تو با يه ويروس كش به روز هم سيستمت رو چك كردي اونم فول يا نهنقل قول:
تو با يه ويروس كش به روز هم سيستمت رو چك كردي اونم فول يا نهنقل قول:
آنتی ویروس ندارم.قبلا نود32 داشتم که پاک کردم.الان چه آنتی ویروسی مناسب هست کاملا؟
یکی گفتش کاسپر7.ولی از کجا گیر بیارم؟
trojan.AVKillers
اسم یکیش اینه.
اون یکی هم با پسوند smss.exe نشون داده میشه.
سلامنقل قول:
شما همون نود 32 رو بدست بيار از تو تاپيك اختصاصي خودش و نصب كن و آپديت كن تا هرچي ويروسه از بين ببره
البته كاسپر هم خوبه
من خودم از نود32 استفاده ميكنم
نسخههاي اونو رو از اينجا ميتوني پيدا كني
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=57
سلام دوستان !!!
آقا من موندم چه خاکی تو کله ام بریزم !!:41:
یه مدت سیستم یه ویروسی گرفته بود که تمام فایل ها و فولدر هارو 37 کیلو بایتی نشون میداد !!!
دیروز رفتم درایو های c,d رو فرمت کردم و دوباره ویندوز نصب کردم ولی الان میبینم نه تنها مشکل برطرف نشده بلکه بجای 37 کیلوبایت اینبار از 210 کیلوبایت برای نشون دادن حجم فولدر های چند صد مگابایتی استفاده میکنه:18: و ازطرفی تمام فولدر هارو رو یا تبدیل به applicatin کرده و یا با پسوند exe نمایش میده !!!!:41::41:
تا قبل از اینکه ویندوز رو عوض کنم سیستم رو با سه آنتی ویروس پاندا و ناد32 و مک آفی اسکن کردم ولی چیزی پیدا نکردم !!! اما الان میبینم که انگار این آنتی ویروس ها نمیتونن این ویروس رو شناسائی کنن !!!:41:
نمیدونم چکار کنم !!! برای همین به کمک شما امیدوارم !!:20:
ممنون میشم اگه مارو راهنمایی کنید :11:
با سلام به همه دوستان
متأسفانه چند وقتی هستش که سیستمم دچار مشکلی شده، مشکل از این قراره که با دوبار کلیک روی درایوها محیط Dos باز و سریعاً بسته می شه. من آنتی ویروس NOD 32 رو دارم که همیشه آپدیتش میکنم علاوه بر آن من سیستمم رو با Bitdefender هم آنلاین اسکن کردم ولی مشکل حل نشده. ممنون می شم اگه کسی مشکلم رو حل کنه
دوست عزیزنقل قول:
بدافزار موجود روی سیستم شما در هر درایو شما یک فایل مخفی به نام AUTORUN.INF ایجاد کرده است که باید آن را
پاک کنید تا مشکلتان بادرایوها حل شود ( اول باید تیک گزینه Hide Protected Operating System Files را در Folder Option
بردارید تا بتوانید این فایل را ببینید ) ولی قبل از آن باید مطمئن شوید که این بدافزار به طور کامل پاک شده است برای این
کار کاسپرسکی را دانلود کرده و آن را آپدیت کنید سپس System Restore راغیر فعال کنید و سیستم را در حالت Safe Mode
با حداکثر قدرت اسکن به طور کامل اسکن کنید تا در صورت وجود , بدافزار به طور کامل پاک شود وبعد AUTORUN.INF را پاک کنید.
سلامنقل قول:
دوست عزیز این بدافزار که ظاهرا سه آنتی ویروس فوق آن را شناسایی نکرده اند فایلها و پوشه های شما را یا
مخفی کرده و یا به طور کامل از روی هارد پاک کرده است ( و به جای انها یک کپی از خودش را با همان نام پوشه یا
فایل اصلی قرار دارده است یعنی اینهایی که با این حجم یکسان می بینید همه کپی هایی از آن بدافزار هستند نه
پوشه ها یا فایلهای شما ) در مورد اول یعنی مخفی شدن پوشه ها , برای پدیدار شدن مجدد آنها در Folder Option
تیک گزینه Hide Protected Operating System Files را بردارید و گزینه Show Hidden Files and Folders را علامت
بزنید .اگر فایلها و پوشه های شما ظاهر شدند می توانید آنها را یک جای دیگر کپی کنید و فایلهای اصلی را پاک کنید
ولی اگر با این کار پوشه ها ظاهر نشدند مشکل شما مورد دوم است ( یعنی ویروس فایلهای شما را به طور کامل
پاک کرده است ) در این مورد متاسفانه احتمالا کار زیادی نمی توان کرد ( البته شاید بتوانید با برنامه های مخصوص
بازیابی اطلاعات بعضی از فایلهای پاک شده را برگردانید ) البته ممکن است مشکل مورد اول باشد ولی گزینه های
مربوطه در Folder Option غیر فعال باشند که این حالت راه حل های خاصی دارد که در صورت لزوم خدمتتان عرض
می کنم. در ضمن در صورت امکان یکی از این فایلهای 210 کیلوبایتی را برای من آپلود کنید تا نوع ویروس مشخص
شود. اگر شما فایل ضروری روی هارد ندارید می توانید به جای همه کارهای فوق تمام هارد را ( نه فقط پارتیشن C )
را فرمت کرده و به طور کامل از شر ویروس خلاص شوید.
نقل قول:
ممنونم vtn54 عزیز !!! لطف کردی که برای من وقت گذاشتی و جواب سوالم رو دادی !!!!:11:
بله حق با شما بود !!!!:46:
از کنرل پنل گزینه هایی رو که گفتی انجام دادم و دیدم تمامی فایلهایی که 37 کیلوبایتی بودند یه فولدر مشابه با حجم واقعی داشتند که رنگش یه خورده کمتر از رنگ زرد فولدر های 37 و 120 کیلوبایتی بود !!! به بیان دیگه با فعال کردن گزینه های folde option تو هر درایو از هر فولدری یدونه مشابهش بوجود اومد که رنگ فولدر خیلی کمتر از رنگ فولدر 37 کیلوبایتی بود و با یه بار refresh و یا اجرای دوباره my computer تمامی این فولدر هایی که ظاهر شده بودند دوباره غیب میشدند !!!!:18: جالب اینجاست که گزینه ای هم که در کنترل پنل غیر فعال کرده کرده بودم دوباره خود بخود فعال میشه !!:18:
از بابت فرمت کردن درایو ها باید بگم که درایو c که دیروز موقع نصب ویندوز فرمت شد و درایو f رو هم که خودم امروز فرمت کردم و میمونه دوتا درایو E , D که باید تکلیف اینها رو هم با بک آپ گرفتن از اطلاعات مهم (( آهنگ ها !!!:27:)) روشن کنم !!!
در مورد آپلود فایل هم ایکاش میدونستم چجوری میشه از سیستم آپلود همین فروم استفاده کرد (( مثل اینکه این سیستم رو جمعش کردند !!!:41:))
برای آپلود از یک سرویس دیگر استفاده کنید در ضمن تمام آن فایلهایی را که حجم 37 و 120 کیلوبایت دارند ساخته ویروسنقل قول:
هستند و بهتر است تا دوباره فایلهای سالمتان را مبتلا نکرده اند تمام آنها یکجا پاک کنید.