگن چی کار دارین میگیم میخوایم isp رو عوض کنیم میگن اینم یه کاغذ اسماتون رو با شماره تلفن بنویسین برین به سلامت
اما زمانی که از پارس میخواستم بیام بیرون کلی روو مخم راه رفتن که نرو ما درستش میکنیم ال میکنیم بل میکنیم
مثلا اندیشه بده 80kbps که الان اینو داره نمیده....من بمونم 1 ماهه دیگه که چی؟؟؟مثلا شاتل - البرز و etc خراب شه؟؟؟ اندیشه چه گلی به سره ما زده که بخوایم 1 ماه به خاطرشون این سرعت های دره پیت رو تحمل کنیم؟ dc رو تحمل کنیم ...به قول خودت دروغ رو تحمل کنیم؟ وقتی الان غیره اندیشه داره سرعته آبرو مندانه رو میده باید ازش استفاده کرد.نقل قول:
عزیز دل برادر اگه فکر می کنی حقته برو ازشون بگیر از اندیشه نمی تونی بگیری برو از شاتل بگیر از پارس بگیر دامون بگیر البرز بگیر شرکت زیاده (البته اگه مطمینی حقته)بعدش مردونه بیا خبرشو بده که چه سرویس داری چند کیلو می تونی بگیری
کلام آخر :
باز هم میگیم...ما رویه هیچ isp تعصب نداریم...چه گیلانی چه غیره گیلانی...مهم سرویسیه که شرکت میده، حالا میخواد هر شرکتی باشه...غیره اینه؟
یکی تویه مرکز مثلا 3-7-8 داره حال میکنه با اندیشه و کلی دانلود میکنه، من که تویه مرکزه 4 هستم و دارم با disconnect per second :دی:27: دست و پنجه نرم میکنم چرا باید اندیشه بمونم؟ میرم پارس، شاتل ، البرز یا هر شرکتی که بتونه به مرکز من سرویسه بهتری بده حالا شده حتی برای 1 ماه.
درست تصمیم بگیرید و درست فکر کنید دوستان.
موفق باشین
یه چیز جالب انگاری باقی شرکتها دارن سر هم می کنن که مشترای شاتل زیاد بشه سرعت پارس از دیروز که 141 اینا بود رسیده به 15 به زور به 16
یکی بیاد بگه تمدید موقت چیه؟
برای تمدید باید کجا رفت؟
سرویس 128 اندیشه دارم
satsat گرامی کلا دیشب وضعیت پارس حتی تو تهران خراب بود . بیشتر شرکتها وضعیت شبانشون خراب شده فکر کنم مشکل کشوری باشه.نقل قول:
نه بابا من که شبلا می رم لالا کلا دانلود زیادی ندارم والی دیروز خود روزش خو ب بود الان شده اینجوری الان 2 روزه گند زدن دم ظهر که می یام سیستمو روشن می کنم باید 1 ساعت واستم تا کانکت بشه به اینترنت
دوستان شاتلی اینا رو دیدید[HTML] http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=388487[/HTML][PHP] http://forum.p30world.com/showthread.php?t=258700[/PHP][PHP] http://forum.p30world.com/showthread.php?t=398751[/PHP]اخری برای پارسه
نقل و قول همه و حرف آخر:
حرف همه قبولنقل قول:
صهخغذ89غز8غ834غ89غ89
اما من جايي ميرم كه نياز منو برطرف كنه و بتونه به من سرويس بده و اگه خوب باشه اينجا ميگم !!!!!
حالا جالبه كه بعضي ها ميان اينجا همچنين جبهه ميگيرن كه انگار سرمايه شون داره از دست ميره
فعلا شاتل تو رشت داره از همه بهتر سرويس ميده و من اومدم اينجا
حالا كسايي كه فكر ميكنن ASK سال ديگه ميخواد سرعتش بيشتر بشه ، بمونن و انتظار بكشن ، من حوصله ندارم كه همش زنگ بزنم به پشتيباني و مزخرف بشنوم
راستي
ديدين وقتي ميري ASK يه زنه اونجا هست صداش خيلي كلفته ، يهو داد ميزنه تمديد داري بيا اينجا =))
البته حواسم نبود شما اکانت نامحدود هم داشتی که ازش استفاده میکردی.:46:نقل قول:
در کل با TAEL هم صحبت کردم دیشب اون هم تو تهران وضعش خراب بود.
یکی هم تو تاپیک صبا میگفت پشتیبانی گفته چون تو شهریور بازرسی می کنند مجبور شدیم سرعتها رو بیاریم پایین می دونی که صبا هم وضعش خرابه حالا نمی دونم چقدر رو حرف پشتیبانش میشه حساب باز کرد.
دوستان
می خوام یه راهنمائی به همتون کنم که خیالتون راحت بشه ، این اندیشه که می گین یه مدت سرعتش خوب شده بعد خراب شد دلیل داره منم بهتون می گم . درست از زمانی که شرکت مخابرات خصوصی شد یه مدت طول کشید تا ارتباطات شرکت مخابرات با شرکتهای دولتی خوب بشه و بتونه پهنای باند بگیره ، به خاطر همین اندیشه به جای اینکه از مخابرات پهنای باند بگیره مستقیما از شرکت زیرساخت خریده ، اونم یک STM1 حالا اینهمه پهنای باند رو چطور به مشترکین بده چون فعلا به اندازه این پهنای باند مشترک نداشت اومد یه کلکی زد ، پهنای باند اضافی رو تقسیم کرد بین همه مشترکین تا هم سرعتش بیشتر بشه هم بتونه مشترک بیشتر بگیره کلک جالبیه نه !!!!!!!
حالا که مشترکاش به اندازه پهنای باندش رسیده فهمیده چه اشتباهی کرده ، راستش هم باور کنین برای شرکت صرف نمی کنه که با این قیمت بیاد چنین سرویسی بده
من فکر می کنم شاتل به خاطر تجربه بیشتر نمی خواد چنین اشتباهی کنه به خاطر همین چون می دونست که اندیشه مدت زیادی نمی تونه دووم بیاره
اولا اندیشه چند تا stm-1 داره نه یکینقل قول:
دوما مگه بده اگه پهنای باند دارن بدن ما حال کنیم
سوما مشکل رو که گفتن تا اجرای پروژه core و super core هیچ شرکتی از جمله اندیشه تو استان نمیتونه پهنای باند زیاد کنه این بخاطر بیتوجهی به کاربرا نیست مخابرات امکانات نمیده.
شاتل سرعت بیشتر نمیده چون پهنای باندش تو استان خیلی کمتر از اندیشست. البته مشتریاشم خیلی کمتر از اندیشست. ولی تجربه من میگه شاتل هم از اندیشه شکست میخوره میگین نه صبر کنید. تو تمام کشور اینجوری بوده نه اینکه اندیشه از مریخ اومده. تو هر استانی که سرویس دهنده محلیش بزرگ بوده شاتل و پارس و ... ازش عقب افتادن.
مگه پارس انلاین از اندیشه کوچیکتر بود یا امکاناتش کمتر بود . دیدیم که اندیشه 10 برابرش مشترک گرفت ولی اونا نتونستن . شاتل هم همونه. شاتل زمانی اومد که اندیشه پهنای باندش تموم شد و دیگه نتونست پهنای باند جدید بگیره . شاتل مشکترکینش هم کم بود افتاد تو بازار. اما این شرایط دائمی نیست خیلی زود دوباره اندیشه کنترل رو بدست میگیره . یکم تصور کنید که اگه شاتل 3 ماه پیش اومده بود میخواست به چیش بنازه؟!!!! الان رو موج سواره چون شرایط بنفعشه. هنوز تو روز همه سرویس دهنده ها از اندیشه عقبن ولی تو شب چون تعداد مشترکین اندیشه حداقل 10 برابر این شرکتا تو استان گیلانه خب پس طبیعیه که وقتی سرویس رایگان میشه همه حمله میکنن به خط و خط کند میشه جالبه که دیگه با 60 کیلو هم راضی نمیشن.
این نظر شخصی منه و ممکنه خیلیها قبولش نداشته باشن ولی اگه یکم به گذشته نگاه کنید میبینید که خیلی هم دور از ذهن نیست. این نظرات رو نمیشه ثابت کرد ولی زمان ثابت میکنه که این نظر درسته یا نه.
