خواهش ميكنم من ببخشيدتون رو بد معني كردم عذر ميخوام...نقل قول:
خواهش ميكنم من ببخشيدتون رو بد معني كردم عذر ميخوام...نقل قول:
بچه ها من رام سیانوژن 7 رو ریختم تو گوشیم! وای پدیدست ! بهتون پیشنهاد میدم حتما این کار رو کنید .....
1 - کلی به امکانات setting اضافه شده!
2 - سرعتش کاملا محسوسه که زیاد شده (هنوز بازی نمیخوام بریزم و تست کنم)
3 - منوهاش کاملا قشنگ شده !
4 - موقعی که تماس میگیرید و طرف مقابلتون call میکنه یه ویبره میده ! این واسه من که با ماشین زیاد در حال رفتنم خیلی خوبه ه ه ه ه :5:
5 - وقتی پاور رو میزنم (واسه روشن شدن صفحه ) مثل خاموش کردن تلوزیون یه نور سفیدی مثل خط میاد تا وسطای صفحه و خاموش و روشن میکنه صفحرو ! باید ببینید چقد این روشن خاموش کردن صفحش حال میده:31::31:
در آخر هم از همه کسانی که منو راهنمایی کردن نهایت تشکر رو میکنم:31:
:11:
مبارک مهران جاننقل قول:
این شماره 5 که گفتی رو یکی از دوستام دیده بود . گوشی رو ازم گرفته بود و هی همین کار رو میکرد . :31:
میگفت منم رو گوشیم از اینا میخوام :27:
این رام سیانوژن نسخه کاملش نیومد؟؟؟
مباركه....نقل قول:
اگر مشگلي تو اين رام هست كه قبلا ميدونستيد و يا اينكه بعدا ديديد حتما بگيد...ممنون
کیفیت دوربین هیچ فرقی کرده؟؟؟نقل قول:
دوستان من تو ریختن cyanojen تو مرحله اخر وقتی 2nd init boot میکنم صفحه گوشی سیاه میشه هیچ اتفاقی نمیفته !
چکار باید بکنم؟
سلام.اصلا فکر نمی کردم تاپیک فارسی برا دیفای وجود داشته باشه آخه خودش خیلی کمه تو ایران.خیلی سورپریز شدم:31:نقل قول:
میشه درباره این قسمت کمی توضیح دهید
توصیه میکنم full sbf فلش نکنی. هر رامی رو که خواستی با استفاده از Nand Backup و Fixed sbf رو گوشت بریز تا بتونی دانگرید کنی (اینجوری هر زمان خواستی میتونی به رام خودت برگردی)
به به! آفرین! دیدی گفتم با این رام درست میشه! الان مشکل تاچ بالای صفحه و به قول خودت چت شدن گوشی حل شد خدا رو شکر؟ کدوم بتا رو نصب کردی؟نقل قول:
در ضمن آپدیت beta 6 هم آماده دانلوده و خیلی از مشکلات نسخه های قبل توش حل شده و فقط فیلمبرداری 720p مونده که بهش اضافه بشه!
جالب اینجاست از سازنده این رام (Quarx) فقط تو این یک ماه اخیر 1000 تا تشکر شده!:18:
سلام احسان جون....من فکر نمیکنم ربطی به این رام داشته باشه ! چون 2.2 ر. نصب کردم بهتر شده!!! مشکل تاچ بالاش همچنان هست:41: چت شدن خیلی کم شده! تاچ بالاش هم راه حلش اینه که گوشی رو افقی بگیرم و تاچ کنم:19:نقل قول:
مرسی داش با وفای مااانقل قول:
چشم حتما(فعلا که فقط خوبی دیدم ) :31:
توی روز میگیرم تست میکنم وبهتون میگم:11:نقل قول: