امیدوارم طرف دختر نباشه . بدترین چیز شکستن دل دختره :n03:نقل قول:
Printable View
امیدوارم طرف دختر نباشه . بدترین چیز شکستن دل دختره :n03:نقل قول:
اره کلا سوالا معلوم نیست چکار دارن میکنن. هرسال داره سخت تر و مفهومی تر میشه.نقل قول:
حالا دین و زندگی گفتم نه اونطور دقیق بخونم. حالا ناراحت نشو.:n02: همین که حداقل سر جلسه یه چیزی خب بدونیم باید مرور شه. :n01: حالا از فردا گفتم برم رو تخصصی ها...
سال چندمی عزیز؟نقل قول:
من میگم شما اگر ساعت بگذاری برای درس و کارهای دیگه درسته که دقیق اجرا نمیشه هیچوقت! ولی حدودی با یکی دوساعت اختلاف هم عملی بشه خیلی خوبه:n18:
درسهای متنوع بخون ولی تعداد بیشتر
نه اینکه یک درس رو طولانی بخونی
ترجیحا یکی از درسهایی رو که علاقه داری کنار یکی که خیلی بدت میاد بزار وقتت رو تقسیم کن:n39:
نقل قول:
میدونی الان داشتم دین و زندگی 2 میخوندم که تموم شد گفتم بیام یه سر اینجا.
یادش بخیر دین و زندگی :n08:البته 1 و 2 رو الان یادم نیستش ... چرا تا الان شماره 3 نیومده پس :دی
===========
یکی کمک کنه چطوری این استیکرها رو یه جا جمع کنم که هر وقت خواستم دم دست باشن ... وگرنه امشب خوابم نمی بره :دی
سلام عزیزان
ماشاءالله چقدر موضوغات متفرقه...
چون من پسرم پس اون دختره ! آره بده ولی بدتر از اون اینه که با خودت رو راست نباشی و وقتی دیگه تو یه رابطه خوشحال نیستی بخوای به خاطر طرف مقابل ادامه بدی.نقل قول:
حالا تو تعطیلات یا بعدش باهاش بهم بزنم؟
من باشم کاری می کنم اون دلمو بشکنه .نقل قول:
هیچوقت دل یه دختر رو سعی نکن بشکنی :n03:
سال سوم.امسال امتحان نهایی داریم و ..........:n28:نقل قول:
پس میگید شیمی رو کنار فیزیک بخونم؟:n09:
راهنمایی خیلی میخوندم ولی الان نه !!!
هر درس رو یه بار و بی دقت میخونم،
با این حال نوبت اول معدلم شد 19:n10:
اره دین و زندگی که نگوووو :n02: ما هم اینقدر خاطره داریم ازش خیلی... :n02:نقل قول:
نقل قول:
پست شما حـذف شد ➨سلام - Saman - گرامی.
پست ایجاد شده توسط شما طبق قوانین حــذف شد.
مگر دستم به-ت نرسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
.. میكشمت!