صبر ...نقل قول:
و بعد یه مدت هم باید به پشتیبانی تلگرام پیام بدید و توضیح بدید که خطایی ازتون سر نزده و اینا!! ... ممکنه درست بشه ممکنه هم نشه...
Printable View
صبر ...نقل قول:
و بعد یه مدت هم باید به پشتیبانی تلگرام پیام بدید و توضیح بدید که خطایی ازتون سر نزده و اینا!! ... ممکنه درست بشه ممکنه هم نشه...
چجوری به پشتیبانی پیام بدم؟!نقل قول:
+نقل قول:
چجوری ملت ریپورت میکنند؟!
نقل قول:برای رفع ریپورت ربات مخصوصی هست به ایدی spambot@ پیام بدید همه چی واضح هست.نقل قول:
بار اول تون باشه کمتر از یک هفته درست میشه بار دوم یک ماه بار سوم دائم اون خط ریپورت میشه.
وقتی اولین بار به پی وی کسی برید که شما رو نمیشناسه یا شمارتون رو سیو نداره یه گزینه بالا صفحه اون کاربر میاد که ریپورت میکنن !
در گروه ها هم اسپم بدید ادمین ها میتونن ریپورت کنن !
نقل قول:
دیگه الان نیازی نیست پیام بدین
به راحتی میشه محدودیت ها رو رفع کرد یه ربات به نام spam bot هست برین داخلش و استارت رو بزنید و مراحل رو دنبال کنید محدودیت ها رفع میشه
فقط دقت کنید بگین اشتباهی صورت گرفته و کاری نکردین
کد:https://------------/spambot
نقل قول:
اون موقع زمان من انگلیسی مینوست که یادمه چندتا گزینه داشت که یکیش همین گزینه بود که من اشتباه کردم لطفا اکانت را آزادکنید
یک گزینه دیگرش این بود که اشتباهی صورت گرفته و من هیچ کدام ازاین کارهایی که شما میگید رو انجام ندادم
بعدش بهت پیام میده که اکانت رو آژاد میکنیم
و بعد از چند روز یا شاید چند ماه اکانت آزاد میشه
من خودم 4 ماه ریپورت بودم،خیلی عجله برای خروج از ریپورت نکنید
شما هم باید گزینه دیگر رو بزنید و بگید اشتباهی صورت گرفته و من هیچ کدام از این کارهایی که شما میگید رو انجام ندادم البته اگر این گزیته هنوز باشه چون چند ماه پیش که این گزینه برای من بود
برادر گفتم بهت که بگی اشتباه صورت گرفته و کاری نکردمنقل قول:
کلا گذینه هایی رو انتخاب کنید که بگه بیگناهید و زیر بار نرید اصلا:n09:
طبق روشی که دوستمون محمد گفتن عمل کنید درست میشه
سلام
افرادی رو که من بلاک کردم می تونن تصویر پروفایل من رو ببینند؟
ممنون
سلامنقل قول:
خیر نمی توانند تصویر پروفایل رو ببینن،