دوست عزیز
برای اینکار باید اول در اسمارت هابت تان کانکشن بسازید و آن را متوانید از منول در قسمت پشتیبانی مطالعه فرمایید. وبعداز ساختن کانکشن در قسمت اسمارت هاب (smart hub ) از روی کنترول کلید قرمز A را برای ورود به اینترنت بزنید
Printable View
دوست عزیز
برای اینکار باید اول در اسمارت هابت تان کانکشن بسازید و آن را متوانید از منول در قسمت پشتیبانی مطالعه فرمایید. وبعداز ساختن کانکشن در قسمت اسمارت هاب (smart hub ) از روی کنترول کلید قرمز A را برای ورود به اینترنت بزنید
با سلام من یک 40es6960 دارم مدتی هست مرورگر اینترنتی آن باز نمیشه اعلام میکنه که باید یروز بشه میذارم آپدیت بشه ولی جواب نمیده نرم افزار خودش را آپدیت کردم ولی باز مرورگر باز نمیشه ریست فاکتوری هم تو منو مخفی انجام دادم ولی اصلا باز نمیشه البته جاهای دیگه به غیر از مرورگر اینترنت هست
سلام دوست عزیز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من صد سال پیش از این روش استفاده میکردم الان تلوزیون جدید خریدم مدل اروپایی زیرنویس فارسی رو ساپورت نمیکنه تنها راهش همینه
سلام یه led مدل ua32d4430 دارم نمیدونم تو منو مخفیش چی زدم دیگه تلویزیون بالا نمیاد،هی بوت میشه آرم سامسونگو نشون میده خاموش میشه دوباره چشمک میزنه دوباره آرمو خاموشی...
چی کار میشه کرد ؟
سلام دوست خوبمنقل قول:
ممنون از کمکتون ولی من یه مشکلی دارم . اینکه توی منویsub option همچین گزینه ای ندارم در ضمن من گزینه hotel option هم ندارم بلکه hospitability option دارم و وقتی اون رو on می کنم گزینه لوکال منوی مخفی باز نمیشه و همچنان غیر فعاله (البته روی de-iran) هستش.
سلام دوستان
تا حالا کسی تونسته cccam رو رو تلوزیون فعال کنه ؟؟؟؟
اگه راهی هست میشه راهنمای کنید ممنون میشم
کسی میتونه کمک کنه؟
دوست عزیز
شما میتوانید از این سه روش استفاده کنید.
عیب یابی
دکمه return رو 5 ثانیه نگه دار بعد ok کن عیب یابی سخت افزاری سیستم شروع میشه ببین چی میگه
تنظیمات ریست
دکمه exit رو 5 تا 20 ثانیه نگه دار همه تنظیمات ریست میشه به تنظیمات کارخانه چه تنظیمات منو مخفی چه تنظیمات خود تی
ریست کامل
برای اینکه منوی مخفی را بطور کامل ریست کرد نیاز به باز کردن سیستم و ریست آی سی EEPROM نیست
شما می توانید با ورود به منوی مخفی و رفتن به قسمت Advanced آی سی EEPROM را بطور کامل ریست کنید اما نکته قابل توجه این است که بطور عادی نمی توان وارد قسمت Advanced شد هنگامی که روی این گزینه قرار گرفتید چند بار بطور مرتب دکمه 0 و کلید مکان نمای سمت راست روی کنترل را با هم فشار دهید منطورم همان کلیدهای جهت دار وسط کنترل است بعد از اینکه چند بار این کلیدها را زدید چند قسمت به منوی مخفی افزوده می شود که یکی از گزینه ها گزینه RESET EEPROM است بعد وارد این قسمت شوید
این بخش خود دارای دو قسمت است قسمت دوم را On کنید و سپس قسمت اول یعنی گزینه RESET EEPROM را بزنید تلویزیون بعد از ریست شدن به تنظیمات اولیه کارخانه بر میگردد.
دوست عزیز
شرکت سامسونگ برای راحتی حال مصرف کنندگان خود در مدیا پلیرهای خود از فونتهای جهانی استفاده میکند. که یکی از این فونت ها فونت عربی می باشد. و برای استفاده از رو کامپیوتر فایل srt که داری رو open with بکنی بعد با notepad باز کنی بعد این مسیر رو به ترتیب دنبال کن
file>save as>encoding<unicode<save>yesحالا فایل زیرنویس رو با فیلم هم نام کن مشکلی که تو بهش اشاره کردی حل میشه و بعد آن را روی usb کپی کنید و به تلویزیون وصل کنید و در موقع نمایش کلید tools از روی کنترول رابزنید آن موقع خواهید دید که در قصمت منو tools شما uncode نمایش در میآید واز آن عربی را انتخاب وسپس از فیلمتان لذت ببرید .
من انجام دادم شود چون تلویزیون منهم خارجی
دوست عزیز
شرکت سامسونگ برای راحتی حال مصرف کنندگان خود در مدیا پلیرهای خود از فونتهای جهانی استفاده میکند. که یکی از این فونت ها فونت عربی می باشد. و برای استفاده از رو کامپیوتر فایل srt که داری رو open with بکنی بعد با notepad باز کنی بعد این مسیر رو به ترتیب دنبال کن
file>save as>encoding<unicode<save>yesحالا فایل زیرنویس رو با فیلم هم نام کن مشکلی که تو بهش اشاره کردی حل میشه و بعد آن را روی usb کپی کنید و به تلویزیون وصل کنید و در موقع نمایش کلید tools از روی کنترول رابزنید آن موقع خواهید دید که در قصمت منو tools شما uncode نمایش در میآید واز آن عربی را انتخاب وسپس از فیلمتان لذت ببرید .
من انجام دادم شود چون تلویزیون منهم خارجی