دوستان من وقتی s میاد میخوام replay بدم یه مقدار کند میاد بالا و موقعی هم که جوابو دادم میخوام با دکمه بالا بک بزنم یکم کنده !!!
عادیه یا میشه سریعترش کرد ؟؟؟
ممنونم
Printable View
دوستان من وقتی s میاد میخوام replay بدم یه مقدار کند میاد بالا و موقعی هم که جوابو دادم میخوام با دکمه بالا بک بزنم یکم کنده !!!
عادیه یا میشه سریعترش کرد ؟؟؟
ممنونم
سلام.نقل قول:
برو تو رجیونال ستینگ و رجیون رو (همون تب اول) بزار روی Arabic(saudi Arabia) و سپس برو توی تب Date و اون قسمت Calendar type بزار روی تقویم المیلادی (انجلیزی ) با این تنظیمات دیگه بعد از ریست کردن هم تقویم عربی نمیشه و همون انگلیسی میمونه.اگر تو اون تب اول بزاری روی US دیگه اون قسمت آخر رو نمیتونی تنظیم کنی (غیر فعال میشه).
سلامنقل قول:
اول از همه
mamasana
نه
mamsana
اينم عكس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قفلش طرح گرافيكي جالبي نداره,ولي خوبيش اينه كه براي بازكردن بايد روي دايره ها بر اساس يه طرجي كه قبلا بهش دادي بكشي,كه اين خيلي بهتره از عددي
این ددقیقا همون کااریه په من میکنمنقل قول:
وولی بعد سافت ریست بهم میخوره
---------- Post added at 12:10 AM ---------- Previous post was at 12:09 AM ----------
ببخشید دسگام لکنت زبون دارهD:
سلام.نقل قول:
قربان شما فرمودید میزارید روی US اما من عرض کرد بزارید روی عربستان سعودی.:11:
ممنون دوست عزیز. متوجه شدم ایراد از ویندوز بوده. چون هارد ریست هم کردم درست نشد.نقل قول:
ایراده ویندوز نفهمیدم!!!!!
در نهایت بالاخره موفق شدم فیرم ویر جدید بریزم رو گوشی:thumbsup:
ایراد بزرگ اس ام اس ها برطرف شده که دلیل اصلیم برای آپدیت بود.
نسخه ای که ریختم B7300XXJC2 که جدیدترین ورژنیه که اومده.
اگه کسی سوالی داشت درخدمتم:46:
---------- Post added at 12:34 AM ---------- Previous post was at 12:31 AM ----------
کلا کنده. هر چقدر اینباکس پرتر بشه کندتر هم میشه.نقل قول:
2 تا راه داره یکی استفاده از اس ام اس خود ویندوزه که تو پست های قبل روششو گفتن دوستان، یکی هم آپدیت فیرم ویر گوشی.
دوست عزيز يه توضيحي درباره فريمور گوشييت بده؟نقل قول:
چه فرقي با قبلش كرده؟
كلا فرقاش رو ميگي؟
آقا مدیا پلیر این گوشی تنظیمات اکولایزر نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من زیاد تفاوتی ندیدم چون از همون اول spb shell نصب کرده بودم.نقل قول:
کلا بحث کند بودن اس ام اس منتفی شده. یه تفاوت ظاهری کوچیک اینه که 3تا صفحه پس زمینه تاچ ویز که قبلا با یک خط تیره بالای صفحه نشون داده میشدن حالا با شماره مشخص شدن!:23:
من که هرچی سرچ کردم نتونستم تفاوت های این نسخه رو پیدا کنم. ولی ریلیز مارس 2010 ه.
یه بنده خدایی تو یه فرومی نوشته بود چنتا بخشش تغییر کرده: FMRadio, ApplicationStore, MMSListener
باز اگر موردی مد نظرتونه بگین من چک کنم.
نقل قول:
سلام....
مال منم به جای اون سه تا خط 1 و 2 و3 اومد.... آخه دادم نمایندگی آپدیت کردن !
راستی اون تاریخ 2010 رو از کجا باید ببینم و چطور بفهمم چه نسخه ای هستش ؟؟؟:10:
تو همین تاپیک خونده بودم میشه ار طریق ویندوز s رو سریعتر کرد حالا پیداش نمیکنم..لطف میکنی بزاریش واسم ؟؟
ممنونم :11: