کارنامه آزمون اول گزینه دو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
کارنامه آزمون اول گزینه دو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
من که تجربی نبودم ولی فک مینم اگه یه کمی بیشتر روی ریاضی کار کنید میتونید موفق تر باشید و تراز و رتبه بهتری کسب کنید همچنین سعی کنید عربی و ادبیاتتونم بیشتر بزنید در ضمن شیمی هم درسی هس که میشه بیشتر از این زد (من خودم گزینه 2 نبودم که بدونم سطح شیمیش رو) معارف و زبان و زیست رو هم که خوب زدید آفرین:11:
در کل بد نیس خوبه امیدوارم موفق باشید:46:
واسه فیزیک 3 یه مبتکران دارم !
گاج سفید هم دارم !
به نظرتون واسه یه ادم مبتدی !
فیزیک رو از رو کدوووم بخونم !؟
شیمی و فیزیک من خیلی بهتر از این درصد هستن ایشالا این آزمون اشتباهاتم رو تکرار نمیکنم و بهتر میزنمنقل قول:
عربی چون هیچی بلد نیستم نمیتونم بزنم ادبیات هم وقت نشد که مطالعه کنم اصلا
ممنون از نظرتون و ایشالا این آزمون رتبه بهتری به دست میارم:11:
ممنون از راهنماییتون:20:نقل قول:
من سوالای گزینه 2 رو ندیدم ولی با مقایسه ستون( نمره خام)مال تو با ستون ( میانگین نمره خام نفرات برتر در سهمیه) میشه گفت که تو درس های زیست و دین و زندگی و زبان عالی هستی اگه تو همین دو ستون به در س فیزیک نگاه کنی میفهمی که تو درس فیزیک هم عالی هستی و با دقت در ( میانگین نمره خام نفرات برتر در سهمیه) در درس فیزیک میتوان تشخیص داد که سوالات درس فیزیک بسیار مشکل بوده است و تو خیلی خوب از پس اون براومدی.:5:نقل قول:
اگه کارنامه دیگه ای بود یه شماره حساب بانکی بهتون میدم تا براتون آنالیز کنم!!!!:31:
من در درس شیمی از بقیه دروس بهتر هستم منتها به دلیل اشتباهات حواسم نبود سوالات پایه رو وارد پاسخنامه کنم همینطور فیزیکنقل قول:
درصد واقعی من در فیزیک و شیمی یکیشون 71 و اونیکی 72 بود
اگه سطحتون پایینه میتونید مبتکرانو به همون ترتیبی که تویه مقدمش گفته یخونی ! مطمئن باش جواب میده !نقل قول:
منظورم نبود که رو شیمی و زیان تسلت کافی نداشتی منظورم این بود که وقتت رو روی باقی درس ها تلف می شه! به همین خاطر گفتم سوالات سخت رو بذار واسه آخر تا به زبان و شیمی برسینقل قول:
خواهش می کنم کاری نبود
سلام
دوستان تو ریاضیات رشته ریاضی مباحثی هست که بتونم با گذاشتن وقت بیشتر روشون جواب خوب بگیرم؟
ینی چطور میتونم تضمینی ریاضی رو حدود20-25رصد بزنم؟؟؟
چون اصلا ازش خوشم نمیاد و نمیخوام زیاد روش وقت بزارم.