فقط خدا رو شکر:42:
یاد 8 ، 9 سال پیش و حس بازی نفس گیر اون زمان با قطر افتادم.
دلم روشنه ایشالا صعود میکنیم .
Printable View
فقط خدا رو شکر:42:
یاد 8 ، 9 سال پیش و حس بازی نفس گیر اون زمان با قطر افتادم.
دلم روشنه ایشالا صعود میکنیم .
بابا این مسعود شجاعی چی بود.... اه اه اه .... اما تیم ما هم شانس داره ها ولی بازم خوبه مثل بازی با ازبکستان تخیلی نبردیم:n02::n19:
یکی از بدترین خبرهای امروزم،همین برد ایران بود،اخ به هیچ وجه انتظار نداشتم ایران ببره
من هم این برد شیرین رو تبریک میگم. واقعا امید رو تو دلمون زنده کرد.
هفته دیگه میریم استادیوم و همونجا تقریبا کار رو یکسره میکنیم.
به نظر من مقابل این تیمهای عربی فقط باید مثل خودشون بازی کرد و فقط دنبال نتیجه بود. واقعا بردن تیمهای عربی یه لذت دیگه داره!
تبریک
البته خوش اقبال هم بودیم که توپ قطری ها به تیرک خورد و از طرف دیگه داور روی صحنه ی برخورد شجاعی با بازیکن قطر در محوطه ی ما سخت گیری به خرج نداد /
ایران داشت اشتباه بازی رفت با قطر رو تکرار میکرد ؛ یعنی اصرار بر خلق موقعیت از کناره ها که مسلم بود هیچ توفیقی نخواهیم داشت ( البته ضربه ی سر گوچی رو اگر فاکتور بگیریم ) /
خوشبختانه بیشتر از 30 دقیقه روی این موضوع مانور ندادیم و با نشونه گرفتن عمق دفاع قطر ، تونستیم خیلی بهتر عمل کنیم ؛ وقتی ما بازیکنهایی با کیفیت جباری رو داریم در زمین ، مانور دادن و اصرار روی کناره ها شرعا حرامه ! ( تکبیر ) :دی
گوچی هم نشون داد چرا فیکس هست و واقعا اگر این کشف های کی روش مثل دژاگه و گوچی نبودن معلوم نبود که تیم ملی چه سرنوشتی در انتظارش بود ...
به نظرم بازی برابر لبنان در آزادی برای ما بازی خیلی سختی نباشه ، و میتونیم لبنان رو هم راحت شکست بدیم .
مثلا میخواید بگید روشن فکریت؟ از وضعیت کشور ناراضی اید؟ این راهش نیست ...نقل قول:
تیم ایران هر چقدر هم که ضعیف باشه و سوء مدیریت و لجبازی پشتش باشه ، تیم ملی کشورمونه و مال مردم ایرانه ...
از پیروزی تیم خوشحال و از شکست هاش ناراحت میشیم ...
هر چقدر هم به حس وطن پرستی ما خدشه وارد شده باشه ولی نباید اینطوری بگیم:n01:
لبنان رو انقدر دست کم نگیرید ....نقل قول:
العان تا دقیقه 70 یک بر صفر جلو هست از کره
همین حریف رو دست کم گرفتن بلای جان تیم میشه
تبریک ..
بابا دعا کنید این کره بازی رو ببره .. اگه ببازه خیلی وضعیت بد میشه و بازی آخرش تو سئول باید حتما مارو ببره ..
دوستان کره رو دریابید که 1-0 عقبه!!!!! خدایا این کره هم این بازی رو ببازه هم بازی هفته بعدو، چی میشه یه حالی بهمون بدی؟ :n02:
واقعا بدترین خبر امروز همین بود ....نقل قول:
داور هم هوای ایران رو داشت وگرنه اگه نابینا هم بود میتونست بفهمه اون صحنه ی شجاعی کاملا پنالت بود ....
ایشالله این برد و زنده کردن امید سرانجام صعود نداشته باشه و حسرت بیشتری تو دل هواداران و مردم بذاره ........