منظورم حساب كاربري هست...
در اين صورت ميشه از امكانات Primium استفاده كرد كه لينك ها رو بر نميداره....
Printable View
منظورم حساب كاربري هست...
در اين صورت ميشه از امكانات Primium استفاده كرد كه لينك ها رو بر نميداره....
میخواین لینک سالم از خود این بازی + کرک سالم و معتبر رو بزارم واسه آپلود امشب خیال همه رو راحت کنم از این بابت :31:
چرا نخواییم از خدامونه که مشکل لینک بازی تو این تاپیک برطرف بشه:31:نقل قول:
میخواین لینک سالم از خود این بازی + کرک سالم و معتبر رو بزارم واسه آپلود امشب خیال همه رو راحت کنم از این بابت:31:
مرسی امید جان:10::11:نقل قول:
اول از همه توی تاپیک خودت آخر فروم باز شدنت رو بهت تبریک میگم
خب مشکل همینه 3تا پارت چطور همشو یکی کنم؟؟؟؟:41:نقل قول:
برای این لینک هم حتما خودت اول دانلود کن نصب کن اگه مکشلی نداشت بعد لینک رو با خیال راحت بزار اینجا
نقل قول:
بله اگه این کار رو بکنی که خیلی خوب هست ولی دوستان با کرکی که تو گذاشتی مشکل داشتند البته نمیدونم دلیلش چی هست که تو مشکلی نداری ولی این دوستان مشکل دارن
ولی میترسم که تو این همه زحمت بکشی اپلود کنی و دوستان دانلود کنند و دوباره مشکل داشته باشه
حالا فعلا دست نگه دار تا ببینیم چی میشه؟:46:
رضا ممکنه دوباره این لینک هم مشکل ساز بشه باید فکر لینک از یه جای دیگه رو بکنیم چون این لینکی که Ship Storm عزیز میخواد آپلود کنه که همین لینک صفحه اول هست و کرک رو هم که آپلود کرد و گزاشت که با همین لینک صفحه اول مشکل داشت پس هیچ فرقی نمیکنه که اگه Ship Storm هم آپلود کنه بازم مشکل داره بازینقل قول:
باید از یه جای دیگه لینک بگیریم:46:
خواهش میکنم ایشالا که مدیر شدنت رو شاهد باشم:11:
اون 3 پارت هم بعد از دانلود با هم میگیری و از حالت فشرده خارج میکنی که در نهایت یه فولدر بدست میاد به همین راحتی به همین خوشمزگی:27:
میدونم این کارو کردم ولی فایل exe به دست نیومد فکر کنم برنامه لازم دارهنقل قول:
اون 3 پارت هم بعد از دانلود با هم میگیری و از حالت فشرده خارج میکنی که در نهایت یه فولدر بدست میاد به همین راحتی به همین خوشمزگی
نقل قول:
خب پسوندش چی هست؟
شاید از این هاست که باید رایت کنی تا فایل exe بدست بیاد مثل اون 18Wheels Xterme 2 که من لینکش رو گزاشتم
راستي چرا اين تاپيك جزؤ تاپيك هاي مهم نميشه؟
فکر نکنم به این زودیا بره جزئ تاپیک های مهم هنوز راه داریم:46:نقل قول:
راستي چرا اين تاپيك جزؤ تاپيك هاي مهم نميشه؟
نقل قول:
چون بازی مهمی نیست در نظر همه و همه با این سبک بازی حال نمیکنند و بازی قدیمی هست و زمانی که تاپیک بازی ایجاد شد 1 سال از انتشار بازی گذشته بود:46: