من گوشیم جلبریک نکردم در ضمن فرمور 4.2 هست می ترسم عکس جدید بریزم عکس های قبلیم پاک بشه کسی می دونه قضیه چی هستنقل قول:
Printable View
من گوشیم جلبریک نکردم در ضمن فرمور 4.2 هست می ترسم عکس جدید بریزم عکس های قبلیم پاک بشه کسی می دونه قضیه چی هستنقل قول:
اگه عکس هایی که توی گوشیت هست، توی کامپیوترت هم باشه، نه پاک نمیشه.
سلام به همه دوستانی که تو این تاپیک فعالیت میکنن
تا 20-25 روز دیگه دوستم ایفونم رو از کشور شیطان بزرگ(اسمش همینه دیگه نه؟) میاره و همونطور هم که میدونید این گوشیها لاک هستن خواستم بدونم که انلاکشون اومده یا نه؟
اگر هم نیومده خبری دارید که کی میاد؟
با سلامنقل قول:
آنلاک شدنشون که اومده اما فعلا با بعضی از ورژن های سیستم عامل جواب نمیده و نمیشه آنلاکش کرد
موفق باشید.
دستتون درد نکنه.ولی سوال من این نبود.نقل قول:
خب اینی که میاد ورژنش 4.2.1 هست میخواستم بدونم که این ورژن برای iphone 4 انلاکش اومده؟نقل قول:
سلام دوستان الا من آیفون4 با هر فریم ویری بخرم جیلبرک و آنلاک میشه؟؟؟
قیمت 16 آنلاک چنده؟؟؟
میشه یکم بیشتر توضیح بدین؟نقل قول:
خیر فعلا برای این ورژن آنلاکی وجود ندارهنقل قول:
---------- Post added at 01:06 PM ---------- Previous post was at 01:05 PM ----------
خیر ورژن 4.1 . 4.2.1 آنلاک نمیشه ولی هردو جیلیبریک میشهنقل قول:
ببینید اگر عکس هایی که داخل گوشی ریختید و اون عکس ها داخل کامپیوتر خودتون هم باشه پاک نمیشهنقل قول:
برای ریختن عکس به آیتونز برید و به قسمت photo برید و chose folder رو بزنید یه پوشه روی هارد انتخاب کنید و ok کنید حالا هر عکسی که میخواید داخل اون پوشه بریزید و سینک کنید پوشه بندی هم اگر توی اون پوشه اصلی بکنید داخل گوشی هم با پوشه بندی نشون میده