سلام.
من از توی کنترل پنل از لپ تاپم یه ایمیج گرفتم.(به توصیه دوستان).بعد یه دی وی دی هم رایت کرد.repair dvd.میخواستم بدونم این دی وی دی و اون ایمیج به چه دردی میخوره؟
ممنون.
Printable View
سلام.
من از توی کنترل پنل از لپ تاپم یه ایمیج گرفتم.(به توصیه دوستان).بعد یه دی وی دی هم رایت کرد.repair dvd.میخواستم بدونم این دی وی دی و اون ایمیج به چه دردی میخوره؟
ممنون.
علیک سلامنقل قول:
فقط بدرد بازگرداندن ویندوز به همین لحظه ایه که Image گرفتی و کلآ بدرد بخور نیست مگه در مواقع اضطراری.:20:
سه هفته ای هستش که منم این مدل رو خریدم. کدوم ؟؟؟؟
حالا یکیش رو خریدم دیگه. چه فرقی میکنه. مهم اینه که راضی هستم تقریبا.
یادمه در مورد امتیاز رمش خیلی بحث شده بود و منم متعجب بودم که چرا این قدر کمه !!!!!
همون اول که خریدمش دیدم یه نرم افزار ریکاوری مال ایسوس روش بود و اصلا خوشم نیومد. ویندوزش هم 64 بیتی بود که دیگه بدتر !!! چند تا برنامه سنگین 32 بیتی داشتم و زدم کلا ویندوز و هاردش رو پاک کردم.
یه ویندوز سون 32 ریختم و الان هم دارم استفاده می کنم. بک آپ هم با نورتون قوست میگیرم که مطمئنه و خیلی هم توپه.
امتیاز رم مساله مهمی بود برام و البته فرق بین 32 و 64 بیتی تو پرفورمنس سیستم.
اول یه دستکاری کردم که مموری بیشتر از 2.95 گیگ رو 32 بیت ساپورت بشه. بعد بنچمارک ویندوز رو آتیش کردم. نتیجه همونی بود که انتظار داشتم.
امتیاز رم 7.5 بود !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خب ... فرق بین 32 و 64 بیت رو با اینکدر X264 تست کردم که هر 8 سی پی یو رو استفاده کنه. تقریبا 5 درصد فرق سرعت بود !!!!
به نظرم ارزش نداره فعلا برم سراغ 64 بیتی.
مشکل من با این لپ تاپ و البته سری core i7 و core i5 و .... اینه که سی پی مجازی میسازند. منظورم اسنه که وقتی دارم با میپل یا انسیس کار می کنم به جای استفاده از به ترتین یه هسته و دو هسته از نسفش یعنی نیم و یک هسته استفاده می کنه !!!!!!!!!!!!!!!!!
یا گاهی اگه از شبیه ساز PS2 استفاده کنم نمیتونه از سی پی یو مجازی ها خوب استفاده کنه.
من که ترجیح میدم سی پی مجازی نداشته باشم.
راستی چه هارد کندی دارن لپ تاپ ها !!!!! گرافیکش هم که نمیتونه فار کرای و کرایسیس رو با آخرین آپشن ها اجرا کنه ولی بازم خیلی از سونی بهتره. من که تا حالا حوصله نداشتم باهاش گیم بازی کنم ولی بد نیست در کل. یه بار تست کردم دیدم اگه سی پی یو رو کامل استفاده کنم و فار کرای رو هم بزارم اجرا بشه و 95 درصد جی پی یو را بگیره دمای سی پی یو و گرافیک تا 90 درجه میره بالا !!!! یکم خطریه هستش انگار. من همچنان واسه این کارا از دستاپ استفاده میکنم که خیالم در بست راحت باشه. اونم تو گرمای تابستون !!!!!!
در مورد کلاک و حرارت سی پی یو تو بایوسش چیزی پیدا نکردم. اگه کسی میتونه راهنمایی کنه که چه طوری میشه هسته مجازی رو نا فعال کرد. اصلا آیا راهی داره یا نه؟؟؟؟
موفق و پیروز باشید
راستی بنچ مارک یادم رفت. شرمنده تست دما اینا رو الان نمیتونم بزارم. بعدا فرصت شد میزارم. اون صدا هم که میگن خیلی ضعیفه و مال منم داره ولی مهم نیستش.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم تست بازی فار کرای 2 که خودتون میبینید 25 درصد سی پی یو تقریبا داره استفاده میشه. البته تو بازیها این طوری بار روی همه سی پی یو ها پخش شده که خیلی هم به نظرم بده چون توربو بوست رو ممکنه درست استفاده نکنه.
آپشنا همه تا آخر جز آنتی الیاسینگ که اون رو بزارم 2 یا 4 یه کم فریم ریت میره پایین ولی چون کارت گرافیکش ای تی آی هستش طبیعتا شیدر کم نمیاره و افت فریم نسبتا کمه. تازه کیفیت تصویر خیلی خوب میشه.
دما رو داشته باشین که تو یه اتاق 25 درجه رفته رو 85 درجه !!!!
قدرت گرافیک هم بد نیست ولی برای کرایسیس واقعا ضعیفه. تازه همین فار کرای هم تو جاهای شلوغ میره 18 19 و بازی کردن رو خیلی سخت میکنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
علیرضا جان سلام
برادر یک مقدار زیر دیپلم حرف بزن ما هم بفهمیم موضوع از چه قرار بوده.
در مورد ویندوز 32 بیتی و دستکاری ای که کردی تا همه ی ظرفیت رم رو استفاده کنه یه توضیح بده و دیگه اینکه از نظر علمی اگر اطلاع داری توضیح بده برامون که چه اتفاقی افتاده؟ آیا باید بگیم حالا که ویندوز 32 بیت نمره بالاتری به رم داده یعنی پرفورمنس رم و در نتیجه کل کارایی سیستم (که تقریبا خیلی به رم و عملکردش مربوطه) بهتر شده؟ یا اینکه شاید توقع ویندوز 32 بیتی کمتره و برای همین نمره ی بیشتری به رم میده؟
در کل ، تفاوت قابل لمسی رو احساس می کنی شما موقع کار کردن با ویندوز 32 بیت نسبت به 64 بیتی؟
از نظر تئوری ، قاعدتا باید کارایی ویندوز 64 بیت خیلی بهتر باشه از 32 بیت !
مرسی از شما
داداش میتونی در مورد کرایسیس هم عکس بزاری یا بگی چجوری میشه؟ gta iv کسی روش باز ینکرده؟ نتیجرو بزارید ممنون
در مورد farcry 2 هم این لینکو ببیننوشته که روی high 50 fps گرفته ....... فکر کنم win 32 کار خودشو کرده اصلا امکان نداره سرعت بره بالا اون دست کاری هم که کردی شما همش ظاهری و استفاده نمیکنه شک نکن .کد:http://www.notebookcheck.net/ATI-Mobility-Radeon-HD-5730.23825.0.html
دوست عزیز حواست باشه که داری در مورد یه لپ تاپ صحبت میکنی.شما اگه به این مسئله توجه کنی میبینی که نتایجی که گرفتی خیلی هم عالیه.اصلآ با دسکتاپ مقایسه نکن.در هر صورت امیدوارم که با لپ تاپت حال کنی.داشت یادم میرفت خریدش رو هم تبریک میگم.:20:نقل قول:
من بازی Crysis Warhead رو هم تو 32bit و هم تو 64bit تست کردم و اختلاف حدود 5 تا 9 فریم رو در تنظیمات یکسان داشتند و 64bit بهتر بود اما تو Loading اختلاف زیاد بود و در 64bit خیلی سریعتر بازی load میشد.بعضی بازیها که برای 32bit صرفآ طراحی شدند در هر دو عمکرد یکسانی دارن اما بازیهای نسل جدید که با توجه به 64bit تولید میشن در 32bit خوب عمل نمیکنن.برای مثال بازی DMC 4 که با توجه به 64bit طراحی شده رو من رو هر دو ویندوز تست کامل کردم.اختلاف فریم در بالاترین حالت گرافیک رو هر دو حدود 10 فریم و اختلاف Loading حدود 40درصد بود.
سلام
بچه ها آپدیت کارت گرافیک (جدیدترین ورژن9 به جز سایت اسوس جایی هست دانلود کنم ؟