تو این چند روزه دیدم که چند تا از بچه ها همدیگر رو شرمنده کردن که من به شخصه فکر میکنم جالب نبود . اینجا قراره نظرات مطرح شه نه اینکه بحث های دوطرفه بین بچه ها پیش بیاد
خوب الان این شد یه جواب منطقی اما من وقتی میگم وضعیت شاتل چه طوره یکی دیگه میاد میگه که تا یه کارت يلایی گرفتین اندیشه رو فروختین که نشد جواب منم اینو میدونم که اندیشه کاربراش خیلی خیلی بیشتر از بقیه شرکت های ولی من میگم الان که اندیشه سرویس خوبی حداقل به من نمیده من برم شاتل خوب هر وقت اندیشه دوباره مثل قبل شد میام اندیشه نه این که هر وقت سوال بپرسی یکی پیدا شه بگه 2 ماه دیگه شاتل هم میبینیم خوب 2 ماه دیگه شاتل بد شد من میام دوباره اندیشهنقل قول:
اولا اندیشه چند تا stm-1 داره نه یکی
سوما مشکل رو که گفتن تا اجرای پروژه core و super core هیچ شرکتی از جمله اندیشه تو استان نمیتونه پهنای باند زیاد کنه این بخاطر بیتوجهی به کاربرا نیست مخابرات امکانات نمیده.
شاتل سرعت بیشتر نمیده چون پهنای باندش تو استان خیلی کمتر از اندیشست. البته مشتریاشم خیلی کمتر از اندیشست. ولی تجربه من میگه شاتل هم از اندیشه شکست میخوره میگین نه صبر کنید. تو تمام کشور اینجوری بوده نه اینکه اندیشه از مریخ اومده. تو هر استانی که سرویس دهنده محلیش بزرگ بوده شاتل و پارس و ... ازش عقب افتادن.
مگه پارس انلاین از اندیشه کوچیکتر بود یا امکاناتش کمتر بود . دیدیم که اندیشه 10 برابرش مشترک گرفت ولی اونا نتونستن . شاتل هم همونه. شاتل زمانی اومد که اندیشه پهنای باندش تموم شد و دیگه نتونست پهنای باند جدید بگیره . شاتل مشکترکینش هم کم بود افتاد تو بازار. اما این شرایط دائمی نیست خیلی زود دوباره اندیشه کنترل رو بدست میگیره . یکم تصور کنید که اگه شاتل 3 ماه پیش اومده بود میخواست به چیش بنازه؟!!!! الان رو موج سواره چون شرایط بنفعشه. هنوز تو روز همه سرویس دهنده ها از اندیشه عقبن ولی تو شب چون تعداد مشترکین اندیشه حداقل 10 برابر این شرکتا تو استان گیلانه خب پس طبیعیه که وقتی سرویس رایگان میشه همه حمله میکنن به خط و خط کند میشه جالبه که دیگه با 60 کیلو هم راضی نمیشن.
این نظر شخصی منه و ممکنه خیلیها قبولش نداشته باشن ولی اگه یکم به گذشته نگاه کنید میبینید که خیلی هم دور از ذهن نیست. این نظرات رو نمیشه ثابت کرد ولی زمان ثابت میکنه که این نظر درسته یا نه.
تو این چند روزه دیدم که چند تا از بچه ها همدیگر رو شرمنده کردن که من به شخصه فکر میکنم جالب نبود . اینجا قراره نظرات مطرح شه نه اینکه بحث های دوطرفه بین بچه ها پیش بیاد
آقا من یک چیزی بگم درمورد stm1 هر لینکش 155 مگابیت هست تا اینجا که همه می دونیم حالا این رو می خوان با ضریب 8 بفروشند 155 رو ضربدر 8 می کنند میشه 1240 مگابیت. حالا اگر اندیشه بخواد هر کدوم از شما ها رو سرویس 2 مگ با ضریب اشتراک 8 بده میشه 620 تا مشترک به نظر شما انقدر داره یا بیشتره؟
این ها رو واسه این گفتم اگر این 620 تا مشترک بخوان همه با هم دانلود کنند سرعتشون میشه یک هشتم یعنی چیزی حدود 256 کیلوبیت . ولی اگر 77 نفر دانلود کنند هر کدوم سرویس 2 مگ دارند.
امیدوارم واضح توضیح داده باشم.
ولی هیچ کس نمیتونه دقیق بگه اینها چند stm1 دارند یا چقدر مشترک چون خودشون نمیگذازند جایی بروز کنه چون به ضررشون میشه.
درود
چه خبر اینجا بد جور تو این دو سه روزه بحث بالا گرفته دوستان عزیز بحث چی میکنید سر چند تا شرکت که پولشون از پارو بالا میره الکی خونتونو کثیف نکنید حالا این ماه ما میشیم شاتلی ماه دیگه اندیشه ماه دیگه اپولو13:27:کاش که در این سرزمین مشکل ما جوونا همین باشه:46:.
پیروز باشید
بدرود:11:
خدمت دوست عزیزنقل قول:
جناب آقای Mailer
من که نگفتم اندیشه یکی STM1 داره اتفاقا 2 تا داره یکم هم بیشتر مثلا 2 تا و نیم :31:
فکر کنم پارسال بود درست از زمانی که 2 تا شرکت وارد شهر رشت شدن که یکیش شاتل بود و همین که خواستن شروع به فعالیت کنن یهو من تبلیغات جدید اندیشه رو دیدم که نوشت کاهش قیمتها ، و شروع کرد به دادن سرویس با کیفیت بهتر بطوری که کاربراش شکه شدن ، منم برام جای تعجب بود تازه فهمیدم احساس خطر کرده و می خواد کاربراشو حفظ کنه
بخاطر همین می گم که این شرکت با اینکه هم استانی ماست ولی هیچ اهمیتی واسش نداره که ما بریم ازش سرویس بگیریم و خدمات خوبی به ما بده می گین نه کافیه یه سری به دفترشون بزنین متوجه می شین
چرا اون موقع به فکر سرویس خوب نبود یاتونه فکر نکنم زمان زیادی گذشته باشه
اونا هم متوجه شدن که باید سرویس خوبی بدن تا تو میدان رقابت باشن
من از شرکتی پشتیبانی نمی کنم شاید به شکلی همشون مثل همن
ولی یه چیزی واسم جالبه این شاتل تو کل ایران خوب داره به مشتریاش حال می ده ، الان که 3 گیگ رایگان داده به همه
شنیدم هر ماه هم یه اشانتیون واسه همه داره خوب این خیلی وسوسه کنندست که یه شرکت حداقل هوای مشتریاشو داره
اتفاقا فکر کنم اگه شاتل چند ماه پیش اومده بود مشتریای اندیشه نصف مشترکای الانش بودن
در ضمن اندیشه که می دونست پهنای باند کم میاره واسه چی بیش از اندازه مشترک گرفته که اینطوری پنچر بشه دیدی من می گم فقط به فکر سودشه اصلا مشترک واسش اهمیت نداره ؟
می تونست واسه همون پائیز که شما می گی درست می شه مشترک بگیره که هم تبلیغ بهتر بشه هم اینکه مشترکین فعلیش ناراضی نباشن
کی گفته تویه روزه از همه سره؟؟؟؟نقل قول:
هنوز تو روز همه سرویس دهنده ها از اندیشه عقبن
حیف ، واقعا حیف که من قبله اینکه بیام بیرون...یه pic از اون time out های منحصر فرده اندیشه و اون error ها نگرفتم.
بله من سرعته 150 داشته باشم اما هر5 دقیقه یک بار dc بشم و فایل دانلودی دود بشه بره هوا
حتما راهه حلش: لینک مستقیمه نه؟؟؟؟؟؟
تایید میشه...حرفه منم همینه...نقل قول:
ولی من میگم الان که اندیشه سرویس خوبی حداقل به من نمیده من برم شاتل خوب هر وقت اندیشه دوباره مثل قبل شد میام اندیشه نه این که هر وقت سوال بپرسی یکی پیدا شه بگه 2 ماه دیگه شاتل هم میبینیم خوب 2 ماه دیگه شاتل بد شد من میام دوباره اندیشه
من خودم روز هایه اولی که اومده بودم اندیشه رو یادم نمیره...واقعا فوق العاده بود...تازه با شرایطه بده ادنیشه (این اواخر) 2 ما هم صبر کردم و منتظر موندم که درست بشه...اما نشد و اومدیم بیرون.
اما موضوع اینجاست آدم با خاطرات که زندگی نمیکنه!!
وقتی تعصب رو بذاریم کنار ، انتخابو تصمیم گیری راحت میشه!!
-----------------
اما یه واقعیت در مورد شاتل...عملا قیمت هاش از اندیشه میشه گفت بالاتره...اما فعلا سرویسش بهتره.
چطور قیمت هاش بالاتره؟؟؟
خب...شما تویه اندیشه سرویس 128 5 گیگ رو میگرفتین 19 تومان...اما شاتل اصلا 5گیگ نداره و 3 گیگ در ماه داره که قیمتش هست 13تومان...و مطمئنا این 3 گیگ برای مشترکین در ماه کم میاد ، پس باید برن حجم بخرن که هر 1 گیگ در شاتل 5 تومان هست...
کلا برای 5 گیگ در شاتل باید 23 تومان پرداخت بشه...اما خب فعلا من ( امثاله من) کیفیت رو بر کمیت ترجیح میدیم و رویه پایین تر بودنه هزینه پافشاری نمیکنیم.
من یکی از دوست هام که شاتل داره البته تو تهران میگه که از وقتی که اون 3 گیگ رو رایگان دادن به همه سرعت شبا افت داشته قضیه چیه ؟
دوستان می شه یه لطف کنن تست سرعت شاتل رو بذارن ما فقط شنیدیم هنوز تست سرعتی ندیدیم یکی از دوستان لطف کنن امشب ساعت 1.30 یه تست از شاتل بذارن راستی هر 1 گیگ تو شاتل 5000 تومنه می شه بقیه هم تایید کنن؟؟؟؟
دوباره شروع کردی؟ داداش تعریف شاتل کردی گفتیم دستت درد نکنه لطف کردی ما رو اگاه کردی ! ولی من دلیلی نمیبینم اطلاعات غیر واقعی رو به دیگران نسبت بدید.نقل قول:
اگه شما سرویستو قطع کردی من هنوز این سرویسی که میگی رو دارم! هر 5 دقیقه یه بار قطع نمیشم که هیچ 5 روز یک بار هم قطع نمیشم. 1-2 روز اره شد که 2-3 بار قطع شدم ولی تو این مدت که طولانی که من مشترک اندیشه بودم هیچ وقت این وضعیت که شما داری ازش حرف میزنی رو نداشتم. ظاهرا کاربرای مرکز 4 تو این مدت بیشترین مشکل رو داشتن که این هم به اندازه کافی دربارش بحث شده ولی در مورد بقیه مراکز و سرویس ها مطمئنم که خوانندگان خودشون میتونن تشخیص بدن که کی به چه دلیل و چرا میاد راجع به سرویس دهنده های دیگه اخبار غیر واقعی میده!
اميدوارم اگه مشكلي هست حل بشهنقل قول:
اولا اندیشه چند تا stm-1 داره نه یکی
ولي جناب آقاي mailer ، انديشه وقتي سرعت بالا تو روز ميداد ، در ازاش پول ميگرفت
رايگان 200 تا سرعت نميداد كه!
اما شب چون رايگانه ، سرعت خيلي مياد پايين!
حتي خط هاي 512! ، اگه 512 داده بايد تعهدش رو عمل كنه و حداقل 70 بده
سرعت 200 کیلو قیمتش 10 تومنه؟ نه نیست. پس یا اندیشه داشت حال میداد یا بقیه داشتن ودارن گرون میگیرننقل قول:
که فکر کنم اول درست تر باشه
حالا در كل هر چي بود ديگه گذشت
هر آي اسپي كه سرعت بالا و قيمت كمتر بده ، مخصوصا پينگ كه واسم خيلي مهمه ، ميرم همونجا
شنيدم شاتل ماه ديگه ميخواد سرويس 2MB بياره با قيمت 24 تومان!!
گفتن حداقل 250 تا سرعت دانلود داره ، حالا راست و دروغش رو نميدونم ، اما احتمالا فردا يه سر ميرم شركت
خب قربونه شکل ماهت...منم نمیگم مرکزه 2-3-5-7-8 که...همه ی حرفه من 4ـه.چون خودم مشترکه مرکزه چهار بودم.دیگه نمیتونی بگی تویه مرکزه 4 مشکل نبوده!!!! چون خودم بودم و میدونم به ماها چه گذشته!!!!!نقل قول:
دوستان سرعت پارس خوبه...؟
خب خدا رو شکر به تفاهم رسیدیم. مرکز 4 درست شده. ماه دیگه پس بر میگردی پیش رفقا دیگه :10:نقل قول:
در مورد 2 مگ هم کار سختیه. تجربه اندیشه جلوی چشممونه دیگه. کاربر زیاد بشه مشکل پیش میاد. البته من نشنیدم شاتل هیچ جای ایران همچین کاری کرده باشه ولی اگه کرد و اندیشه نتونست من خودم میرم شاتل.
من به شاتل و اندیشه و پارس و البرز تعصبی ندارم...هر کدوم بهتر بود...من از اون شرکت سرویس میگیرم...فعلا که اینجا از pingش راضی هستم و dc نمیشم...آره در صورت کیفیته برابر معلومه میام اندیشه یا هر شرکته دیگه ای که قیمتش پایین تر باشه ( دقت کن، در صورته کیفیته برابر) اگه هم که بالاتر با کله میام.نقل قول:
اقایون من متوجه نمی شم دوستام مشترک شاتل یه تست سرعت بزارن اینجا فقط شده حرف و جانبداری بابا ما اینجا بیکار که نیستیم می خوایم مقایسه کنیم
اره به نظر منم بهترین راه گذاشتن تست سرعته اون بین ساعت 1 تا 3
دوستان عزيز جواب منو كسي نداد مركز 4 سه راه معلولين نبش كولي محله آخر رشت نياز به اينترنت 128چه سرويسي پيشنهاد ميشه پولش هم كم باشه
رد میشه. حداقل من که با همچین مشکلی مواجه نشدمنقل قول:
نقل قول:الان ساعت 5:17 هست. از speedtest براتون تست گرفتم:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان هم دارم دانلود می کنم. سرعت متوسط با orbit روی 62kb هست.
شاتل، خط 3
آقا مث اين كه اينجا دعواست بهتره بريم يه جاي ديگه همش ماكه 24 ساعت ئاريم دعوا ميبينيم اين جا هم دعواي ابگوشتيه سر اينكه كه بيشتر به مردم ضرر مي زنه يااينكه كي كمتر به مردم كلك مي زنه در هر صورت وقتي كه قيمت اينترنتايران 11 بربار تركيه و 330 برابر ژاپنه"به تقل از روزنامه همشهري 1389/6/2 صفحه 16 حاشيه كناري راجع به افزايش قيمت اينترنت " چه انتظاري از اين شركت ها مي تونيم داشته باشيم عزيز ان
اگر حوصلت رو اگر پولت رو اگر زندگیت رو اگر ارامشت رو اگر روحو روانت رو از سر راه اوردی میتونی adsl بگیری اگر نهنقل قول:
اصلا اصلا اصلا نگیر اخه چه کاریه پاشی بیای خودتو درگیر کنی که چی بشه دوست عزیز من این راهو رفتم دارم بهت میگم:41::41:
اگر چند صفحه رو بخونی میبین که شاتل ای ها از همه راضی ترن خط 4 هم من نمیتونم راجبش نظر بدم اما اوضاع اینترنت تو اندیشه فعلا داغونه هیچ کس نمیتونه بگه چی خوبه
دعوا نکنید ... ISP ها یکی از یکی بدتر .
ما که داریم حال میکنیم ایول 727.
ایول اندیشه.
ایول ماهانیان.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 128 با 1گیگ مرکز 2 اندیشه
---------- Post added at 10:54 AM ---------- Previous post was at 10:50 AM ----------
به نظر می یاد مشکلات اندیشه تو مرکز 4 حل شده یکی از دوستان به نام foa تو این فروم تو مرکز 4 هستش هون چنین چیزی گفت اگه اندیشه تو مرکزی مشکل نداشته باشه سرعتش عالیه یه 1 ماهی اون مرکز مثل اینکه مشکل داشت الان اوضاعش طبیعی شده.:10:نقل قول:
دوستان وزیر مخابرات گفت:
1 ماه دیگه 1خورده تو فاز اول سرعت اینترنت کشور زیاد میشه
اندیشه هم هفته پیش گفته بود 1 ماه دیگه ما سرعتمون زیاد میشه
ازین 2 تا چه نتیجه ای میشه گرفت؟
که قراره سرعت اینترنت بسیار کم بشه یا اینکه اصلن قطع بشه.نقل قول: