كجا خلوته پس من اينجا برگ چغندرمنقل قول:
نمردیمو بالاخره این تاپیکو خلوت دیدیم یه نفری اخه چیکار کنم
كجا خلوته پس من اينجا برگ چغندرمنقل قول:
نمردیمو بالاخره این تاپیکو خلوت دیدیم یه نفری اخه چیکار کنم
يه نفري بشين فكر كن متن دعوتنامه را كامل كننقل قول:
یه نفری اخه چیکار کنم
اگه تکراریه شرمنده:
استقلال تهران تنها تیمی از ایران است که ۲ بار به مقام قهرمانی در سطح آسیا رسیده و از این حیث پر افتخارترین تیم ایران است.به همین مناسبت ۲ ستاره بر روی پیراهن استقلال درج گردیده که به افتخار این دو قهرمانی میباشد.استقلال در مسابقات سراسری لیگ ۶ بار به مقام قهرمانی دست پیدا نموده است.
افتخارات داخلی
قهرمانی جام حذفی ایران ۱۳۸7
قهرمانی در لیگ برتر ۱۳۸۴-۸۵
نایب قهرمانی جام حذفی ایران ۱۳۸۲
نایب قهرمانی لیگ برتر ۱۳۸۲
نایب قهرمانی لیگ برتر ۱۳۸۰
قهرمانی جام حذفی ایران ۱۳۸۰
قهرمانی جام آزادگان ۱۳۷۹
نائب قهرمانی در جام آزادگان و جام حذفی ۱۳۷۸
قهرمانی جام آزادگان و جام رمضان ۱۳۷۷
قهرمانی جام خزر و جام پرچم ترکمنستان و جام رمضان ۱۳۷۶
قهرمانی جام حذفی ایران ۱۳۷۴
قهرمانی جام برتر تهران و نایب قهرمانی جام آزادگان ۱۳۷۳
نایب قهرمانی جام آزادگان و جام حذفی ایران ۱۳۷۰
قهرمانی جام آزادگان و جام تهران ۱۳۶۹
قهرمانی جام بردولوی هندوستان و نایب قهرمانی جام تهران ۱۳۶۸
قهرمانی جام تهران ۱۳۶۴
قهرمانی جام تهران ۱۳۶۲
نایب قهرمانی جام تهران ۱۳۶۱
قهرمانی جام حذفی ایران ۱۳۵۷
قهرمانی جام تخت جمشید ۱۳۵۳
قهرمانی جام اتحاد و نایب قهرمانی جام تخت جمشید ۱۳۵۲
قهرمانی جام تهران و جام دوستی . نایب قهرمانی جام هندوستان ۱۳۵۱
قهرمانی جام تهران ۱۳۵۰
نایب قهرمانی جام تهران و جام حذفی ۱۳۴۹
قهرمانی جام تهران و جام حذفی ۱۳۴۸
قهرمانی جام تهران ۱۳۴۷
قهرمانی جام تهران ۱۳۴۱
قهرمانی جام تهران ۱۳۴۰
قهرمانی جام تهران و جام حذفی ۱۳۳۸
نایب قهرمانی جام تهران ۱۳۳۷
قهرمانی جام تهران ۱۳۳۵
نایب قهرمانی جام تهران ۱۳۳۰
قهرمانی جام تهران ۱۳۲۹
نایب قهرمانی جام حذفی تهران ۱۳۲۸
قهرمانی جام حذفی تهران ۱۳۲۶
نایب قهرمانی جام تهران و جام حذفی ۱۳۲۵
قهرمانی جام حذفی ۱۳۸۷
افتخارات خارجی
نایب قهرمانی جام باشگاههای آسیا ۱۳۷7
نایب قهرمانی جام باشگاههای آسیا ۱۳۷۱
قهرمانی جام باشگاههای آسیا ۱۳۷۰
قهرمانی جام باشگاههای آسیا جام هندوستان و جام ایران ۱۳۴۹
قهرمانی جام میلز هلند سه دوره
قهرمانی جام پرچم ترکمنستان1376
مربیان خارجی از آغاز بنیان
زدراکو رایکوف، ولادمیر جکیج، بونژاک، یوگنی سوکومور خوف،جکیچ دلیچ، لئونید بیلفسکی و رولند کوخ از جمله مربیان خارجی بودند که با استقلال کار کردند. در این میان رایکوف بیشترین سابقه حضوررا دارد که به مدت هشت سال مربی استقلال بود و طی این دوره با استقلال قهرمان ایران در سال ۴۹،قهرمان جام میلزهند، دو دوره قهرمانی باشگاهای آسیا و قهرمانی جام اتحاد را در کارنامه خود دارد
اگه تکراریه حلالمون کنید
اینم یه عکس قدیمی مجیدی خیلی جوونه
شرمنده لینکشو میذارم
کد:http://ashegh-80.persiangig.ir/pic/ESTEGHLAL.JPG
هادی خان قصد جسارت نداشتیم
نه بابا چه جسارتي فقط چون ميخوام برم بخوابم
نميخوام بحث بي مادر بمونه
تو این عکسی که گذاشتم نشسته از راست نفرات دوم و سوم کین
سعيد ميخوام بهت اطمينان كنم برم بخوابم
ببينم چكار ميكني
سلام
بروبچ دست تون درد نکنه
تاپیک ترکوندین...یه روز که نباشی باید کلی وقت بزاری تا تمام پست ها رو بخونید
من از صفحه 604 شروع کردم تا رسیدم به صفحه 630
از الان پرچم دسته منه
هادی جون شرمنده دیر گفتی باید برم فعلا
بایرن جون تاپیک دست خودت
سعد کمیل کویتی؛ اصلی ترین گزینه قضاوت دربی/ شاید کمکها ایرانی باشند
سعد کمیل کویتی اصلی ترین گزینه کمیته داوران دراسیون فوتبال برای قضاوت دربی شصت و پنجم تیم های استقلال و پرسپولیس است.
به گزارش خبرنگار مهر، به پیشنهاد کمیته داوران فدراسیون فوتبال و موافقت رئیس سازمان لیگ برتر، به احتمال زیاد دیدارروز 12 مهرماه تیم های استقلال و پرسپولیس را سعد کمیل کویتی قضاوت خواهد کرد.
این داور45 ساله کویتی که ازجمله داوران باسابقه وخوشنام قاره آسیا به شمارمی رود و آخرین سال قضاوت بین المللی خود را سپری می کند، بزودی بازنشسته خواهد شد. وی سابقه حضور در 3 جام جهانی را در کارنامه درخشان داوری خود دارد.
سعد کمیل چهارشنبه گذشته دیدار رفت تیم های سایپا وکوروچی ازبکستان در چارچوب لیگ قهرمانان آسیا در تهران را قضاوت کرد.
از سوی دیگر با توجه به مخالفت فدراسیون فوتبال با قضاوت داور ایرانی در دیدار سنتی استقلال و پرسپولیس این احتمال وجود دارد که کمک داوران این دیدار از میان گزینه های داخلی انتخاب شوند. کمیته داوران فدراسیون فوتبال در این باره در حال بررسی است و در صورت فراهم بودن شرایط لازم پس از سالها کمک داوران دربی را داوران ایرانی برعهده خواهند گرفت.
دیدارتیم های استقلال و پرسپولیس از هفته نهم رقابتهای فوتبال لیگ برتر روز 12 مهرماه در ورزشگاه ازادی تهران برگزار خواهد شد.
تغييرات در كادر مديريتي باشگاه استقلال به زودي آغاز مي شود؛دو معاون جديد براي واعظ آشتياني / رئيس جديد كميته روابط بين الملل
پس از معرفي اميررضا واعظ آشتياني به عنوان مديرعامل استقلال صحبت از ايجادتغييراتي در باشگاه هم مطرح شد.
پس از معرفي اميررضا واعظ آشتياني به عنوان مديرعامل استقلال صحبت از ايجادتغييراتي در باشگاه هم مطرح شده است.
به گزارش خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا) قرار است به زودي دو معاون به جمع مديران ارشد باشگاه استقلال اضافه شود. يكي از اين معاونان معاون اجرايي باشگاه است كه وظيفه پيگيري پرونده هاي نقل و انتقالات و اسپانسر را نيز بر عهده خواهد داشت.پيش از اين در مقطعي هاشم ساعدي عهده دار اين سمت بود.بر همين اساس از وي به عنوان محتمل ترين گزينه براي حضور در كادر مديرتي باشگاه نام برده مي شود.
گفتني است احتمال انتخاب يك معاون براي پيگيري امور مالي باشگاه نيز زياد است. معاونت مالي باشگاه استقلال ، سابق بر اين بر عهده بهرام اميري بود.
در همين راستا مديرروابط بين الملل باشگاه هم ظرف روزهاي آينده معرفي خواهد شد.
خسرو دانشجو در گفت و گو با ايپنا: به توانايي هاي واعظي آشتياني ايمان داريم/ تا بازگشت انصاري به ايران نمي توان اظهارنظر كرد
اگر مطمئن نبوديم هيچ گاه واعظ آشتياني را جايگزين فتح الله زاده نمي كرديم و مطمئناً به توانايي هايي آشتياني ايمان داشتيم كه به حضورش در استقلال راي مثبت داديم.
عضو هيات مديره استقلال در گفت و گو با خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا)، گفت: تغيير مديريت در راس باشگاه استقلال بسيار مثبت بوده است و حتما استقلال در روزهاي آينده به جايگاه اصلي خود باز خواهد گشت.
وي ادامه داد:اگر مطمئن نبوديم هيچ گاه واعظ آشتياني را جايگزين فتح الله زاده نمي كرديم و مطمئناً به توانايي هايي آشتياني ايمان داشتيم كه به حضورش در استقلال راي مثبت داديم.
دانشجو افزود: در خصوص ديگر عضو جديد هيات مديره كه به تازگي به ما اضافه شده است درحال حاضر هيچ صحبتي نمي توان كرد زيرا او در حال حاضر در خارج از كشور به سر مي برد و منتظر بازگشت او هستيم تا دراولين فرصت جلسه اي را با انصاري برگزار كنيم.
وي خاطر نشان كرد: وضعيت استقلال روز به روز بهتر مي شود و با توجه به آمادگي بازيكنان بعيد مي دانم امسال كسي بتواند جلوي اين تيم عرضاندام بكند.
دانشچو با اشاره به ديدار استقلال و همنام اهوازي گفت : استقلال در بازي مقابل استقلال اهواز بسيار خوب بازي كرد و مزد زحمات خودش را گرفت. اعتقاد من اين است كه اين تيم خيلي زود به صدر جدول ميرسد.
گزارشي از پشت پرده تغييرات اخير در باشگاه استقلال
درگيري شديد زريبافان و فتح الله زاده قبل از انتخاب واعظ آشتياني/سازمان بازرسي کل کشور وارد بازي مي شود
مديرعامل باشگاه همان لحظه که گوشي تلفن را گذاشت، متوجه شد که زلزلهاي در راه است. وي از مدتها قبل منتظر اين روز بود و مي دانست که کنتاکت هاي پنهانش با مسعود زريبافان روزي به اوج خواهد رسيد.
سرويس ورزشي برنا
خبري کوتاه با اين مضمون که؛ علي فتح الله زاده مديرعامل باشگاه استقلال از سمت خود برکنار شده است، روي خروجي يکي از خبرگزاري ها قرار گرفت. خبر به همان اندازه که عجيب بود سرو صدا به پا کرد طوريکه جلسه هيئت مديره اين باشگاه که قرار بود محورهاي ديگري داشته باشد را تحت تاثير قرار داد.
ريشه يابي خبر فوق به اينجا رسيد که مسعود زريبافان مشاور رئيس جمهوري و رئيس مجمع باشگاه استقلال در گفتگو با خبرنگار سياسي يک خبرگزاري از تصميمي پرده برداشته که حتي اعضاي هيئت مديره اين باشگاه از آن مطلع نبوده اند.
اولين و تنها مصاحبه زريبافان پيرامون برکناري علي فتح الله زاده و شدتي که وي در استفاده از واژه ها به کار برد،نمايانگر عمق اختلاف ميان وي و فتح الله زاده بود.
کنار گذاشتن فتح الله زاده و پورحيدري از هيئت مديره باشگاه استقلال منجر به استعفاي فتح الله زاده از مديرعاملي اين باشگاه شد و تلاش اعضاي هيئت مديره براي راضي کردن وي (فتح الله زاده) به ماندن روي صندلي مديرعاملي فايده اي نداشت و حتي تماس تلفني خسرو دانشجو با علي آبادي در خلال همان جلسه و تاکيد رييس سازمان به ماندگاري فتح الله زاده نيز افاقه نکرد تا اتوماتيک وار راه ورود واعظ آشتياني به اتاق مدير عاملي باشگاه آبي هموار شود.
ريشه ماجرا کجاست؟
… و اما ريشه ماجرا کجاست؟ مصاحبه هاي آتشين زريبافان و فتح الله زاده و مضاميني چون:"وي صلاحيت ندارد و …"، "بزودي افشا مي کنم و …" از چه اتفاق پشت پرده اي ريشه مي گرفت؟
يک منبع آگاه به خبرنگار ورزشي برنا مي گويد:"ريشه تصميمات زريبافان تماس تلفنياي بود که فتح الله زاده 24 ساعت پيش از برکناري اش با وي گرفت."
اين منبع خبري مي افزايد:"فتح الله زاده از زريبافان طلب پول مي کند تا از دست طلبکاران باشگاه راحت شده و بحران مالي پيش روي خود را پشت سر بگذارد اما پاسخ زريبافان به خواسته مديرعامل، به مذاق وي خوش نمي آيد و خيلي زود لحن طرفين تغيير مي کند، طوريکه درگيري لفظي اين دو نفر از حد متعارف عبور مي کند."
زريبافان خطاب به فتح الله زاده مي گويد:"چرا اينطوري صحبت مي کني؟" فتح الله زاده پاسخ مي دهد:"چون شما مسئوليت داريد و بايد پول بياوريد." زريبافان مي گويد:"رئيس منم، ... مي کنم؟" فتح الله زاده پاسخ مي دهد:"تو ...!"
مسعود زريبافان که چند ماه قبل رئيس سازمان تربيت بدني تمام اختيارات خود به عنوان رئيس مجمع باشگاه استقلال را به وي تفويض کرده بود،از قدرت خود استفاده کرد و با يک تصميم چکشي راي به برکناري فتح الله زاده از هيئت مديره داد؛ تصميمي که حتي اعضاي اين هيئت را شوکه کرد.
خسرو دانشجو رئيس هيئت مديره استقلال به برنا مي گويد: "اگر دنبال دلايل برکناري آقايان فتح الله زاده و پورحيدري مي گرديد سراغ بنده نياييد، چون پاسخي ندارم، بايد از آقاي زريبافان بپرسيد که چه اتفاقاتي افتاده است."
منصور پورحيدري نيز معتقد است که هيئت مديره باشگاه از اين تصميم اطلاع نداشته اند.
وي مي گويد: "صبح روز چهارشنبه با من تماس گرفتند و گفتند هيئت مديره جلسه دارد و هر طور که شده خودم را به تهران برسانم؛ لذا اگر مي دانستند که بنده برکنار شده ام تماس نمي گرفتند و براي حضور در جلسه ظهر چهارشنبه دعوتم نمي کردند."
شواهد و قرائن حاکي از اين است که زريبافان بسيار ناگهاني اقدام به صدور حکم براي دو عضو تازه هيئت مديره باشگاه استقلال نموده است.
البته خسرو دانشجو بي خبري علي آبادي را رد مي کند و مي گويد: "آقاي علي آبادي قطعاً در جريان اتفاقات بوده است."
ورود سازمان بازرسي کل کشور
علي فتح الله زاده سکوت اختيار کرده است. وي به خبرنگار ورزشي برنا گفت: "فعلاً به صلاح استقلال نيست که صحبت کنم، همه حرفهايم بماند براي بعد از دربي."
پورحيدري نيز سعي دارد برکناري خود از هيئت مديره استقلال را اتفاقي عادي تلقي کند.
اما حکايت استقلال ظاهراً قرار است وارد فاز جديدي شود، فازي که نقش اول آن را سازمان بازرسي کل کشور بازي خواهد کرد.
صبح امروز (شنبه) خبري با اين مضمون که ؛ سازمان بازرسي کل کشور تصميمات اخير در باشگاه استقلال را مغاير با قانون مي داند، منتشر شد.
يک منبع آگاه از ورود سازمان بازرسي کل کشور به ماجراي استقلال خبر مي دهد.
اين منبع خبري آگاه مي گويد: "سازمان بازرسي کل کشور به دو دليل تصميمات اخير را مغاير با روح قانون مي داند. اول: آقاي علي آبادي نمي توانسته کليه اختيارات خود را به آقاي زريبافان تفويض کند. ثانياً: طبق اساسنامه باشگاه استقلال، در صورتيکه رئيس مجمع قصد تغييرات در هيئت مديره را داشته باشد در وهله نخست بايد در يک روزنامه رسمي کشور -روزنامه مجمع باشگاه استقلال "کيهان" است- اطلاعيه بدهد و اعضا را براي حضور در مجمع دعوت کند، سپس راي گيري صورت گرفته و تغييرات مورد نظر انجام شود."
حاصل يک اختلاف عميق
آنچه که مسلم است تغييرات اخير در هيئت مديره باشگاه استقلال و جدايي علي فتح الله زاده خويي از اين مجموعه ريشه در اختلافات عميق زريبافان با وي دارد، هر چند گروهي بر اين عقيده اند که جلسه چند روز پيش مديرعامل استقلال با محمد باقر قاليباف شهردار تهران و کش مکش هاي پيرامون اين جلسه در ايجاد زلزله اخير باشگاه استقلال بي تاثير نبوده است.
امير قلعه نويي در گفت و گو با پانا:
حاجي گفت با قدرت کار کن ، تيم ماست بايد موفق شود
دليلي براي استعفا از استقلال نمي بينم
سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: دليلي براي استعفايم بعد از برکناري فتح الله زاده نمي بينم.
در ادامه گفت و گوي اختصاصي خبرنگار ورزشي خبرگزاري پانا با امير قلعه نويي مي آيد:
چه طور شد استقلال اهواز را 6 تايي کرديد؟
ما در بازي هاي قبلي همينطور بازي مي کرديم اما توپ هايمان ما داخل گل نمي رفت. البته يک سري نقص هاي تاکتيکي داشتيم که رفع شد. مثلا سرعت انتقال توپ در هافبک و ساختار دفاعي تيم منظم شده بود. در بازي با صبا هم 8 موقعيت گل داشتيم که استفاده نکرديم . استقلال هنوز بيش از اين جا دارد تا توانايي خود را نشان دهد.
استقلال اهواز را چطور ديديد؟
آنها تيم خوبي هستند که با مربي با دانش، باهوش و فهيمي چون ميثاقيان دارند. ميثاقيان 11 بازيکن از دست داده و فرصت کمي براي کار داشته است. فکر مي کنم از قدرت ما بود که نتوانستند خودي نشان دهند. مگر اين تيم ابومسلمي را نبرد که به ذوب آهن 4 گل زد؟ مطمئن باشيد که آنها در بازي هاي آينده بهتر خواهند شد.
شايعه شده که استقلال اهواز با شما تباني کرده بود. نظر شما چيست؟
به هيچ عنوان اين حرفها را قبول ندارم. استقلال يک سري دشمن ها دارد که اگر ببازي حمله مي کنند، ببري هم شايعه اين چنيني مي سازند. عده اي به دنبال اين هستند که براي ما حاشيه درست کنند. همين استقلال اهواز ما را شکست داد و قهرماني را از دست داديم.
از عملکرد استقلال راضي هستيد؟
خوشبختانه عملکرد تيمي و فردي ما خيلي خوب بود و از بازيکنانم رضايت دارم. ما به اين پيروزي نياز داشتيم و اميدوارم همين روند در بازي هاي بعد هم ادامه يابد.
چرا در کنفرانس مطبوعاتي بعد از بازي شرکت نکرديد؟
به هرحال ما يک گروه هستيم. مرفاوي را فرستادم که صحبت کند. بعضي مواقع مرفاوي به جاي من به کنفرانس مي رود و هيچ مشکلي هم نيست.
از خوشحالي بعد از گل بيگ زاده ناراحت شديد؟
چيز خاصي نبود. قبل از بازي به او گفته بودم که گل مي زني و او آن حرکت را کرد.
درست است که بعد از برکناري فتح الله زاده قصد استعفا داشتيد و داريد؟
قبل از بازي خود حاجي 2 بار به من زنگ زد و گفت "با قدرت به کارت ادامه بده. تيم را ما بستيم و بايد موفق شود". خودم هم معتقدم دليلي ندارد استعفا کنم.
چه شناختي از مدير عامل جديد استقبال داريد؟
وي مديري لايق در ورزش کشور است. من چندسالي است رابطه تنگاتنگي از راه دور با واعظ آشتياني دارم.
مديرعامل جديد در استقلال موفق مي شود؟
دو روزه که نمي شود عملکرد يک مدير را ارزيابي کرد. بايد ببينيم که چه برنامه اي براي باشگاه دارد.
قضيه حضور مرزبان در استقلال چه شد؟
هنوز مشخص نيست و اتفاقي هم نيفتاده است و بايد ببينيم چه مي شود
رضا حسن زاده در گفت و گو با پانا:
مدير عامل جديد استقلال در انتخاب مشاورانش دقت کند
فوتبال با دوچرخه سواري تفاوت زيادي دارد
مدافع سابق استقلال تهران برکناري فتح الله زاده را کاري اشتباه دانست.
رضا حسن زاده در مصاحبه با خبرنگار ورزشي پانا، گفت: استقلال نمايش عالي مقابل حريف اهوازي داشت و خيلي خوشحالم که هواداران يک شب راحت خوابيدند.
وي افزود: شايعه اي که در مورد تباني مطرح شده خيلي بي مورد است. تيم هاي استقلال تهران و اهواز درست که با هم برادرند ولي در زمين مسابقه همه چيز فرق دارد چرا که تيمي با 6 گل تباني نمي کند و هيچ مربي و مديري خود را با اين کارها خراب نخواهد کرد.
مدافع سابق استقلال در خصوص برکناري فتح الله زاده تصريح کرد: تجربه فتح الله زاده خيلي زياد بود و به راحتي آنها را کسب نکرده است. مديريت در استقلال تجربه مي خواهد. به نظرم استقلال اين طور نمي ماند و فتح الله زاده مي توانست اين تيم را به مرز قهرماني برساند.
حسن زاده افزود: برکناري فتح الله زاده اشتباه بزرگي بود ولي براي مديريت جديد آرزوي موفقيت مي کنم. عقيده دارم که فوتبال با ورزش دوچرخه سواري تفاوت فراواني دارد و در تيم هاي بزرگ حتي براي آب خوردن هم حاشيه مي سازند. به نظرم واعظي آشتياني بايد در انتخاب مشاوران خود دقت کند.
وي خاطرنشان کرد: نبايد پورحيدري را کنار مي گذاشتند. به هرحال منصورخان درد کشيده فوتبال بود و کمک زيادي مي توانست به استقلال انجام دهد.
مدافع سابق استقلال افزود: بازيکنان استقلال برد خوبي کسب کردند ولي نبايد در باد اين پيروزي بخوابند. آنها نبايد تيم ها را دست کم نگيرند چرا که دشمن اول استقلال انگيزه تيم هاي حريف است.
حسن زاده گفت: جدول ليگ تغيير زيادي مي کند. مطمئنم که قلعه نويي اين روند خوب را ادامه خواهد داد.
در تمرين عصر استقلال تهران صورت گرفت
گفتوگوي مديربرنامههاي مدافع سابق پرسپوليس با قلعهنويي
خبرگزاري فارس: مدير برنامههاي مدافع فصل گذشته تيم فوتبال پرسپوليس در محل تمرين استقلال تهران حاضر شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين عصر استقلال از ساعت 10/17 در زمين شماره 2 آزادي با حضور بازيكنان ذخيره اين تيم برگزار شد.
در اين تمرين كه 25 بازيكن حضور داشتند، حضور نويد حجت قرانلو مدير برنامههاي شيث رضايي جالب توجه بود. وي دقايقي با امير قلعه نويي به صحبت پرداخت.
در اين تمرين بازيكن كامروني كه به نظر ميرسد كادر فني آبيپوشان نظري روي اين بازيكن ندارند؛ نيز حضور داشت.
صمد مرفاوي و علي نظر جويباري به دليل شركت در جلسه كميته انضباطي غايب بودند.
تيم استقلال فردا در 2 نوبت تمرينات خود را پيگيري ميكند.
با حضور در كميته انضباطي
مرفاوي و ورمزيار آشتي كردند
خبرگزاري فارس: مربيان تيم هاي استقلال و صباباتري كه در جريان برگزاري بازي 2 تيم با يكديگر به طور لفظي درگير شدند، در كميته انضابطي آشتي كردند.
به گزارش خبرگزاري فارس، صمد مرفاوي و صادق ورمزيار امروز با حضور در كميته انضباطي فدراسيون فوتبال درباره دلايل درگيري لفظي در ديدار استقلال و صباباتري توضيحاتي را به رئيس كميته انضباطي ارائه كردند.
جلسه كميته انضباطي براي رسيدگي به تخلفات اين دو مربي امروز در فدراسيون فوتبال تشكيل شد.
در اين نشست نظري جوبياري، صمد مرفاوي و صادق ورمزيار حضور داشتند و پس از تشريح دلايل اين درگيري، با يكديگر روبوسي كرده و آشتي كردند.
شريفي رئيس كميته انضباطي نيز از آنها خواست ديگر چنين رفتارهايي را تكرار نكنند.
همچنين امروز سياوش اكبرپور در جلسه كميته انضباطي شركت كرد و در مورد لگدي كه به سرآباداني، توضيحاتي ارائه كرد.
راي اين بازيكن فردا اعلام مي شود.
شماره 10 بداخلاق بخشیده شد
اکبرپوربه دربی می رسد
نگرانی سیاوش اکبرپور برای غیبت احتمالی در دربی رفع شد. شماره 10 استقلال که به واسطه یک حرکت عجیب و غریب از همراهی تیمش در بازی با استقلال اهواز محروم شده بود، توسط کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال برای دربی بخشیده شد.
بنا به گفته شریف، رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال، اکبرپور از آن جهت که به شدت پشیمان است و متعهد شده دیگر مرتکب چنین حرکاتی نشود، بخشیده شده. در همین راستا صمد مرفاوی هم به واسطه تعهدی که داده، مورد بخشش کمیته انضباطی قرار گرفته است.
