سلام به همگی
کسایی که X Vision دارن لطفا یه نقد درست حسابی ازش اینجا بذارن ، خیلی ممنون میشم.
------------------------------------------
همین چند دقیقه پیش آخرین قسمت لاستو دیدم ، خیلی قشنگ بود ، حالم نا فرم بده
Printable View
سلام به همگی
کسایی که X Vision دارن لطفا یه نقد درست حسابی ازش اینجا بذارن ، خیلی ممنون میشم.
------------------------------------------
همین چند دقیقه پیش آخرین قسمت لاستو دیدم ، خیلی قشنگ بود ، حالم نا فرم بده
این سابت چندتا تاپیک با این عنوان داره؟!
آقا با VLC من هم كانورت كردم این پیغامو میده وتبدیل نمیشه :
Streaming / Transcoding failed: VLC could not open the encoder.
Streaming / Transcoding failed:
VLC could not open the encoder
آقای ali_bah داداش خیال راحت برو بخر ضرر نمیکنی من این مدلو دارم مشکلی هم باهاش ندارم :8:
من از این usb tv digital گرفتم برای تو شرکت که بتونیم بازی هارو خوب ببینیم تو کامپیوتر شرکت که عالی نیشون میده ، اما منزل چون لپ تاپه و گویا از نظر رم کم میاره صدا جلوتر از تصویره
ویدئو پروژکتور شرکت هم که هست چه جام جهانی بشه امسال ...
بچه ها یه سوال !
من ستاپ باکسم که سینام هست تلتکست فارسی نداره ، اما تلوزیونم تلتکست فارسی داره ، اما از اونجایی که با ستاپ باکس شبکه ها رو می بینم از تلتکست تلوزیون هم نمیشه استفاده کرد . راهی واسه حل این مشکل وجود داره؟
دوستم lcdماركLGداره ورسيور ماهواره رو با كامپوزيت وصل كرده وقتي كه ميزنه شبكه 3دكمه تلتكست تلويزيون رو ميزنيم تلويزيون تلتكست رو مياره!!!!!!:18:نقل قول:
نمي دونم چجوريه كه مياره ولي واسه من كه ستاپ باكس هست وlcdهم سامسونگ هست نمي ياره!:13:
منم السیدیم الجی هستش که ستاپ باکس رو با HDMI وصل کردم به tv .نقل قول:
حالا میگی چیکار کنیم ؟:10:
سلام
فايل آخرين به روز رساني نرم افزار دستگاه پروويژن تي-7 در سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار گرفته است كه مربوط به تاريخ 25 مي (دو روز پيش ) است.
من هنوز اين ويرايش را نصب نكرده ام. اگر دوستان كسي امتحان كرد مشخصات آن را بنويسد.
شما پروویژنی ها هنوز درگیر آپدیت فریم ویر و رفع مشکلاتید ؟:31:نقل قول:
آقا قیمت این T7 چنده؟!نقل قول:
دستاگه خوبی هست؟!
قابلیتهاش که زیاده:راستی تلتکس فارسی هم داره؟!کد:http://www.provision.ir/fa/products/product.php?id=111&sort=2&thispage=1
سلامنقل قول:
آپ ديت كردن به نطر من نشانگر پويا بودن شركت سازنده و/يا وارد كننده دستگاه است. شركت نوكيا هنوز دارد فريم وير گوشي هاي سه سال پيش خود را آپ ديت مي كند. مي شود گفت اون گوشي ايراد دارد؟
سلامنقل قول:
قيمت آن فعلاً 95 هزار تومان است. دستگاه را حدود 5 ماه است كه دارم استفاده مي كنم و از آن راضي هستم. تله تكست فارسي هم دارد.
---------- Post added at 12:32 PM ---------- Previous post was at 12:28 PM ----------
سلامنقل قول:
به طور نرم افزاري با آپ ديت فريم وير مي شود اين مسئله را حل كرد. از شركت توليد كننده و/يا وارد كننده بخواهيد اين كار را برايتان انجام دهد!