بچه ها منم از مخابرات دو هفته پیش اینترنت دو مگ گرفتم.با مودم رایگان.سرعت طلا روز و شب 500 شبی راحت 6 گیگ دانلود دارم البته سرعت از ساعت2تا 3 شب 250 هست.ولی خیلی راضیم.در ضمن شهربابکم
Printable View
بچه ها منم از مخابرات دو هفته پیش اینترنت دو مگ گرفتم.با مودم رایگان.سرعت طلا روز و شب 500 شبی راحت 6 گیگ دانلود دارم البته سرعت از ساعت2تا 3 شب 250 هست.ولی خیلی راضیم.در ضمن شهربابکم
توی انتخاب سرویس دهنده های اینترنت ازتون کمک میخوام
بین شماها کسی هست که از سرویس های "نامحدود" یکی از شرکت ها استفاده کنه و ازش راضی باشه؟
ریت دانلود میخوام حدود 100 باشه
قیمت هم حدود 50 تا 100 تومن ماهانه بیشتر نشه
فقط اونایی که سرویس "نامحدود" ها رو تست کردن نظر بدن
کسی از سرویس 2مگابیت مخابرات استفاده کرده نامحدودش؟
تازه ترین امار مربوط به ضریب نفوذ اینترنت در استان ها رو اعلام کردند. استان کرمان در رده 28 بود با ضریب 32 درصد.خجالت اوره. تا وقتی که تفکر مردم این باشه که اینترنت یک وسیله لوکسه دیگه بهتر از این نمیشه. فکر کنم کافی نت داری توی استان کرمان از همه جا درامدش بیشتره
Viprus جان من قبلا از 2 شرکت اوای جوان ( نماینده پیشگامان کویر ) و پارس انلاین اینترنت نا محدود داشتم. پیشگامان که نامحدود رو فقط تا سرویس 512 داشت که سرعت دانلود همیشه بین 60 تا 70 بود.
پارس انلاین هم با 128 نامحدود داشتم که طبق قوانین خودشون تا 20 گیگ با سرعت بین 120 تا 130 دانلود میکردم . بعد از اون تا اخر قراردادم ( یک ماهه ) سرعت دانلود بین 25 تا 35 بود. الان مثل اینکه تغییر کرده و اون مفدار 20 گیگ رو به 10 گیگ کاهش دادن و بعد از اون سرعت میاد روی 32
الان پارس انلاین 2 مگ با 3 گیگ حجم دارم که سرعت روزانه تقریبا 300 هست و شبانه رایگان با سرعت بین 150 تا 200 دانلود میکنم. اگه شما تا ماهیانه 100 تومان مشکلی ندارید فکر کنم 1 مگ نامحدود براتون مناسب باشه. اما مقدار حجمی که با سرعت 1 مگ میتونید دانلود کنید رو اطلاع ندارم. اما کف سرعتتون باید 100 باشه
ممنون
پس ظاهرا پار انلاین تا یه مقداری سرعت بالا میده بعد لیمیت میکنه
با این حساب از اونجا بگیرم بهتره
خیلی بدیشو شنیدم نمیدونم چرا
شاتل چطوره اونم ظاهرن سرویس های ارت ش تا یه حجمی سرعت بالا هستن؟
من میانگین روزانه 1گیگ وبگردیم ترافیک میکشه
1 گیگ وبگردی روزانه ؟ مگه چیکار میکنی ؟ اگه 1 گیگ دانلود منظورته من 2 مگ پارس انلاین رو پیشنهاد میکنم که شبانه رایگان در بدترین حالت میتونی 2.5 گیگ دانلود داشته باشی. و روزی 100 مگ وبگردی کنی. البته چون خودم از این روش استفاده میکنم این رو پیشنهاد دادم. یعنی اینجوری مدیریت میکنم اون 3 گیگ حجم رو در طول ماه. شاید بقیه دوستان راه حل دیگه ای پیشنهاد بدن
من با این روش که گفتم ماه قبل 45 گیگ دانلود داشتم( 3 گیگ حجم ماهیانه + 42 گیگ دانلود شبانه رایگان ). البته میتونست بیشتر هم باشه اما خوب چیزی برای دانلود نداشتم :n02:
رفیق اگه خود کرمونی نمیدونم ولی تو شهربابک من یه ماه نامحدود 2 از مخابرات گرفتم ماهی 75000 سرعت هم بین 200 تا 300 بود به نظرم برات خوب باشه.نقل قول:
من 512 دارم سرعتم روی 250 ستنقل قول:
یه سری دیده بانت نامحدود داشتم (512 ماهی 60 تومن) تا حدود 80 گیگ میگرفتم روزانه
دانلود زیادی ندارم در حد چند تا موزیک و اینها فیلم ها رو هم از ماه+واره میبینم شبکه کارتی ها رو میبینم
این میزان مصرف واسه وبگردی هست و چون کریو وصلم و 24 ساعت همیشه سیستم روشنه مصرف بالایی دارم
فعلا که از اسیاتک دارم که دو مگش تا ماه قبل خوب بود نامحدود این ماه افتضاح شد
و رفت زیر 40 کیلوبایت ریت دانلودش
قطعی هم زیاد شده
همزمان رو یه خط دیگه هم از دیدهبان نت دیروز 1 مگ اشتراک 1 به 4 رو دیروز سفارش دادم ببینم اگه خوب جواب بده بشه درست دانلود کرد که میمون م همونجا
اگه نه قصد دارم 2 مگابیت مخابرات رو استفاده کنم با مودم میده ماهی 74 تومن
که به صرفه هست
شاتل هم زنگ زدم صحبت کردم تا یه حجمی بسته به سرویسی که میگیرم مصلا آرت 6 حدود 40 گیگ سرعت بالا میشه دانلود کرد یعنی یه چیزی حدود 100-200 کیلوبایت سرعت بعدش سرعت میاد لیمیت میشه روی
همون پکیجی که گرفتی چیزی حدود 40 کیلو ثابت
اینطوریم که گفته میشه نامحدود پارس انلاین تعریفی نداره تو مرکز مخابراتی ما
اگه سنبه که رو خط دیگم دیدهبان نت خوب بود که بود نبود پس 2مگ مخابرات 200 تا رو شب و روز میده؟
بدون افت؟
یه سری دیده بانت نامحدود داشتم (512 ماهی 60 تومن) تا حدود 80 گیگ میگرفتم روزانه
80gig روزانه؟
منظور تو یک ماه ,فقط روزها ساعات رایگان شب نهنقل قول: