آره اجرا ميشه---فقط اگه فيلم تماشا كني حتما بايد ريجنش با دستگاهت يكي باشه---اگه ايران زندگي ميكني پال بگير---نقل قول:
نه ورژن قديمي رو ديگه نميشه رو كنسول ريخت---
Printable View
آره اجرا ميشه---فقط اگه فيلم تماشا كني حتما بايد ريجنش با دستگاهت يكي باشه---اگه ايران زندگي ميكني پال بگير---نقل قول:
نه ورژن قديمي رو ديگه نميشه رو كنسول ريخت---
دوستان HELP ME! من فردا میخوام ps3 بخرم اما به اندازه ی کافی برای اینکه سرم کلاه نره اطلاعات ندارم اگه میشه منو راهنمایی کنید!ممنون میشم:40::11:
آره عزیز کار میکنه فقط یک Compiler مخصوص میخواد که به زودی تاپیک اش رو میزنمنقل قول:
میلاد مطمئنی دسته 360 BT یه !؟ آخه تو مشخصات دسته نوشته بود مدل Radio با بسامد اگه اشتباه نکنم 2.43 کار میکنه.نقل قول:
حرفی از BT توش نزده بود.
---------- Post added at 04:39 PM ---------- Previous post was at 04:35 PM ----------
شما از ایشون بخری دیگه نیازی به دونستن چیزی نخواهی داشت .نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/member.php?u=411575
نقل قول:
سلام
ولی من با تلویزیون خودم که 3بعدی هم نیست آواتار رو بازی کردم که اتفاقا گزینه 3D هم میشد فعال کرد و وقتی اینکار رو میکردی دقیقا انگار داشتی یه تصویر 3D رو بدون عینک تماشا میکردی .
سلام
ببخشین اگه سوالام تکراری آخه من یه مدت نبودم اطلاعات کافی ندارم.....
میخوام کنسولم رو ه ک کنم کدوم روش رو پیشنهاد میکنین با دانگل یا بدون دانگل.....؟؟؟
و اگه میشه تفاوتهاشون رو هم ذکر کنید...
باتشکر...:20:
محمد جان اگه اشتباه نکنم , کنسولت باید FAT باشه.به نظره من برای FAT ها همون Dongle بهتره به 2 دلیل :نقل قول:
یکی اینکه CFW هایی که اومده امکان Break کردن دستگاه رو دارن مخصوصا برای سریه FAT و دیگه اینکه هنوز این CFW ها BUG دارن و
حتی در PSN باعث BAN شدن و ... میشن.
البته منم خودم یه 3 ماهی هست PS3 رو ول کردم ولی خب دست و پا شکسته یه چیزایی میخونم.
ممنون
بله کنسولم فت 80 گیگه پس دانگل بهتره....؟؟؟
من آنلاین هم بازی نمیکنم....:13:
هارد چی خوبه...؟؟؟بوفالو چطوره...؟؟؟
منتظر جوابم....نقل قول:
سلام دوستان
من از ps3 هیچی نمیدونم :31:
کپی خور کردنش چجوریه؟
چقدر هزینه میبره؟
خودم میتونم انجام بدم یا حتما باید بدم بیرون؟
در ضمن
دانگل چیست؟ :31:
مرسی
محمد بوفالو رو من تا حالا ندیدم کسی استفاده کنه , چون یه برندی هست که حداقل تو ایران جا نیوفتاده.نقل قول:
همون Seagate و WD از همه بهترن.
جواب سوالات شما :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=432669
جالبه که تلوزیونی که تری دی نیست ، تصاویر تری دی اونم بدون عینک می ده !!!!!!!!!!!!! یعنی نیتندو کلا الکی الان تری دی اس رو داده بیرون و این همه هم روش تبلیغ کرده تلوزیون شما تکنولوژزیش خیلی بالاست ! که بدون عینک می شه تصاویر سه بعدی رو دید اونم در حالی که تری دی نیست !!!!!!!!!! ای خدا.....نقل قول:
خروجی های سه بعدی انواع و اقسام داره ، اکثرشون روی تلویزیون های معمولی قابل پخش هستند مثل Anaglyph که عینک آبی و قرمز میخواد و کنسولهای بازی میتونند همه مدل خروجی براشون ایجاد کنند .نقل قول:
میلاد جان والا من رو هر تلوزیونی که دیدم تا به امروز چه فیلم چه بازی اگه تلوزیون تری دی نباشه گزینش غیرفعاله ، برای فیلم که پلیر هم باید تری دی ساپورت باشه تا پخش کنه !!!! حالا در هر صورت تو دنیا چیزایی هست که من ندیدیم دلیل نمی شه که چون من ندیدم نیست ! کلا جالب بود که تلوزیونی که تری دی ساپورت نیست تصاویر سه بعدی اونم بدون عینک می ده این تبلیغات تلوزیون های سه بعدی اینا هم الکی کلا ........ برم پلی سم رو بزنم به تلوزیون سی آر تیم یهو دیدی تصویر سه بعدی بدون عینک داد کی به کیه !نقل قول:
اینم بگم که من نمی دونم تری دی بازی آواتور چجوریه که دوستمون فرمودن ، چون من خودم بازی دویل می کرای روی کامپیوتر به صورت تری دی و با عینک بازی کردم ، که کارت گرافیکم بازی رو تری دی می کنه و رو مانتیور نمایش می ده که با عینک به صورت سه بعدی نرم افزاریه دو تصویر می شه ، البته افت فریم داشتم زیاد !
3DS رو کسی کاری نداره که . تا حالا بدون عینک به تصاویر 3D نگاه کردی ؟ منظورم وقتیه که یه فیلم 3D رو که باید با عینک ببینی رو بدون عینک نگاه کنی ( دیدی بدون عینک انگار چند تا تصویر روی هم افتاده و تصویر تار هست ؟)نقل قول:
شما یه بار یا چندبار دیگه با دقت مطلبی که من نوشتمو بخون . شما گفتی تلوزیون هایی که تری دی نباشن ، کلا گزینه تری دی تو بازی غیر فعاله و شما نمی تونید بازی رو تری دی کنید که بخواید با عینک بازی کنید !!!
من Full HD Tv Monitor M2794DP LG دارم که 3D نیست و باهاش فقط بازی میکنم . دقت کن 3D نیست . باهاش XBOX360 و PS3 بازی میکنم . بازی آواتار نسخه XBOX360 رو داری ؟ تو تنظیمات بازی گزینه 3D رو داره که میتونی فعالش کنی و وقتی فعال میکنی همونطور که در بالا گفتم تصویر بهم میریزه و دقیقا مثله وقتی میشه که وسط تماشای یه فیلم 3D با عینک , عینک رو از چشمات برداری .
جاوید جان کل حرف من اینه که گزینه 3D رو حداقل تو بازی آواتار که با تلویزیون خودم تست کردم میشه فعال کرد . حالا اینکه با عینک + TV غیر 3D بشه تصویر رو 3بعدی دید رو نمدونم . فقط چیزی رو که خودم تست کردم گفتم .
;-)
تم های ps3 رو از کجا دانلود کنم ؟
سلامنقل قول:
از لینکهای زیر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
www.playstation3themes.com
دوستان خواهشا یک بحثی رو شروع میکنید تا آخرش برید دیگه !!
خب الان چی شد ؟ بالاخره قابلیت 3D بدون TV3D با عینک تست شده ؟؟
دوست عزیز من به میلادم گفتم که نمی دونم تری دی بازی آواتور چجوری ولی بازی هایی که لوگو تری دی زیرشون خورده باید تلوزیون تری دی ساپورت باشه که بازی رو تری دی نشون بده و گفتم که بازی دویل می کرای رو با مانیتور معمولی به صورت تری دی همون مات که شما گفتین و عینک لازم داره رو پی سی اجرا کردم ولی این تری دی با اون تری دی فرق می کنه ! اون تری دی که شما می گید نرم افزاری ولی این تری دی که باید تلوزیون تری دی باشه روش کار شده و نرم افزاری نیست ! من منظور شما رو بد متوجه شدم من فکر کردم منظورتون اینه که بدون عینک داره تصویر تری دی می کده مثل تری دی اس ببخشید ...نقل قول:
اینم به میلاد گفتم شما توجه نکردی : )
با اجازه یه عکس گذاشتم از اپشن بازی کیل زون سه روی تلوزیون غیر تری دی ! همونطور که مشاهده می کنید گزینه تری دیش غیر فعاله !! بازی کیل زونم هم نسخه اصلی رو دستگاه اسلیمه که کپی خور نیست و فریم ور 3.56 روشه ...نقل قول:
عکس دوم رو برای اینکه نوشته خوانا تر باشه گذاشتم !
می خواستم از گراند توریسما پنجم عکس بذارم ولی اون گزینش اینجوری خاموش نیست فقط وقتی روش کلیک می کنی اتفاقی نمی افته ! بازی پرنس کالکشن و sly کالکشن هم گزینه تری دی شون غیر فعاله رو تلوزیون معمولی ....
باز یآواتور که دوستمون می گن حتما می شه و ایشونم فرمودن تست کردن ولی این بازیا که من نام بردم هیچ کدوم نمی شه ، رو تلوزیون غیر تری دی فعال کرد ...نقل قول:
من فقط این که گزینه 3D فعال هست یا نه رو تست کردم ولی عینک :5: نداشتم که تست 3D بگیرم .نقل قول:
اقایون فلش پلیر رو برای بروزر ps3 چجوری میشه نصب کرد ؟ خیلی از سایتا نمیشه رفت :-( !
ممنون از نظرتون.والا من همه جای جمله هام نگفتم بهتره همون اولش که خواستم شروع کنم گفتم بهتر و کامل تره:31:اونم که گفتم خودتون برید ببینید قدرت دستگاه ها رو من از خودم حرف در نیاوردم:46:درباره قیمت بازی ها هم بگم چرا داداش اورجینال ها هم ارزون شده به مرور زمان مطمئنا ارزون میشه مثلا من پرنس پرشیا رو گرفتم 15 تومن.یا خدا جنگ رو 30 تومن ولی بازم شاید شما درست میگی و تغییری نکنه قیمتا.اما درباره ی کپی خور کردن دستگاه.والا اینم من از خودم در نیاوردم من که از خدامه.ولی بابام یه دوست داره خدای همین چیزاس گفت برا ما روزی 20 تا دستگاه میاد ما هم کارشو میکنیم بدمونم نمیاد پول بگیریم اما به همشون قبلش میگیم مسئولیتش پای خودشون.به شما هم میگم که اصلا این کاره استاندارد و تمیزی نیست و به قول خودمون یه جور کلکه و به دستگاه خیلی فشار میاره همون کپی خورش نکنید خیلی بیشتر براتون کار میکنه.این که دیگه دوست و آشنا بود بدیه مارو نمیخواد بدشم نمیاد پول بگیره ولی خوب دیگه نپرسیدم دلیل علمیشو بگو و اینا حرفشو قبول دارم.یا توی توپخونه یه مغازه رفتیم گفت 50 میگیرم کپی خور میکنم.گفتم استاندارده گفت استاندارد که خوب نه اما دیگه قیمت بازیا نصف میشه بعد بابام گفت در واقع سر دستگاه رو گول میماله دیگه یارو گفت آره دیگه یه جور رد گم کنی میده به دستگاه برای هر بازی و اینم ممکنه فشار بیاره رو دستگاه ولی کار پلم شده نیست یه کاره دستیه حالا میل خودتونه.بعد از اونم رفتیم یه مغازه بازم رفیقمه همیشه کنسول و بازی از اونجا میخرم پلی 3 رو گرفتیم از یه یارو گفت کپی خور کنم؟یهو اونی که مارو میشناخت از اونور گفت نه آشناست.یهو گفت آها پس هیچی.گفتم یعنی چی مگه چیه؟بعد اون خیلی علمی توضیح داد به قول شما من متوجه نشدم:31:در کل حرفش این بود که ضرر دارهنقل قول:
اینم قضیه کپی خور کردن.در کل اونا بدشون نمیاد پول بگیرن اما اینارو گفتن حالا راست و دروغش رو من نمیدونم منم اون چیزی رو که گفتن به شما میگم:40:
بابت نظر شما هم ممنون.راجع به قیمت بازی هم احتمال اولیه که کمه چون پلم شدس احتمال دومیه که خیلی کمه چون پیس 2011 و خدای جنگ و پرنس پرشیا که خیلی محبوبن:31:نقل قول:
درباره ی همین کپی خور و اینا هم تو نظر قبلی گفتم والا من نمیدونم من اون چیزی رو گفتم که بهمون گفتن تو نظر قبلی گفتم قضیه چیه:40:
والا نظر شخصي منم اينه كه كپي خور كردن كنسول كاره درستي نيست!!!
دربازه فشار اومدن به درايو بلوري؟؟؟خب پس كاركرد درايو چيه همينكه ديسكو بخونه!!!اگه قرار باشه با خوندن ديسك معيوب بشه!!!خوده شركتها حتما يه راهي پيشنهاد ميدادن---
نظر منم اینکه کنسول رو کپی خور نکنی بازی 80 هزار تومانی بگیری:18:. خدایی این فروشنده ها گناه دارن نون زن و بچه از فروش این سیدی ها در می یاد دیگه:27: . خلاصه بگم اونای هم که کپی کردن :21:برن از کپی در بیارن :31: تا حداقل بچه های اینجا مشکلشون حل بشه :5:نقل قول:
والا نميدونم چي بگم!!!ااما بازي الان قيمتش 30 تومن شده البته بازش---ولي خب بهترين كار اينه كه بازيهاي انحصاريو با ps3 بازي كرد و در كنارش بازيهاي معموليرو با پي سي يا باكس بازي كرد!!!
ولي مسلما اگه هك كردنه كنسول استاندارد بشه خود من هم اينكارو ميكنم!!!
شما firmware چه ورژنی داری؟ چون تا جایی که میدونم از 3.50 یا 3.55 به بعد کلاً ps3 بازی های 3d رو ساپورت می کنهنقل قول:
نوشته 3.56
میشه یکی جوابمو بدهنقل قول:
من گفتم یکی بیاد تست کنه ببینه شدنیه یا نه !!
اگه شدنی باشه هرچند هم که بی کیفیت باشه میشه گفت بد جوری سره همومون رو شیره مالیدن !!
یعنی اینا میتونستن رو TV های LCD و LED که Full HD هستن این قابلیت رو به صورت SW طراحی کنن ولی اومدن به صورت SH درش آوردن که یه پولی به جیب بزنن.
کلا فقط سیاست نیست که بابا ننه نمیشناسه . اقتصاد و پول در آوردنم توش کلک و کلاه برداریو سر مردومو گول مالیدن زیاد داره . یه نمونه دروغ تو روز روشن همین جمله هست تصاویر 2بعدی را 3بعدی ببینید .نقل قول:
این حرفمو به خودتون نگیریدو تعصبی برخورد نکنیدا . این 3D که در حال حاضر وجود داره مثل یه موجود ناقصه بهتره بگم نوپا که تا راه بیوفته خیلی مونده .
من که دیگه عکس گذاشتم ، و بازی هایی هم که تستیدم نام بردم رو تلوزیون معمولی نمی شه ، احتمالا فقط آواتار اونجوری سه بعدی می شه !!!! تو این نوع بازی ها شما می تونید عمق تصاویرم تعیین کنید ، البته به شرطی که تلوزیون تری دی داشته باشید ، تا این قابلیت فعال باشه ......نقل قول:
منم با boy_teh موافقم که تری دی الان هنوز خیلی جای کار داره ...
ای بابا چرا هیچ کسی جواب مارو نمیده؟یعنی هیچ سایتی وجود نداره که بشه ازش بازی دانلود کرد؟میشه جواب بدید؟
در ضمن داداش یه جا دیدم تو نظرت که گفتی یا دست دومه ...
راجع به اینم بگم.اول مطمئنم که دست اوله اون هیچ. راجع به سی دی خودم بحث نمیکنم کلا راجع به دست دوم بودن میخوام بگم
اصلا سی دی های پلی 3 اورجینالاش اسمش روشه دیگه اورجیناله
حالا بیان به من بگن یه سی دی پلی 3 داریم اورجیناله 10 تومن عوضش دست هشتمه و یه ساله دست این و اون داره میچرخه با کله میگیرم.شما دیگه چرا این حرفو میزنی؟
من با سی دی پلی 3 رو زمین آسفالت برات اسکیت بازی میکنم بعد یه ها کن بمال به شلوارت میشه آینه.من خودم همین پیس 2011 رو میدم آبجیم باهاش بازی میکنه از اینور اتاق میندازه اونور اتاق:31:یه خط کوچیکم روش نیفتاده.دیگه سی دی اورجینال مهم نیستش که دست دوم باشه یا دست اول چون دست دومم باشه طرف که نکردتش زیر تریلی پس هیچیش نشده.که بکنیشم زیر تریلی هیچی نمیشه باز:31:
اینو علمی میگی یا عملی :18:نقل قول:
یکم توضیح بده ما بی سواد ها هم یاد بگریم یکم :20:. پس برای گذاشتن سیدی باید ها کرد مالید به شلوار:31:
دوستان سلام
خسته نباشید.
میدونم جای سوالم اینجا نیست اما مثل اینکه بچه های اینجا فعال ترند و میخواستم نظرشون را بپرسم.
من میخوام 1 کنسول بازی بگیرم اما بین PS3 و Xbox 360 Slim موندم ممنون میشم راهنمایی کنید ک کدوم را بگیرم ( البته با دلیل )
دوستان کسی میدونه چرا این بروزر ps3 فلش پلیر نداره و چجوری نصب میشه ؟
از نظر کیفیت درسته ps3 سخت افزار قوی تری داره اما تقریبا فرقی توی بازی های ps3 و xbox دیده نمیشه یا حداقل من حس نمی کنم مخصوصا توی بازی های مشترک از نظر بازی های انحصاری هم هر کدوم یک چیزی دارن که اون یکی نداره. فعلا هنوز ه.ک ps3 مثل ه.ک xbox کامل نشده(اسلیم هم به همین زودیا مثل فت ه.ک می شه) و برای بازی ریختن کلی وقتت هدر می شه.یک مشکل دیگه هم که -- ps3 داره اینکه اگه بخوای از هارد خود دستگاه استفاده کنی بسته به هاردت مجبور میشی بعد یک مدت بازی ها تو پاک کنی اما با هارد 320 ps3 این مشکل هم حل می شه .اگه برات راحتی خیلی مهمه xbox بخر در کل بگم سلیقه ایه اما اگه چندان اهمیتی نداره برات به نظر من ps3 بخر اگر هم از نظر پولی مشکلی نداری بهترین گزینه اینه که هر دو شو بخری:10:.نقل قول:
در مورد کینکت و ps move هم هر دو شون نسبت به قیمتشون کارایی یکسانی دارن و اینکه بازی های move بیشتر از کینکته.
مرسی.نقل قول:
من حقیقتش از ایکس باکس بیشتر خوشم میاد.
لینکی داری ک مشخصات سخت افزاری هردو را داشته باشه ک من بتونم با هم مقایسه کنم ؟ مخصوصا مقایسه PS3 Slim و XBOX360 Slim . چون این دوتا جدید ترین کنسول های هر برند هستند.
اقا کسی اینجا ه.ک ps3 بلده؟ اخه من با توجه به ویدئوهایی که تو اینترنت دیدم, جیلبریک (jailbreak) ش کردم. بعد تو اون ویدئو ها, قشنگ کار می کرد و گیم هایی که دانلود کرده بودن رو راحت اجرا می کردن. در حالی که من وقتی می اومدم گیم رو اجرا کنم, اجرا نمی شد و همون بازی ایی که DVD ش تو کنسول بود اجرا می شد. کسی می دونه علتش چیه و می تونه به من کمک کنه؟
با تشکر.