نکنه توقع دارید بازی کرک شده باگ هم نداشته باشه؟:5:نقل قول:
Printable View
نکنه توقع دارید بازی کرک شده باگ هم نداشته باشه؟:5:نقل قول:
کجا نوشته بین باگ و کرک رابطه وجود داره؟!!:46:نقل قول:
نکنه توقع دارید بازی کرک شده باگ هم نداشته باشه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه های شیراز کسی نداره این بازیو؟؟؟؟؟
منم هنوز به این رابطه پی نبردم
شاید اسکایدرو تو این چند روز که بازی زیر دستش بود برداشته کلا موتور بازی رو هم عوض کرده که ما خیلی باهاش حال نکنیم
یا مثلا گفته بذار هوش مصنوعیشو کم کنم که بروبچ کپی خور راحت تر بازی کنن
در کل معلوم نیست دنیا چه خبره
ولی نکته مهم اینه که بین باگ و کرک یه رابطه ای وجود داره
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:نقل قول:
نگاه کن عزیز کرکر نمیاد که لانچر بازی رو تغییر بده!نقل قول:
فقط میاد قفلهای لانچر رو ازش حذف میکنه یا به قولی میشکنه...:10:
چرا به من میگی؟نقل قول:
به اون دوستی بگو که این حرفو زد
برو نوشته منو دقیق بخون میفهمی من نظرم چیه
سلام تمامي مغازه ها دارن فقط 15 مي دن منم نخريدم امشب دانش مي كنم فقط رفتي بخري چرت پرت مي گن نمياريمو جريمه داره بعدشم زودي نتنگ بيرون تا گفت نداريم بگو جونه خودت(يعني داري مثل چي دروغ مي گي) تازه يهو بتنگ تو مي بيني دست پاچه مي شن نترس چون دارن خودشونم بازي مي كنن:27: بگو چند يكلام بغيه هم دارن ولي من آشنا نيستم ميگه يكيرو مي شناسم ميگه 15 ولي گرون مي ده مي خواي؟ توهم مي گي گرونه اونم مي گه گفتم گرونه ميخواي؟ ديگه آره و نش با خودت. راهه حل دست بياد مي فهمي چطوري حتي مواد گيرت مياد جدا:27:نقل قول:
بعضی از خط ها رو کلاً پاک میکنه من خودم چند بازی کرک شده بازی کردم باگ داشته در حد تیم ملی در صورتی که نسخه اصلی اونو وقتی بازی کردم اصلاً باگی نداشته.نقل قول:
کسی بخواد 15 تومن بده نسخه کرک شده میره اصل رو میخره 23 تومن!نقل قول:
اون مورده اولو كه اصلا قبول ندارم ديگه بقيش به من مربوط نيست فقط در اين حد كه اگر پاس ويندوزو از ريجستري برداري تري دي مكست خراب نميشه(ربطش همون ربطه خود شماست)البته اميدوارم خوب صحبت كرده باشم ناراحت نشده باشي:11:نقل قول:
اما مورد دوميش خود من اينترنته مجاني دارم اما حوصله دانو زمانشو ندارم حالا بقيه هم بايد زمانشو داشته باشن هم پول هم سرعت اون 23 هم فقط كي بازي و بايد بازم دان كني