کسی نمی دونه 5 کی میاد ، اصلا قراره Tuc اول بیاد یا 5 ، واسه Pc میاد یا نه ، داستانش چیه ؟
چقدر سوال پرسیدم.
Printable View
کسی نمی دونه 5 کی میاد ، اصلا قراره Tuc اول بیاد یا 5 ، واسه Pc میاد یا نه ، داستانش چیه ؟
چقدر سوال پرسیدم.
شماره 5 یه زمانی قرار بود فوریه 2007 بیاد (دروغگوها)
اما حالا می گن زودتر از 2008 نمی یاد ( بازم دروغگوها)
فعلا دارن بحث می کنن واسه xbox بیاد یا نه دیگه pc که آخر صفه
داستانش هم معلوم نیست اما به احتمال قوی درباره کریس ردفیلده ولی تا حالا که هیچی ازش لو نرفته ( آخرین اخباری که من داشتم!!!)
مرسی ، همینم خوب بودنقل قول:
سلام بچه ها من مي خوام ببينم چقدر ديگه از بازيم مونده. من جايي هستم كه مايك ميميره! يعني اگه خدا بخواد و بميره!! (چون تو اويل معمولا كسي نمي ميره و همه ميرن و جاي ديگه بر مي گردن و به ما مي خندن كه ديديد اوسكولي تو بازي 2 كه سنم هم كم بود وقتي ايدا تير خورد و افتاد انقدر گريه كردم!!!!!!) چون هليكوپترش رو زدن و من اومدم پيش ايدا كه فكر كنم داشتم زامبي مي شد م و ايدا با چاقو زد تو پام(من گفتم اي وو چه خانوم با شخصيتي با مو ازدواج موكونوندي!؟) .
چیز زیادی تا آخرش نمونده ! اگر سریع بری کمتر از 30 دقیقه ...
ولی چون اولین باره میخوای تموم کنی کمتر از 1:30 دقیقه !
واي ددم واي...!نقل قول:
هيچي فشنگ ندارم كه...
اون مرتيكه كروزور رو با چك كشتم اما اين هونگ رو فكر نكنم بشه با اين چيزا كشت.
سيوو پر مهمات كسي داره؟
خيلي فشنگ كم دارم
آقا او جایی که یک زندان شناور روی پرتگاه هست و باید یک انسان غقرب مانند رو که زبون درازی هم داره رو باید چطوری رد کرد و بعدشم تا آخر بازی چقدر دیگه مونده ؟
راستش زياد يادم نيست اما فكر كنم بايد درها رو باز كني و ادامه بدي(اونجا اون رو نمي كشي)تا از اون زندان خارج بشي.فكر كنم با استفاده از چراغ هاي سبز مي توني درها رو باز كني(با شليك چراغها)نقل قول:
من این بازی 9 بار تا تهش رفتم خیلی قشنگه واقعا با سری رزیدنت اویل خیلی حال میکنم و پی اس 2 رو به خاطر این بازی گرفتم و پی اس 3 رو هم به خاطر همین میخوام بگیرم البته خوب فرقی نداره این دفه برای 360 هم میاد
یادش بخیر خیلی بازی با حالی بودنقل قول:
آره باید از اون قفس بیای بیرون بعد قفس پرت میشه پایین و تو فکر می کنی طرف مرده بعد یهو حالت گرفته میشه و یارو میاد بالا اونجام دیگه کشتنش آسونه به شرطی که شات گان داشته باشی