بله (برای منم روی P1i همون دکمه ی C بغل v رو نگه داشتم.)نقل قول:
حواستون باشه که در مرحله ی دوم آپدیت، اینترنت یا کابل قطع نشه :31::46:
راستی، گوشیتون هم فول شارژ باشه...
Printable View
بله (برای منم روی P1i همون دکمه ی C بغل v رو نگه داشتم.)نقل قول:
حواستون باشه که در مرحله ی دوم آپدیت، اینترنت یا کابل قطع نشه :31::46:
راستی، گوشیتون هم فول شارژ باشه...
سلام من p990 دارم دائما میشنوم که دفترچه تلفنش نامحدود داره اما مال من اینطوری نیست چیکار باید بکنم ؟
در ضمن یه مشکل دیگه هم دارم و اون اینکه باطری رو هر روز گاهی روزی 2 بار باید شارژ کنم موندم چیکار کنم !!؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
بله همون دکمهنقل قول:
نه راحت برو گوشی رو اپدیت گون و از هک لذت ببر:8:
احتمالا كانتكته شمارو حالت All نيست براي اين حالت برين تو كانتكت و از بالاي سمت راست اون فلش زرد رنگ رو روش كليك كنيد و روي All بزاريدنقل قول:
اما باطري اين مشكل همه ۹۹۰ هاست و براي حل اين مشكل بايد نور ال سي دي رو كم كنيد مثلا ۳۰ ولي در اين حالت زير نور افتاب مش
سلام. آخرین توصیه ها برای آپگرید پی 990 ؟
یه فایل پی دی اف دانلود کردم که مراحل رو میگه.ولی به جز نصب درایور که مال منم یکم مشکل دراه چیز دیگه ای نمیخاد؟
من کابل یو اس بی ام هم یکم شله !
اگه یه وقت بیرون اومد منفجر نمیشه؟
adsl 512 دارم.از این لحاظش مشکلی نداره!
سلامكابلت كه وصل شد به همون حالت بزارش رو ميز و ديگه بهش دست نزن !نقل قول:
من کابل یو اس بی ام هم یکم شله !
اگه یه وقت بیرون اومد منفجر نمیشه؟
نه حلهنقل قول:
adsl 512 دارم.از این لحاظش مشکلی نداره!
2 ساعت وقتتو ميگيره
ممنون.الان آپدیت کردم. نکات:
تاریخ گوشیم بعد از آپدیت 4/7/2007 بود.
بعد از آپدیت یه مشت زبون دیگه هم بهش اضافه شده بود.در حالیکه قبلا فقط انگلیسی بود.
organizer : cxc162036 r6e28
من قبلا یه بار داده بودم بیرون آپدیت کنن.8 تومن گرفت.فکر میکنم سرم کلاه گذاشته چون اون موقع هیچ تغییری نکرده بود!
سرعتش هم شاید کمی بهتر شده.
چیز دیگه ای نمیبینم بیان کنم.البته اینجا دیگه هیچ کس 990 نداره ! به هر حال!
خوب به سلامتی انگار آپ کردی حالشو ببر ولی اگر قطع میشد خیلی بد میشد مخصوصا موقعی که داره فریمور رو میریزه تو گوشی...نقل قول:
مرسی. چند تا مشکل.
یکی اینکه بعد از هک این سری پوشه sys/bin رو نمیزاره تو c بسازم واسه هک ساین.
بقیه هک ها مشکلی ندارن.
چراغ صفحه (اسکرین سیور که باید سیاه بشه نمیشه) یعنی مثل قبل نیست که چشمک بزنه کمرنگ میشه.
یه چیزی تو مایه های نوکیا!
تو برنامه x-plore برو قسمت Configurationنقل قول:
در اون قسمت 3 تا گزينه بالا رو تيك بزن
زدم.ولی درست نمیشه!!نقل قول:
caps رو off کردم.
اون 3 تا رو هم تیک زدم.
یه پوشه به اسم sys و توشم bin تو درایو d درست میکنم.ولی تو درایو c نمیزاره کپیش کنم.
میگه نمیتونی!
میگه can't create dir C:\sys
وحيد جان نيازي به caps نيستنقل قول:
همين چيزي كه گفتم بهت راهش همينه ، چون اونا فولدر هاي مخفي هستند و بازدن اين تيك ها اونا تو درايو c ظاهر ميشند
شما وقتي مي خواي هك ساين رو بريزي اون رو با فولدر اصليش بريز و اونجا caps رو off كن . اونجا هم ارور ميده ؟
مرسی امیر جان.درست شد.:11::11::11:نقل قول:
نور ال سی دی هم درست شد.
پس بلخره شما هم اپدیت کردین اگه تونستین صدای گوشی رو هم تقویت کن چون خیلی خوب میشه مخصوصا تو صدای زنگنقل قول:
سلام. من از بعد از هک هر بار که گوشی رو خاموش روشن میکنم این میخاد یه بازی رو که قبلا رو مموریم نصب بوده رو دوباره نصب کنه.نه نصب میشه نه ول میکنه!
چیکار کنم؟
فولدر Resurce و Private و SYS و System رو از مموریت پاک کن اگه اینارو پاک کنی تمامی برنامه هایی که الان رو گوشیت نصب هستن پاک میشن ولی مشکلت حل میشه
راستی این 990 مموری تا چند ساپورت میکنه ایا 4 رو ساپورت میکنه؟ کسی تست کرده
ممنون.من رفیقم 4 گیگ روش انداخته بود.مشکلی هم نداشت.نقل قول:
فکر کنم تا 8 ساپورت میکنه
يه جا نوشته بود كه تا 1gb ساپورت ميكنه خواستم مطمئن شم
چيييي ميييگييي ؟نقل قول:
1 گيگ كه اوله كاره ، من خودم 4 رو ديدم كه 100 درصد ساپورت ميكنه ، و ميگن 8 رو هم ساپورت ميكنه ولي فكر كنم به سختي :10:
من قبلا برنامه اطلاعات دارویی رو که اجرا میکردم گوشیم ریست میشد !
(چه نسخه 1 مگ و خورده ای. چه کوچیکتره)
الان هم بعد از آپدیت همونجوریه!
واسه بعضی از 990 دارا اینجوریه! (نه همشون)
علتش رو نمیدونید؟
براي من اين برنامه بدونه مشكل اجرا ميشه حتي درونه بر نامه سرچ هم ميكنم
من برنامه رو به صد نفر دادم و حال کردن ولی خودم نمیتونم اجراش کنم !
ریست میشه !همه امتحانیش هم کردم!
تمام برنامه هاتو ببندبعد برنامرو اجرا كن يا گوشي رو يك بار خاموش روشن كن بعد برنامرو اجرا كن ببين چي ميشه
فایده نداشت !!
حتی امروز یه بار گوشیم خود به خود ریست شد!
گفتم آپدیت میکنم این مشکلاتش حل میشه ولی نشده !!
اینم از شانس ما !
ممنون به هر حال
براي من خيلي كم پيش مياد كه خود به خود ريست كونه يه جورايي شك دارم كه گوشيم ريست ميكنه الان هم بعد اخرين اپديت كه به خاطر هك مجبورشدم اپديت كونم گوشيم بعضي وقت ها براي ۲۰-۳۰ ثانيه هنگ ميكنه ولي زياد ناراحت نيستم چون با فورمت اينترنال مي دونم درست ميشه
اگه تونستي شما هم فورمت اينترنال كنيد
یکی از دوستانم خارج از فضای اینترنت یک گوشی دبیلو 960 داره حاضره با یک پی990 کار کرده خیلی تمیز عوض کنه
هرکسی مایل بود من حاضرم واسطه گری کنم
اگر خواستید پی ام بزنید
با مشکل insert simcard مواجه شدم . لطفا کمکم کنید. با تشکر فراوان
خریدار پی910 تر و تمیز فرانسه
سلام.بازم منم.
من قبلا گوشیم وقتی که در حال صحبت کردن باهاش بودم یهو قطع میشد.انگار آنتنش از کار میفتاد مثلا!
این اتفاق هم خیلی میفتاد.مخصوصا اگه صحبت از یه دقیقه بیشتر میشد!
بعد از آپدیت هم همون مشکل روش مونده !
این فرمت اینترنال چیه؟ و با فرمت اینترنال کردنش ممکنه درست بشه ؟
تو حالت فيليپ بسته
>*<<*<*
> و < منظورم چپ و راست هست و * ستاره
اين كد رو از چپ به راست بزن يه پنجره باز ميشه كه تو اون Fotmat Internal نوشته اون رو بزن و هرچي پرسيد Yes كون اگه اين كارو بكني تمام برنامه هاي نصبيت پاك ميشه اگه با اين كار درست نشد من فكر مي كنم گوشيت مشكل داره چون من هيچ كدوم اين مشكلات رو ندارم
این کد درست هست
راست ستاره چپ چپ ستاره چپ ستاره
پست قبلی رو با پوشی دادم چپکی نوشته
سلام
قيمت يه شارژر نو چنده؟
شارژر گوشيهاي جاواي سوني با مال p990 غير از قيافه و امكان اتصال هندزفري به پشتش فرق ديگه اي هم ميكنه يا نه؟
ممنون.
اتفاقا منم دنبال قیمتشم !نقل قول:
گوشیای جاوا 2 تا سوکت (از این آهنی ها واسه برق که نمیدونم بهش چی میگن) دارن.
ولی مال این سری سرتاسریه. واسه همین اگه گوشیتو بزنی به شارژر گوشیای جاوا اونا زود داغ میشن.
فرقشون اینه 700ma هست شارژر 990 ولی گوشی های جاوا قدیمیاش 450ma هست
سلام وحيد جون...نقل قول:
همون دو تا فقط كار شارژ رو انجام ميده.شما اگه به كابل يو اس بي و هندزفري گوشي هاي جاوا نگاه كني و سوكت هاشون رو با هم جمع كني ميبيني كه جمعشون ميشه همون سرتاسريه.
منظورم اينه كه چون قابليت اتصال از پشت به شارژر وجود داره بايد سوكت مربوط به هندزفري و كابل هم روي خود شارژر موجود باشه.
در مورد داغ شدن نميدونم.شايد واقعا يه مشكلي وجود داشته باشه.
خب حالا اين كه فرمودين يعني چه؟؟؟ :31:نقل قول:
اگه با 450 ميلي آمپر شارژ بشه چه مشكلي پيش مياد؟
ممنون.
دقیق نمیدونم ولی من که گوشی 990 هست از 450 استفاده کنم شارژر کمتر نگه میداره بهتر از شارژر خودش استفاده کنی چون باطری ها باهم فرق دارننقل قول:
قیمت رم 4 برای 990 رومی خوام؟
كسي رو ۹۹۰ سيم كارت ۹۱۹ انداخته؟ تونسته اعتباره سيم رو با كد *140*11# ببينه گوشي من نشون نميده تو Please Waite گير مي كنه
ممنون
دوست عزیز برای p990 رم 4 گیگ ننداز چون هنگ می کنه این از تجربه ای بود که داشتم برای p990 بیشتر از 1 گیگ انداختن یعنی هنگ بالا داشتن قیمتش با اینکه باید در بخش مشاور قیمت بپرسی ولی بهتون جواب می دم قیمت رم 4 گیگ برای p990 فکر کنم 27 تومان بود هفته پیش قیمت کردیم البته توی تهران این قیمت در ضمن من موقعی که p990 داشتم شمارمم 919 بود و هم با فیلیپ باز و هم با فیلیپ بسته راحت مقدار شارژممو می دیدم!نقل قول:
من حدود 1 هفته با رم 2 های اسپید رو گوشی کار کردم هیچ مشکلی نداشت در ضمن خیلی ها می گن که رم 4 رو 990 مشکل نداره در مورد سیمم هم درست شد احتمالا یا گوشیتون مورد داره یا رمتوننقل قول:
سلام :31:نقل قول:
نوشته شده توسط sasuke-7
اگه رم اصل باشه، هیچ مشکلی پیش نمیاد.
من کسانی رو دیدم که رم 8 گیگ انداختن و بدون مشکل دارن استفاده میکنن... :20: