می خوام یه تجربه ای که داشتم رو براتون بگم که به درد خیلی از دوستانی که ایندور دارند بخوره ، من مودم وای فای دارم منطقه ای که هستم از نظر سیگنال خیلی خوب طوری که در حد کسانی که مودم خارجی دارن کیفیت سیگنال دارم ، خلاصه موقع نصب من جایی که بهترین کیفیت را داشت انتخاب کردم و مودم رو گذاشتم سرویسم خیلی نوسان داشت تقریبا دائم با پشتیبانی تماس داشتم تا این که بالاخره بعد از دو هفته کارشناسشونم فرستادن هرچی هم به من گفتن مودم رو جابجا کن زیر بار نرفتم گفتم من سیگنالم اینجایی که گذاشتم فوله خلاصه سرتون و درد نیارم دیشب کارشناس اومد با هزار جور اینور و اون ور کردن مودم رو یه زاویه ای گذاشتیم که از نظرسیگنالش تو پنل از قبل کمتر نشان می داد اما جالب اینه که نوسان سرعتم از بین رفته و نکته دیگه این که از همون bts قبلی هم دارم سیگنال می گیرم ، اگه کسی مشکلش مشابه من بوده پیشنهاد می کنم مودمش رو جابجا کنه یا حتی در جا هم بچر خونه تا بهترین دریافت رو داشته باشه خیلی هم به پنل توجه نکنه و ببینه کجا بهرین سرعت رو داره . من فکر می کنم دلیل این مسئله ضعف سیگنال در bts هاشون باشه . امیدوارم مطلب مفید باشه:46: