سلام يه سوال
من شنيدم وقتي از مخابرات سرويس مي گيري نمي توني از وي پي و .. استفاده كني
همچين چيزي واقعيت داره
Printable View
سلام يه سوال
من شنيدم وقتي از مخابرات سرويس مي گيري نمي توني از وي پي و .. استفاده كني
همچين چيزي واقعيت داره
sstp بازه میشه وصل شد. pptp بستن.نقل قول:
من فقط ساعت 10-11 صبح سرعتم نصف شد ولی بعدش مشکلی نداشتمنقل قول:
شما اگر دقت کنی معلوم میشه که سرعت سیامک برای شهر قزوینه و سرعت اونجا با تهران متفاوتهنقل قول:
سلامنقل قول:
نه نا محدوده
خداییش توهین نشه به دوستان قزوینی اما اینجا همه قانوناش با همه جا فرق داره ، از سند زدن ماشین بگیر تا بیمه و مالیات و خونه و ...:31:
راستی مخابرات مثل سایر شرکتها امکان چک کردن اکانت رو نمیده ؟ مثلا چند روز مونده ؟ ...
چون اینجا پول رو نقدی میدیم تا روی قبض
دوستان من مخابرات سرویس گرفتم.ولی محدوده.می خواستم بدونم که فقط شهر ما اینجوریه یا جاهای دیگه هم است که اینجوری سرویس میدن(سرویس محدود)چون الان تهران نامحدوده قزوین نامحدوده و خیلی جاهای دیگه.جالبه که قیمتا هم یکی است من واسه محدود 256 13 تومن دادم:13:
من 128 مخابرات کرج رو دارم رفتم ارتقاش بدم به 256 میگه صاحب خط حتما باید خودش باشه صاحب خطم مادرمه راه حل دیگه ای نداره؟
بعضی شهرها ترافیکشون محدودهنقل قول:
همین تهران هم برادر گیر خیلی ها نمیاد چون کاربر زیاده و بیشتر خطا فیبر نوری هست
:10:غم مخور
نه متاسفانه اکثر شرکت های مخابراتی گیرن رو این موضوع که حتما باید خوده صاحب خط بره منم رو همین حساب یه سالی میشه که نمیتونم بگیرم ازشنقل قول:
من امروز رفتم مرکز شهید اکبری میگم باید یا ارشد باشی یا ... تا بهت 256 بدیم ایا بخش نامه ای چیزی هست که باید بالاتر بدن من این ترم ترم اخر کارشناسیم هست اگر راهی وجود داره بگین تا ما هم 256 بگیریم
من رفتم برای اتقا به 256 گفتن کارت دانشجویی میخواد ولی نگفتن حتما باید کارشناسی باشه...نقل قول: