EF7 کدام مدل بود که مشکل واشر سر سیلندر داشتن ؟
Printable View
نیمه دوم 90 به بعد.حتی مدل های 91 هم مشکل دارن.نقل قول:
ماشین من (مدل 90 )هم واشر سوزوند.چون واشر تو نمایندگی پیدا نمیشه می خوام خودم واشر رو از بازار بخرم و واشرش رو تعویض کنم. به نظرتون ممکنه بعد تعویض واشر هم دوباره واشر بسوزونه یا اینکه دیگه به این زودی ها واشر نمی سوزونه.
آخه خیلی دو دلم که ماشین رو نگه دارم یا اینکه ماشین دیگه ای بخرم.با این قیمت های فضایی.
بهتره دوباره tt رو بخونید 0تا 80 رو توی 7 یا 8 ثانیه میزنه تو آپارات هم تست ماشینها با 405 tu5 هست از جمله همین ef7نقل قول:
ef7 حتی رقیب ال90 هم نشد چه برسه به 405 tu5 تا 80 تا از زانتیا و ای ال ایکس و مزدا 3 هم جلو بود ولی از 100 به بعد اونا جلو میزدند
بعضی از دوستان میگن تو سرعت بالا ef7 بهتره یعنی اگه درگ بزارن تو چه سرعتی بهش میرسه
یه مشکلی که دارم ترمزها هست اصلا اعتماد ندارم به ترمزها !!!
یه وقتای سنگ میشه نمیگیره اصلا
کسی میدونه چه کار باید کرد ؟
مشکل از abs هست و برای خیلی از ماشینها هست معمولا وقتی از روی دست انداز با سرعت رد بشی اینجوری میشهنقل قول:
باید پاتو برداری دوباره بزاری
دوستان عزیز من فرصت ندارم همه تاپیک رو بخونم اگه میشه راهنمایی کنین
1- فرق سمند lx عادی با سمند lx ef7 چی هستش؟ارزش یه میلیون پول بیشتر رو داره؟
2-این سیستم مو چی هستش...؟
ممنون
تا اونجا که من میدونم فقط موتورش فرق داره سورن ای ال ایکس با موتور ملی هم هستنقل قول:
سمند ال ایکس معمولی موتور xu7 روشه و 8 سوپاپه 97 اسب بخار
سمند ef7 هم موتورش خوب معلومه 16 سوپاپ 114 اسب بخار
البته قبل از خرید ef7 با چند نفر از تعمیر کارهای ایرانخودرو مشورت کنید چون شاکی زیاد داشته
یعنی شانسی هستش؟یکی خوب درمیاد یکی بد..؟
به نظرتون همون نوع عادی lx رو ثبت نام کنم؟
اون xu7 هم که دیگه خیلی قدیمی شده و بازدهی خوبی نداره اگه میخوای بخری همون ef7 بخر منتها فردا اگه هر جور شد ما رو نفرین نکنینقل قول:
در کل همین قضیه موتور باعث شده که فروش سمند کم بشه وگرنه ماشین خوبی هست
دوست عزیز اگه می خوای لذت رانندگی رو با یه ماشین گاز سوز ببری فقط EF7 !!!