دوباره امشب از اون شبای هستش که سرعت خیلی بالاست.الان سرعت شبانه ام بین 100 تا 150 هستش اونم روی 128 قدیمی
Printable View
دوباره امشب از اون شبای هستش که سرعت خیلی بالاست.الان سرعت شبانه ام بین 100 تا 150 هستش اونم روی 128 قدیمی
خوش به حالت!
الان میشینی چند گیگ میدانلودی!
از من هنوز16 است.منم 128 قدیمی ام ولی...
شما کاری کردی یا خودش سرعتش بالاست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت 128 قدیم - شبانه من دیشب و امشب تا الان(ساعت2) مث روزانه بودش ولی یدفه 10دقیقه بدون اینکه چراغ internet خاموش بشه قطع شد:18: و سرعت شب مثل قبل شدش! از 16بالاتر نمیره!
speedtest بزور بالا اومد
تا اینجا که بررسی کردم ،سیاست مخابراتesf بیشتر با شرکت شاتل شباهت داشته،
سرعتا رو چرا درست نمیکنن؟ سرعت 14که دیال آپه
صد رحمت به edgeهمراه اول 1000تومن میدم یا 10تومن یکماه، سرعت ثابت حجم نامحدود!
ذوستان سلا من 128 جدیدم وسرعت روزانه و شیاتم جفتشون 1 مگ هست فعلن 928 مگ گزاشتم دانلود شه 2 ساعت دیگه تمومه
سلام به همه دوستان
من اكانت 256k از مخابرات اروميه گرفتم( تاپيكش نبود نخواستم معطل بشم مزاحم شما دوستان اصفهاني شدم)
لطفا منو راهنمايي كنيد.راستش كمي گيج شدم.در حالي كه كيفيت خطم همونطور كه تو عكس مي بينيد خوبه ولي دانلودم بزور به 50 تا ميرسه. مگه SNR Margin و Downstream ميزان دانلود رو مشخص نميكنه؟ بنظر شما علت ميتونه چي باشه؟
آيا ممكنه از مخابرات باشه؟ من احساس ميكنم مخابرات اروميه كاري كرده كه هيچ كس نتونه از يه حدي بيشتر دانلود داشته باشه حتي اگه بطور تئوريك امكانش باشه
لطف كنيد در مورد وضعيت دانلودتون از مخابرات اصفهان تو روز و شب برام بنويسيد.
ببخشيد كه مزاحمتون شدم. يا علي
شما نویز خطط زیاده انگاری زیر 32 خوب نیست از من 41 هست.نقل قول:
خیر snr marigne نویز خطط هست
و down stream /upstream سرعت خطط هست مثلا روی خط شما تا 10 مگ میتونن بدن اما شما که 256 گرفتی روی 2 مگ بستن اما محدودیتش تا 256 هستمیتونی استفاده کنی
من که دیشب همون اوایل سرعتم روی 170 ثابت شد و بیشتر از 2 گیگ دانلود کردم. کاش همیشه سرعت شبانه اینجوری بود
فکر کنم سیستمشون یه Bug داره که بعضی موقع ها فراموش می کنه که سرعت بیاره رو 16
مگه بده یه دلی از عزا در میاریم...من که سرویس پک ویندوز 7 رو دانلود کردم و امروز نصب کردم.....برای امشب هم برنامه داریم چند تا بازی واسه آیپادم دانلود کنمنقل قول:
البته بعید می دونم امشب هم دوباره اینجوری باشه ولی بازم به امتحانش می ارزهنقل قول: