انگار لیست نهایی های ترم اول معلوم شده. چون همه درس ها نیست امکان داره که پیش تاثیر نداشته باشه تو کنکور؟
Printable View
انگار لیست نهایی های ترم اول معلوم شده. چون همه درس ها نیست امکان داره که پیش تاثیر نداشته باشه تو کنکور؟
شرمنده به خدا :41: اسم واقعيت چيه شاه عباس ؟نقل قول:
نمرات پيش به نظر من تاثير نخواهد داشت پيش .
چونكه خيلي ها تير ماه يا شهويرور ماه پيش ر. تموم ميكنن و بسياري از همين افراد تو كنكور هم قبول ميشن . ظاهرا پارسال تعداد كسايي كه توخرداد قبول نشده بودن زياد بوده و از همين ميترسن كه امسال هم زياد بشه و تاثير اين نمرات زياد بشه .
همينطور بايد عرض كنم كه بسياري از پيش دانشگاهي ها به صورت بزرگسالان تحصيل ميكنن كه حدود 90% اونها تو شهريور فارغ التحصيل ميشن .
به نظر من تاثير دادن نمرات پيش با توجه به اينكه نتايج كنكور اوايل شهريور مياد و نمرات بسياري از فارغ التحصيل هاي پيش دانشگاهي اواخر شهريور مياد ؛ اين كار زياد عاقلانه نيست .
خب این طوری که اصلا نباید پیش تاثیر داشته باشه. اون وقت که می خواهند کنکور تا ۹۲-۹۳ باشه چه جوری میشه این معدل؟ اگر تاثیر نداشته باشه پس به چه دردی می خوره!نقل قول:
چونكه خيلي ها تير ماه يا شهويرور ماه پيش ر. تموم ميكنن و بسياري از همين افراد تو كنكور هم قبول ميشن . ظاهرا پارسال تعداد كسايي كه توخرداد قبول نشده بودن زياد بوده و از همين ميترسن كه امسال هم زياد بشه و تاثير اين نمرات زياد بشه .
همينطور بايد عرض كنم كه بسياري از پيش دانشگاهي ها به صورت بزرگسالان تحصيل ميكنن كه حدود 90% اونها تو شهريور فارغ التحصيل ميشن .
به نظر من تاثير دادن نمرات پيش با توجه به اينكه نتايج كنكور اوايل شهريور مياد و نمرات بسياري از فارغ التحصيل هاي پيش دانشگاهي اواخر شهريور مياد ؛ اين كار زياد عاقلانه نيست .
من فکر می کنم اگه به طرز نتیجه گیری شما باشه نباید در کل تاثیر بزاره و مسئولان این رو نمی خواهند. شاید یه جوری تاثیر بدهند چون بالاخره دو سه سال موند تا کنکور.
فكر كنم سازمان سنجش برنامه اي براي اون موقع هم نداره .نقل قول:
شما فكر كن كه الان قراره بري سربازي و ديپلمت رو هم با معدل 10 ميگيري و ميري . وقتي برميگردي و همه كتاب هاي وب رو ميخوني و معلوماتت در حد يه معدل 19 ميشه چطوري ميتوني بري دانشگاه مثلا پزشكي بخوني ؟
2 تا راه داره يا اينكه از روي معدل قبلي تين بشه رتبش ، كه اين كاملا نامرديه چون اون موقع درسش صعيف بوده ولي الان قويه
يا انيكه ازش مجددا امتحان بگيري ( وقتي كه قراره نمرات سوم و چهارم تاثير داشته باشه بايد ازش هر دو امتحان رو گرفت تو يه سال هم كه هيچ جايي هم سوم و هم چهارم رو امتحان نمگيرن ) يعني اين آدم بايد بياد و 2 سال بزرگسالان درس بخونه تا ازش امتحان بگيرن .
از نظر علمي هم درست نيست كه با تاثير سوابق تحصيلي كسيو ببرن دانشگاه ؛ آخه كسي كه سال دوم دبيرستان كار و انرژي رو خونده رو شما از كجا ميدوني كه سال چهارم هم اون رو به ياد داره ؟
يا كسي كه تو ياضي 2 ماتريس ها رو خونده از كجا معلوم كه موقع رفتن به دانشگاه اون رو فراموش نكرده باشه ؟
چون كسي كه ماتريس يا كار و انرژي رو فراموش كرده باشه ميتونه تو فيزيك و رياضي هاي سال چهارم 20 بگيره و كسي كه درس رو مرور كرده و فراموش نكرده هم متونه 20 بگيره !
زبان هم همينطوره و زيست هم همينطوره و مخصوصا ادبيات اگه قرار باشه كه براي ورود به دانشگاه لازم بشه بايد حتما يه آزمون جامع ازش گرفت !
به نظر من همين كنكور رو اگه همينطوري برگزار كنن خيلي خوبه
راستي تا حالا فكر كردين اگه كنكور از بين بره حدود 70-80 درصد كتاب هاي موجود در بازار به درد بازيافت ميخوره فقط ؟ يعني هر انتشارات بايد فقط كتاب هاي آموزش و نمونه سوال بفروشه !
سلام.لطفا" در مورد رشته فنی هم بحث کنید که استفاده ببریم :40:
آزمون ورودی دانشگاه های معتبر احتمالا باز هم وجود داشته باشه که نسبتا به درد اونا می خوره.نقل قول:
راستي تا حالا فكر كردين اگه كنكور از بين بره حدود 70-80 درصد كتاب هاي موجود در بازار به درد بازيافت ميخوره فقط ؟ يعني هر انتشارات بايد فقط كتاب هاي آموزش و نمونه سوال بفروشه !
يعني چي دانشگاه هاي معتب وجود داشته باشه ؟ همچين چيزي شدني ينست و اونها خودشون هم همچين كاري نميكنننقل قول:
آزمون ورودی دانشگاه های معتبر احتمالا باز هم وجود داشته باشه که نسبتا به درد اونا می خوره.
همه اين كنكور رو برداشتن بخاطر اينه كه شهرستاني ها به تهران و يكي دو تا شهر ديگه زياد وارد نشن و اون شهرها كم جمعيت بشه . اگه براي شريف و شهد بهشتي و اميكبير و.. كنكور بزارن همون آش و همون كاسه ديگه
دوستان جان من شما چطور شیمی فیزیک زدید سوالش راحت بود یا شما خر خون؟دمتون گرم
راستی پستمو تایید نکردن نوشته بودم چطور بفهم شهر محل سکونتم منطقه چنده؟
نقل قول:من تصور نمیکنم امسال پیش رو بخوان تاثیر بدن به خاطر مشکلاتی که هست.
ولی فکر میکنم تاثیر معدل به 30 درصد برسه.. که از با تمام وجودم میخوام اینطور نشه :41:
برای خودم سالهای بعدی مهم نیست.. امسال اگر نگذریم.. سالهای دیگه مسلما به سود ما نیست..
باید امسال دیگه هرجور هست به هدفمون برسیم..
شرایط داره هر سال سخت تر میشه
این که اصلا نباید بشه! چون به ما وقتی امتحان دادیم همون ۱۵ درصدرو گفته بودند و نمی تونند افزایش بدهند. (البته شاید قانون چیز دیگه ایه ولی از نظر عقلانی باید مثل حرف من بشه)نقل قول:
ولی فکر میکنم تاثیر معدل به 30 درصد برسه.. که از با تمام وجودم میخوام اینطور نشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]