سلام دوستان کسی یک لینک دانلود از یک نسخه ی بی نقص بازی داره این جا بزاره؟ ممنون می شم
اگه رپید شیر یا هر چی دیگم باشه خوبه
Printable View
سلام دوستان کسی یک لینک دانلود از یک نسخه ی بی نقص بازی داره این جا بزاره؟ ممنون می شم
اگه رپید شیر یا هر چی دیگم باشه خوبه
سایتنقل قول:با لینک مستقیم برای دانلود گذاشته .کد:www.-------------.com
قبلاً SAVE ها تو پوشه بازی بود بعد الان که مرحله یکش رو رفتم و سیو کرد میبینم پوشه SAVE تو فلدر بازی ایجاد نشده !!نقل قول:
تمومش کردم هرچقدر سعی کردم که دیرتر از این تمومش کنم ولی نشد.واقعا بازی در یک کلمه عالیه از هر نظر از نظر داستانی ماموریت ها و گرافیک.و سرتر از mw2 بود به نظر من.اونایی که از بازی خوششون نیومد بگم که واقعا بازی چی باید می داشت که نداشت.داستان,گیم پلی.... .بازی های cod تقریبا هر سال منتشر می شود.با این حال همیشه با نوآوری های خودش همه را راضی نگه می داره.من که خیلی حال کردم.بی صبرانه منتظر شماره بعدی هستیم.
مسیر نصب بازی پوشه player بعد پوشه save همین:46:.نقل قول:
سلامنقل قول:
تو مسیر نصب بازی اصلاً پوشه Player وجود نداره !! :18:
سلام. من بازی رو نصب کردم ولی موقع اجرا این ارور رو میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چندتا بازی دیگه هم داشتم که همچین اروری میدادن. به نظرتون چیکار کنم؟:41:
سلامنقل قول:
خودم پیدا کردم تو ویندوز سون اینجا SAVE میکنه :
C:\Users\Pooya\AppData\Local\VirtualStore\Program Files\Activision\Call of duty - Black OPS\Players\Save
حالا مشکل من اینه که SAVE های قبلیم رو گم کردم :27::27:
---------- Post added at 07:50 PM ---------- Previous post was at 07:48 PM ----------
سلامنقل قول:
شما Directx رو آپدیت کنید مشکل حل میشه . من هم بعد از تعویض ویندوز این مشکل را داشتم با آپدیت Directx درست شد.
لینک دانلود Directx از مایکروسافت :
موفق باشیدکد:http://download.microsoft.com/download/1/7/1/1718CCC4-6315-4D8E-9543-8E28A4E18C4C/dxwebsetup.exe
توی دی وی دی بازی هم هستش، امکان نداره نباشه، آخر نصب بازی هم قبل از Finish اگر تیکشو میزدی نصب میشد...نقل قول:
نقل قول:
دایرکت اپدیته. تیکش رو هم که میزنم ارور میده و نصب نمیشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]