شهریار جان شما هم عزیز نظرت رو به طور کامل لطفا مشخص کن
دوتا نظر در یک زمان که نمیشه!!! یا 939 یا Am2
Printable View
شهریار جان شما هم عزیز نظرت رو به طور کامل لطفا مشخص کن
دوتا نظر در یک زمان که نمیشه!!! یا 939 یا Am2
اولآ كه اصلآ جاي تعجب نداره...939 مسلمآ از AM2 بهتره...چون AM2 هنوز امتحانش رو پس نداده... و اصلآ نمي شه بهش اطمينان كرد...تازه كي گفته كه 939 از رده خارج مي شه؟اگر AMD اين كار رو بكنه 2 روزه ورشكست مي شه...نقل قول:
نوشته شده توسط G A B R I E L
در ضمن اصلآ هم آينده نگرانه نيست كه AM2 خريد...بلكه خيلي ساده لوحانه هست...
موفق باشيد
بهنام عزیز ...
چرا امتحانش رو پس نداده ... من تا حالا مال چند نفر رو دیدم ای ام 2 داشتند و راضی هم بودند ... دوست عزیز با این اصل رو
به خاطر داشته باش که با اومدن یک تکنولوژی جدید تکنولوژی ماقبل آن به تدریج محو میشود ...
کوچیک شما - مهراد Mahrad
ضمنا چرا اینده نگرانه نیست که ای ام 2 بخریم ؟ چرا ساده لوحانه هست؟
اگه میشه با ذکر دلیل
وقتي تكنولوژي قديم از تكنولوژي جديد بهتره،چرا بايد قبلي محو بشه؟ :blink:نقل قول:
نوشته شده توسط G A B R I E L
در ضمن اينو بگم اين دو تكنولوژي تفاوت چنداني با هم ندارن...
شما كه با اون چند نفر صحبت كردين مي شه بگي كه برتري اي ام 2 نسبت به 939 چيه؟
چون كه هنوز امتحانش رو به طور كامل پس نداده...هنوز مشكلات احتماليش مشخص نشده...شايد اصلآ به دليل يه سري از مشكلات توليدش متوقف بشه...ولي در عوض 939 چند سال هست كه داره توليد مي شه و همه عيوب و ايراداتش برطرف شده و همه ازش راضين...من كه هيچ كي رو نديدم از 939 ناراضي باشه...نقل قول:
نوشته شده توسط g A B R I E L
فعلآ...
کی گفته که 939 بر Am2 برتری داره؟؟؟
در ضمن Am2 تو ایران تازه اومده واگرنه در خارج اونم امتحانش رو پس داده
دقیقا برعکس این حرف درستهنقل قول:
در ضمن اصلآ هم آينده نگرانه نيست كه AM2 خريد...بلكه خيلي ساده لوحانه هست...
مثل این میمونه که بری مادربورد با socket 478 بگیری بعد خودتو از PCI-E و مزیت LGA775 محروم کنی (به غیر از مادربورد هایی که با چیپ های 915 برای سوکت 478 وجود داره که PCI-E دارن) و Ram DDR2 رو هم بیخیال شی بعد بگی بله هرچی باشه 478 مدت بیشتری تو بازار بوده امتحانش رو پس داده
در ضمن اگر مشکلی باشه درجا سوکت رو عوض نمیکنن چیپست رو ارتقاع میدن دوست عزیز
تمامی حرفهای که میخواستم بزنم رو شایان عزیز گفت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهنام -ن عزیز به این حرفهام توجه کن
1. من که نگفتم 939 بده گفتم ای ام 2 نسبت بهش بهتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دلایلم که گفتم که مهم ترینش آینده است ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بذار یه مثال بزنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زمانیکه 939 اومد و جای 754 رو کم کم گرفت دقیقا حالا داره
برای خود 939 پیش میاد ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یعنی ای ام 2 میاد و به تدریج جای 939 رو میگیره...
حالا چه من بگم ای ام 2 خوبه چه شما بگی 939 بهتره در هر صورت این امر (جایگزینی ای ام 2 بجای 939 ) اتفاق میفته ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل اینکه هنوز روی حرف خودت ایستادی ... یک مثال دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به روند رو به جلوی رابط های هارد دیسک توجه کن :
1. IDE > 2. SATA > 3. SATA 2
حالا به نظر هر کدوم از رابط های بالا چند درصد رو به خودشون تعلق دادند؟
نظر من اینه :
IDE : 35%
SATA : 60%
SATA 2 : 5%
حالا کافیه بیایم جای موارد فوق رو عوض کنیم ... بجای آی دی ای بذاریم 754 ... بجای ساتا بذاریم 939 ... بجای ساتا2 بذاریم ای ام 2...
این امار مال اکنونه ... ولی به نظرت 5 سال دیگه چی میشه ؟؟؟ ساتا 2 (ای ام 2) بدلیل ویژگیهای خوبش میاد اول ... آی دی ای
(754) رو باید کم کم حذف شده حسابش کنیم ...و ساتا (939) رو باید جزء محذوفات بعدی مون بدونیم ...
یعنی در کل با کامپیوترهای 754 باید این کارو کنیم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کامپیوترهای 939 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( چون دیگ تقریبا دارن میرن به تاریخ)
و سر انجام ای ام 2 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (شرمنده عکس کامیوترش رو نداشت)
+++++++++++++++++++++++++++++
این هم وضعیت آینده کسانی که الان پول دارن ای ام 2 بگیرن اما میرن 939 میگیرن :
کسانی که ای ام 2 میگیرند : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما کسانی که 939 میگیرن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون - مهراد MAHRAD