جباری: به برکناری فتح الله زاده فکر نمی کردیم
آنطور که دلم خواست بازی کردم
مجتبی جباری در دیدار استقلال تهران – استقلال اهواز، تبدیل شد به همان شماره 8 سابق. همان هافبک بازیسازی که حرکت های پا به توپش در طول زمین و پاس های کم نظیرش هواداران استقلال را به وجد می آورد. حکمرانی دوباره او در خط میانی استقلال مترادف شد با خروج این تیم از بحران. همه این اتفاقات بهانه دوباره جهان ورزش برای گفتگو با این بازیکن است.
* تحول ناگهانی استقلال در نوع بازی شما هم دیده شد. این اتفاق چرا زودتر نیفتاد؟
- ما نمایش فوق العاده ای نسبت به بازیهای قبل داشتیم. خود من با وجود اینکه به نسبت دیدارهای گذشته دوندگی کمتری داشتم، اما مثبت عمل کردم و موفق شدم آنطور که دلم می خواست فوتبال بازی کنم.
* دلیل این اتفاق چه بود؟ خود شما گاهی از سیستم تیم و شکل بازی اش انتقاد می کردید.
- خوشبختانه ما در این بازی روی زمین کار کردیم. تمام بازیکنان از یکدیگر درک متقابلی داشتند. ما قبل از بازی با هم حرف زده بودیم و می دانستیم چه هدفی داریم. هیچ کس سردرگم نبود. همه با هم حمله می کردیم و به موقع همه با هم دفاع می کردیم. ثمره اش هم که یک برد پرگل بود.
* فکر می کنید برکناری فتح الله زاده شوک مثبتی برای استقلال بود؟
- برکناری فتح الله زاده نه شوک مثبت بود و نه منفی. بازیکنان هیچ ذهنیتی به این موضوع نداشتند و فقط برای ارائه یک فوتبال خوب به زمین رفتند.
* بعد از این بازی شایعه تبانی هم کم و بیش مطرح شده.
- این موضوع اصلاً صحت ندارد. استقلال اهواز آنقدر بزرگ هست که شخصیت خودش را حفظ کند. این حرف ها دروغ است.
یدالله اکبری: مهره های ما از پرسپولیس بهتر است
چه من، چه حسین! استقلال باید ببرد
پس از آنکه یدالله اکبری در بین دو نیمه اول مسابقه استقلال در فصل جاری تعویض شد، 4 هفته روی نیمکت نشست تا دوباره در بازی طوفانی مقابل استقلال اهواز فرصت بازی پیدا کند. بازگشت اکبری به ترکیب اصلی مصادف بود با نتیجه غیر متعارف 6 بر صفر مقابل استقلال اهواز. می گویند پاس گل ها و بازی خوب اکبری احتمالاً باعث خواهد شد حسین کاظمی تا چند هفته و از جمله در دربی نیمکت نشین شود با هافبک باسابقه استقلال به گفتگو نشستیم:
* دل پری داشتید و سر استقلال اهواز خالی کردید!
- در این بازی فقط به حقمان رسیدیم. ما خیلی سرتر از تیم اهواز بودیم.
* بعد از 4 هفته نیمکت نشینی بازگشت خوبی داشتی.
- در این بازی ها که روی نیمکت بودم، می دانستم که روزی دوباره نوبت من می شود. در نتیجه خوب تمرین می کردم. من به یک 90 دقیقه کامل احتیاج داشتم و از بازی های بعد بهتر و روان تر بازی خواهم کرد.
* از عملکرد خودت راضی نیستی؟
- باید بهتر شوم. با توجه به بدنسازی خوبی که انجام داده ایم و انگیزه ای که در خودم سراغ دارم، حتماً بهتر خواهم شد.
* بازی کردن شما یعنی نیمکت نشینی حسین کاظمی ...
- غیر از حسین، استقلال بازیکنان بزرگ دیگری هم در این پست دارد. مهرداد پولادی و میلاد نوری اگر در تیم های دیگر بودند، از بازیکنان ثابت و وزنه محسوب می شدند. در تیم ما رقابت سالم وجود دارد و هر کس در تمرینات بهتر باشد، بازی می کند. چه من و چه حسین! مهم این است که استقلال ببرد.
* به نظر می رسد شانس بیشتری برای بازی در دربی داشته باشی.
- باید اول در بازی راه آهن هر 3 امتیاز را کسب کنیم و بعد به پرسپولیس فکر کنیم. اگر راه آهن را ببریم، بدون شک مقابل پرسپولیس به مشکل نخواهیم خورد. مهره های ما از پرسپولیس بهتر است.
تح الله زاده را با ۴ ماه تأخیر كنار گذاشتند
یكی از دلایلی كه باعث شد علی فتح الله زاده روز ۲۷ شهریور ماه بركنار شود (و مثلاً خرداد ماه بركنار نشود) این بود كه حبیب كاشانی زودتر از او بركنار شد و البته بركناری كاشانی علت فنی و فوتبالی هم نداشت. اگر بپذیریم كه فتح الله زاده به خاطر هفدهم بودن استقلال در جدول كنار گذاشته شد پس باید بپرسیم كاشانی چرا كنار گذاشته شد، چون پرسپولیس را قهرمان لیگ كرد و بعد از ۷ سال به آسیا رساند؟
یكی از دلایلی كه باعث شد علی فتح الله زاده روز ۲۷ شهریور ماه بركنار شود (و مثلاً خرداد ماه بركنار نشود) این بود كه حبیب كاشانی زودتر از او بركنار شد و البته بركناری كاشانی علت فنی و فوتبالی هم نداشت. اگر بپذیریم كه فتح الله زاده به خاطر هفدهم بودن استقلال در جدول كنار گذاشته شد پس باید بپرسیم كاشانی چرا كنار گذاشته شد، چون پرسپولیس را قهرمان لیگ كرد و بعد از ۷ سال به آسیا رساند؟!
● قرار بود مصطفوی بیاید!
قبل از شروع فصل جدید لیگ برتر شایعه حضور داریوش مصطفوی در استقلال بر سر زبان ها افتاد و خیلی ها او را جانشین فتح الله زاده قلمداد كردند. به هر حال استقلال با ۲ مربی نامدار در لیگ سیزدهم شده بود و عملكرد مدیریتی و فنی اش زیر سؤال رفته بود اما ۲ عامل سبب شد كه این اتفاق رخ ندهد.
۱) قهرمانی استقلال در جام حذفی
۲) بركناری حبیب كاشانی از پرسپولیس
وقتی كاشانی را از پرسپولیس كنار گذاشتند، سازمان گزینه مورد اعتماد خود یعنی مصطفوی را جانشین او كرد. علی آبادی بعد از چند مدت در یك مصاحبه تلویزیونی بشدت از مصطفوی تعریف و تمجید كرد و گفت او مدیر خوبی است و حتی اگر بركنار شود دست به مصاحبه نمی زند!
با حضور مصطفوی در پرسپولیس اولاً فتح الله زاده در استقلال ابقا شد و در ثانی مجید فرخزادی كه قرار بود مدیرعامل پرسپولیس شود به حضور در هیأت مدیره بسنده كرد اما همه اینها دلیل نمی شد كه سازمان از مدیرعامل استقلال راضی باشد. همه می دانستند كه زریبافان از مخالفان مدیریت فتح الله زاده است و وقتی او از سوی علی آبادی به عنوان رئیس جدید مجمع انتخاب شد، می شد حدس زد كه فتح الله زاده بالاخره دیر یا زود بركنار می شود. شاید اگر فتح الله زاده این قدر به پست مدیرعاملی علاقه نداشت، بعد از قهرمانی استقلال در جام حذفی استعفا می داد و می رفت اما او باوجود آنكه می دانست زریبافان و یكی، دو عضو هیأت مدیره از مخالفانش محسوب می شدند، ماند و با قلعه نویی هم به كار خود ادامه داد. عجیب اینكه امیر هم در تمام مدت از فتح الله زاده تعریف می كرد و حداقل اینكه مثل خود فتح الله زاده اختلافات شدید قبلی را فراموش كرده بود!
● نتایج بسیار ضعیف در لیگ
فتح الله زاده حداقل با ۴ ماه تأخیر از استقلال رفت. در كارنامه او البته قهرمانی در جام حذفی دیده می شود اما نتایج استقلال در لیگ (طی مدت مدیریت فتح الله زاده) چیزی در حد فاجعه بود. سال اولی كه او آمد استقلال صدرنشینی را از دست داد و در نهایت چهارم شد. سال دوم به عنوان نازل سیزدهمی رسید و امسال هم كه در شروع لیگ بدترین نتایج تاریخ استقلال رقم خورد و این تیم به پله هفدهمی رسید.
● سیاسی ترین هیأت مدیره
علاوه بر فتح الله زاده منصور پورحیدری هم از عضویت در هیأت مدیره استقلال كنار گذاشته شد اما طبعاً بركناری او مثل مدیرعامل پرسروصدا نبود جالب اینكه پورحیدری هم از مدت ها قبل با مدیران ارشد استقلال اختلاف داشت و بركناری اش پیش بینی می شد. او حتی در۳،۲ مصاحبه بشدت بر علیه سیاست های كلی باشگاه استقلال جبهه گرفت و حالا كه تنها عضو فوتبالی هیأت مدیره هم رفته باید پذیرفت كه هیأت مدیره استقلال سیاسی تر از هر زمان دیگری شده است. با این وضعیت اگر استقلال در ۳ جام مختلف نتیجه بگیرد می توان گفت كه تغییرات مختلف (كه از چند ماه قبل شروع شده) نتیجه داده اما در غیر این صورت باید پای استدلال كسانی نشست كه این تغییرات را به وجود آورده اند.
زوم روى يك سوژه
فتح ا… زاده: كنار رفتم تا آقايان مدعى بيايند
فتح ا... زاده استعفا داد
نفريه: هيات مديره هم مقصر بود
حاجيلو: فتح ا...زاده استقلال را دوست داشت
پول نداشتم اخراج شدم
پورحيدرى: استقلال به صدر جدول مى رسد
عزيزمحمدى: فتح ا... زاده ۴ سال ديگر مى ماند
تجليل از حبيب كاشانى و على فتح ا... زاده
فتح ا… زاده: كنار رفتم تا آقايان مدعى بيايند
فتح ا… زاده كه به دليل كنار گذاشته شدن از هيات مديره باشگاه استقلال از سمت خود در مديريت هم استعفا داد بى آنكه موضع گيرى خاصى در اين باره داشته باشد از سر احساس حرف هايى زد: «من هميشه به استقلال وفادار بوده و هستم و با رفتنم از اين تيم تعصبم به استقلال بيشتر شده است.
در جلسه برگزار شده بدون هماهنگى از طرف هيات مديره بركنار شدم و من هم تصميم گرفتم از استقلال كنار بروم تا آقايانى كه ادعاى مديريت دارند بيايند و كار بكنند. سال گذشته بعد از قهرمانى استقلال در جام حذفى استعفا دادم و استعفاى خودم را تقديم آقاى دانشجو كردم و بدون اينكه تاريخى را اعلام كنم خواستم كه هر وقت خواستند من را بركنار كنند.»
آقاى زريبافان از پارسال دنبال واعظ بود و به همين خاطر كارى كرد كه من بروم تا با خيال راحت ايشان را به استقلال بياورند. اين رفتار هيات مديره درست نيست. من ۶ جام را به دست آورده ام و هيچ كس نمى تواند من را خراب كند. استقلال كادر خوبى دارد و هيچ جايى مانند قلعه نويى را نمى توانيم پيدا كنيم. مشكل من بودم كه رفتم حالا آنها از كادر حمايت كنند و من نيز برمى گردم به شرطى كه تا آن زمان استقلال با خصوصى سازى همراه باشد.»
فتح ا... زاده استعفا داد
نفريه: هيات مديره هم مقصر بود
محمد سعيد نفريه عضو هيات مديره باشگاه استقلال پس از كنارگذاشته شدن فتح ا... زاده اين كار را تأثير مستقيم نظر رييس مجمع مى داند: «در هر صورت زريبافان به عنوان رييس مجمع باشگاه استقلال چنين تصميمى گرفت و بى ترديد براى اين كار خود دلايل منطقى داشته است. اعضاى هيات مديره تابع رياست مجمع هستند و قانون همين است كه ما حرف رييس مجمع را بپذيريم. در هر صورت از اين پس با شرايط جديد به كار خود ادامه مى دهيم.
تصميم زريبافان قابل احترام است البته فتح ا ...زاده زحمات خود را براى باشگاه استقلال كشيد و قهرمانى جام حذفى را نيز در دوران مديريت خود به دست آورد. با اين حال مشكلاتى وجود داشت سبب شد تا فتح ا... زاده بركنار شود.
در هر صورت نتايج اخير مطلوب نبود و سبب شد تحولاتى در كادر مديريتى ايجاد شود و با وجود قهرمانى در جام حذفى مى توان گفت كه تاكنون نتايج دلخواه به دست نيامده است.
نمى توان تمامى نقايص را متوجه فتح ا... زاده دانست و هيات مديره در مشكلات شريك است، با اين حال شرايط به گونه اى پيش رفت كه فتح ا... زاده از استقلال كنار رفت.
فتح ا... زاده ابتدا از عضويت در هيات مديره بركنار شد و پس از آن اعلام كرد كه به عنوان مديرعامل باشگاه نمى تواند به كار خود ادامه دهد، در واقع فتح ا... زاده از هيات مديره بركنار و از مديرعاملى استعفا داد. واعظ آشتيانى از مديران خوب ورزش است و در فدراسيون دوچرخه سوارى عملكرد موفقى داشته است و اميدوارم حضورش در استقلال همراه با خير و بركت باشد. انصارى نيز مى تواند در فعاليت هاى اقتصادى باشگاه به خصوص در بخش درآمدزايى منشأ اقدامات ثمربخشى باشد. اميدواريم با حضور انصارى وضعيت مالى استقلال هم بهتر شود.
درحال حاضر هيچ كدام از اعضاى هيات مديره با تغيير در كادر فنى استقلال موافق نيستند و معتقديم قلعه نويى مى تواند استقلال را به جايگاه واقعى اش برساند.
اميدواريم موضوع انتخاب مديرعامل و همچنين بحث حامى مالى باشگاه استقلال ظرف هفته آينده به نتيجه برسد.»
حاجيلو: فتح ا...زاده استقلال را دوست داشت
اصغر حاجيلو پس از كنار رفتن فتح ا... زاده از مديريت باشگاه استقلال واكنش نشان داد: «على فتح ا...زاده عاشق استقلال بود و براى اين تيم زحمات زيادى كشيده است.
به عنوان يك استقلالى از شنيدن اين خبر ناراحت شدم، هرچند او در بركنارى من و حجازى از استقلال نقش اصلى را بازى كرد. سايرين در اين باشگاه در قبال شنيدن اخبار بركنارى مديران و مسؤولان تنها سكوت اختيار مى كنند كه امر پسنديده اى نيست. وظيفه هيات مديره تنها به شركت در جلسات نيست، هيات مديره بايد در قبال مسؤوليتى كه پذيرفته فعاليت كند. هيات مديره باشگاه همچنين بايستى در خصوص مسائل مربوط به باشگاه تصميم گيرى كرده و راهكار ارائه كند. اين درحالى است كه تاكنون در اين باشگاه اين چنين نبوده و اعضاى هيات مديره، مدير عامل را با انبوهى از مشكلات تنها گذاشته اند.»
پول نداشتم اخراج شدم
پورحيدرى: استقلال به صدر جدول مى رسد
عضو سابق هيات مديره استقلال تهران مى گويد: چون پولى نداشتم كه از جيب خودم براى استقلال خرج كنم اخراج شدم.
متاسفانه مشكلات مالى استقلال آنقدر زياد شده بود كه ديگر كسى توانايى پرداخت آن را نداشت و به نوعى مجبور شدند افردى را بياورند كه پولدار باشند و از جيب خوشان براى استقلال خرج كنند. اصلا از كنار گذاشته شدن ناراحت نيستم چراكه معتقدم هر آمدنى رفتنى دارد.
متاسفانه آقايان از مدير عامل استقلال در عين بى پولى و بدون هيچ امكاناتى انتظار شق القمر داشتند و مطمئناً وى نيز وقتى تيم را با چندين ميليارد بدهى دست گرفته كارى نمى تواند بكند. مگر فتح ا...زاده چقدر پول دارد كه از جيب خودش خرج كند.
زحمات چندين ساله فتح ا...زاده در استقلال ناديده گرفته شد و با اين كار به وى بى احترامى بزرگى كردند. سرمربى سابق استقلال در مورد بازى اين تيم مقابل استقلال اهواز مى گويد: در اين بازى همه ديدند كه استقلال چقدر قدرتمند است و اگر مشكلات را بر سر راه اين تيم ايجاد نكنند به زودى به صدر جدول خواهد رسيد.
عزيزمحمدى: فتح ا... زاده ۴ سال ديگر مى ماند
كنار گذاشته شدن فتح ا... زاده از هيات رييسه شائبه اى درباره مدير عامل اسبق استقلال به وجود آورده است. عزيزمحمدى رييس سازمان ليگ در اين باره توضيحات كامل مى دهد: «بركنارى على فتح ا... زاده از سمت اش در باشگاه استقلال تهران ارتباطى به جايگاهش در هيات رييسه فدراسيون فوتبال ندارد. ما در هيات رييسه فدراسيون نمونه هاى ديگرى نيز از اين قبيل داشتيم. به طور مثال ناصر شفق در مدتى كه مديرعامل باشگاه ابومسلم نبود همچنان يكى از اعضاى هيات رييسه فدراسيون فوتبال به حساب مى آمد، لذا دور ماندن موقتى از فوتبال با بركنارى يك مدير عامل از سمت خود دليلى براى كنار گذاشته شدن از هيات رييسه فدراسيون نيست. موضوع فوق با روند انتخاب اعضاى هيات رييسه نيز هماهنگى ندارد، چرا كه اعضاى هيات رييسه كانديد شده و سپس درا نتخابات فدراسيون فوتبال باكسب اكثريت آرا به مدت ۴ سال به اين سمت منصوب مى شوند، بنابراين على فتح ا... زاده نيز تا ۴ سال عضو هيات رييسه فدراسيون فوتبال خواهد بود و بركنارى او از باشگاه استقلال به سمتش درفدراسيون فوتبال لطمه اى وارد نمى كند. اين موضوعى است كه در اساس نامه فدراسيون نيز ذكر شده است و خللى در آن وارد نمى شود.»
نخستين نشست معاونان جديد اتحاديه فوتبال
تجليل از حبيب كاشانى و على فتح ا... زاده
نخستين نشست شوراى معاونان جديد اتحاديه فوتبال باشگاه هاى ايران پنج شنبه شب در محل ساختمان مركزى اين اتحاديه تشكيل شد.
در اين نشست در رابطه با برنامه هاى دو سال آينده - كوتاه مدت، ميان مدت و بلند مدت - اتحاديه فوتبال بحث و تبادل نظر شد. در اين نشست، گزارشى از اقدامات انجام شده براى برگزارى نخستين همايش ملى خصوصى سازى باشگاه هاى فوتبال كه قرار است ۲۰ آذر امسال به ميزبانى اتحاديه فوتبال در محل دانشگاه تربيت مدرس برگزار شود و نيز دوره عالى مديريت ورزش سازمان مديريت صنعتى ارائه شد. در ادامه اين جلسه، مقرر شد تا از حبيب كاشانى، على فتح ا... زاده، مهرداد هاشمى و مسعود رضاييان مديران عامل پيشين باشگاه هاى پرسپوليس، استقلال، سايپا، پيكان و فولاد خوزستان در مراسم ضيافت افطارى چهارشنبه (سوم مهر) در محل هتل بزرگ تهران تشكر و قدردانى شود.
بازنگرى اساسنامه اتحاديه فوتبال، چارت جديد معاونين، معاونت پژوهش، توسعه و تحقيقات، تدوين آيين نامه هاى جديد فوتبال، ساختمان اتحاديه، برگزارى تورنمنت بين المللى سى امين سالگرد پيروزى انقلاب اسلامى، سياست اتحاديه و ... از جمله مواردى بود كه در نخستين نشست معاونان اتحاديه فوتبال بحث و بررسى شد.
اردوگاه آبي
قلعه نويى كنفرانس مطبوعاتى را تحريم كرد
صمد مرفاوى:اتفاقى نيفتاد، فقط توپ هاى مان گل شد
آرش برهاني: پيروزى استقلال تقديم به فتح ا... زاده و قلعه نويى
هاشم بيك زاده: 6 گل را پيش بينى نمى كرديم
فرهاد مجيدى:فقط از موقعيت ها استفاده كرديم
وحيد طالب لو: حالا نفس راحتى مى كشيم
يدا... اكبرى:ثابت كردم نيمكت نشينى حقم نبود
مجتبى جبارى:احساس مى كرديم آب از سرمان گذشته است
پس از جلسه هيأت مديره : واعظ آشتيانى مديرعامل جديد استقلال
فتح الله زاده چه زود فراموش شد
قلعه نويى كنفرانس مطبوعاتى را تحريم كرد!
در حالى كه براساس قوانين موجود فوتبال همه سرمربيان تيم ها بايد پس از پايان ديدارهاى رسمى در نشست خبرى حاضر شوند و پاسخگوى سؤالات خبرنگاران باشند. اما اميرقلعه نويى سرمربى تيم فوتبال استقلال كه ركورد جديدى را در فوتبال ايران برجاى گذاشت و با زدن شش گل به استقلال اهواز همه را شوكه كرد دراقدامى عجيب و قابل تامل در نشست خبرى حاضر نشد. تا به نوعى در روزى كه فتح ا... زاده از مديرعاملى استقلال كنار گذاشته شده، كنفرانس مطبوعاتى را تحريم كرده باشد.صمد مرفاوى به عنوان دستيار قلعه نويى در حالى به اتاق كنفرانس آمد كه بيشتر خبرنگاران اين محل را ترك كردند و مقابل رختكن استقلال تجمع كردند تا شايد بتوانند با قلعه نويى صحبت كنند اما وى كه در اين زمينه سابقه دارد، در اقدامى آگاهانه حاضر به مصاحبه نشد و خبرنگاران را دست خالى به رسانه هايشان فرستاد.
صمد مرفاوى:اتفاقى نيفتاد، فقط توپ هاى مان گل شد
صمد مرفاوى به جاى اميرقلعه نويى در كنفرانس مطبوعاتى حاضر شد و در حالى كه خوشحالى اش آشكار بود حرف هايى زد: «استقلال شرايط خوبى را پيدا كرده است و امروز توانستيم نتيجه زحمات و تمرينات خود را بگيريم البته بازيكنان استقلال در هفته هاى پيش نيز تلاش خود را انجام مى دادند و خيلى هم تلاش مى كردند. تيم استقلال در بازى هاى قبلى هم مستحق شكست نبود. با اين حال هرچه بازيكنان كوشش مى كردند، فرصت هايمان تبديل به گل نمى شد اما خوشبختانه در مقابل استقلال اهواز از فرصت هايمان به بهترين نحو استفاده كرديم و توانستيم به اين پيروزى پرگل دست پيدا كنيم. ما از فتح ا... زاده تشكر مى كنيم چرا كه تيم خوبى را بسته است و نتيجه بازى مقابل استقلال اهواز حاصل كار او بود. با اين حال ما به مسائل مديريتى كارى نداريم و تمركزمان تنها بر روى بازى هاى استقلال است. بركنارى مديرعامل به ما ارتباطى ندارد و اين مسائلى است كه بايد در سطح مديريتى حل و فصل شود. استقلال بايد از بحران خارج مى شد كه خوشبختانه با نتيجه خوبى كه گرفتيم توانستيم اين كار را انجام دهيم. درست است كه حريف ما شش گل دريافت كرد اما نمى توان گفت استقلال اهواز تيم ضعيفى است. بلكه بازيكنان ما خوب بودند و معتقدم بازيكنان ما از لحظه ورود به زمين مى خواستند پيروز شوند و براى اين كار تلاش كردند. تيم ما فعل خواستن را صرف كرد و توانستيم اين نتيجه را به دست آوريم. ما در طول هفته گذشته تمام تلاش خود را انجام داديم تا با تمامى بازيكنان كار اختصاصى انجام دهيم و در كنار تمرينات اختصاصى از نظر روحى و روانى نيز با بازيكنان كار كرديم كه بخش مهمى از اين تمرينات به مهاجمان اختصاص داشت كه خوشبختانه نتيجه آن را در بازى مقابل استقلال اهواز ديديم.»
آرش برهانى: پيروزى استقلال تقديم به فتح ا... زاده و قلعه نويى
برهانى ۲ گل زد كه اگر اين ۲ گل را نمى زد بدترين بازيكن ميدان لقب مى گرفت ، او مى گويد: «مى دانستيم كه فتح ا... زاده كه زحمات زيادى براى استقلال كشيده است، اين بازى را مى بيند. به همين دليل بازيكنان تمام تلاش خود را انجام دادند تا دل او را شاد كنند. همچنين اين پيروزى حاصل تلاش هاى سرمربى تيم است و من به قلعه نويى نيز تبريك مى گويم. بازى بسيار خوبى انجام داديم و مى دانستيم كه بايد در اين ديدار پيروز شويم. خدا را شكر مى كنم كه دل هواداران را شاد كرديم.
تمامى بازيكنان تلاش خود را انجام دادند و حاصل اين تلاش شش گلى بود كه به ثمر رسيد. پيش از اين بارها اعلام كرده بوديم كه با گلزنى و كسب پيروزى مشكلات استقلال پايان مى يابد. خوشبختانه در بازى مقابل استقلال اهواز تا اندازه زيادى اين فشارها را پشت سر گذاشتيم و مهاجمان استقلال نيز توانايى هاى خود را ثابت كردند. خوشبختانه اين بار شانس با استقلال تهران يار بود و توانستيم از تمامى فرصت هايمان استفاده كنيم. اگر در بازى هاى قبلى توپ هايمان به گل تبديل مى شد، شايد وضعيت استقلال بسيار متفاوت تر از وضعيت فعلى بود.
هاشم بيك زاده: 6 گل را پيش بينى نمى كرديم
بيك زاده با حضورش در جناح چپ بارها استقلال را در موقعيت گلزنى قرار داد. او پس از بازى خيلى شاد بود: «ما از ابتدا براى شكست دادن استقلال اهواز به ميدان رفته بوديم و حدس مى زدم كه در اين بازى پيروز شويم اما تصور نمى كردم كه اين پيروزى با شش گل به دست بيايد. ما به سه امتياز اين بازى احتياج داشتيم و به همين دليل از ابتدا به دروازه حريف حمله كرديم. در واقع اين شش گل براى خروج ما از فشارهاى روحى لازم بود و خدا را شكر مى كنم كه به اين نتيجه دست يافتيم. در طول هفته گذشته از نظر انگيزه و مسائل روحى و روانى بر روى بازيكنان كار شد و خوشبختانه بازيكنان انگيزه كافى را براى اين بازى داشتند. اميدوارم اين روند در تيم استقلال باقى بماند و بتوانيم بازى به بازى بهتر شويم.»
فرهاد مجيدى:فقط از موقعيت ها استفاده كرديم
فرهاد هر چند نيمه دوم به ميدان آمد اما بازى اش آنقدر چشمگير بود كه حتى مى توانست بهترين بازيكن ميدان لقب بگيرد: «بازيكنان استقلال بسيار خوب كار كردند و از همان ابتدا براى شكست دادن تيم اهوازى به ميدان رفتند. استقلال اهواز نيز تيم بسيار خوبى بود اما بازيكنان ما تلاش بيشترى انجام دادند و خوشبختانه موفق شديم با شش گل پيروز شويم. آنچه سبب شد اين نتيجه به دست بيايد، تلاش تمامى بازيكنان بود و اينكه از ابتدا مى خواستيم پيروز شويم البته برخلاف چند بازى قبلى بازيكنان دقت بيشترى به خرج دادند و توانستيم از موقعيت هايمان استفاده كنيم. اين نتيجه براى استقلال بسيار خوب بود و قابليت هاى بازيكنان را نشان داد اميدوارم تيم استقلال اهواز هم در ادامه ليگ موفق شود. فتح ا...زاده نيز زحمات بسيارى براى اين تيم كشيده است و اين نتيجه حاصل كار او نيز خواهد بود. اميدواريم مديريت جديد نيز به گونه اى باشد كه باعث رشد و پيشرفت استقلال شود.» فرهاد درباره آن گل كه معلوم بود برهانى به ثمر رسانده نظر جالبى دارد: «در آخرين لحظه توپ به پاى من ساييده شد و به درون دروازه رفت. اميدوارم برهانى راضى باشد.»
وحيد طالب لو: حالا نفس راحتى مى كشيم
وحيد طالب لو كه فقط در طول بازى ۲ بار روى زمين افتاد و زحمت چندانى نكشيد پس از بازى گفت: «بازيكنان ما مى خواستند نتيجه بگيرند و ما تمام تلاش خود را انجام داديم. در بازى هاى قبلى هم تلاش مى كرديم اما فرصت هايمان تبديل به گل نمى شد و حتى برخلاف روند بازى گل مى خورديم، اين موضوع تا اندازه اى شرايط بد فصل گذشته را در ذهن بازيكنان تداعى مى كرد اما خوشبختانه با اين نتيجه از آن شرايط خارج شديم. بايد از تماشاگران استقلال قدردانى كنم كه با حمايت هاى خود به يارى استقلال آمدند و با لطف و صبر خود باعث شدند تا تيم ما از وضعيت نامطلوب خود خارج شود. اكنون استقلال حالا از وضعيتى كه داشته، خارج شده است و اميدوارم در بازى هاى آينده نيز تيم ما بتواند نتايج خوبى كسب كند.» طالب لو درباره مديريت مى گويد: «در هر صورت فتح ا... زاده نيز زحمات خود را كشيده و در اين نتيجه استقلال نقش داشته است.
يدا... اكبرى:ثابت كردم نيمكت نشينى حقم نبود
يدا... اكبرى با بازى بى نظيرش كارى كرد كه از اين پس حسين كاظمى براى قرار گرفتن در تركيب اصلى كار دشوارى پيش رو داشته باشد. يدا... اكبرى در بازى به يادماندى استقلال حرف هاى بسياى در دل دارد: «من و ديگر بازيكنانمان از همان دقيقه اول بازيكنان استقلال اهواز را تحت فشار قرار داديم و اجازه هر گونه خودنمايى را نيز از آنها گرفتيم و در نهايت نيز موفق شديم در يك ديدار زيبا با شش گل پيروز بازى باشيم.تيم ما در اين ديدار بسيار روان بازى كردو مزد بازى خوبش را هم با زدن شش گل و كسب سه امتياز بازى گرفت.فكر مى كنم در اين ديدار عملكرد بسيار خوبى داشتم و از بازى خودم بسيار راضى هستم ضمن اينكه در اين بازى با دادن چند پاس گل ثابت كردم كه چقدر آماده ام و بايد در تركيب بازى هاى گذشته نيز قرار مى گرفتم.مطمئن باشيد تيم ما با مهره هاى آماده اى كه دارد روز به روز بهتر خواهد شد و اميدوارم با اين آمادگى بتوانيم قهرمان ليگ و باشگاه هاى آسيا شويم.استقلال اهواز تيم خوب و بزرگى است اما در اين ديدار به واقع روز، روز ما بود و اين تيم مقهور بازى زيباى ما شد.البه اين يك تصميم مديريتى است و ما نمى توانيم دخالت كنيم اما حاجى براى استقلال زحمت بسيار زيادى را كشيد و ما هم اين برد شيرين را به وى تقديم كرديم.»
مجتبى جبارى:احساس مى كرديم آب از سرمان گذشته است
بازى هنرمندانه جبارى بار ديگر اين كه مى گويند بازيكن شماره ۸ استقلال زيدان آسيا است را در دل ها زنده كرد. جبارى كه در همه دقايق بازى يك عنصر مفيد، سازنده و اثرگذار بود با پاس هاى طلايى اش بارها مهاجمان را در موقعيت گلزنى قرار داد. جبارى حالا آرام آرام به همان بازيكن رويايى تبديل مى شود.بازيكنى كه مى تواند با همين بازى ها كانديد بهترين بازيكن آسيا هم بشود. جبارى پس از بازى مى گويد: «بازى خوبى انجام داديم و بعد از كسب ۲ شكست متوالى براى به دست آوردن اين پيروزى با يكديگر هم قسم شديم تا استقلال را به شرايط ايده آل برسانيم. بازيكنان تمام خواسته هاى كادر فنى را به دقت در زمين اجرا كردند. استقلال بازيكنان خوبى دارد و اگر به هماهنگى كامل برسيم براى هر تيمى خطرساز هستيم. جبارى اخراج فتح ا... زاده را هم شوك مثبتى نمى داند: «اخراج حاجى نه تنها مثبت نبود، حتى مى توانست شوك منفى هم باشد. فتح ا... زاده براى تيم زحمت كشيد و تلاشش را انجام داد. بازيكنان بعد از ۲ شكست متوالى احساس مى كردند آب از سرشان گذشته است و به همين خاطر برابر استقلال اهواز با تمام قوا بازى كرديم.»
فتح الله زاده چه زود فراموش شد!
در حالى که تنها يک روز از برکنارى على فتح الله زاده مي گذشت تماشاگران و هواداران استقلال حتى يک پلاکارد در جهت حمايت از او به ورزشگاه نياوردند و جالب اين بود که او را تشويق هم نکردند. اين در حالى است که تا پيش از اين، تماشاگران استقلال از فتح الله زاده به عنوان محبوبترين مديرعامل استقلال ياد ميکردند!
اكبرپور: مثل يك قهرمان بازى كرديم
گل زديم چون مجتبى و جانواريو عالى بودند
كمتر كسى از هواداران استقلال تصور مى كرد كه شاگردان قلعه نويى در يك شب رويايى همنام اهوازى شان را با شش گل بدرقه كنند ولى آبى هاى تهران با پيروزى خيره كننده مقابل آبى هاى اهواز قدرتشان را به رخ ديگر مدعيان قهرمانى كشيدند. اتفاق جالب اين ديدار گلزنى مهاجمان گل نزن استقلال بود. مجيدى و برهانى در اين بازى گل زدند تا همراه سياوش اكبر پور پايشان به گلزنى باز شده باشد. اكبرپور كه به علت ابلاغ فدراسيون فوتبال در اين بازى حضور نداشت باافسوس از اين مسابقه صحبت مى كند.
استقلال يك برد رويايى كسب كرد، حتما ناراحتى كه در اين برد سهمى نداشتى
ناراحت شدم، آرزو مى كردم كاش حتى اگر مى شد ۱۰ دقيقه بازى كنم.
با اين برد پس از مدت ها يك بازى خوب از استقلال ديديم.
بازى خوبى بود. استقلال اهواز هم با وجود اينكه شش گل خورد از تيم هاى خوب ايران است. ولى ما پنج شنبه مثل قهرمان ها بازى كرديم. اين ۳ امتياز و اين پيروزى پرگل باعث شد تا از اين بحران و دوران افت مان خارج شويم. تا قبل ازاين بازى استرس پيروزى داشتيم كه خوشبختانه با اين برد پرگل ديگر مشكلى به نام استرس نداريم.
پس از گلزنى تو مقابل صبا، در اين بازى برهانى و مجيدى هم گل زدند تا طلسم گلزنى مهاجمان به طور كامل بشكند.
خدا را شكر، با گلزنى بچه ها، فشارى كه به خاطر گلزنى روى آنها بود از روى دوش آنها برداشته شد. شما مطمئن باشيد مهاجمان استقلال روزبه روز بهتر خواهند شد.
البته از بازى خوب جبارى و جانواريو هم نبايد گذشت كه به خوبى مهاجمان را تغذيه كردند.
صددرصد، پنج شنبه شب، هافبك هاى استقلال به خصوص مجتبى و جانواريو خيلى خوب بازى كردند و مهاجمان را به خوبى تغذيه كردند. به عقيده من سهم بزرگى از اين پيروزى متعلق به آنها است.
پس هافبك ها خوب باشند مهاجمان نيز گل مى زنند
قطعا روزى كه هافبك خوب باشد مهاجم هم گل مى زند.
با برد مقابل استقلال اهواز بايد ديگر ناكامى هاى استقلال را فراموش كنيم يا دوباره…
ببينيد همه تيم هاى دنيا يك دوران نوسان و افت دارند كه استقلال هم تا قبل از اين بازى دوران افت خودش را مى گذراند كه با اين برد اين دوران به پايان رسيد. استقلال مشكل بازيكن و كادر فنى ندارد و همانطور كه قبلا هم گفته بودم با برد در بازى هاى آينده به صدر جدول مى رسيم.
و البته رقباى سختى مانند برق، ذوب آهن و البته پرسپوليس داريد
به عقيده من فقط استقلال و پرسپوليس توان قهرمانى ليگ برتر را دارند و بهترين هاى فوتبال ايران هستند. اميدوارم در رقابت با پرسپوليس قهرمانى را به دست بياوريم.
عباسفرد: جوگير شده بودم
حق با اميرخان است
پيروز قربانى با دست هايى باز به سمت نيمكت مى دويد تا شادى خود را با ساير استقلالى ها تقسيم كند؛ پشت سر پيروز، عليرضا عباسفرد در حل دويدن بود كه دم نيمكت با فريادهاى امير قلعه نويى مواجه شد. با اينكه استقلال گل زده بود و ورزشگاه غرق در شادى بود، امير قلعه نويى در اوج عصبانيت بر سر عباسفرد فرياد مى كشيد. اين داستان ۳۰ ثانيه اى طول كشيد تا اميرخان آرام شد و دست از سر عباسفرد برداشت.
بعد از مدت ها ناكامى برد خوبى مقابل همنام اهوازى به دست آورديد.
بله. خدا را شكر با تعداد گل زده بالا ۳ امتياز بازى را گرفتيم.
براى اولين بار با پيراهن استقلال در آزادى به ميدان رفتى ولى عملكرد خيلى خوبى نداشتى.
متأسفانه جو ورزشگاه روى من تأثير گذاشته بود! باور كنيد نمى خواستم موقعيت ها را از دست بدهم. بعد از اتمام بازى تا صبح بيدار بودم و از اينكه انتظارات را برآورده نكردم خوابم نمى برد.
اما اين ۶۰- 50 دقيقه بهترين زمان بودكه خودت را به طور كامل به قلعه نويى تحميل كنى
نمى دانم چرا اين طور شد، سعى مى كنم بيشتر در تمرينات خودم را نشان دهم تا نظر كادر فنى را جلب كنم.
مگر يك مهاجم چند تا موقعيت گل دارد كه بخواهد به هدر بدهد
به هر حال تمام تلاشم را كردم، اميدوارم هواداران راضى باشند.
بعد از گل پيروز امير قلعه نويى در كنار خط با عصبانيت با تو حرف مى زد... به نظر مى رسيد از عملكرد تو حسابى عصبانى است.
خب، امير خان حق داشت؛ بازى خيلى حساس و فشار روى تيم ما زياد شده بود. به من گفت چرا توپ هايى كه به طرفت مى آيد را با سر نمى زنى؛ همين!
اما لحن اميرخان تند بود.
مى گفت مگر در يك بازى چند موقعيت براى يك مهاجم درست مى شود. البته حق با اميرخان است. گفتم كه جوگير شده بودم!
در مورد تغييرات جديد مديريتى چه نظرى دارى
من هنوز به طور كامل نمى دانم كه چه كسى مديريت تيم را به عهده دارد ولى اميدوارم هر كسى كه مى آيد مشكلات بچه ها را از لحاظ مالى برطرف كند.
از اينكه در آن دقايق تعويض شدى ناراحت نيستى
من تابع دستورات مربيانم ولى دوست داشتم بيشتر در زمين باشم شايد مى توانستم گل بزنم! به هر حال زمانى كه بيرون آمدم اميرخان به من خسته نباشيد گفت و من هم با ايشان دست دادم. هميشه دوست داشتم به صورت حرفه اى عمل كنم و در هيچ موردى به كادر فنى اعتراضى نداشتم.
فكر مى كنى با اين برد وضعيت استقلال به شرايط اصلى برمى گردد
بدون شك همين طور است. تمام تلاش بچه ها براى اين است كه از خجالت هواداران در بياييم و اميدوارم استقلال در جايگاه اصلى خودش قرار بگيرد.
اندر آوردگاه آزادی بروز هفتم
"چنین است رسم سرای درشت"
برآمد دگر بار خورشيد زغرب............... نهادند به دفترحماسه زحرب
به روزي كه مردان آبي به خشم.......... به اهوازيان تاختند حين رزم
ز اهوازيان كينه در دل بدي............... كه يك روز بايد همي زل شدي
چو مردان هماهنگ بميدان شدي....... خروشان به رزم دليران شدي
يكي پرتقالي سلحشور مرد................ به ميدان دلير حمله آغاز كرد
دقايق گذشتي پياپي ز بيست..........خطا گشته مرد نوازنده كيست؟
يكي مرد آبي ز نسل قديم.......... كه چندي شدي پيش منصور نديم
كنون بازگشته به آبي دلان............. فرستاد فلاخن به آرش كه هان
بكوب با فلاخن به مغزاندرش......... كه آرش چه استاد كردي سرش
به پشت سر اين هديه را تاب داد......... به اهوازيان هديه اي ناب داد
بكوبيد اكبر دو دست بر سرش ............ كه ميلاد برج آمدي در برش
قرارش چنان دود شد ناپديد........... دو چشمش شدي تيره، ديگرنديد
يدالله دگر باره آغاز كرد........................ فلاخن دوباره به گل ساز كرد
فرستاد به پيروز نامي ز راست... همان كو كه پرچم هميشه وراست
بسر ضربه اي نيك بنواختي.............. بدين ضربه اكبر حزين ساختي
چونان شير،هاشم بكردي هجوم........ همه تيره شد اكبر اوتي نجوم
نتيجه فزون گشته از سه به هيچ.0......... كه تومار اكبر شدي پيچ پيچ
امير بهر دشمن چو تدبير كرد............... بميدان بياورد يكي شير مرد
چو فرهاد پايش به ميدان نهاد.............. يكي آه ز اكبر بر آمد چو باد
شدي دست پاچه دفاع نحيف............. چه پاسي بدادي به تيم حريف
همان پاس وي راهمي پاس داشت...بيك ضربه گوشه همي راست كاشت
چو آرش زدي ضربت از راه دور.................. و فرهاد كردي دخالت بزور
تو گويي كه فرهاد هدف داشتي.............دگر گل به دروازه اش كاشتي
ثمر بخش گشتي رسيد بر هدف..........همه لنگيان زين عمل كرده كف
همه ناظران مانده انگشت به لب.......عجب باشد اين را عجب درعجب
كجا بوده اند اين دليران بزرگ......... كه اينك بتازند به دشمن سترگ
حماسه نگشتي چنين آخرش............ كه فرهاد داشتي هوا در سرش
چو نوبت به خسرو رسيدي زراست...........ز بهر مجيدي فرستاد راست
چنان ضربه اي شير فرهاد نواخت........ كه كار حميد را بيكباره ساخت
چنين شد كه آبي دلان گشته شاد............... ازين رزم مردانه و تيم راد
چنان لرزه بر لنگيان اوفتاد............... كه رنگي برخ داريوش را نماند
رخ لنگيان زرد گشتي چنان .......... .كه گويي ز كف رفته گشتي عنان
زترس رنگ و رو ناگهان باختي.... كه تنبان بزردي همه انجمن ساختي
ز همنامي آبيان دو شهر .................... چه افسانه هايي نكردند ز بهر
بگفتند تباني بد اين رزم و مير............. چگونه شد اين غرش نره شير
همان تيم كه حالش بدي زاروخوار..... چه شد كاين چنين گشته اي نامدار
كه محسن بگفتش: شگفتي زتوست ..... كه نشناختي شيرمردان درست
چو شيران بخسبند شغالان عيان ......... بچندي شوند سوي بيشه روان
"چنين است رسم سراي درشت".... كه شيران بگيرند شغالان به مشت
نباشد چنان دور روز نبرد..................... دگربار اميرش كند روي زرد
به دربي كند همچنان سروري......................كه تاريخ دربي كند داوري
خجل روي سرخان به دربي ببين........شده رنگ رخساره چون ماستين
محسن سلیمانی (آ ل)کد:http://www.iransoccer.ir
چند سطر فقط به خاطر آن گل فرهاد ، به قرار هميشگى اش بيتوجه بود
امسال بالاخره پيراهن شماره 7 را برتن کرد. همان شماره اى که دوست دارد و از آن به عنوان "7 مقدس" ياد ميکند. امسال ميخواهد خيلى چيزها را به خيلى از کسان ثابت کند، به آنهايى که ميگويند او تمام شده است و باوجود صورت بچه گانه اش، سن بالايى دارد. او که همين چند سال پيش وقتى پا به توپ ميشد، هر خط دفاعى را به هم ميريخت و توپ را در قفس تورى هر دروازه بانى جاى مي داد، يکى دو سالى با بدشانسى مواجه شد و مشکلات و شايد هم دشمنيها او را از جايگاه شايستهاى که ميتوانست داشته باشد جدا کرد.
هر چند که در تمام اين مدت گه گاهى هم مي درخشيد اما فرهاد مجيدى در ديدار تيمش مقابل استقلال اهواز فقط 30 دقيقه فرصت بازى پيدا کرد و در همان 30 دقيقه به اندازه 90 دقيقه دويد و 2 گل زيبا را به ثمر رساند تا به همان پسر محبوب حاجى تبديل شود.پسر حاجى که محبوب استقلالي هاست، خصوصاً با گل دومش آمادگى خود را به رخ کشيد و پاسخ منتقدانش را داد. او استقلالي ها را اميدوار کرد و نشان داد که هنوز شاه ماهى است. ضربه سر او به قدرى زيبا بود که حتى ميتوان آن را زيباترين گل هفه و شايد هم ليگ دانست، اما نکته اى که حائز اهميت بود اينکه فرهاد پس از گل زدن معمولاً دست راستش را روى قلبش ميگذاشت و دست چپش را باز ميکرد، آنوقت مي دويد و خوشحالى ميکرد. اما در بازى مقابل اهوازيها او هرگز اين کار را نکرد و به قرار هميشگي اش بيتوجه بود! ديروز با او تماس گرفتيم تا بلکه مصاحبه مفصلى با او ترتيب بدهيم و در مورد نوع شادى پس از گلش هم از او بپرسيم، اما مجيدى ترجيح داد هيچ حرفى نزند و فعلاً مصاحبه گريز باشد. او گفت اگر فعلاً چيزى نگويم بهتر است، ميخواهم تمام تمرکزم روى تمرينات و بازيها باشد تا استقلال به جايگاه واقعي اش برسد. گل اروپايى مجيدى که کمتر در ليگ ما از اين گلها زده ميشود، اجازه نميداد تا چيزى در مورد آن ننويسيم، از همين رو اين چند سطر را به خاطر گل او نوشتيم.
باز هم ستايش اما نه به دليل پيروزى پرگل ،عباسفرد، بيک زاده، حيدرى و چند مسأله
درباره استقلال، اين تيمى که فقط راه گل زدن را نياموخته بلکه راه فوتبال بازى کردن را آموخته، بايد به چند نکته ديگر نيز اشاره کرد:
1- بايد براى عليرضا عباسفرد برنامهاى را تدوين کرد. عباسفرد بايد براى استقلال به مهاجم تأثيرگذارترى تبديل شود، چه گل بزند و چه در طول يک فصل در زدن بيش از 3، 4 گل عاجز باشد. (که هست!)
عباسفرد در حوالى دروازه حريف، به راحتى صاحب توپ ميشود، او آنچنان فضاها را خوب ميشناسد که خود را صاحب توپ کند اما او اغلب در مکانى صاحب توپ ميشود که مکان مناسبى براى زدن ضربه آخر نيست. عباسفرد ميتواند بهترين پاسور استقلال در هجده قدم حريف باشد و براى بهره بردن از پاسهاى او، بايد جباري، برهانى و جانواريو را آن هنگام که عباسفرد صاحب توپ ميشود، حوالى او چيد. بله، چيدمان ساير مهاجمان و هافبکها، حوالى فضايى که عباسفرد صاحب توپ ميشود، بايد با حساسيت و دقت انجام شود.
2- بايد زودتر از اينها به اين نتيجه مي رسيدند. به چه نتيجه اي؟ به اينکه هاشم بيکزاده بهتر از مهدى اميرآبادى در بازى هجومى استقلال تأثير ميگذارد. عادات اميرآبادى در بازى دفاعي، هرگز او را به يک پيستون فعال در حمله تبديل نميکند اما بيک زاده نه به دليل آن گلى که زد - که از اين گلها اميرآبادى هم زده است - بلکه به دليل فعاليت بيشترش در حمله و شرکت بيشترش در بازي، مهره ارزشمندترى براى استقلال است.
3- براى خسرو حيدرى که در روزهاى بد استقلال هم بازيکن خوبى بود، بايد کارهاى بزرگترى انجام داد. خسرو حيدرى بايد از يک بازيکن دونده، دونده و دونده تبديل شود به بازيکنى که از همه خلاقيتهايش استفاده کند. او فصل گذشته در پاس همدان يک مدافع راست در 1-3-2-4 بود و در اين فصل يک پيستون راست در 2-5-3 است. تصور کنيد که خسرو حيدرى به يک هافبک يا گوش راست در 2-4-4 يا 1-3-2-4 تبديل شود. حيف است که خسرو حيدرى را به يک دونده و کارگر تبديل کنيم.
مدير «باشگاه» دوست
يك جمله از على فتح ا... زاده خويى در مصاحبه هاى آغاز فصل براى هميشه به يادگار خواهد ماند آنجا كه اين مدير « باشگاه» دوست درباره كنار گذاشتن فيروز كريمى از استقلال گفت: اگر كريمى را اخراج نمى كردم، خودم بايد مى رفتم.
چرخ گردون چرخ زد و كمتر از ۵ ماه رسيد سرجاى اولش. اين بار استقلال به جاى رتبه سيزدهم رفت توى خانه هفدهم نشست. انگار قبح شكست و سقوط براى آبى ها شكسته شده. كسى به رگ غيرتش برنخورد. شايد هم آنكه بايد سرمربى را عوض مى كرد تا خودش عوض نشود اين دفعه زورش نرسيده و اين شد كه همه ديدند على فتح ا... زاده خويى كه با هزار زحمت پس از دورى چند ساله به باشگاه مورد علاقه اش برگشته بود اين دفعه كمى بيشتر از يك سال دوام آورد و رفت. شايد اين رفتن ديگر برگشتى نداشته باشد چرا كه حالا ديگر هواداران هم تصويرى رويايى از فتح ا... زاده ندارند. يك فصل حقارت بار و ۵ بازى پر از سرشكستگى نتيجه حضور اين مدير «باشگاه» دوست در استقلال است پس قطعا كسى از رفتن او ناراحت نمى شود. حتى كسى نيست كه (مثل خودش هنگام رفتن فيروز) اشك بريزد و نمايش اندوه بار «حيف كه رفتى» را بازى كند.
يعنى على فتح ا... زاده كه در كمتر از ۱۵ ماه ۳ مربى اخراج كرد هيچ وقت از خودش نپرسيد مشكل كجاست كه اين تيم پرطرفدار نتيجه نمى گيرد اگر او كمى، فقط كمى با خودش صادق بود حتما به پاسخى روشن مى رسيد. او كه چندين كتاب هم نوشته كه در ميانشان مديريت ورزش هم ديده مى شود بايد متوجه مى شد كه مشكل استقلال بحران مديريت است نه چيز ديگر. كاش على فتح ا... زاده خويى يك بار ديگر آن جمله ابتدايى اين نوشتار را مرور كند. واقعا اين نهايت خودخواهى نيست كه يك مدير، مربى منصوب خود را قربانى جاه طلبى هاى خودش كند جناب فتح ا... زاده خويى آن روز چرا عطاى ميز و صندلى مديريت را به لقايش نبخشيدى تا تيم محبوبت روى آرامش ببيند به راستى اگر امروز هم زورت مى رسيد امير را اخراج نمى كردى
جناب فتح ا... زاده خويى استقلال يك تيم محبوب و مردمى است. اگر صادقانه در آن خدمت نكنى ماندگار نخواهى شد. استقلال مدير نمى خواهد. استقلال خدمتگزار مى خواهد و شما خدمتگزار نبوديد اين را قبول كنيد.
حميدرضا افتخارى
روشن:با رفتن فتح الله زاده مشكلات استقلال حل ميشود/ مديرعامل پيش من از امير بد ميگفت
حسن روشن پيشكسوت باشگاه استقلال اظهار داشت: "قبلا هم گفتم ضعف استقلال در مديريت است. من اين مساله را لمس كردم. تيم خوب استقلال مشكل خاصي ندارد و همه اينها به مديريت مربوط است."وي در ادامه گفت: "مديرعامل بايد بعد از هر بازي از كادر فنياش دلايل تصميمات مربي را در آن مسابقه بپرسد. البته اين موضوع با دخالت كردن فرق ميكند. فتح اللهزاده ميخواهد فقط پشت ميزش باشد و به همين دليل به همه «چشم»ميگويد. به نظر من بهترين راه نجات استقلال رفتن او است."روشن اظهار داشت: "من نام آكادمي را براي تيمهاي پايه آوردم و اين تيم را بزرگ كردم. آنها وقتي به بچه كوچكشان حقيقت را نميگويند به بزرگترها چه ميگويند. شما همه حرفهايم را بنويسيد. ايشان قرار بود به پيشكسوتان 3-2 ميليون بابت قرارداد بدهند و ماهي هم 200 هزار تومان، اما نه تنها اين كار را نكردند مدعي شدند چون قرارداد ندارند پولي نمي دهند. الان عباس مژدهي به خاطر درد كمرش به بيمارستان بدهكار است."وي در مورد مكان هفدهم استقلال ميگويد: "از اين بدتر هم ميشود. در استقلال مديريت صفر است و كادر فني هم با او خوب نيستند. فتح الله زاده در رسانهها ميگويد من سرايدار امير هستم، اما پيش من پشت سر او حرف ميزد. من با امير اختلاف سليقه دارم، اما هيچوقت توهين نكردهام. او از امير ميترسد."روشن در پايان در خصوص يارگيري استقلال گفت: "از پارسال بهتر يارگيري كردهاند، اما نبايد بازيكني مثل صادقي را كه مال اين تيم بود بدون دليل از دست ميدادند و يكسري بازيكن بي تعصب را جايگزين آنها ميكردند. اكنون در باشگاه هر كسي هر كاري دلش بخواهد انجام ميدهد و كسي نيست حرف بزند."
برهاني:10 تا گل بزنم هم از من انتقاد ميكنند
گل چهارم مال من است نه مال فرهاد
نويسنده : پريسا اسلامزاده
محروميت سياوش اكبرپور توفيق اجباري شد تا امير قلعهنويي بالاخره به آرش برهاني اعتماد كند و به او فرصت بدهد. آرش برهاني هم در ديدار مقابل استقلال اهواز به خوبي پاسخ اين اعتماد را داد و هم پاي خودش به گلزني باز شد و هم نقش پررنگي را در پيروزي پرگل استقلال ايفا كرد. برهاني با زدن اين دو گل و ارايه نمايشي خوب، خود را از هجوم انتقادات يك سال اخير نجات داد و حالا با آرامش بيشتري ليگ را همراه استقلال ادامه ميدهد. آرش با اينكه دو گل زد اما از طرف خيليها با اين انتقاد مواجه است كه چرا بقيه توپها را گل نكرد. انگار قرار است او تحت هر شرايطي انتقاد بشنود. او وقتي بحث تباني همنامهاي تهراني و اهوازي پيش ميآيد عصباني ميشود و ميگويد با اين حرف شرافت فوتبال ايران زير سوال ميرود. برهاني اگر چشم نخورد و افت نكند ميتواند خيال استقلال را از بابت داشتن مهاجم گلزن راحت كند.
اولين بازيات با دو گل و برد استقلال توام شد. فكرش را ميكردي با دو گل به تركيب برگردي؟
كاملا آماده بازي كردن بودم و ميدانستم اگر بازي كنم مثمرثمر ميشوم. خوشحالم در اولين بازي كه براي استقلال از اول بازي كردم دو تا گل زدم. اولين بازي بود كه در آن دو گل زدم و اين نشان ميدهد كه الان چقدر آماده هستم. اميدوارم خوب بودن من و استقلال تداوم داشته باشد و فقط به اين بازي ختم نشود.
سر گل چهارم حرف و حديث زياد است. مجيدي ميگويد اين گل را خودش زده اما گل به نام تو ثبت شده...
واقعيتش را بخواهيد گل را من زدم. مطمئنم كه توپ به پاي كسي نخورد و وارد دروازه شد. سرعت توپ به قدري زياد بود كه اصلا مجيدي به توپ نرسيد. زاويه خودم هم در زمين بازي جوري بود كه كاملا صحنه را ديدم و مطمئنم كه گل مال خودم است. البته بعد از بازي شك كردم و گفتم شايد اشتباه ديدهام اما وقتي فيلم بازي و صحنه آهسته را ديدم مطمئن شدم كه گل مال من است.
اما مجيدي اصرار دارد كه گل را او زده و حتي گفته برهاني راضي باشد.
(خنده...) عيبي ندارد. من راضي هستم ولي واقعيت چيز ديگري است و گل را من زدم.
با اينكه دو گل زدي اما فردوسيپور در هنگام تعويض از تو انتقاد كرد و گفت چند گل را هم خراب كردي...
نميدانم بايد چكار كنم كه ديگر از من انتقاد نشود. من كه دو گل زدم و در كارهاي تهاجمي تيم هم موثر بودم. چرا از من انتقاد ميكنند؟ مگر همه توپهايي كه به يك مهاجم ميرسد بايد گل شود؟ نميدانم چرا همه فقط مرا ميبينند. انگار ديگر مهاجمان موقعيت خراب نميكنند. هميشه توقعات از من خيلي بالا بوده و همه انتظار دارند در هر بازي 10 تا گل بزنم. انتظارات از من خيلي بالاست و چون اسمم آرش برهاني است همه از من انتظار دارند. همه توقعات زيادي از من دارند و اگر هيچ مهاجمي گل نزند باز هم از من ايراد ميگيرند و به من گير ميدهند.
شايد چون چند بازي نيمكتنشين بودي انگيزه زيادي براي نشان دادن خودت داشتي اما پارسال كه تحت هر شرايطي فيكس بودي انگيزه زيادي نداشتي!
حرف شما را قبول ندارم. من پارسال بد كار نميكردم كه نيمكتنشين شوم خوب بودم و موقعيتهاي زيادي براي تيمام ميساختم. الان هم ديديد كه تا بازي كردم براي استقلال مفيد بودم و هم گل زدم و هم پاس گل دادم. گفتم كه اما چون آرش برهاني هستم توقعات از من بالاست و هركاري كنم باز از من انتقاد ميكنند. من اصلا نيمكتنشيني را دوست ندارم و در آن چند بازي بدترين لحظاتم را سپري كردم و نميخواهم دوباره تكرار شود.
در مورد شايعه تباني صحبت كن.
واقعا براي فوتبال ايران رواج چنين شايعاتي زشت است. با اين شايعات كه خودمان ميسازيم غيرت و وجدان بازيكن ايراني را زير سوال ميبريم. واقعا متاسفم... با اين شايعه به فوتبال خودمان توهين ميكنيم
تكذيب و تاييد خبر استعفاي آشتياني در يك مصاحبه
به خاطر استقلال استعفا نكردم ميخواستم مشغلهام كم شود تا به استقلال بپيوندم
عضو هيات مديره استقلال استعفايش از وزارت صنايع را مرتبط با تفكرات قبلي خود عنوان ميكند و آن را بي ارتباط با اضافه شدنش به هيات مديره باشگاه استقلال ميداند. «دليل استعفايم از معاونت وزارت صنايع به خاطر مسايل شخصي بوده و ارتباط آن با حضور در هيات مديره باشگاه كذب محض است.»
آشتياني البته نگفته دليل استعفايش از معاونت وزير چيست؟ ضمن اينكه هنوز هيچ اتفاقي نيفتاده شروع به تكذيب مصاحبههايش كرده است. واي به روزي كه مدتي از حضورش در باشگاه پر طرفدار آبي بگذرد. «با توجه به بضاعت خودم و توصيه دوستان اين مسووليت را پذيرفتم تا تجربياتم را در اختيار هيات مديره قرار دهم.» او ادعا ميكند سه دهه در ورزش حضور داشته و هرگز از مسايل آن غافل نبوده است. «حضور در هيات مديره باشگاه استقلال جايگاه مخصوص به خود را دارد اما اين بدين معني نيست كه جايگاه تخصصي را ترك كنم. چون هرگز چنين تصميمي نداشتم و اميدوارم رسانهها به خصوص برخي از آنها به سبك روزنامههاي زرد كار و به اخلاق و امانتداري در نوشتار مطالب رجوع كنند.» او با اشاره به دعوتهاي پيشين باشگاه از وي براي حضور در هيات مديره استقلال مشغله زياد خود پيش از استعفا از وزارت صنايع را عامل اصلي پاسخ ندادن به اين مهم عنوان ميكند. «اكنون با توجه به كاهش اين مشغله در خدمت استقلال هستم.» آشتياني استفاده از الفاظي همچون حامي و كمك دهنده اقتصادي براي افرادي كه از نگاه مثبت اقتصادي برخوردار هستند را در مورد علي انصاري عضو ديگر هيات مديره استقلال قبول ندارد. «ما بايد از ديدگاههاي مثبت اين افراد در زمينههاي اقتصادي استفاده كنيم تا درآمدزايي داشته باشيم. او تفكرات اقتصادي انصاري در سر و سامان دادن به اوضاع فدراسيون دوچرخهسواري را جمله از اين برنامهها عنوان كرد. وي همچنين تغييرات احتمالي در كادر فني را رد نميكند. «تغيير در هيات مديره به معني بر هم ريختن شاكله باشگاه نيست بلكه تغييرات براي بهسازي و نوسازي روش كار است. بنابراين كادر فني و بازيكنان بايد با قدرت بيشتري به كار ادامه دهند.»
فتحا...زاده هم در اين برد نقش داشت
مجيدي: گل چهارم را من زدم آرش راضي باشد!
نميدانيم فرهاد مجيدي چه فكري پيش خودش ميكند كه با اعتماد به نفس كامل ميگويد گل چهارم استقلال را او زده نه آرش برهاني. طبق صحنه آهستهاي كه تلويزيون نشان داد و همه ديدند كه شوت آرش برهاني بدون برخورد به فرهاد مجيدي وارد دروازه استقلال اهواز شد. سرعت توپ برهاني به اندازهاي بود كه مجيدي هرچه تلاش كرد نتوانست خودش را به توپ برساند اما با اينكه خودش هم ميداند كه توپ به پايش نخورده ادعا ميكند كه گل چهارم مال اوست. مجيدي بهتر از هر كس ميداند كه روي گل چهارم نقش نداشته و بهتر است با وجدان خود روراست باشد: «من تصاوير تلويزيوني را نديدم ولي زننده گل چهارم من بودم زيرا لحظهاي كه توپ هنوز وارد دروازه نشده بود به پاي من برخورد كرد و از خط گذشت. اين گل را بايد به نام من ثبت كنند نه آرش برهاني. توپ در آخرين لحظه به پاي من ساييده شد و به درون دروازه رفت. اميدوارم برهاني راضي باشد.» مجيدي ميداند كه يك استاديوم ديدند كه پاي او به توپ نخورد و حالا معلوم نيست چطور چنين ادعايي ميكند او در مورد ديدار استقلال مقابل همنام اهوازي ميگويد:«ما از ابتدا براي شكست دادن تيم اهوازي به ميدان رفتيم. برخلاف آنچه ميگويند استقلال اهواز تيم خوبي است و اصلا ضعيف نبود. اما بازيكنان ما تلاش بيشتري انجام دادند. اين پيروزي پرگل نتيجه تلاش همه بازيكنان بود و اينكه از ابتدا ميخواستيم پيروز شويم. برخلاف چند بازي قبل بازيكنان دقت بيشتري كردند و توانستيم گل بزنيم. اين نتيجه براي تيم ما واقعا رويايي بود و البته شايستگيهاي بازيكنان را هم نشان داد. اميدوارم در بازي مقابل راهآهن مثل اين بازي خوب باشيم و امتيازات از دست رفته را جبران كنيم.» بركناري فتحا...زاده ديگر سوژهاي است كه مجيدي در مورد آن صحبت ميكند:«اين تصميمي بود كه مسوولان رده بالاي باشگاه گرفتهاند و بازيكنان نميتوانند خارج از وظايف فني و در مورد مسايل مديريتي صحبت كنند. البته فتحا...زاده زحمات زيادي براي استقلال كشيد و در اين برد هم نقش داشته اميدوارم مديريت جديد در استقلال موفق باشد و مشكلات را حل كند.»
تا اين اندازه كنف نشده بودم
ميثاقيان: با اين تيم بيچارهام
اكبر ميثاقيان واقعيت فوتبال استقلال اهواز را آن چيزي نميداند كه مقابل استقلال تهران رقم خورد:« فوتبال واقعيتهايي دارد و واقعيت تيم ما چيزي نبود كه اتفاق افتاد. البته استقلال اهواز توانايي اش از نظر بازيكن همين نفرات بودند كه در زمين حضور داشتند. مردم خونگرم اهواز ميدانند كه بيشتر بازيكنان اصلي استقلال اهواز در ابتداي فصل از تيم جدا شدند. با اين وجود ما تاكنون پنج امتياز گرفتهايم و بازيكنان تلاش خود را انجام ميدهند. اما بيشتر از اين نفراتي كه مقابل استقلال به زمين رفتند بازيكن ديگري نداريم. براي اولين بار بود كه چنين شكستي را تجربه ميكردم و تا اين اندازه كنف شدم. در هر صورت استقلال اهواز مشكلات زيادي دارد و من از همان روز اول نيز گفته بودم كه اجازه نميدهم اين تيم سقوط كند. در فوتبال اتفاقات عجيب و غريب زياد رخ ميهد. در خط دفاع مشكلاتي داريم كه بايد برطرف شود. در اين هفته در رابطه با استقلال آنقدر هياهو به راه افتاد و از رفت و آمدها و بركناريها در اين تيم صحبت شد كه شايد ما تمركزمان را براي اين بازي از دست داديم. در هر صورت اين روز، روز بد استقلال اهواز و روز خوب استقلال تهران بود. بازيكنان ما در زمين گيج شده بودند و اگر اين توانايي واقعي تيم باشد من بيچارهام. با اين حال معتقدم استقلال اهواز در اين بازي شايسته شكست بود اما نه اينكه با شش گل مغلوب شود. استقلال برابر صبا چهار الي پنج موقعيت گلزني به دست آورد كه آنها وارد دروازه نشد اما در مقابل استقلال اهواز هر فرصتي كه به دست آورد به درون دروازه رفت. تيم ما پس از گل اول از هم پاشيد. مدافعان ما به هيچكدام از توپهاي حريف نه نگفتند و طبيعي است با شرايطي كه استقلال داشت مدافعان ما چارهاي جز آري گفتن نداشتند. من تنها همين قول را ميدهم كه استقلال را در ليگ برتر نگه ميدارم و ديگر حرفي از برج ميلاد نخواهم زد چرا كه از برج ميلاد خسته شدهام. من ضعيف را قوي ميكنم و اين تبحر من است.»
پورحيدري: در اين 45 سال اسم انصاري را نشنيدم
وسط دعواي زريبافان و فتحا...زاده معلوم نشد پور حيدري كجاي پياز بود كه غيابي از عضويت در هيات مديره استقلال بركنار شد. سرنوشتي كه خود او آن را در ظاهر به سادگي ميپذيرد. «يك روز آقاي علي آبادي تماس گرفت و گفت به شما احتياج داريم. بنده هم آمدم و حالا هم ميگويند به كمكتان نيازي نيست و باز هم بنده ميپذيرم. وقتي من نميتوانم كاري براي استقلال انجام دهم و حداقل امكانات را براي كار كردن امثال بنده نيست. پس نباشم بهتر است.»
طبيعي است كه پورحيدري از فتحا...زاده هم حمايت كند: «فتحا...زاده به عنوان مدير عامل باشگاه از حداقل امكانات برخوردار نبود من بركناري او را تاييد نميكنم، چون او علاقهمند به كارش بود اما دستش خالي و دائم به دنبال تهيه پول بود. مشكلات مالي كمر اين تيم را خم كرده است و اعضاي هيات مديره دنبال پول هستند لذا بنده نه خودم منابع مالي سراغ داشتم و نه قرار بود دنبال اين كارها بروم زيرا حضورم در هيات مديره از روز اول بيشتر جنبه فني داشت.»
پور حيدري بدبختي استقلال را رفت و آمدهاي مديريتي ميداند: «مشكل اصلي اين تيم كه سالهاست آن را آزار ميدهد آمد و رفت مكرر افراد است. در هر مقطعي تعدادي مدير ميآيند و سپس آنها ميروند عدهاي ديگر ميآيند از آن بدتر اينكه هر فردي در راس باشگاه قرار ميگيرد حتي 50 درصد برنامههاي نفر قبلي را قبول ندارد و مسير جديدي را دنبال ميكند.»
پورحيدري شايد به اين دليل كنار گذاشته شد تا جايي براي علي انصاري عنصر جديد و پولدار هيات مديره باز شود: «45 سال است در فوتبالم اما اسمي از آقاي انصاري نشنيدم گويا آمده تا مشكلات مالي را حل كند. فقط اميدوارم اين آقا اسير مسايل حاشيهاي استقلال نشود و به برخي مشاوران گوش ندهد تا مجبور نشود به جاي خدمت به استقلال فردا مبلمان منزل شخص خاصي را برايش تغيير دهد.
در حاشيه استقلال تهران - استقلال اهواز
قلعه نويى تشويق شد
قبل از آغاز بازى و در جريان اين ديدار امير قلعه نويى بارها از سوى هواداران تشويق شد و شدت اين تشويق ها به اندازه اى بود كه قلعه نويى را به واكنش و تشكر از هواداران واداشت.
روبوسى طالب لو و جبارى با ميثاقيان
قبل از شروع بازى وحيد طالب لو و مجتبى جبارى به سمت اكبر ميثاقيان رفتند و با مربى استقلال اهواز روبوسى كردند. جبارى زير نظر ميثاقيان در ابومسلم كار كرده است.
حاضران در جايگاه ويژه
فرشاد پيوس، اميدوار رضايى، محمد سعيد نفريه و على اميرى در جايگاه ويژه حاضر شدند و از نزديك اين ديدار را تماشا كردند. البته مرفاوى نيز در اين جايگاه حضور داشت.
پولادى و تقى پور خط خوردند
قبل از شروع بازى صحبت از حضور مهرداد پولادى وابراهيم تقى پور در ليست ۱۸ نفره استقلال بود اما نظر قلعه نويى برگشت و نام اين ۲ بازيكن را از ليست ۱۸ نفره خط زد.
استقبال خوب تماشاگران
عليرغم مشكلاتى كه براى باشگاه استقلال به وجود آمده بود و نتايج نه چندان خوب اين تيم در بازى هاى گذشته، تماشاگران استقبال خوبى از اين مسابقه كردند.
16 جايگاه ،صندلى نداشت
۱۶ جايگاه ورزشگاه آزادى صندلى نداشت و تماشاچيانى كه در طبقه پايين حضور داشتند روى سكوى سيمانى نشسته و بازى را با مشكلات فراوان تماشا كردند.
نيمكت نشينان به رختكن نرفتند
در بين ۲ نيمه اين مسابقه نيمكت نشينان استقلال تهران سرجاى خود نشستند و به داخل رختكن نرفتند. همچنين فرهاد مجيدى وميثم منيعى به داخل زمين رفتند و به تمرين اختصاصى پرداختند.
واكنش هاى عجيب ميثاقيان
در طول بازى اكبر ميثاقيان حركات عجيبى انجام مى داد. مربى استقلال اهواز با حركات عجيب و قريب خود دقايقى تماشاگران را محو خود گردانيد.
برهانى، صداى تماشاگران را درآورد
گل نزدن هاى آرش برهانى باعث شد تا صداى هواداران درآيد و به وى اعتراض كنند. برهانى در اين مسابقه چندين موقعيت خوب گلزنى را از دست داد.
انتقاد شديد قلعه نويى از عباسفرد
پس از گل دوم استقلال تهران كه توسط پيروز قربانى زده شد امير قلعه نويى به سمت عليرضا عباسفرد رفت و شديداً به وى اعتراض كرد.
خنده تلخ ميثاقيان
پس از اينكه سوت پايان بازى به صدا درآمد و استقلال اهواز بازى را واگذار كرد ميثاقيان خنده اى معنادار كرد و از زمين خارج شد.
قلعه نويى مصاحبه نكرد
در پايان اين مسابقه درحالى كه همگان انتظار داشتند امير قلعه نويى درجلسه مطبوعاتى پايان بازى حاضر شود، مربى استقلال صمد مرفاوى را به كنفرانس مطبوعاتى فرستاد. گفته مى شود قلعه نويى با اين ذهنيت با خبرنگاران گفت وگو نكرده است كه ممكن بود آنها در مورد بركنارى فتح الله زاده از او سؤال كنند و وى مجبور شود حرف هايى بزند كه بعداً برايش دردسرساز شود.
از تشويق فتح الله زاده خبرى نبود
عليرغم اينكه على فتح الله زاده يك روز قبل از بازى بركنار شده بود، هواداران در روز بازى حتى يك لحظه هم فتح الله زاده را تشويق نكردند. همچنين هيچ پلاكاردى نيز مبنى بر حمايت از مديرعامل سابق در ورزشگاه وجود نداشت.
استقلالى ها همچنان بدون اسپانسر
روى پيراهن استقلال همانند بازى هاى گذشته نشانى از آرم اسپانسر نبود و بازيكنان اين تيم با جمله فزت و رب الكعبه كه روى پيراهن هايشان نقش بسته بود وارد ميدان شدند.
وقتى ادعاى قلعه نويى (۲-5-3) به كرسى نشست
فوتبال سيستمى يا سيستم فوتبالى
بسيارى از مربيان بزرگ دنيا قاعده بازى بر اساس سيستم ها را قبول ندارند. آنها معتقدند در فوتبال اين سيستم ها نيستند كه بازى مى كنند بلكه توانايى ها و مهارت بازيكنان است كه به سيستم ها سر و شكل مى دهد و آن را رنگ و جلا مى بخشند. اين استدلال ذهنى در ميان بهترين مربيان دنيا وجود دارد كه سيستم به نوعى آرايش اوليه يك تيم را تشكيل مى دهد و در واقع محل استقرار بازيكنان در ميدان را مشخص مى كند كه البته شناور بودن فوتبال امروز دنيا باعث مى شود بازيكنان بارها در فضاى ميدانى تغيير وضعيت بدهند و در پست هاى ديگر به بازى ادامه دهند. ميروسلاو بلاژويچ، مربى اسبق تيم ملى كشورمان در تأييد اين ادعا وقتى پس از حضورش در تيم ملى با اين سؤال مواجه شد كه تيم ايران قرار است در مرحله مقدماتى جام جهانى ۲۰۰۲ با چه سيستمى به ميدان برود لبخندى زد و گفت: «حساسيت شما را درك مى كنم اما حقيقت اين است كه سيستم ها در فوتبال نقش چندانى ندارد و اين بازيكنان هستندكه سيستم را بر اساس نوع تمايلات فنى خود در ميدان به وجود مى آورند.»
پس از اولين شكست استقلال در ليگ كارشناسان تلويزيونى بى مقدمه آرايش دفاعى و به نوعى روش بازى استقلال را مورد نقد قرار مى دهند، اين انتقادها پس از شكست استقلال مقابل مس كرمان و صباباترى وسعت بيشترى مى گيرد و امير قلعه نويى به دليل بهره گرفتن از روشى به ظاهر «منسوخ» زير آماج انتقادهاى كارشناسان له مى شود. اين انتقادها باعث به وجودآمدن نظريه جديدى در استقلال مى شود؛ اينكه شايد امير قلعه نويى از اين پس آرايش تاكتيكى تيمش را تغيير بدهد اما استقلال با همان آرايش هميشگى مقابل همنام اهوازى خود قرار مى گيرد و نتيجه اى دور از تصور به ثبت مى رسد. 6 گلى كه استقلال به تور دروازه هم نام اهوازى خود مى دوزد به وضوح نشان مى دهد كه اصرار امير قلعه نويى از كجا نشأت مى گيرد. در واقع امير قلعه نويى هم به نوعى در تأييد اين استدلال كه سيستم ها فوتبال بازى نمى كنند بر عقيده خود پافشارى مى كند. استقلال مقابل هم نام اهوازى اش با همان روش (۲-5-3) به ميدان رفت اما هيچ نشانى از آن بازيكنان پر اشتباه در تركيبش ديده نمى شود. آيا پژمان منتظرى و بيژن كوشكى همان بازيكنان بازى با صباباترى بودند آيا سيستم بازى تغيير كرده بود كه باعث هماهنگ شدن حركات بازيكنان در ميدان شده بود پاسخ منفى است و بايد گفت استقلال اگر توانست مقابل استقلال اهواز به برترى عجيب و خيره كننده اش دست يابد به اين دليل بود كه پاس هاى اشتباه به حداقل رسيد، ميل به خواستن به نقطه اوج رسيده بود و همه بازيكنان با تمام وجود به سوى حريف يورش مى بردند... آيا با اين بازى باز هم مى توان گفت سيستم و آرايش استقلال ايراد دارد منتظر پاسخ كارشناسان مى مانيم...
استقلال- استقلال اهواز
داور يك پنالتى براى استقلال تهران نگرفت
شاهين حاج بابايى با همكارى نجاتى و شكور بازى ۲ تيم همخانواده استقلال را قضاوت كردند. اگرچه در دقايق ابتدايى بازى امير وزيرى به دليل يك تكل اخطار دريافت كرد، در ساير صحنه ها به دليل نتيجه به دست آمده بايد گفت كه داورى مسابقه روى نتيجه تأثيرگذار نبود. گل اول و پنجم مجيدى هر دو در موقعيت هاى سالم به ثمر رسيد. البته ناگفته نماند باز هم داور مسابقه يك پنالتى براى استقلال تهران اعلام نكرد. آنجا كه دقيقه ۲۳ بازى گلر استقلال اهواز بعد از تصاحب توپ روى هوا و نگاه كردن به منطقه ورود به صورت كاملاً عمدى روى عباسفرد فرود آمد و مرتكب يك خطاى پنالتى شد كه نتيجه پرگل مسابقه مانع مى شود روى اين صحنه مانور كرد. در دقيقه ۸۵ نيز بازيكنان استقلال اهواز با يك ضربه به شكم جان واريو او را به بيرون پرتاب كردند كه داور آن را خطا نگرفت. اگرچه برخى از گفته هاى گزارشگر مسابقه كار نقد داورى را آسان كرد اما بايد گفت گل چهارم بازى در نهايت با ضربه آرش برهانى بود كه وارد دروازه شد و مجيدى تنها در داخل دروازه با توپ تماس پيدا كرد. در چنين مسابقاتى كه بازى به صورت يك طرفه و با نتيجه پرگل رقم مى خورد معمولاً جايى براى نقد داورى باقى نمى ماند.