بریز داخل پوشه img
Printable View
بریز داخل پوشه img
مگه نگفتین این نسخه قلابیه ؟
پس چرا کونامی براش پچ داده ؟ :|
قلابي يعني چي! همين كه همه بازي ميكنن ورژن نهايي بازيه البته قرار براش DLC بياد، تا بخواد بازي سر و شكل كامل پيدا كنه و لباس تيمها و ترانسفرها و چند تا چيز ديگه درست بشه كمي طول ميكشه و گرنه گيم پلي و مدهاي بازي همينا هستننقل قول:
خبری از DLC نشد؟
11 اکتبر میاد . فردا .نقل قول:
وقتی در پوشهimg بازی ریختی باید بعدش بازیو باز کنینقل قول:
در منوی اصلی میری تنظیمات
و از قسمت صداها گزارش انگلیسی را فعال میکنی
راستی من فایل مربوط به مات بودن تصویر را جایگزین کردم
و کیفیت تصویر کاملا درست شد
الان تنها مشکل من ضعیف بودن صداش هست
که اینم به احتمال قوی یه جور ناسازگاری با سون باشه
کسانی که این مشکلو حل کرده اند به ماهم بگند ممنون میشیم
خب بازی رو پاک کردم
برای اول بار در عمرم PES رو بعد چند مدت بازی کردن پاک می کنم
بدون شک این بدترین PES تاریخ البته به اقتضای زمان عرضه محسوب میشه
همینجا هم اعلام می کنم هیچ وقت PES بازی نخواهم کرد - مهرداد 11 اکتبر 2011
موفق باشید
دوست عزیز، معلومه که رو حالت سوپر استار بدجور باختیا، که تا این حد زده شدی:31:نقل قول:
همه ی دوستان این اتفاق براشون افتاده، اگرچه رو نمی کنن!! اولین کسی که می خواد اعتراف کنه
خودمم.
راسیتش 1 بار(فکر کنم اولین باریم بود که با این رقم نجومی می باختم!) به رئال مادرید، دشمن چندین سالم باختم که البته تو 1 بازی از خجالتش در اومدم.
شما ام زیاد ناراحت نباش.:27:
اقا منم ویندوزم 7 ، ولی مشکلی پیش نیومده واسم.نقل قول:
نقل قول:
توی قسمتی که بازی رو سیو میکنی و یا AUTO SAVE رو فعال میکنید یه پزینه پایینترش هست دقیقا یادم نیست چیه....فک کنم سیو تیم یا یه همچین چیزی باشه...اونجا که تیمتو سیو کنی دیگه توی قسمت exhibition میاد جزئ آخرین سری تیم ها بعد از تیم های ملی میاد
---------- Post added at 04:08 AM ---------- Previous post was at 04:06 AM ----------
نقل قول:
خیلی دوست دارم دلایلتونو بدونم دوست من ..... دو حالت داره..یا کلا نمیخواید دیگه بازی فوتبال انجام بدید....یا میرید سراغ فیفا...حالا دلایلتونم به ما بگید