رپیدباز به کارم نمیاد من اکانت واسه فایل هاستینگ هم میخواستم نه فقط لیچ خالی به همین دلیل دنبال این 2 تا بودم
اون موردی هم که میگید احتمالا dial on demand هست؟ همون ریست کننده هه...
Printable View
رپیدباز به کارم نمیاد من اکانت واسه فایل هاستینگ هم میخواستم نه فقط لیچ خالی به همین دلیل دنبال این 2 تا بودم
اون موردی هم که میگید احتمالا dial on demand هست؟ همون ریست کننده هه...
سلام به برو بچ شهر خودمون
بچ ها من ADSL مخابرات دارم. وقتی از 1 شب به بعد استفاده میکنم بازم از میزان فضای روزانم کم میشه. چطوریه این؟
من مودم رو هم روی PPPOE تنظیم کردم. باید باز کار دیگه ای انجام بدم؟
در ضمن سرعت هم رفته بالا موقتا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
با سلام به همه دوستان عزیز همدانی.خسته نباشید.یه سوال فوری داشتم که یه دنیا ممنون می شم جوابم رو بدید.
من 256k سه گیگ ار مخابرات دارم.اما شبا سرعتش میشه 30k اینجورا.اما قبلا متوجه شدم که دوستانی که 256k با 8.5GIg دارن شبا سرعتشون مثل من کم نمی شه.امروز با دیتا تماس گرفتم گفت همچین چیزی نیست دیگه:41:.از اولم نبوده!!!:18:در صورتی که یک نفر از خودشون قبلا حرف منو تائید کرده بود.
خواستم از دوستان بپرسم اونایی که 8.5 دارن بازم سرعتشون شبا زیاده؟؟؟؟؟؟؟؟یعنی شبا چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟لطفا بگید.وضمن اینکه گفتن اسمش 8.5 گیگه در اصل 8 گیگه.در این موردم کسانی که اطلاع دارن لطفا بگن کدوم درسته.
با سپاس از همه دوستان.
---------- Post added at 11:34 AM ---------- Previous post was at 11:30 AM ----------
با سلام.از ترافیک روزانه شما شب ها که استفاده میکنید کم میشه ولی صبح اون روز همون مقدار اضافه میشه.یعنی برای ترافیک من دقیقا این اتفاقی که عرض کردم میفته.اما بعضی روزها دیرتر آپدیت میشه که معمولا روز اول ماه این اتفق میفته و در بقیه روزهای ماه کمتر شاهد همچین اتفاقی هستم.نقل قول:
موفق باشید.
ممنون میشم یه نفر جواب سوالم رو بده،چون عجله دارم و میخوام امروز سرویسم رو به8 گیگ تغیییر بدم.
سلام سرعت شب و روز یکی هست تقریبا 62نقل قول:
ترافیک 8.5
تایید میشه برا منم همینه...نقل قول:
سلام از سرعت دانلوداتون چه خبر ؟:31:
سرعت دانلود من ابتدا که دانلود شروع میشه تا 200-250 کیلوبایت میره ولی بعد از چند لحظه 120-130 ثابت میشه , سرعت شما هم همینجوریه؟
بعد یه مشکلی هم هست نمیتونم وارد حساب کاربریم بشم مشکل سراسریه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
هیچ صداشو در نیارین دیروز که قطع بود انگولک کردن خرابش کردن یادتون باشه چند ماه پیش هم اینطوری شد بعد 3 روز برگشت به حالت قبلیش البته یه 10 در صد سرعت افزایش پیدا کرد.
به نظرم سرعت بعد از یکی دو روز دیگه بر میگرده به حالت سابق و یه مقدار سرعت هم اضافه میشه مثلن امکانش هست برای کسانی که 256 دارند سرعت رو 80 یا 100 ثابت بمونه.مخابرات یه جوری می خواد با شرکت های خصوصی رقابت کنه...
این حرفت صحت داره ؟نقل قول:
سرعت رو 80 یا 100 ثابت بمونه.مخابرات یه جوری می خواد با شرکت های خصوصی رقابت کنه...
این 2روزه اینترنت که هی قطع میشد من دیشب از 10 شب به بعد قطع بود
رقابت مخابرات اونجایی معلوم میشه که 15 چوب میگیره سیستم اینترنتی پارس رو روی خط تلفن فعال کنه !