حالا 55 دقیقه گذشته میگه امروز:دینقل قول:
خودمم وقتی نوشتمش یاد اسکل افتادم:27:
Printable View
حالا 55 دقیقه گذشته میگه امروز:دینقل قول:
خودمم وقتی نوشتمش یاد اسکل افتادم:27:
علاقه ژاپنيها براي ديدار مقابل كرهجنوبي در نيمهنهايي
بازيكنان ژاپن پس از برتري مقابل قطر، علاقه خود را براي بازي مقابل كرهجنوبي در مرحله نيمه نهايي ابراز داشتند .
بازيكنان ژاپن پس از برتري 3 بر 2 ژاپن مقابل قطر در مرحله يك چهارم نهايي جام ملتهاي آسيا 2011 قطر، در ميكس زون با خبرنگاران به مصاحبه پرداختند.
نكته جالب اينكه تمام آنها بازي با كرهجنوبي را براي ديدار مرحله نيمه نهايي به تيم ملي ايران ترجيح ميدادند .
----------------------------------------------------------
اوكازاكي: بازي مقابل كرهجنوبي راحتتر از ايران است
شينجي اوكازاكي، مهاجم تيم ملي فوتبال ژاپن كه با حضور افشين قطبي در تيم ليگ برتري شيميزو اسپالس ژاپن پس از جام ملتهاي آسيا، شاگرد اين مربي خواهد شد، پس از پيروزي مقابل قطر در مرحله يك چهارم نهايي اظهار داشت: بازي سخت و سنگيني را سپري كرديم و خوشحالم كه در يك بازي دشوار با پيروزي از ميدان خارج شديم.
وي ادامه داد: قطر تيم خطرناكي بود كه ميخواست از فضاهاي پشت هافبكهاي ژاپن با موقعيتهايي كه ايجاد ميكرد، استفاده مطلوب كند كه اين اتفاق نيافتاد، چرا كه ما برنامهريزي خوبي روي بازيكنان آنها انجام داده بوديم.
اوكازاكي تأكيد كرد: در نيمه اول توپ و ميدان به طور كامل در اختيار ژاپن بود، اما با شروع نيمه دوم عقبنشيني كرديم كه خوشبختانه توانستيم با سازماندهي خوبي كه ايجاد كرديم، دوباره بازي را در اختيار خود دربياوريم.
وي تصريح كرد: اخراج يك بازيكن ما در نيمه دوم باعث شد تا تصميم بگيريم به كمبود يك بازيكن توجهي نكرده و به خاطر يك تيم بجنگيم.
اوكازاكي اظهار داشت: با برتري مقابل قطر روحيه خوبي براي ديدار نيمهنهايي به دست آورديم و خوشحالم در روزي كه فرزند دومم به دنيا آمد به مرحله بعدي صعود كرديم. اين پيروزي در سايه يكدلي و اتحاد ژاپنيها به دست آمد.
مهاجم ژاپن در پاسخ به اين سؤال كه علاقه دارد در بازي نيمه نهايي تيمش به مصاف چه تيمي برود؛ گفت: دوست دارم با كرهجنوبي بازي كنيم، چراكه بازي مقابل آنها به مراتب راحت تر از بازي با ايران است.
ویرایش ...
امروز بازی سختی داریم اما 100% ایران میبره شک ندارم :5::8:
می بریم می بریم چیو می بریم کره رو ؟! بعله بعله میبریم:31:
فقط من نگران جوادم . بعد از گل زدنمون اینبار احتمالا می گه: پاشید تو خونه هاتون دست بزنید من هم دارم دست می زنم! پیمان جان تو هم تو استدیو دست بزن به حاج رضاییم بگو یه تکونی بده:31:
راستی این حاج رضایی تا حالا اومده؟ شاید فردا بیارنش دلمون برای به واقع گفتنش تنگ شده!
اینم پیش بینی من :
ایران 2 کره0
:11:
ویراش : از صمیم قلب ارزو می کنم من و 71 نفر یاران دیگر:31: امروز به شدت ضایع شیم!
آمین!:3:نقل قول:
ویراش : از صمیم قلب ارزو می کنم من و 71 نفر یاران دیگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امروز به شدت ضایع شیم!
من کماکان رو موضع خودم هستم، ما دوم میشیم:31:
خوشحالی اینکه کره رو شکست بدیم بریم مرحله بعد اصلا قابل مقایسه نیست با اینکه اینجا رایمون درست دربیاد تازشم درستم دربیار چیزی نمیشه که فکر کردین ادمین ساندیس میده؟:دینقل قول:
ویراش : از صمیم قلب ارزو می کنم من و 71 نفر یاران دیگر امروز به شدت ضایع شیم!
کره رو ببریم می تونیم قهرمان بشیم ...
شما تو صف ضایع شدن وایسا فعلا ببینیم امروز چی میشه :دینقل قول:
آمین!
من کماکان رو موضع خودم هستم، ما دوم میشیم
سعيدلولو راهي قطر شد
علي سعيدلو ساعت 21:45 دیشب تهران را به مقصد دوحه ترک کرد تا بازي امروز تيمهاي ايران و کرهجنوبي از مرحله يک چهارم نهايي جام ملتهاي آسيا 2011 قطر را از نزديک تماشا کند.
وي قرار است قبل از اين ديدار با کادر فني و بازيکنان تيم ملي فوتبال ايران از نزديک ديدار و گفت و گو کند.
رئيس سازمان تربيت بدني امشب و پس از ديدار تيمهاي ايران و کرهجنوبي به کشورمان بازخواهد گشت.
امروز باید تیم ایران ببره و قطعا میبره!
چند دلیل داره که یکیش حس پیروزی است که به همه ایرانیان از جمله بازیکنان ایران تلقین شده!
البته فوتباله و ...
اما ماکه میتونیم امیدوار باشیم ایران ببره.نمیتونیم؟!
تو قصد سیاه نمایی و تخریب داری!مگه نفری یه سمند به برنده های پیش بینی جام جهانی ندادن؟ها؟کی میخوای دست از تخریب ورداری؟نقل قول:
فکر کردین ادمین ساندیس میده؟
:31:
اگه کره و ژاپن و ببریم و برسیم به فینال که برزیلم نمی تونه جلومونو بگیرهنقل قول:
بریم فینال من می خوام بازم اشک هری کیول رو دربیاریم :21::21: