سلامنقل قول:
کدوم شرکتی ارسال رو کم نمیکنه ؟!!! تا جایی که من میدونم همه کم میکننا
25 درصد اضافه هم اینجا حداقل رعایت میشه . یک چهارم به مشترکهامون چه ارسال چه دریافت اضافه میدیم . بقیه شهرهارو نمیدونم بخدا
Printable View
سلامنقل قول:
کدوم شرکتی ارسال رو کم نمیکنه ؟!!! تا جایی که من میدونم همه کم میکننا
25 درصد اضافه هم اینجا حداقل رعایت میشه . یک چهارم به مشترکهامون چه ارسال چه دریافت اضافه میدیم . بقیه شهرهارو نمیدونم بخدا
ما که هر شرکتی بودیم کم نمیکرد فقط اینجا کم میکنه :n15:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توی عکس اول واضحه که کلا ترافیک ارسالی برداشته شده ( پنل جدید)
توی عکس دوم هم می بینی که 1772.96 منهای فقط 116.05 شده نه مجموع ارسال و دریافت
ضمنا 25 درصد وقتی اعمال میشه که وقتی طرح 5 گیگ خریدی برات 6.25 گیگ ببندن یا ترافیک ارسالی را 1250 مگ کم نکنن و بعدش کم کنن
دوستان نت 1 مگ نامحدود دارم تو مودم وضعیت dsl رو میزارم رو adsl 2+ اما عکس رو نگاه کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رو G992 میمونه و عجیب تر سرعت UP و DOWN هست که حتی ریست فکتوری هم کردم درست نشد.سرعت دانلودم هم 140 ایناس اما مودم چیز دیگه ای میگه.
مشکل از کحاس؟
مدولاسیون رو باید زنگ بزنی پشتیبانی تغییر بدن اکثرا از سمت isp دستکاری میکنن این قسمت رو یعنی حتی اگه مودم شما روی adsl 2+ باشه چیزی که از سمت isp ثبت شده ملاک خواهد بودنقل قول:
اون مورد هم فکر میکنم از اکانتینگ محدود میشه یعنی خط شما رو باز می ذارن مثلا تا 10 مگ اما از اکانتینگ محدود میکنن رو 4 مگ زنگ بزن پشتیبانی بگو خط من رو روی چه سرعتی بستین
دوست عزیز زنگ بزن پشتیبانی بگو خطت رو از حالت interleave بزارن روی fast چون پینگت بهتر میشه و میزان تاخیرت میاد پایین و سرعت صفحه باز کردنت میره بالا و سرعت آپلودت هم بزارن روی 1 مگ پهنای باند دانلودت هم خوبه روی 4 بسته شده هرچند که از طریق اکانتینگ محدود شدی و تقریبا همون سرعت 1 مگ رو میگیری تازه سرعت دانلود و آپلود از طریق اکانتینگ تعریف شده و با فاکتوری ریست هم درست نمیشه و هرچی که بستن روی خطتتون همونه در ضمن فکر کنم خطت روی مدولاسیون +ADSL 2 باشه چون مال من هم G992.5 هستش و روی +ADSL 2 هستش مودم های تی پی لینک نوع مدولاسیون رو مینویسن ولی دی لینک فکر کنم فقط عددی مینویسه در ضمن پشتیبانی هم میگفت که تمام مراکز تجهیزات +ADSL 2 رو ندارن کیفیت خطتت هم خوبه من هم مشخصات خطم تقریبا مثل شماست و موقعی که صبانت بودم خطم را روی 14 مگ بسته بودن بدون قطع و وصل شدن.:n39:نقل قول:
ممنون دوست عزیزنقل قول:
حذف شود...
طرح های نامحدود فن آوا , مثلا نوشته 1 مگ نامحدود ماهی 65 تومن با حداقل ترافیک 43 گیگ , یعنی بعد از مصرف 43 گیگ قطع میشه یا سرعت واقعیش میشه ؟
همین طرح رو دارم نامحدوده و طبق گفته خودشون الکیه(نقل قول:
همین طرح رو دارم نامحدوده و طبق گفته خودشون الکیه اون 43 گیگ.از اول تا آخر سرعت دانلودت هر چقدر بگیری 130-150 هست.فعلا..نقل قول:
شوخی شوخی جدی نشه همش بگیم الکیه الکیه یک وقت دیدی طرح مصرف منصفانه نامحدود رو مثل شرکت های دیگه اجرا کنه شبانه رو هم برداره رسما دیگه دانلودی در کار نباشه و دانلود تعطیل بشه:n39:نقل قول:
دوستان طبق محاسباتی که انجام دادم برای مشخص شدن قیمت پهنای باند 1 مگ نامحدود به این نتیجه رسیدم که فن آوا و شرکت های دیگه ترافیک اینترنت محدودشون رو با چه قیمت سرسام آوری به ما گرون تر میفروشن با فزرض بر این که سرعت دانلود ثابت بر روی 120 باشد و قطعی نداشته باشیم و سیستم 24 ساعته در طی 30 روز روشن باشد و دانلود انجام بدهد شما تقریبا 300 گیگ در ماه دانلود دارین که با توجه به قیمت 65500 قیمت هر گیگ چیزی در حدود 215 تومان(احتمالا قیمت خام و بدون سود کمتر درمیاد ) یعنی تقریبا نصف قیمت بسته 24 گیگ دانلود شبانه ایرانسل که هر گیگی تقریبا 420 تومانه و تازه در طول شبانه روز هستش حالا شما حسابشو بکنین هرگیگی رو به ما 3600 تومان میدن یعنی تقریبا 3400 تومان گران تر:n04: حالا اگه همین نامحدودشو فن آوا منصفانه کنه دیگه رسما دانلودی در کارنیست به شرطی که شبانه هم غیر رایگان بشه که امیدوارم نشه به نظر من آخرین پناهگاه و امید دانلودرها تو ایران فن آوا (نامحدودش) هستش
یک چیزی که شما در نظر نگرفتید این هست که این سرویس نامحدود اشتراکی هست نه اختصاصی... یعنی این پهنای باند 1 مگ بین چندین نفر به اشتراک گذاشته شده......نقل قول:
اقا میشه یکی منو از سر درگمی در بیاره
لطفا کسایی که میدونن مخصوصا نمایندگی ها جواب بدن
من 256 نامحدود دارم فن آوا که رو 2 مگ بسته شده
قبلا از یه سری سایت ها که فکر میکنم رو دیتاسنتر فن آوا باشن سایت های دانلود نرم افزار با 2 مگ دانلود میشد ، که خوب طبیعی و پولی واسه شرکت نمی افته واسه همین به یوزر حال میده ، شاتل و پارس و مخصوصا آسیاتک تو این زمینه بشتر فعال هستن چون دیتاسنتر قوی تر و معروف تری دارن
الان چند روزه از یه سری سرور کانادا و امریکا به سرعت 2 مگ دارم دان میکنم
میشه یکی به من بگه داستانش چیه ؟ وقتی حتی از سرور آسیاتک هم همون سرعت محدود رو دارم چطور از سرور های امریکایی با فول سرعتی که برام بسته شده دانلود میشه ؟
فن آوا توی شهرستان ها اکانتینگشون خیلی سطح پایینه :n02:نقل قول:
مورد داشتیم پول 512 bu میده ولی سرعتش 4 مگ هست چه سرور ایرانی و چه خارجی نامحدود کامل :n31:
بعید میدونم واسه اکانتینگ باشه
جالب اینجاست که دیگه از هیچکدوم از سایت ها نرم افزار و آپلود سنترهای ایرانی که قبلا به فول سرعت دانلود میکردم نمیتونم دان کنم و با همون سرعت قبل دانلود میشه
نقل قول:
منم که از خدامه اجرا نشه ! اما هیچ جایی قانون نداره خدا رو شکر ! :n06:درستش اینه اگه یه روزی طرح منصفانه رو حتی اجرا کنن واسه new user باشه نه کسایی که از قبل مشترکن اما کی گوش میده به این چیزا :)
اگه اشتراکی هستش پس چرا سرعت های نامحدود همیشه ثابت هستش علتش هم اینه که با اکانتینگ ثابت کردن و سرعت نه بالا میره و نه پایین صبانت که اینجوری بود بعد مصرف منصفانه سرعتت میومد پایین فن آوا هم از اول تا آخر سرویس سرعتش ثابت هست.نقل قول:
سرعت شما همیشه ثابت نیست حتما توی یک سری از ساعات روز افت سرعت وجود داره...نقل قول:
وقتی میگیم سرویس ضریب اشتراک 1 به 8 داره منظور این نیست که دقیقا سرویس شما با 8 نفر دیگه(مثلا همسایه هاتون) share شده بلکه این کار توی یه مقیاس بزرگ انجام میشه... مثلا شرکت سرویس دهنده میاد و یک پهنای باند 500 مگابیتی رو بین 4000 تا سرویس 1 مگابیت به اشتراک میذاره... درنتیجه تا زمانی که کمتر از 500 نفر به طور همزمان در حال استفاده از حداکثر ظرفیت سرویسشون باشن هیچ کس افت سرعت نداره....
در مورد قیمت ترافیک هم... ببینید قیمت هر خط اختصاصی 155 مگابیت، ماهیانه حدود 25 میلیون تومنه در نتیجه قیمت هر مگابیت میشه 161 هزار تومن در ماه. هر 1 مگابیت 316 گیگ ترافیک در ماه داره که قیمت متوسط هر گیگ حدود 510 تومن به دست می آد. که چون پهنای باند 100 درصد استفاده نمیشه قیمت تمام شده ی نهایی از این هم برای PAPها بالاتره!
ممنون من که تا بحال افت سرعت نداشتم و اینکه پس شركت چطوری از فروش نامحدودش سود میکنه؟نقل قول:
سلام
خوب منم از فن آوا درخواست سرویس کردم همه چی هم ok شد گفتن تا اواسط هفته خط رانژه میشه
فقط چیزی که برام جالبه اینه که اینا هیچ مدرکی از من نگرفتن نه کپی کارت ملی نه قبض تلفن فقط پول رو کارت به کارت کردم
خدا به دادمون برسه اینا دیگه از همین اول فقط به فکر پولن:n31:
دقیقا کدوم شرکتها؟نقل قول:
صبانت،اسیاتک،اون موقع هم پارس انلاین بودم کم نمیکرد ولی میگن کم میکنه الان گویا !!نقل قول:
پارس آنلاین همچنان آپلود رو کم نمیکنهنقل قول:
کم میکنهنقل قول:
دزد ترین شرکت توی حجم دزدی رو شرکت پارس داشت
تمام آپلود ها رو حساب میکرد
نزدیک 2 3 گیگ حجم یه دفعه می پرید !
این ماه ک تموم شه میخوام بیام فن اوا یعنی باید به 195 شکایت کنم تا سرویس 1024 3gb رو ب تهران بدن ؟ :|
اینجوری ک خیلی مسخرس یا کلن ب تهران هرکاری کنیم نمیدن؟:n13:
دوستان لطفا پاسخ من رو بدید من 4 روز دیگه قرار دادم با پارس تموم میشه و میخوام تخلیه کنم،بنده به هیچ وجه نمیتونم با محدود کنار بیام برای همین میخوام برم سراغ نامحدود های فن آوا(همینطور که الان هستم)قبلا سوال کردم و دوستان پاسخ دادن که طرح منصفانه در فن آوا مطرح نیس و با سرعت محدود میتونی هر چه قدر خواستی دانلود کنی،حالا سوالم اینه که سرویس 256 و 512 قیمت هاشون چقدره و دوستانی که این سرویس ها رو در مشهد مرکز صابری دارن وضعشون چطوری هست،ممنون
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایتشونو عوض نکنن چند روز دوباره شکایت می کنم. از هیچی اندازه نفاق و دو رویی بعدم نمیاد
خیلی عجیبه !! برای یکی از دوستان بعد از شکایت فعال کردن ! ولی انگار حق حساب دادن به ۱۹۵ که گیر نده دیگه !!نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام دوستان چرا فن آوا اون سایت هایی که با SSL باز میشوند کند و فیلتر شکن ها روش کند اجرا میشه ؟
بیشتر از 1 ساله پارس آنلاین آپلود رو حساب نمیکنه... فکر کنم طبق مصوبه هیچ شرکتی نباید آپلود رو حساب کنه.... حجم دزدی هم من به شخصه ندیدم حتی 1 مگابایت... ولی تا دلت بخواد سر چیزای دیگه(سرعت، پینگ، پکت لاس و ...) دزدی میکنن! :n02:نقل قول:
گفتم دیگه.... مثلا 1 مگ اگه قیمتش برای خود شرکت میفته 200 هزار تومن میاد اینو به 8 نفر میفروشه در نتیجه 480 تومن بابتش درآمد داره!نقل قول:
داداش یک به 8 ربطی به تقسیم بندی نداره در ایران بر اساس بیت هست و وقتی که شما میریید 2 مگ می خرید سرعت باید 250 باشه ( اصولش اینه ) ولی وقتی که می بینید سرعت بالاتر حتی 1 مگ می دن برای اینکه سرویس شما در مخابرات باز گذاشته میشه تا مثلا 8 مگ یا 16 مگنقل قول:
در کل تقصیر اصلی شرکت زیر ساخت هست که داره اینترنت رو 20 برابر گرونتر میده
اون حرف دوستمون هم برای باقیه سرعت ( مثلا پارس انلاین برای "بالای" 2 مگ اینطوری هست که تقسیم میشه بین همه ی کاربرها ) در شلوغ ترین ساعت زیر 250 نمیاد می تونید از خود شرکت بپرسید ( دانلود شبانه قضیش فرق می کنه )
یک سر مخابرات برید می فهمید فقط در صورتی همه ی کاربرها افت پیدا می کنن که از شرکت زیر ساخت پهنای دریافتی کاهش پیدا کنه که این روی همه ی کاربرها تاثیر منفی نداره نه اینکه مثلا همه از اینترنت در یک زمان استفاده کنن سرعت از سرعت اسمی (250 برای 2 مگ ) پاییتر بیاد اینم که می بینید شبانه ها 190 اینا هست از طرف خود شرکت هست
حرفتون قبول دوست عزیز ولی با سرعت دانلود ۱ مگ نمیشه ۲.۵ ترابایت گرفت با فرض سرعت واقعی ۱۲۸ کیلوبایت و دانلود ۲۴ ساعته در شبانه روز نهایت ۳۳۱ گیگ بشه گرفت؟!!!!نقل قول:
نه داداش من منظورم1 مگ واقعی بود برای خود شرکت اینا گیگ رو 3800 میدن فکر کنم 80 درصد سودشو روی فروش گیگ باشه
331 درسته من خودم 2 مگشو دارم ماهی 600 گیگی میده
ولی کلا همشون فکر سود خودشون هستن من 5 ماه دارم 4 ماه اول سرعتم 180 بود هر چی زنگ زدم تهران و نمایندگی می گفتن سرعت درسته به همین شکل هست !!! از 3 هفته پیش سرعتم شده 250-260 حالا هم زنگ زدم می گن نه سرعتتون اگه زیر 250 اومد حتما باید زنگ می زدید پشتیبانی ! ادم مغزش منفجر میشه از این 2 رویی ! حیف حوصلم نمیشه وگر نه ازشون شکایت می کردم تقریبا ماهی 25 درصد ازم زیادی پول می گرفتن
تا وقتی که شرکت زیر ساخت همین تعرفه هارو داره اوضاعمون همینه
نامحدود هنوز خیلی گرونه تو ایران ماهی 71 هزار تومان برای 1 مگ خیلی قیمتش زیاده و آدم زورش میاد اینقدر پول واسش بده:n35: