سلام
خواهش می کنم . امیدوارم هر چه زودتر خوب بشید . سرعت دانلود واقعی 128 حداکثر آره 16 هست ولی ممکن ایرانسل(البته فکر نکنم ایرانسل این کار را انجام بده) سرعت شما را بالاتر تنظیم کند مثلاً 128 برای شما روی 256 ست شده باشه بعد سرعت دانلود شما میشه 32 . ولی باز هم میگم فکر نکنم ایرانسل سرعت ها را بالاتر تنظیم کنه . سرویس 256 نیاز به نامه داره از شرکت یا دانشگاه . در مورد اینکه دوستتون تو تهران شرکت داره شما کرج هستید هم فکر نمی کنم مشکلی باشه متن نامه هم ساده هست .
اون مودم، مودم داخلی بود که دیگه ایرانسل نمی فروشه بعد برای مودم وای-فای اگه بخوای از وایرلس این مودم استفاده کنی آره باید کارت شبکه وایرلس بگیری ولی این مودم 4 تا پورت لن داره که شما میتونی از پورت لن برای اتصال به کامپیوتر استفاده کنی و نیاز به کارت شبکه وایرلس نداشته باشی .
ولی یک چیز دیگه هم که هست اینه که وایمکس (هر شرکتی که باشه) با تکون دادن مودم کیفیت اینترنت شما هم عوض میشه مثلاً ممکن شما مودم، کنار کامپیوترت باشه بعد تو اون مکان که مودم هست آنتن دهی خوب نباشه ولی مودم را ببری تو اتاق دیگه آنتن پر بشه در اینطورت کیفیت اینترنت شما هم خیلی خوب میشه. اگه بخوای مودم، تو اون اتاق باشه سخته بخوای با لن کانکت بشی اون موقع بهتره که با وایرلس کانکت بشی که نیاز به کارت شبکه وایرلس پیدا میکنی .
نمیدونم تونستم منطورم را برسانم یا نه ؟؟
ببخشید که پر حرفی کردم ولی سعی کردم چیزی از قلم نیفته .
امیدوارم هر چه زودتر خوب بشید .
موفق باشید :11: