سلام میشه من رو هم راهنمایی کنید من همین مودم رو دارم و رو سیم ایرانسل سرعتم نهایتا به 4 مگ میرسه
Printable View
سلام میشه من رو هم راهنمایی کنید من همین مودم رو دارم و رو سیم ایرانسل سرعتم نهایتا به 4 مگ میرسه
سلام دوستان
دوستانی که از مودم جیبی وای فای دار استفاده میکنند و سرعت شون پایین هست حتما نرم افزار network cell info رو از گوگل پلی دانلود کنند و روی گوشی نصب کنند ، و بهترین نقطه از نظر آنتن دهی رو پیدا کنن و مودم رو در همون نقطه بذارن ، قدرت سیگنال در فضای بسته هم میتونه بالا باشه ، اما بدون این نرم افزار نمیشه جاش رو پیدا کرد...خودم قبل از اینکه از این نرم افزار استفاده کنم سرعتم در بهترین حالت و سر صبح با 3جی 400 کیلوبایت بود ، اما با این نرم افزار بهترین مکان با سیگنال قوی رو پیدا کردم ( فضای بسته ) و الان سر صبح سرعتم بالای 1.300 هست و در طول روز بالای 500 کیلوبایت ( بین جایی که هستم و دکلی که بهش وصلم چند ساختمان وجود داره و دید مستقیم ندارم ) .....مودم رو دقیقا در جایی که سیگنال قوی تر هست بذارید ، 2 سانت جابجایی هم روی سرعت تاثیر داره.... امیدوارم برای شما هم مفید باشه
4G همراه اول با مودم E3372
شبانه رایگان :n15:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
ایرانسل روستای ازنا خرم اباد 3g
سلام،منطقه تون شلوغه و ایرانسل پهنای باند بیشتر باید اختصاص بده،یا اینکه نویز بالاست منظورم sinr هست ,بالای ۲۰باید باشه اگه سرعت خوب میخایننقل قول:
اینترنت TD-LTE ایرانسل، مودم فضای بیرون، شهر کرمانشاه، شهرک شهید نجفی
البته سرعت ثابت 4 مگابیت رو خریداری کردم و راضی هستم.
نقل قول:
چقد حجم داره این به اصطلاح نامحدود 4 مگابیت ؟
- - - Updated - - -
نقل قول:
چقد حجم داره این به اصطلاح نامحدود 4 مگابیت ؟
تو سایتش نوشته حجم منصفانه سی گیگابایت ولی تو ایرانسل من زده 112 گیگابایت که در صورت استفاده از محتوای داخلی میشه 215 گیگابایت.نقل قول:
راضی هستی در کل ؟ پینگ چطور ؟نقل قول:
یه تست با ایرانسل بعد از مدتها
اینم تک کانکش البته با وی - پی داخلی