نقل قول:شما می دونید توش چه هاردی(برند)؟
اینم تستش
Printable View
نقل قول:شما می دونید توش چه هاردی(برند)؟
اینم تستش
عکست خیلی کوچیکه ولی تا اونجایی که تونستم تشخیص بدم ، اون پایین سمت چپ سلامتیشو OK زده پس مشکلی نداره !!!:20:نقل قول:
نمیدونم هارد اینترنال از کدوم برندی هست
ممنون از کمکتون یه بار دیگه آپلود کردمنقل قول:
دوستان من یه هارد 500GB سیلیکون مدل A80 usb3 دارم وقتی به پورت های usb جلو کیس یا سیم افزایش طول usb که از پشت سیستم خودم میزنم یه صدایی مثل ضربان قلب یواش میده ولی وقتی کابلشو مستقیم به پشت کیس وصل میکنم مشکلی نداره.
در صمن مادربوردم giga هست.
روی چند تا سیستم دیگه که مادربوردشون asus بوده از جلو وصل کردم هیچ مشکلی نداشت.
اگه کسی در این مورد اطلاعی داره به منم بگه که چجوری از پورت های جلوی کیس استفاده کنم!!!!!!
نقل قول:
اگر هارد راه اندازی نمیشه و ضربان قلب میده به خاطر نرسیدن برق کافی هست . چون هارد پرتابلها برقشون از usb تامین میشه .
من قبلا با هارد پرتابل وسترن یکی از دوستام سعی کردم با استفاده از کابل افزایش طول usb به سیستم وصل کنم که جواب نمیداد !!! این کابل افزایش هم به پشت کیس متصل بود .
و من تنها راهی که داشتم متصل کردن هارد پرتابل به صورت مستقیم و بدون رابط به پشت کیس بود.
و موارد دیگری هم هست از قبیل
1. پاور خوب و مرغوب که توان برق رسانی رو داشته باشه .
2. کیفیت کابلهای افزایش طول usb خیلی مهمه ،
================================
یه پیشنهاد : تمامی ابزارهایی که به usb سیستم شما متصل هست رو جدا کنین مثلا پرینتر و فقط هارد رو وصل کنین ، ببینین آیا جواب میده یا خیر .
پیشنهاد دوم : آیا کابل هارد اکسترنال شما دو سر هست ؟؟؟ اگر بلی پس هر دو سر کابل رو وصل کنین تا جریان برق تقویت شود.
منظور من از کابل دو سر این عکس هست
کد:http://bixnet.net/images/Cab-USB-YBlack.jpg
دوستان یه خبر !!!!
ظاهرا هارد اکسترنال وسترن مدل الایت (دسکتاپی) دیگه تولید نمیشه !!!!
ممکنه هنوز چندتایی تو بازار مونده باشه هنوز
کلا به این خاطر نظرم به سمت ترنسند جلب شد که سیستم آنتی شک داره و بین مارک های دیگه به ظاهر محکم تر و در برار ضربه کمتر آسیب پذیرهنقل قول:
به نظرتون قیمتش به نصبت هارد هایی که USB 3 و ESATA دارند چطوره؟
پیشنهاد خودتون تا سقف 70-80 تومان چیه؟
ظاهرش از همه چی مهمتره
شرمنده بابت تاخيرنقل قول:
راستش اگر بخوام هارد ضد ضربه و ضد شوك بخرم سيليكون پاور ميخرم نه ترنسند (نظر شخصي خودمه !!!)
اتفاقا يه صفحه از مجله اسكن كردم درباره مدل silicon power armor a70 هست كه مطالب جالبي داره
اين مدل فقط usb2 داره ،
فقط حجمش 800 كيلوبايته
اگر usb3 ميخواين مدل Armor A80 ميتونين بخرين.کد:http://up.--------.com/images/506qoaw8126z4irbqdve.jpeg
بازم تشکر
توی کرج کجا میتونم تهیه کنم؟
---------- Post added at 03:48 PM ---------- Previous post was at 03:45 PM ----------
راستی چطوره که تو گوگل شاپینگ قیمت اونی که از usb3 پشتیبانی میکنه چند دلار ارزون تره؟؟
اینجام همینطوره؟
هارد 1ترا پرسرعت بدون آداپتور ترجیحاً کم قیمت چی پیشنهاد میکنید؟ قیمت ظرفیت بالاتر چنده؟ 2ترا دوبرابره قیمتش؟